|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
SUNFIRE
![]() JOANNA przyzwyczaiłam się już do tej Marcelinki ![]() ![]() P.S. straciłam wiarę w ludzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Fame, co się stało?
![]() Asia, Laura ślicznie, ale jakoś Twoja Malutka to dla mnie Marcelinka ![]() ![]()
![]() |
#2973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja do Marcelinki też ale musiałam wziąć pod uwagę zdanie domowników ( Ps. córci ![]() ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie nad Suza halo zastanawiam. To jest wlasnie z klipsem monitor. Musze z lekarzem jeszcze pogadac.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
Asia na pomorzanach byłam akurat u Żaby pod opieką. Szczęście w nieszczęsciu że akurat na dyzurze był prof Rudnicki i dr Głaz.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Skoro mowa o nianiach, monitorach to będę wdzięczna jeśli ktoś może polecić nianię bez monitora o dużym zasięgu najlepiej. Już kiedyś o tym pisałam ![]() ![]() Co do wierciochów dzidziulowych przyłączam się do mam przyszłych bokserów/bokserek... No po prostu gdybym siedziała na ławce to chyba z czasem zaczęłabym się po niej przesuwać... ma siłę skubaniec ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
Padam na twarz , a mała daje czadu
![]() ![]() Idę się położyć może przestanie , dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Wtajemniczenie
|
Ja bez malej tez padam na twarz. Asia moge Ci reke podac. Jeszcze wczoraj czadu dalam, sprzatanie, potem do szpitala i jeszcze na zakupy no i sie organizm zbuntowal. Dostalam upomnienie od TŻta. A sama o malo z bolu nie wylam na środku dzialu warzywnego... Ehhh mam wrazenie ze po sn byloby lepiej ale moge sie mylic. Zreszta to se ne vrati. Ale co sobie pogadalam to moje.
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja właśnie przy cc najbardziej się boję że właśnie długo się dochodzić będzie i jak by nie było brzuszek przecięty.. ![]() Joanna Laura ![]() ![]() Witam z ranka ![]() Co prawda mojemu dziecku też upały nie przeszkadzają i szaleje jak zwykle Dziś wizyta u diabo zobaczę co się ciekawego dowiem ![]()
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana
![]() Joanna ładne imię ale mi się bardziej podoba Marcelina i już się tak przyzwyczaiłam, żebym kiedyś nie palła na spacerze "ale ta Marcelinka rośnie" ![]() Celebrinfea chyba ostatnio zapomniałaś gdzie leżałaś i jaką operacje miałaś ![]() ![]() Sunfire mam nadzieje że mi już cycki tak nie urosną bo chyba całe popękają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |||
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Joanna Laura - bardzo ładnie ![]() ![]() U mnie weekend minął szybko i spokojnie. Chociaż jedna przykra sytuacja miała miejsce. Nie wiem o co chodzi ale bratowa mojego TŻta odkąd dowiedziała się, że jestem w ciąży unika mnie, nie odzywa się i widać, że ma o to pretensje, a wcześniej było ok wspólne wyjazdy, spotkania, imprezy. Traktuje mnie jak powietrze ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Wtajemniczenie
|
Już sie uspokajam
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Raczkowanie
|
Joanna - i jedno, i drugie ladne
![]() ![]() Celebrinfea - grzeczniej prosze, grzeczniej ![]() ![]() U nas slonce, a ja nie umiem sie zwlec z lozka :P a zoladek juz sie dopomina ![]() Fame - a co u Ciebie? ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Debeściara z kopniakami mogę podać Ci rękę, dla mnie są już bardziej bolesne niż przyjemne, ale i tak będzie mi tego brakować ![]() Cytat:
![]() Joanna śliczne imię wybraliście, podoba mi się, chociaż Marcelinka też była fajna ![]() ![]()
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, życzę Wam (i sobie) wszystkiego co najpiękniejsze z okazji Dnia Mamy. Bo każda z nas mamą już jest, czy to brzuszkowego Malucha czy takiego już pozabrzuszkowego
![]() ![]()
![]() |
#2990 | |||
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------------------ cześć ![]() my wczoraj cały dzień na prymicji byliśmy i było fajniej niż na niejednym weselu na jakim byliśmy. Chociaż tańce sobie odpuściliśmy ![]() no i pyszne jedzonko, więc córcia ciągle brykała ![]() no i nikt mi nie chciał uwierzyć, że jestem w 8 miesiącu, z kolei koleżankę w 6 oceniali na "ostatnie nogi" ![]() ![]() rano byłam w Lidlu, bo dziś ciuszki dla dzieci, a za pół godzinki idę do rossmanna, na tą super promocję 20 %, tylko listę jakąś muszę zrobić, bo będzie chaos ![]() no i z wyprawki będę miała chyba wszystko ![]() tylko leżaczek zostanie, ale się jakoś super nie spieszy ![]()
![]() |
#2991 |
Wtajemniczenie
|
ja co dzien niemal znajduje cos co trzeba domowic. Normalnie bloga chyba zaloze bo tyle sprzecznych info w opiniach znajduje... A dzis mala 1710... Aż mi sie wierzyc nie chce. Za to pigula z dzisiejszego dyzuru ma przechlapane...
