Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-25, 20:25   #2971
Fame
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

SUNFIRE

JOANNA przyzwyczaiłam się już do tej Marcelinki ale ładnie Laura

P.S. straciłam wiarę w ludzi dobranoc!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:31   #2972
mamaya
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Fame, co się stało?

Asia, Laura ślicznie, ale jakoś Twoja Malutka to dla mnie Marcelinka Tak się już przyzwyczaiłam
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:31   #2973
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
SUNFIRE

JOANNA przyzwyczaiłam się już do tej Marcelinki ale ładnie Laura

P.S. straciłam wiarę w ludzi dobranoc!

ja czasami też tracę....

Ja do Marcelinki też ale musiałam wziąć pod uwagę zdanie domowników ( Ps. córci ) Laura też mi się podoba
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:35   #2974
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Ja sie nad Suza halo zastanawiam. To jest wlasnie z klipsem monitor. Musze z lekarzem jeszcze pogadac.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:10   #2975
sunfire
Rozeznanie

Asia na pomorzanach byłam akurat u Żaby pod opieką. Szczęście w nieszczęsciu że akurat na dyzurze był prof Rudnicki i dr Głaz.

sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:17   #2976
Marianna 54
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
W mojej miejscowości jest tylko jeden szpital .
Myślałam że jesteś w jednym z lubelskich szpitali i podpytam jak Cię tam traktują . Ja mam zamiar na Kraśnickich rodzić chyba że gdzieś indziej mnie dopadnie . Trzymam kciuki żeby Cię jutro wypuścili zawsze
w domu to lepiej
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:19   #2977
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
Asia na pomorzanach byłam akurat u Żaby pod opieką. Szczęście w nieszczęsciu że akurat na dyzurze był prof Rudnicki i dr Głaz.

Tam jest dobra opieka dla wcześniaczków dobrze trafiłaś ale co strachu , współczuję strasznie
Miłością tą największą
Stary 2014-05-25, 21:38   #2978
debesciara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
o raju dzis mialam zawal. Wchodze do sali a tam nie ma inkubatora malej... Poploch normalnie. Zaczelan lozeczka przegladac i w jednym z nich moj skarb. Juz przebrana na normalnym lozeczku... Teraz tylko masy nabierac, grzecznie ssac i do domu

Dzielna Jagódka! Super że wszystko idzie ku dobremu
Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość

Zdecydowaliśmy się na zmianę imienia dla niuni , córcia tak prosiła i mam wrażenie , że chciała też zadecydować i czuć się ważna . My zaakceptowaliśmy bo imię ładne Laura Więc tak zostaje nasza Laurka

Pogoda niemiłosierna , puchnę i stopy bolą. Przedwczoraj tż niósł mnie do łóżka bo nie byłam w stanie ustać na nogach tragedia . Kolana miałam równe z udami i tylko od zimnych okładów było lepiej
Laura piękne imię , też bym tak córci dałą na imię (gdyby nie tż), chociaż Marcelinka też była super i też się tak jakoś przyzwyczaiłam No ale jak mawia moja teściowa wybór imienia to święte prawo rodziców (ew. rodzeństwa jak u was )
Cytat:
I like it profesor ktory zajmuje sie moim maluszkiem poleca wszystkie angelcare, babysafe a dla wczesniaczkow z klipsem na pieluszke ktory zaczyna drgac odrazu i pobudzac malucha do ruchu i oddechu. Akurat dzisiaj wypisywali dziewczyne i jej tlumaczyl wszystkox

Zalecał używanie do ok 9 miesiaca zycia.

Trzymajcie kciuki, bo pracujemy nad laktacja, piersi urosly mi o 3 rozmiary prawie.

3 rozmiary w0w musi być dobrze!!!

Skoro mowa o nianiach, monitorach to będę wdzięczna jeśli ktoś może polecić nianię bez monitora o dużym zasięgu najlepiej. Już kiedyś o tym pisałam ale podepnę się jeszcze raz skoro temat na tapetę wrócił

Co do wierciochów dzidziulowych przyłączam się do mam przyszłych bokserów/bokserek... No po prostu gdybym siedziała na ławce to chyba z czasem zaczęłabym się po niej przesuwać... ma siłę skubaniec i zero litości dla starej matki Co nie zmienia faktu, że uwielbiam te kopniaki i już wiem że będzie mi ich brakować Weź zrozum kobietę
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:53   #2979
joanna2228
Wtajemniczenie

Padam na twarz , a mała daje czadu pomocy
Idę się położyć może przestanie , dobranoc
Miłością tą największą
Stary 2014-05-26, 06:22   #2980
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Ja bez malej tez padam na twarz. Asia moge Ci reke podac. Jeszcze wczoraj czadu dalam, sprzatanie, potem do szpitala i jeszcze na zakupy no i sie organizm zbuntowal. Dostalam upomnienie od TŻta. A sama o malo z bolu nie wylam na środku dzialu warzywnego... Ehhh mam wrazenie ze po sn byloby lepiej ale moge sie mylic. Zreszta to se ne vrati. Ale co sobie pogadalam to moje.

