![]() |
#2971 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() A spania na brzuchu szczerze zazdroszczę ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ładnie napisałas ;-) Cytat:
Cytat:
I nie dzwigaj kochana bo sobie szkodzisz tylko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2973 | ||
Rozeznanie
|
Ramona śliczna ta Twoja Supermenka
![]() ![]() Pater zazdroszczę takiego porodu, a szczególnie ten fragment mnie rozwalił: Leżeliśmy na tej sali 2 godziny, przygasili nam światło i mogliśmy podziwiać naszego synka, który przyssał się do piersi i patrzył na nas ![]() Piękne chwile ![]() Cudownie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Kakusia, GRATULUJE!
![]() Ramona, jaki słodki cukiereczek! ![]() Beata, ja bym już tego łóżeczka nie chciala. Zamowilabym na allegro albo wziela od rodziców, ale na pewno nie czekalabym, az laskawy Pan mi je przywiezie ![]() Dziewczyny, mam takie klucie w dole brzucha + ból pachwin i miednicy i w ogóle tak inaczej mnie ten brzuch pobolewa ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
Beat@ wkurzyłabym się na maxa
![]() ![]() Ciekawe jak tam Sola? ![]() ![]() I w ogóle Pradip też się nie odzywa ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Konto usunięte
|
Kakusia gratulacje: -)
Sola, Blue trzymam kciuki ;-) Pater piękny opis: -) |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o 19:37 urodzila sie mala Ola. Wszystko ok. Jutro napisze wiecej bo jestem slaba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bluesky dopinguje z całych sił ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
kakusia, sola gratulacje
![]() ![]() ![]() witamy na |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Czy ja coś pisalam o rozwoju akcji?
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Bezsenność mnie dopadła dziś.
Całą noc strasznie się wierciłam a od 5 już całkiem nie śpię ![]() Chrześniak małża wyprawia dziś swoje urodzinki. U małego w przedszkolu nadszedł czas ospy. No i zstanawiamy się czy powinnam iść. Niby chory nie jest no ale ospa nie pojawia się z dnia na dzień ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje dla nowych mamus
![]() ![]() Ja sie gdzies przeziebilam, cala noc walczylam z bolem gardla ale zadne domowe spodoby nie daly rade. Czekam na Tz-ta az wroci z apteki i moze uda mi sie troche pospac ![]() Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Brzuchatki i Mamusie
![]() ogromne buziaki dla świeżo upieczonych mamuś ![]() ![]() ![]() Sola, gdy już dojdziesz do siebie daj proszę znać jak się czujesz, jak poród i jakie mała ma wymiary i czy cukrzyca jakoś wpłynęła na akcję porodową ![]() wczoraj znowu miałam nadzieję, że coś się może rozkręci. Miałam ból jak na @, lekkie skurcze, rwało mnie w pachwinach i kłuło w kroczu ![]() ![]() ![]() zaraz jemy śniadanko, potem jedziemy na targ po lokalne pyszności ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zadomowienie
|
Dziolchy zaczelo sie.Mam juz skurcze od 7 rano,lekkie plamienie.
Maz bedzie za godzine,tesciowie juz jada po mnie i fru do szpitala. TydIen przed terminem.Mam nadzieje,ze dzis bede juz tulic mojego Skarba
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Konto usunięte
|
Sola gratulacje : -)
Mój Oliś mnie dziś zaszokowal... zasnął o 23, po czym ją obudzilam się po 4 z twarda ogromna i bolaca piersią, a on sobie dalej smacznie spał. Obudzilam go na jedzenie, zjadł i poszedł spać dalej. Potem już sam obudził się po 7, znów zjadł i poszedł spać. I teraz znowu wstał ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Dał mi się dziś porządnie wyspać : -) ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Bazile kciuki ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Bazile trzymam kciuki
![]() ![]() Berenika My też mieliśmy cudowną noc za sobą, tyle że u mnie budzenie jak w zegarku co 3 godzinki ![]() Ale to i tak dobrze, po ostatnim wiszeniu na cycku non stop ![]() Teraz smacznie śpi wieć ja pod prysznic i śniadanko ogarniam a potem spacer i testujemy nasze bugaboo ![]() Dobrego dnia dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46788848]Sola gratulacje : -) Mój Oliś mnie dziś zaszokowal... zasnął o 23, po czym ją obudzilam się po 4 z twarda ogromna i bolaca piersią, a on sobie dalej smacznie spał. Obudzilam go na jedzenie, zjadł i poszedł spać dalej. Potem już sam obudził się po 7, znów zjadł i poszedł spać. I teraz znowu wstał ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Dał mi się dziś porządnie wyspać : -) ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Bazile kciuki ;-)[/QUOTE] Anioł nie dziecko ;-) Ale sie akcje rozkręcają,coraz więcej mamuś sie rozpakowuje. Dziewczyny mam pytanko czy dla noworodków sa jakies nosidełka ? nie chce chusty bo to za skomplikowane,a takie nosidełko przydało by mi sie jak dziecie bedzie miało miesiąc... Zostane z mała sama a mam jeszcze psa i zastanawiam sie jak ja to ogarne? córka wyjezdza na wymiane do Niemiec na tydzień,meża w tym czasie też nie bedzie i reszta rodzinki na wakacjach ![]() Mieszkam w centrum wiec psa samego nie wypuszcze w samopas,to sobie pomyslałam o nosidełku ![]()
![]() |
#2994 | ||
Zadomowienie
|
Sola GRATULACJE !!!
![]() ![]() ![]() ![]() Witamy Oleńkę i czekamy na opis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja od rana denerwuję się na wszystko i ryczę z byle powodu ![]() ![]() Do tego te głupie jaskółki, mój leniwy mąż czeka aż mu chyba na głowie zbudują gniazdo, dopiero zareaguje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Berenika dopisz mi proszę wizytę 11.06 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Juz powoli wracam do swiata zywych. Wczoraj mialam bardzo niskie cisnienie. Mala urodzila sie z waga 3630 i 55cm dlugosci. Niestety w nocy trafila na noworodki bo cos tam bylo nie tak z saturacja. Prawdopodobnie wychlodzila sie po porodzie. Po obchodzie bede wiedziec czy do mnie wroci czy jeszcze musi byc pod obserwacja takze trzymajcie kciuki.
Bogini - cukry szaleja powyzej dwustu. Nigdy takich nie mialam. Ale dziewczyna z pokoju ma podobnie takze narazie sie nie martwie. Najlepsze jest to ze mam uwazac co jem a jednoczesnie nie przysluguje mi dieta. A wybor zadny. Narazie sie tym nie stresuje, bo malutkiej juz nie szkodzi a podobno moga byc takie zawirowania. Tz byl przy mnie bo zadzwonilam do niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ramona słodki maluszek ![]() Cytat:
GRATULACJE!!! ![]() Cytat:
![]() U mnie nic ciekawego ![]() Robie wszystko (sprzątanie, seks, spacery, sutki, ćwiczenia, liście malin, olej z wiesiołka dopochwowo) i nic się nie dzieje ![]() ![]() We wtorek wizyta to się dowiem na czym stoję ![]() I jezcze raz pytam po co było leżeć 10 tygodni? ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46788848]Sola gratulacje : -) Mój Oliś mnie dziś zaszokowal... zasnął o 23, po czym ją obudzilam się po 4 z twarda ogromna i bolaca piersią, a on sobie dalej smacznie spał. Obudzilam go na jedzenie, zjadł i poszedł spać dalej. Potem już sam obudził się po 7, znów zjadł i poszedł spać. I teraz znowu wstał ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Dał mi się dziś porządnie wyspać : -) ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Bazile kciuki ;-)[/QUOTE] To Twój noworodek śpi lepiej niż moja 21-miesięczna panna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja zaliczyłam już dzisiaj spacer i schody ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ka rolina Czas edycji: 2014-06-07 o 10:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na innej stronie jeszcze napisali że po 36 tygodniu ciąży u płodu może się rozwinąć pełnoobjawowa ospa. Noworodkowi podaję się wtedy immunoglobulinę przeciwko ospie wietrznej i półpaścowi. Czyli krótko. Siedzieć w domu i na żadne urodziny się nie wybierać. Lepiej nie ryzykować. A skoro w przedszkolu jest to tylko kwestia czasu aż u dzieciaków szwagra się pojawi. I coś czuję że ja wtedy przeniosę się do moich rodziców, bo teściówka będzie tam do nich łaziła codziennie o tym jestem święcie przekonana. A później będzie mi te zarazki do domu przynosić gdzie już wtedy pewnie Milenka będzie z nami. Ja dziękuję bardzo żeby mi się noworodek ospą zaraził dzięki niej. Moja mama mówi że no jak to tak, że co ona nie myśli że w domu małe dziecko będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Ola juz jest przy mnie. Bedzie miec kontrole jeszcze 4 razy dziennie. Takze poki co jest ok
![]() ------- Kakusia - gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.