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
tak spojrzałam jeszcze raz na listę i brakuje właśnie pieluch 1, płatków do mycia buźki i leżaczka.
jeszcze myślę nad tym rozciąganym daszkiem do wózka (mężowi się to niepodoba), ale to mogę w każdej chwili kliknąć, bo cena też niewielka. z ciuszków i dodatków typu ręczniki, kocyki mam wszystko, zakupy już zakończone, wszystko prawie poprane, tylko muszę posegregować w szafie i wyprasować to co trzeba. w sobotę byłam u rodziców powybierać ciuszki, bo brat od kolegi dostał chyba z 8 kartonów - całość 300 zł albo na sztuki i powybierałam od etapu pół roku całą torbę ciuszków + drugą mniejszą skarpetek, rajstopek, przepasek itp. Tylko ciekawa jestem na ile to wycenią ![]() w tym miesiącu z kasą jestem do tyłu, no, ale sporo pokupiłam Małej, no i teraz 2 tygodnie będę poza domem, to też codziennych obiadowych zakupów nie będę musiała robić ![]() Dobra, zmykam, bo jeszcze do szewca chcę zajść, może uda się zreperować moje ulubione sandałki ![]()
#2993 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, dziś jest rabat 20% w c&a online, w tym też na ciuchy ciążowe, może się którejś przyda...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mała po porodzie czasami miała małe niedotlenienia i robiła się sina w kilka sekund - jesli drzemalas (a czasami przy pierwszym dziecku sie to zdarza nawet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
hej Mamuśki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trochę mnie nie było, a tu takie niusy ![]() sunfire w życiu bym się nie spodziewała, ale gratuluję ogromnie! dużo zdrówka dla Ciebie i synka, Borys jest prześliczny ![]() ![]() ![]() Celebrinfea, brawo dla Jagódki, dzielna silna maleńka ![]() ![]() ![]() rybka oszczędzaj się i dbaj o siebie ![]() Fame mam nadzieję że wyszłaś dziś do domku ![]() debeściara cieszę się że wycieczka udana ![]() joanna - Laura też ślicznie ![]() ![]() Integra nie widziałam Cię przy nadrabianiu, żyjesz?? ![]() nadrobiłam dość pobieżnie i więcej grzechów nie pamiętam, zamelduję więc co u nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kopniaki - mała jak czasem wystawi stopę przez brzuch to mam wrażenie że zaraz wyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i boli to jak nie wiem, ale też mi będzie brakować jej harców ... ![]() z przygotowaniami trochę utkwiliśmy w martwym punkcie, ale w tym tygodniu mam zamiar wszystko dopiąć na ostatni guzik. a jeszcze z kwestii ostatnio poruszanych niania elektro - nie kupujemy, więc niestety nie podpowiem ![]() przepuszczanie w kolejkach - pomarzyć sobie mogę ![]() ![]() ![]() chociaż raz mnie babka przepuściła w kolejce na badania, i raz jedna ściągnęła dziecko z siedzenia żebym mogła usiąść, więc czasem się zdarza, ale ogólnie to społeczeństwo się nie popisuje ![]() upały - u nas też są straszne, ja na szczęście nie puchnę ani nic takiego, ale i tak mi ciężko ![]() ![]() no i w skrócie chyba tyle ... ![]() ![]()
#2996 |
Zakorzenienie
|
co do kopniaków - u mnie szaleje od dwóch/trzech dni - na szczęście mam niedługo wizytę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pamiętam, że któraś z Was kupowała do wózka taką osłonę od słońca nakładaną?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | ||
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego i pociech z dzieci wszystkim mamuśkom
![]() Ja wstałam dzisiaj z wielkim zapałem i .... dupa ![]() ![]() ![]() Cieszę się , że podoba wam się imię bo nam bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Cytat:
Po sn też miałam chwilę słabości bo jednak dziecko to ogromna zmiana w naszym życiu ale będzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Zadomowienie
|
simka - strata dziecka w każdym wieku to musi być niewyobrażalna tragedia dla rodziców ...
Celebrinfea - o matko i córko no nie dziwię Ci się, ze się wystraszyłaś jak małej nie było -ale super, ze Wam tak szybko idzie ![]() niania - przy pierwszym synku nie mieliśmy ale teraz dom dużo większy i chcę kupić -tylko jeszcze nie wybrałam i potrzebuję takiej jak Debeściara o dużym zasięgu TaTekla - przykra sprawa z bratową ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dzień dobry ![]() jutro wizyta - i troszkę sie denerwuję .... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.