Stary 2014-05-26, 06:36   #2981
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bez malej tez padam na twarz. Asia moge Ci reke podac. Jeszcze wczoraj czadu dalam, sprzatanie, potem do szpitala i jeszcze na zakupy no i sie organizm zbuntowal. Dostalam upomnienie od TŻta. A sama o malo z bolu nie wylam na środku dzialu warzywnego... Ehhh mam wrazenie ze po sn byloby lepiej ale moge sie mylic. Zreszta to se ne vrati. Ale co sobie pogadalam to moje.

Laska, czy ja mam się do Ciebie pofatygować? Daj sobie czas na powrót do formy a nie się wygłupiasz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 06:59   #2982
simka234
Wtajemniczenie

Cytat:

Zwolnij kochana bo cc to jednak operacja!! daj sobie czas..
ja właśnie przy cc najbardziej się boję że właśnie długo się dochodzić będzie i jak by nie było brzuszek przecięty..

Joanna Laura jak byśmy mieli dziewczynkę to właśnie podobało nam się Laura i Oliwia śliczne imię

Witam z ranka może pogoda dziś będzie łaskawsza, bo normalnie idzie zejść
Co prawda mojemu dziecku też upały nie przeszkadzają i szaleje jak zwykle
Dziś wizyta u diabo zobaczę co się ciekawego dowiem

,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem.
Kocham
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 06:59   #2983
robaczek-85
Rozeznanie

Cytat:

Kochana nie szalej, cc to operacja. Ja po cc jeszcze pol roku później jak rozszalalam się z myciem okien to przez dwa dni mnie brzuch bolał

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 07:23   #2984
malwiska
Zakorzenienie

Witajcie z rana
Joanna ładne imię ale mi się bardziej podoba Marcelina i już się tak przyzwyczaiłam, żebym kiedyś nie palła na spacerze "ale ta Marcelinka rośnie"
Celebrinfea chyba ostatnio zapomniałaś gdzie leżałaś i jaką operacje miałaś
Sunfire mam nadzieje że mi już cycki tak nie urosną bo chyba całe popękają
Stary 2014-05-26, 08:30   #2985
TaTekla
Raczkowanie

Hej hej

Cytat:
Załącznik 5690877 a oto moje kochane słoneczko

Cudo i ten nosek

Cytat:
Hura wlasnie urodzeniowa wage zlapala ba nawet przekroczyla

Cytat:
o raju dzis mialam zawal. Wchodze do sali a tam nie ma inkubatora malej... Poploch normalnie. Zaczelan lozeczka przegladac i w jednym z nich moj skarb. Juz przebrana na normalnym lozeczku... Teraz tylko masy nabierac, grzecznie ssac i do domu

Super gratuluje postępów

Joanna Laura - bardzo ładnie i fajnie, że bierzesz pod uwagę zdanie pozostałych członków rodziny

U mnie weekend minął szybko i spokojnie. Chociaż jedna przykra sytuacja miała miejsce. Nie wiem o co chodzi ale bratowa mojego TŻta odkąd dowiedziała się, że jestem w ciąży unika mnie, nie odzywa się i widać, że ma o to pretensje, a wcześniej było ok wspólne wyjazdy, spotkania, imprezy. Traktuje mnie jak powietrze Nie bardzo wiem co z tym zrobić, bo już raz wyciągałam do Niej rękę jak nas próbowano poróżnić i mamy umowę, że wykładamy kawę na ławę, ale ile razy można wychodzić do kogoś z tematem, jak ewidentnie to Jej coś nie pasuje. Rozumiem, że może być Jej przykro, bo długo stara się o dziecko, ale żeby moja ciąża była powodem milczenia, to nie jest normalne. Postanowiłam się nie przejmować, ale ciągle mi to w głowie siedzi tym bardziej, że wszyscy widzą, że coś jest nie tak i dopuytują
TaTekla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 08:46   #2986
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Już sie uspokajam teraz tylko wstawianie prania dla małej i obiadki sobie gotuje... Eh...

Stary 2014-05-26, 09:01   #2987
Karolinek_
Raczkowanie

Joanna - i jedno, i drugie ladne a corcia poczula sie na pewno wazna, ze wzieliscie jej zdanie pod uwage

Celebrinfea - grzeczniej prosze, grzeczniej

U nas slonce, a ja nie umiem sie zwlec z lozka :P a zoladek juz sie dopomina

Fame - a co u Ciebie?

Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka
Karolinek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:13   #2988
framboise87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość

Skoro mowa o nianiach, monitorach to będę wdzięczna jeśli ktoś może polecić nianię bez monitora o dużym zasięgu najlepiej. Już kiedyś o tym pisałam ale podepnę się jeszcze raz skoro temat na tapetę wrócił

Co do wierciochów dzidziulowych przyłączam się do mam przyszłych bokserów/bokserek... No po prostu gdybym siedziała na ławce to chyba z czasem zaczęłabym się po niej przesuwać... ma siłę skubaniec i zero litości dla starej matki Co nie zmienia faktu, że uwielbiam te kopniaki i już wiem że będzie mi ich brakować Weź zrozum kobietę
my też poszukujemy niani bez monitora, chyba kupimy najzwyklejszą jakąś, byle miała duży zasięg, bo będziemy jej używać w zasadzie tylko jak pojedziemy do domu rodziców- mamy tam pokój na górze i nie będę latać co 5 minut. A w mieszkaniu raczej będzie słychać małego, chyba że ktoś przyjdzie i będzie troszkę głośniej to wtedy załączymy.

Debeściara z kopniakami mogę podać Ci rękę, dla mnie są już bardziej bolesne niż przyjemne, ale i tak będzie mi tego brakować

Cytat:
Napisane przez simka234 Pokaż wiadomość

Witam z ranka może pogoda dziś będzie łaskawsza, bo normalnie idzie zejść
Co prawda mojemu dziecku też upały nie przeszkadzają i szaleje jak zwykle
Dziś wizyta u diabo zobaczę co się ciekawego dowiem
Simka daj znać po wizycie

Joanna śliczne imię wybraliście, podoba mi się, chociaż Marcelinka też była fajna jak byłam młodsza to też chciałam dać córce, gdybym ją miała, na imię Laura, ale teraz mam już umyślaną Zuzię, może kiedyś się pojawi na świecie
Stary 2014-05-26, 09:16   #2989
mamaya
Zakorzenienie

Dziewczyny, życzę Wam (i sobie) wszystkiego co najpiękniejsze z okazji Dnia Mamy. Bo każda z nas mamą już jest, czy to brzuszkowego Malucha czy takiego już pozabrzuszkowego Czy jednego i drugiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 09:25   #2990
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Hura wlasnie urodzeniowa wage zlapala ba nawet przekroczyla
super

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj bylam na jeszcze jednej wizycie. Niestety juz bez usg, ale... Szyjka miekka, skrocona, dzidzius bardzo nisko. Musze sie oszczedzac, zeby wytrzymac do terminu a czeka mnie tyle rzeczy do zrobienia w domu...
Jutro wracamy do uk, mam nadz.ze wroce i do was.
Buziaki.
trzymaj się

Cytat:
Napisane przez Iris1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduje ze wyszlam ze szpitala dostalam antybiotyk na bakterie i luteine mam brac i nie przemeczac sie 11 czerwca do kontroli

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Zdecydowaliśmy się na zmianę imienia dla niuni , córcia tak prosiła i mam wrażenie , że chciała też zadecydować i czuć się ważna . My zaakceptowaliśmy bo imię ładne Laura Więc tak zostaje nasza Laurka
obydwa imiona fajne, Laurę ma moja koleżanka i jest słodziacha
------------------------------
cześć

my wczoraj cały dzień na prymicji byliśmy i było fajniej niż na niejednym weselu na jakim byliśmy. Chociaż tańce sobie odpuściliśmy
no i pyszne jedzonko, więc córcia ciągle brykała

no i nikt mi nie chciał uwierzyć, że jestem w 8 miesiącu, z kolei koleżankę w 6 oceniali na "ostatnie nogi" ale ona biedna mocno przytyła i generalnie się bardzo męczy

rano byłam w Lidlu, bo dziś ciuszki dla dzieci, a za pół godzinki idę do rossmanna, na tą super promocję 20 %, tylko listę jakąś muszę zrobić, bo będzie chaos
no i z wyprawki będę miała chyba wszystko

tylko leżaczek zostanie, ale się jakoś super nie spieszy
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:32   #2991
Celebrinfea
Wtajemniczenie

ja co dzien niemal znajduje cos co trzeba domowic. Normalnie bloga chyba zaloze bo tyle sprzecznych info w opiniach znajduje... A dzis mala 1710... Aż mi sie wierzyc nie chce. Za to pigula z dzisiejszego dyzuru ma przechlapane...

Stary 2014-05-26, 10:04   #2992
bambusiek
Zakorzenienie

tak spojrzałam jeszcze raz na listę i brakuje właśnie pieluch 1, płatków do mycia buźki i leżaczka.

jeszcze myślę nad tym rozciąganym daszkiem do wózka (mężowi się to niepodoba), ale to mogę w każdej chwili kliknąć, bo cena też niewielka.

z ciuszków i dodatków typu ręczniki, kocyki mam wszystko, zakupy już zakończone, wszystko prawie poprane, tylko muszę posegregować w szafie i wyprasować to co trzeba.

w sobotę byłam u rodziców powybierać ciuszki, bo brat od kolegi dostał chyba z 8 kartonów - całość 300 zł albo na sztuki i powybierałam od etapu pół roku całą torbę ciuszków + drugą mniejszą skarpetek, rajstopek, przepasek itp. Tylko ciekawa jestem na ile to wycenią

w tym miesiącu z kasą jestem do tyłu, no, ale sporo pokupiłam Małej, no i teraz 2 tygodnie będę poza domem, to też codziennych obiadowych zakupów nie będę musiała robić

Dobra, zmykam, bo jeszcze do szewca chcę zajść, może uda się zreperować moje ulubione sandałki
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:33   #2993
Caramel 85
Rozeznanie

Hej dziewczyny, dziś jest rabat 20% w c&a online, w tym też na ciuchy ciążowe, może się którejś przyda...
Caramel 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:45   #2994
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
i like it, ja też nie mam niani/monitora oddechu. Mam dwupokojowe mieszkanie, więc dla mnie jest to zbędny gadżet Dziecko usłyszę w mieszkaniu zawsze.
Rozumiem sens kupowania niań elektronicznych, kiedy jest duży dom czy ogromne mieszkanie, ale w innym przypadku nie ma to według mnie sensu
oj ma ma czasami, nawet w półpokojowym mieszkaniu.
Moja mała po porodzie czasami miała małe niedotlenienia i robiła się sina w kilka sekund - jesli drzemalas (a czasami przy pierwszym dziecku sie to zdarza nawet)) - nie bylabys w stanie tego wychwycic - nawet jakby lezala obok Ciebie.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:45   #2995
Eydrith
Zadomowienie

hej Mamuśki wszystkiego najlepszego w naszym dniu i tym obecnym, i już wkrótce przyszłym Mamom składam najlepsze życzenia siebie też uwzględniam oczywiście

trochę mnie nie było, a tu takie niusy

sunfire w życiu bym się nie spodziewała, ale gratuluję ogromnie! dużo zdrówka dla Ciebie i synka, Borys jest prześliczny niech zdrowo rośnie, a Ty dochodź do siebie i mocne kciuki za laktację

Celebrinfea, brawo dla Jagódki, dzielna silna maleńka oby tak dalej a Ty się oszczędzaj kobieto, sprzątanie nie zając, skup się na sobie i córze

rybka oszczędzaj się i dbaj o siebie
Fame mam nadzieję że wyszłaś dziś do domku
debeściara cieszę się że wycieczka udana

joanna - Laura też ślicznie podoba mi się to imię, jest delikatne i romantyczne

Integra nie widziałam Cię przy nadrabianiu, żyjesz??

nadrobiłam dość pobieżnie i więcej grzechów nie pamiętam, zamelduję więc co u nas ja wciąż w dwupaku, brzuch już osiągnął zacną wielkość, moja 'mała' tak samo - wg niezwykle precyzyjnych pomiarów mojej gin waży pomiędzy 2700 a 3200 kg chyba po TŻcie tp mam na 18 lipca, raczej szykuję się na cc, ale zobaczę jeszcze co mi powie okulistka.
kopniaki - mała jak czasem wystawi stopę przez brzuch to mam wrażenie że zaraz wyjdzie a TŻ zaczyna się zastanawiać czy to na pewno ludzkie dziecko udało nam się uchwycić ją na filmiku, będzie kapitalna pamiątka, bo normalnie widać zarys stopy, piętkę i górę, bez paluszków oczywiście muszę zrobić screena mała stopa to to nie jest
i boli to jak nie wiem, ale też mi będzie brakować jej harców ...
z przygotowaniami trochę utkwiliśmy w martwym punkcie, ale w tym tygodniu mam zamiar wszystko dopiąć na ostatni guzik.

a jeszcze z kwestii ostatnio poruszanych
niania elektro - nie kupujemy, więc niestety nie podpowiem mała będzie spała z nami, a ja mam sen jak zając pod miedzą, więc nie będzie potrzebna.
przepuszczanie w kolejkach - pomarzyć sobie mogę generalnie ludzie gapią się na brzuch bez żadnego skrępowania, dopóki nie znajdę się np. w busie lub kolejce, wtedy nikt nie widzi standard
chociaż raz mnie babka przepuściła w kolejce na badania, i raz jedna ściągnęła dziecko z siedzenia żebym mogła usiąść, więc czasem się zdarza, ale ogólnie to społeczeństwo się nie popisuje
upały - u nas też są straszne, ja na szczęście nie puchnę ani nic takiego, ale i tak mi ciężko na szczęście od jutra ochłodzenie

no i w skrócie chyba tyle ... miłego dnia Mamuśki
Stary 2014-05-26, 10:49   #2996
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

co do kopniaków - u mnie szaleje od dwóch/trzech dni - na szczęście mam niedługo wizytę
Stary 2014-05-26, 11:07   #2997
dusia_tcv
Zadomowienie

Cytat:
ja co dzien niemal znajduje cos co trzeba domowic. Normalnie bloga chyba zaloze bo tyle sprzecznych info w opiniach znajduje... A dzis mala 1710... Aż mi sie wierzyc nie chce. Za to pigula z dzisiejszego dyzuru ma przechlapane...

Kochana właśnie wiem mitów jest wiele przekonałam się ale dasz rade tylko oszczędzaj się bo siły ci się przydadzą jak jagoda będzie w domu
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 11:22   #2998
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Dziewczyny pamiętam, że któraś z Was kupowała do wózka taką osłonę od słońca nakładaną?
Stary 2014-05-26, 11:39   #2999
joanna2228
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego i pociech z dzieci wszystkim mamuśkom

Ja wstałam dzisiaj z wielkim zapałem i .... dupa nogi mam tak spuchnięte jakby ktoś przytrzasnął mi je drzwiami . Córkę wiozłam do szkoły w kapciach . Zamykam się w domu do lipca i nie wychodzę
Cieszę się , że podoba wam się imię bo nam bardzo Eydrith masz rację jest takie romantyczne . Mam cichą nadzieję, że będzie to mała romantyczka a nie diabełek ale to się zobaczy .

Miłego dnia

Cytat:

Kochana tak jest czasami , że chciałoby się góry przenosić ale nie forsuj się jeszcze bo jesteś po operacji jednak.
Po sn też miałam chwilę słabości bo jednak dziecko to ogromna zmiana w naszym życiu ale będzie dobrze zobaczysz

Cytat:

A co nabroiła ???
Miłością tą największą
Stary 2014-05-26, 12:17   #3000
kularek
Zadomowienie

simka - strata dziecka w każdym wieku to musi być niewyobrażalna tragedia dla rodziców ...

Celebrinfea - o matko i córko no nie dziwię Ci się, ze się wystraszyłaś jak małej nie było -ale super, ze Wam tak szybko idzie

niania - przy pierwszym synku nie mieliśmy ale teraz dom dużo większy i chcę kupić -tylko jeszcze nie wybrałam i potrzebuję takiej jak Debeściara o dużym zasięgu

TaTekla - przykra sprawa z bratową

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, życzę Wam (i sobie) wszystkiego co najpiękniejsze z okazji Dnia Mamy. Bo każda z nas mamą już jest, czy to brzuszkowego Malucha czy takiego już pozabrzuszkowego Czy jednego i drugiego

Cytat:
... A dzis mala 1710... Aż mi sie wierzyc nie chce. Za to pigula z dzisiejszego dyzuru ma przechlapane...
a co zrobiła ?

dzień dobry u mnie dziś na całe szczęście trochę chłodniej ale spuchnięta jestem nadal i co u mnie nie piszę bo znowu musiałabym narzekać :/
jutro wizyta - i troszkę sie denerwuję ....
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości