Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-05, 20:23   #2971
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Vea dzięki ja już w sumie prawie 3mc nie karmię młodego po jakim czasie @ wraca do normy
po Dawidzie dostałam po 5 miesiącach choć nadal karmiłam regularnie, a teraz to sama nie wiem co jest wydawało mi się, że w marcu dostałam, potem od początku kwietnia przez 1,5h miałam jakieś krwawienie od tabletek, a teraz znów cisza i nie wiem

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
brawo dla Mika

juz po szczepieniu. mloda na 9 miesiecy wazy zawrotne 7140g czy jest na sali lzejsze dziecko ?
glowa tez mala, wg nich 42,5 klata 43 wiec od stycznie po 3 cm jej uroslo i niby spoko wit d tylko w ciemne dni. wzrostu nie mierzyli.
dzielna moja panna zaplakala przy dziabnieciu i szybko sie uspokoila, mam nadzieje ze obedzie sie bez niespodzianek poszczepiennych

chyba musze zmienic lekarza bo czulam sie jak na tasmie
rzeczywiście kruszyna a ile przybrała od ostatniego ważenia?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
: jupi:

I z okazji 9 miesięcy Mikiego i Natka stanęła bez trzymanki w łóżeckzu turystycznym. Wprawdzie nie wiem jak długo, bo weszłam i ją przyłapałam,ale miałam zdziwko ciekawe,czy to pierwszy raz...

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

fajnie Wam z basenem ja jakoś się boję a i w sumie nie wiem kogo miałabym wziąć do pomocy
mój mąż sam chodzi, tzn. z Miłkiem no ale kobieta ma trochę więcej ogarniania po wyjściu z basenu to może się dzieciaczek zniecierpliwić

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kochane,doradźcie mi

Chcę się zafarbować na ciemny blond i nie wiem czy będzie mi pasować
Ogólnie mam już dosyć tego,że ciągle mam to samo na głowie Z obcięciem nie mogę pokombinować,bo mam niskie czoło i nie wszystko mi pasuje Doradźcie mi proszę

Mam na myśli coś takiego:
a masz kogoś kto jest Ci w stanie taki kolor zrobić? żeby nie wyszło nijako a w ogóle to podobasz mi się w obecnym kolorze, bardzo Ci pasuje

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
byliśmy u lekarza, prawdopodobnie trzydniówka
mamy jeszcze skierowanie na morfo i mocz na jutro
właściwie to Michaś z rąk nie schodzi, ja lub Mąż nosimy na zmianę
jutro do 16 będę sama, musze ogarnąć rano badania, popołudniu lekarza
trzymajcie kciuki
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
super że się przełamałaś do blw choć ja też takiego czystego blw nie praktykuje, zawsze najpierw trochę z łyżeczki (bo parę łyżeczek zawsze zje ) a potem dopiero dojadanie z łapki
no i też doszłam do takich wniosków z tym obiadkiem, dlatego u nas poza mlekiem jest raz dziennie kasza z owocem i dwa razy dziennie obiad
nie wiem czemu miałam opory, Dawid już wcześniej coś tam sobie z łapki podjadał, a teraz miałam wrażenie, że Miłosz sobie nie poradzi, a tu znów mnie zaskoczył
u nas też kasza na mm z owocem i ona wchodzi ładnie, a obiad też będę od jutra na dwa razy próbowała
a ile Hania zjada tej kaszy? na mm?

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
kurcze juz od ponad tygodnia szukam czapki z h&m takiej co Miki kaski zgubil i nie ma, dzisiaj w koncu spytalam ocb, i oni sami nie wiedza czy dopiero beda czy juz zeszly
wiec wzielam ta szara co ma np Korn Misi bo tez mi sie mega podoba ale zdziwialam sie ze jezcze jest
Miłosz też dziś mierzył tę szarą i fajna ale nie wzięłam bo dość gruba no i w sumie moje chłopaki w żadnych czapkach nie chodzą, jakieś tam mają kapelutki na słońce, ale i tak leżą, bo na największe słońce nie wychodzą

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 20:26   #2972
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
cos Ty? a jaki rozmair ma tej czapy szarej? bo ja wzielam 80 ale troche jeszcze luznawa
az dziw ze malo chodliwe bo to jedyne czapki ktore znalazlam a nie sa plytkie maja duzy daszek i fajny cienki material na glowce,
a schodzilam juz mnostwo sklepow i nigdzie nic nie znalazlam
może ja o innej czapie myślę, bo dla mnie właśnie gruby ten materiał

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 20:31   #2973
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
tej szarej co Ty 68

a to jest ta druga

http://www.hm.com/es/product/26374?article=26374-A
68

swietna, widac ze milutka
ja do tej polki nawet nie podchodzilam

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
może ja o innej czapie myślę, bo dla mnie właśnie gruby ten materiał
moze o innej
fakt daszek jest dosc sztywny i gruby ale reszta wg mnie ok
wiadomo ze sa ciensze, ale sa tez takie i jest ich wiekszosc ze sztywnym materialemtak pozszywanym ze wydaje mi sie ze drazni glowke,

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 20:34   #2974
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
brawo dla Mika

juz po szczepieniu. mloda na 9 miesiecy wazy zawrotne 7140g czy jest na sali lzejsze dziecko ?
glowa tez mala, wg nich 42,5 klata 43 wiec od stycznie po 3 cm jej uroslo i niby spoko wit d tylko w ciemne dni. wzrostu nie mierzyli.
dzielna moja panna zaplakala przy dziabnieciu i szybko sie uspokoila, mam nadzieje ze obedzie sie bez niespodzianek poszczepiennych

chyba musze zmienic lekarza bo czulam sie jak na tasmie
nie no przebilas moja - bo na ostatniej wizycie 7300 wazyła...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 20:39   #2975
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze juz od ponad tygodnia szukam czapki z h&m takiej co Miki kaski zgubil i nie ma, dzisiaj w koncu spytalam ocb, i oni sami nie wiedza czy dopiero beda czy juz zeszly
wiec wzielam ta szara co ma np Korn Misi bo tez mi sie mega podoba ale zdziwialam sie ze jezcze jest
Ja też już ją parę dni temu wylukałam na stronie i chciałam kupić

Motylku, pytałaś jak sie przymierzam do odstawienia Miłosza - otóz nie mam pojęcia zaczyna mnie czasem gryźć (ma już 3 zęby) i dla mnie to sygnał, żeby odstawiać już chciałam na początek podawać raz dziennie mm ale nie po drodze mi po mleko no i jakoś mi żal poza tym to mega wygoda. Mam w nosie butelki, wodę, podgrzewacze czy noszenie mleka ze sobą. No ale. Sama nie wiem jak to zrobić
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 20:50   #2976
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Larysa a jaki chcesz kolor?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
z tych Armadillo to może ten kolorowy
ale chcieć a mieć to jeszcze długa droga zapewne

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ta sola wydaje się duża i ciężka w porównaniu z espiro. Raczej bym ten amadrilo brała jeśli już.
Ja w ogóle szukałam takiej kolo 7-8 kg, żeby już właśnie parasolki nie brać

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Jeszcze ten baby design fajny, o nim pisałyście wcześniej?
dziewczyny mają mini z 2014, o taki:

Cytat:
byliśmy u lekarza, prawdopodobnie trzydniówka
mamy jeszcze skierowanie na morfo i mocz na jutro
właściwie to Michaś z rąk nie schodzi, ja lub Mąż nosimy na zmianę
jutro do 16 będę sama, musze ogarnąć rano badania, popołudniu lekarza
trzymajcie kciuki
poradzisz sobie na pewno!
zdrowiej Michaś

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Byłam dziś pierwszy raz na fitnesie. Ciężko było, ale dałam radę. Nie były tam same modelki, a tak się stresowałam. Conajmniej dwa lata nie ćwiczyłam tak. Kupiłam karnet.
no to oby zapał na ćwiczenia nie minął
Stary 2014-06-05, 20:52   #2977
kaska87
Zakorzenienie

Lola a jaki rozmiar Aluś tej czapki potrzebuje? bo ja mam h&m po drodze to mogę Ci kupić i wysłać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-05, 20:54   #2978
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie cos podobnego chcialam a wyszlam z ciemnymi i zle scietymi
ALE
na takich wlosach jak Ty masz, czyt, gurbych pieknych i domniemam ze trudnych ja bym sama nie nakladala farby
tylko udala sie do fryczjera kolorysty

kiedys porbowalam sobie zrobic blond na wlosach ale wyszlo srrednio fryzjer wie jakie tony dobrac by pasowaly do oczu i karnacji
Nie no,ja sama nie umiem się farbować. Moja koleżanka,fryzjerka będzie mi to robić
Bardzoooo chcę,ale tak się boję,że będę wyła :P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:02   #2979
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

nie wiem czemu miałam opory, Dawid już wcześniej coś tam sobie z łapki podjadał, a teraz miałam wrażenie, że Miłosz sobie nie poradzi, a tu znów mnie zaskoczył
u nas też kasza na mm z owocem i ona wchodzi ładnie, a obiad też będę od jutra na dwa razy próbowała
a ile Hania zjada tej kaszy? na mm?
nie, kasza jest na wodzie bo samego mleka (kp+mm) wypija raczej wystarczającą ilość a zjada różnie, czasami 120 ml a czasami jak dziś tylko 80 ml - i tu dałam jeszcze banana w kawałku do ciamciania

Motyl, no brzmi fajnie i w sumie jest fajne bo obiad z łyżeczki to jest polowanie na otwartą buzię, przy blw Hania jest sama i naprawdę chętnie, choć ilościowo nadal jest pewnie niewiele ale jest bardzo zainteresowana
minusem jest bałagan - dzieć brudny, podłoga brudna, ja często też brudna no i karmienie poza domem jest raczej niemożliwe

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:05   #2980
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no,ja sama nie umiem się farbować. Moja koleżanka,fryzjerka będzie mi to robić
ja miałam kilka razy blond, brązowe, czarne, czerwone, fioletowe pasemka, różowe pasemka, niebieskie pasemka i też mam zielone oczy i we wszystkich kolorach się dobrze czułam i jakoś tam wyglądałam teraz też mnie naszło na blond. Chciałabym odcień miodowy ze słonecznymi pasemkami Fryzury też miałam różne, grzywka przy blondzie i ciemnych, krótki bob krótkie z długimi pasemkami ale ja to w ogóle często zmieniałam image głowy, bo włosy mi szybko rosną
Stary 2014-06-05, 21:10   #2981
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Lola a jaki rozmiar Aluś tej czapki potrzebuje? bo ja mam h&m po drodze to mogę Ci kupić i wysłać
a wiesz ze myslalam juz w sklpeie ze do Ciebie napisze
ale skoro maja byc dopiero to poczekam kilka dni i sama wyczaje a jak nie a u Ciebie beda to poprosze bys mi kupila ok?
teraz skoro ma szara to sie nie spieszy
bardzo dziekuje ze pomyslalas

gorgulek to czaimy sie obie a jak nie bedzie to zlecenie do kaski wysylamy

Aleksander

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-05, 21:10   #2982
kaska87
Zakorzenienie

Lola ale mega zdjęcie Alka! pokazałam P. i mu się podoba Twój ziom!

Stary 2014-06-05, 21:14   #2983
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
a to jak kolezanka to rob
wlasnie mialam dopisc ze mozesz wygladac oblednie
raz sie zyje, zafarbowac z powrotem na ciemny zawsze mozna ---> juz tak kiedys robilam,

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Lola ale mega zdjęcie Alka! pokazałam P. i mu się podoba Twój ziom!
a dziekuje
kupilam mu w koncu czape a jak przyszlam do domu mama moja pokazuje mi ze kupila okulary ktore tez zakupila w h&mie, a ja szukalam pol miasta....
ale i tak mam zamiar jeszcze jedna nabyc u optyka
a dres dostalam o kuzynki z niemiec i wydawal mi sie taki duzy, lezal pod spodem w szufladzie, dzisiaj go ubieram i jest na styk
i tak wyszla ziomerska stylówka

Aleksander
Stary 2014-06-05, 21:16   #2984
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
gorgulek to czaimy sie obie a jak nie bedzie to zlecenie do kaski wysylamy
Już mnie kiedyś Kasia ratowała i sukienki Zuzi kupowała
Stary 2014-06-05, 21:16   #2985
kaska87
Zakorzenienie

Lola ok jak coś to pisz Gorgulek Ty też

Miki tez ma dres adaśka, jutro chyba też stylówą zarzucę!

Stary 2014-06-05, 21:18   #2986
87czarna
Zakorzenienie

Lola A powiedz mi (bo Ty tez masz sporo włosów jak ja)Bardzo Ci się zniszczyły włosy po takim farbowaniu?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:21   #2987
nena_milka
Wtajemniczenie

MOTYL sprawdź dokładnie na ich stronie są wycofane produkty. na norweskiej stronie ikea nie ma wzmianki o tym że liść też.
O te wiszące bardziej chodzi, że niby możliwość uduszenia czy coś
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:24   #2988
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się!
Nadrobiłam

Gratuluję wszystkim dzieciaczkom ząbków i postępów

Mój mały nadal nic, jedynie troszkę zejdzie z maty na panele posuwa się do tyłu z dupką do góry, czyli coś, co Wasze maluchy robiły już z 4 miesiące temu jak nie wcześniej Rehabilitantka nowa ma zadzwonić, kiedy będzie miała wolny termin, a czekamy już 1,5 tygodnia Smutno mi, znów smęcę, bo Julian nie lubi leżeć na brzuszku, zaraz się wścieka i nici z prób posuwania się jakiegokolwiek

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Mam tego dziada - odpuść sobie, dobrze że dostałam go za darmo z wózkiem bo gdybym go kupiła to byłyby pieniądze wyrzucone w błoto. Za tę kasę kup sobie Mei Tai na allegro, tanie, lekkie, wygodne. Mój chętnie się nosi.
Susanna, a Stasiowi nie cisną te pasy w nóżki?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj KATAREK...7 dych nie moje. I za pierwszym razem było ok, bo nie wiedziała o co chodzi. A potem już na sam widok odkurzacza zaczęła ryczeć:/
nie wiem już co robić,inhaluję, zakraplam. Mam nawet maść z eukaliptusem Depulol (od 6 mż) i smaruję jej plecki 2 razy dziennie i lipa(((((((((
niezła cena
ja chyba też kupię, bo po ostatnim katarze wymiękłam...

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam patrzeć jak Korn je chrupki
mój Julek w ogóle nie wie jak do tego się zabrać

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja przy Zuzi dostałam prawie po 3 mscach od porodu, mimo, że karmiłam, więc strasznie szybko. Teraz jeszcze nie miałam (tfu,tfu ) i dobrze mi z tym ostatnia @ była 10.12.2012
Też jestem ciekawa kiedy to się normuje.

Nie wrzucać mi tu wózków Napaliłam się przez Was. Muszę opchnąc ten nasz duży i coś może kupić bo ta spacerówka/parasolka to już podniszczona i coś mi skrzypi.
Nie wiem co na zlot brać. Wolałabym same nosidło ale jak Miłej zechce dłużej pospać? Jeszcze ciekawe czym pojedziemy. Małż cche zrobić zakupy w Ikei i namawia mnie na auto
1. ja ostatnią @ miałam 14.12.12, a teraz dostałam 31.05.14 i nie była taka straszna, już się skończyła
2. właśnie miałam pytać z czym jedziesz? ja wciąż się zastanawiam, czy kupić nosidło czy parasolkę na zlot właśnie o kwestię spania tu chodzi...
BTW jak pojedziesz autem to ja przyjadę bez Julka, bo sama z nim pociągiem będę się dygać
EDIT: nie wiem, czy w ogóle przyjadę, bo TŻ pracuje w ten weekend i nie będzie mógł zająć się dzieckiem

Cytat:
no i zachciało mi się parasolki
cały czas obstawałam przy naszej spacerówce,że duże,wygodna,fajne koła,zwrotna itp
ale jak jedziemy gdzieś w plener samochodem lub do rodziców na weekend to taka parasolka idealna
ja też szukam

Cytat:
Matalku, a co sądzisz o pozostałych espiro? Ja dumam nad active albo nad metro jakoś magic mi się nie podoba....

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Motylku, pytałaś jak sie przymierzam do odstawienia Miłosza - otóz nie mam pojęcia zaczyna mnie czasem gryźć (ma już 3 zęby) i dla mnie to sygnał, żeby odstawiać już chciałam na początek podawać raz dziennie mm ale nie po drodze mi po mleko no i jakoś mi żal poza tym to mega wygoda. Mam w nosie butelki, wodę, podgrzewacze czy noszenie mleka ze sobą. No ale. Sama nie wiem jak to zrobić
mój dziś na próbę dostał na noc mm z kleikiem oby cyce mi nie eksplodowały, ale chyba bardziej wolę, żeby spał ładnie do rana, bo to co teraz się dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:29   #2989
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Lola ok jak coś to pisz Gorgulek Ty też

Miki tez ma dres adaśka, jutro chyba też stylówą zarzucę!
czekam!

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Lola A powiedz mi (bo Ty tez masz sporo włosów jak ja)Bardzo Ci się zniszczyły włosy po takim farbowaniu?
nie bardzo, tym bardziej ze zaraz nalozylam ciemna farbe i byly gladkie i lsniace
ale ja robilam to farba a nie rozjasniaczem wiec moze dlatego
treaz ten blond mialam juz na koncowkach i ciezko sie rozczesywaly bo jednak suche strasznie byly
ale wlosy dalej zdrowe

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Madziuchna a kupowalas te dlugie chrupki kupowac? ja kupuje te dluugie pałki ale zwykle nie krecone i Maly super sobie z nimi radzi

Aleksander
Stary 2014-06-05, 21:32   #2990
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Mój mały nadal nic, jedynie troszkę zejdzie z maty na panele posuwa się do tyłu z dupką do góry, czyli coś, co Wasze maluchy robiły już z 4 miesiące temu jak nie wcześniej Rehabilitantka nowa ma zadzwonić, kiedy będzie miała wolny termin, a czekamy już 1,5 tygodnia Smutno mi, znów smęcę, bo Julian nie lubi leżeć na brzuszku, zaraz się wścieka i nici z prób posuwania się jakiegokolwiek
...
1. ja ostatnią @ miałam 14.12.12, a teraz dostałam 31.05.14 i nie była taka straszna, już się skończyła
2. właśnie miałam pytać z czym jedziesz? ja wciąż się zastanawiam, czy kupić nosidło czy parasolkę na zlot właśnie o kwestię spania tu chodzi...
BTW jak pojedziesz autem to ja przyjadę bez Julka, bo sama z nim pociągiem będę się dygać
EDIT: nie wiem, czy w ogóle przyjadę, bo TŻ pracuje w ten weekend i nie będzie mógł zająć się dzieckiem
...
mój dziś na próbę dostał na noc mm z kleikiem oby cyce mi nie eksplodowały, ale chyba bardziej wolę, żeby spał ładnie do rana, bo to co teraz się dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi
Nie smuć się w końcu i Julo nauczy się wszystkiego ale rozumiem, że to przykre jak ktoś coś pisze o postępach dziecka a u Was cisza

A patrzyłaś czy jest nowy rozkład?

U nas też nocki kiepskie. Nigdy nie narzekałam ale za noworodka lepiej spał I nie wiem czy budzi się bo glodny czy tylko sobie pociumkać cyca chce? Bo Miłosz bezsmoczkowy.

Motylku, tego baldachimu nie wycofują
Tu masz info http://www.ikea.com/pl/pl/about_ikea...baldachim_2014
Stary 2014-06-05, 21:34   #2991
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Mam pytanko! Ile czasu waszym dzieciom zajęła nauka raczkowania od czasu gdy sie podnosiły juz i kiwały przód tył? W dniach czy miesiącach to trzeba liczyć?

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:35   #2992
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Zaraz obyczaje sole i Ci powiem. Espiro waży koło 6 kg chyba. On bardziej jak parasolka.

Motyl:
Vampire Diaries
Originals
Revolution
Revenge
One upon a time
Arrow
Awake
Flash forward
Chaos
Braking in

Dziewczyny jeszcze House of cards na pewno polecaly. Zależy co lubicie
mialas espiro przy Edziku ?
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:38   #2993
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Matalku, a co sądzisz o pozostałych espiro? Ja dumam nad active albo nad metro jakoś magic mi się nie podoba....
Nie mam zdania, bo ich na żywo nie widziałam
Mi się nie podobają typowe spacerówki, ani dwie osobne rączki, bo kiepsko się je jedną ręką prowadzi.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
mialas espiro przy Edziku ?
Tak, jakoś na 10 miesięcy go dostał.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:39   #2994
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanko! Ile czasu waszym dzieciom zajęła nauka raczkowania od czasu gdy sie podnosiły juz i kiwały przód tył? W dniach czy miesiącach to trzeba liczyć?

w dniach, ewentualnie tygodzien dwa

Aleksander
Stary 2014-06-05, 21:42   #2995
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam zdania, bo ich na żywo nie widziałam
Mi się nie podobają typowe spacerówki, ani dwie osobne rączki, bo kiepsko się je jedną ręką prowadzi.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Tak, jakoś na 10 miesięcy go dostał.
i dlugo nim jezdzil ?
zastanawiam sie wlasnie czy go nie kupic. nie widzialam go na zywo, ale jakos maly mi sie wydaje
Stary 2014-06-05, 21:57   #2996
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
w dniach, ewentualnie tygodzien dwa
Juz nie moge sie doczekać on ani nie pełza, ani nie siada, ale w końcu cos ruszyło

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-06-05, 22:01   #2997
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Juz nie moge sie doczekać on ani nie pełza, ani nie siada, ale w końcu cos ruszyło
moj Ali tak robil chwila moment siadl i zaczal raczkowac zaraz
tez dluuugo czekalam,

Aleksander
Stary 2014-06-05, 22:07   #2998
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
u nas tez ruszyc nie chcialo, ale juz zaskoczylo, ze w szoku jestem, Jula wstaje w lozeczku w dwie sekundy, chodzi w nim w kolo i umie stanac do raczkowania, a to w doslownie kilka dni...
Stary 2014-06-05, 22:07   #2999
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
moj Ali tak robil chwila moment siadl i zaczal raczkowac zaraz
tez dluuugo czekalam,
Tylko z tym siadaniem widze problem bo on myśli ze z lezenia na plecach usiądzie i sie wkurza ze nie ma tyle siły.

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-06-05, 22:07   #3000
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
super że się przełamałaś do blw choć ja też takiego czystego blw nie praktykuje, zawsze najpierw trochę z łyżeczki (bo parę łyżeczek zawsze zje ) a potem dopiero dojadanie z łapki
no i też doszłam do takich wniosków z tym obiadkiem, dlatego u nas poza mlekiem jest raz dziennie kasza z owocem i dwa razy dziennie obiad
My od wczoraj na blw.
Zauważyłam, że od pewnego czasu Pan Stanisław irytuje się gdy karmię go łyżeczką Zjada trochę i odpycha rękę wiec wczoraj ugotowałam ryż, polałam go sosem, który zrobiłam już jakiś czas temu i wszystko podałam na tackę z krzesełka. Od razu wyciagał rękę (lewą - chyba będzie leworęczny) i zjadał ze smakiem. Potem dałam mu kilka łyżeczek do buzi to wyrwał mi łyżkę z ręki i sam wkładał. Był przeszczęśliwy a ja miałam jakieś 30 minut spokoju. Potem całego wsadziłam do wanny bo był tak wybrudzony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6044901.jpg (149,8 KB, 43 załadowań)

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości