III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 09:49   #2971
carolciuska
Zadomowienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Hej Dziewczynki
U mnie szalenstwo szafowe sie zaczelo, jedziemy zaraz do ikei, moze juz zamowimy szafe do sypialni. Nie zamowilismy na wymiar, bo stolarz nam krzyknal 5 tysiecy. Chyba go ponioslo.
Kupilismy ostatnio dla malutkiej kosmetyki, bo bylo w aptece 20% znizki na mustelle, rozek, butelke, smoczek, szczoteczke do wloskow, reczniczki jeden z kapturkiem, drugi zwykly. I chyba wszystko. Ale musze jeszcze dokupic kilka rzeczy! A i zamowilismy na allegro poduszke do karmienia: http://pl.dawanda.com/product/621071...armienia-2-w-1
Wczoraj mialam imieniny i musze powiedziec, ze moj S sie spisal na medal, rano dostalam od niego bukiet roz i torebke , a pozniej zabral mnie na sushi, ktore zjedlismy w parku na trawce bylo milo. Denerwuje mnie, ze jest takim nerwusem, ale wczoraj juz spasowalam w toczeniu z nim boju a boj jest o to, ze mam nerwice jak jezdze z nim samochodem. Ciagly stres...
Mam do Was na koniec pytanie, czy Wam tez ostatnio czesciej twardnieje brzuch? Mam tak szczegolnie w nocy i po nocy, kiepsko sypiam, budze sie co chwile, kibelek odwiedzam ze 3 razy w nocy. Potwornie sie mecze. No i ten twardy brzuch... Biore magnez i czasami nospe.
A i od kilku dni mam mokrzej w bozenie, nie ze spocona czy cos. Ale tak jakby wiecej z siebie rzadkiej wydzieliny wypuszczala. Help!
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 09:59   #2972
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Blondi Banana co do coli to ciekawy pomysl he mnie kawa tez nic a nic nie pobudza
Co do zakupow to ja tez w Tesco tak wydaje ale my z Tztem lubimy dobrze zjesc... zreszta chemia,spozywka,to kosztuje a owoce?my bardzo duzo wydajemy na same owoce...
anesh_ tak to pierwsze zajęcia,jeszcze mam 3 spotkania jestem na kursie przyspieszonym
nmartyna milego dnia i zebys nie musiala sie juz klocic z chłopem
Mo_onika_ika tez mi sie nasuwa tylko jedno "W KOŃCU"... odpocznij sobie kochana i uśmiechaj jak najwiecej Może Tz to przemyśli i coś do niego dotrze... a jak nie to jego strata

Witam się,moj Tz niestety ciągle chory więc na zaden rowerek nie mozemy sie wybrac dzień w domku no i od 17 SR
Powiem wam ze wczoraj po SR pierwszy raz pomyslalam ze chcialabym juz przytulic tego maluszkataka pozytywnie nastawiona wyszlam z tego spotkania ze szok... co prawda jeszcze musze kupic sporo rzeczy i mam nadzieje ze uda mi sie to zrobic bo z kasą bardzo cięzko
No widzisz a tak negatywnie nastawiona byłaś do macierzyństwa w sensie bardzo sie balas jak sobie poradzisz. A juz chcesz maluszka przytulać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-06, 10:09   #2973
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
U mnie szalenstwo szafowe sie zaczelo, jedziemy zaraz do ikei, moze juz zamowimy szafe do sypialni. Nie zamowilismy na wymiar, bo stolarz nam krzyknal 5 tysiecy. Chyba go ponioslo.
Kupilismy ostatnio dla malutkiej kosmetyki, bo bylo w aptece 20% znizki na mustelle, rozek, butelke, smoczek, szczoteczke do wloskow, reczniczki jeden z kapturkiem, drugi zwykly. I chyba wszystko. Ale musze jeszcze dokupic kilka rzeczy! A i zamowilismy na allegro poduszke do karmienia: http://pl.dawanda.com/product/621071...armienia-2-w-1
Wczoraj mialam imieniny i musze powiedziec, ze moj S sie spisal na medal, rano dostalam od niego bukiet roz i torebke , a pozniej zabral mnie na sushi, ktore zjedlismy w parku na trawce bylo milo. Denerwuje mnie, ze jest takim nerwusem, ale wczoraj juz spasowalam w toczeniu z nim boju a boj jest o to, ze mam nerwice jak jezdze z nim samochodem. Ciagly stres...
Mam do Was na koniec pytanie, czy Wam tez ostatnio czesciej twardnieje brzuch? Mam tak szczegolnie w nocy i po nocy, kiepsko sypiam, budze sie co chwile, kibelek odwiedzam ze 3 razy w nocy. Potwornie sie mecze. No i ten twardy brzuch... Biore magnez i czasami nospe.
A i od kilku dni mam mokrzej w bozenie, nie ze spocona czy cos. Ale tak jakby wiecej z siebie rzadkiej wydzieliny wypuszczala. Help!
Ja też mam ciągły stres jak jeżdżę z Tż autem... normalnie nerwy mi puszczają. Mi brzuch twardnieje od 18 tc więc się nie wypowiem ale już na szczęście rzadziej mam niż wtedy Ale Twój Tż faktycznie się spisał na medal

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:15   #2974
anesh_
Zakorzenienie

Mi twardnieje brzuch, właśnie głównie w nocy. O ile nie powtarza się zbyt często to normalne.

Super zakupy.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:51   #2975
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam koty:-D Sprajt właśnie poluje na muche;-) ja w rodzinnym domu zostawiłam 2 koty-maja już prawie po 15 lat i jak to mówią, starych drzew się nie przesądza no i dlatego od listopada mamy tego naszego łotra;-)

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app

Piękny wiek
Mój u rodziców ma 4 lata, ale nie wyobrażam sobie zabrać kota do bloku, never.

dzień dobry
Wiecie co, czuję się jakby mi ktoś brzuch skopał albo jakbym zrobiła 100 brzuszków Taaki obolały, miałyście kiedyś tak?

Mała tak szaleje od wczoraj

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Brawa dla Tż, cudownie

Kochana, ja mam cały czas twardy, czyli od dwóch tygodni kiedy zaczęły się problemy z nerką. A w nocy jak wstaje siku mam wrażenie, jakbym połknęła kamień. Także dużo odpoczywaj, nie dźwigaj broń Boże i leż

Ja mam codziennie mokre plamki, mam schiza, że to wody czy coś Ale teraz już tak będzie, coraz więcej śluzu.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Teraz żyje już tylko tym że w środę zobaczę Małego, mam nadzieję że wszystko jest ok. Tż przed chwilą wpadł do domu się przebrać. Okazało się ze to wesele naszych znajomych. Też super wiedzieć po fakcie. Pewnie dobrze się bawił...no ale to już jego sprawa. Nawet nie zauważył że płakałam i że torba stoi w sypialni. Wiem że tutaj delikatnych słów nie da się użyć aby opisać jego zachowanie. I tak wielu faktów nie opisalam bo jakbym napisała to bym baty dostała że dopiero teraz odchodzę od niego. Moja głupota i naiwność. Po prawie 7 latach razem... No cóż. Takie życie. A od jutra zaczynam nowe, spokojne mam nadzieję. Liczę że dziadek pożyczy mi samochód i pojadę nad morze, na molo do sopotu, na Rewe gdzie spedzalam czas nad morzem z mama i było tak pięknie. Mam ochotę na spacery, na lody i gofry nad morzem, i chce te chwilę spędzić spokojnie. W spokoju i szczęściu czekać na Maluszka. Mam nadzieję że mi się uda.

Moniu jest mi strasznie przykro, że tak się układa u Ciebie. Tż jest podłym gnojem, nie zasługuje na Ciebie ani na Maluszka. Wybacz mi, ale ja nie potrafię zrozumieć jak można takim być dla kobiety, która nosi pod sercem wasze dziecko... Dobrze, że zdajesz sobiue sprawę z sytuacji i mam adzieję, ze będziesz silna i dasz radę Bez niego, bo on nie jest Ciebie wart. Tym bardziej mi przykro, że teraz, kiedy potrzebujesz męskiego ramienia, on okazuje się takim...
3maj się proszę i walcz o swoje szczęście i Twojego dziecka. Jesteś młoda i życie na pewno wynagrodzi Ci te cierpienia

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:27   #2976
małaPaulina
Wtajemniczenie

Asia ja tak mialam przedwczoraj i wczoraj... ze bolalo mnie jakby mnie ktos uderzyl,wlasnie tak dziwnie?zastanawiam sie czy to moze nie po usg bo lekarz mocno jeździł tą głowicą... albo dziecko mnie tak kopnelo?he bo ja sie nie uderzylam na pewno

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:49   #2977
Latte88
Zakorzenienie

Dzień dobry
My dziś na śniadanie podwójna porcja sernika ale nie mam weny na wychodzenje do sklepu w tą parówe

Monia przykro mi bardzo, że Twój chłop się tak "wspaniale" zachowuje i jest takim wsparciem dla Ciebie, dla Was. Tez myślę, że wyprowadzka dobrze Ci zrobi. A on może coś przemysli, a jak nie to kij mu w oko. Widocznie nie dorósł do roli ojca. A to mieszkanie to jest jego czy Twoje? Tyle pracy włożyłas szkoda żeby tak to zostało :/
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:54   #2978
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Monika - trzymam za ciebie kciuki żebyś wytrwala w postanowieniu i została u babci. Jeśli chcesz być dalej z tż poczekaj aż on do końca sie ogarnie nawet jeśli miałoby to potrwać do rozwiązania ciąży. A teraz spokój jest najważniejszy dla ciebie. Jedź nad morze, zrelaksuj się, wciagnij gofra i przemysl wszystko na spokojnie
My z maluszkiem jesteśmy z tobą

Obiadek zjedzony

Ale mój maluszek tak się pcha pod prawą pierś że aż dech mi zapiera i boli trochę. Nawet nie mogę ubrać stanika bo odrazu protest ale i tak zaraz wychodzimy na rynek , nie wiem jak wytrzymam

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:16   #2979
Simran86
Raczkowanie

Ja czekam na Tz ma zgarnąć po drodze moja Przyjaciółe i jedziemy na grila:-D

Zapomniałam rano napisać, że witamy się w 30 tygodniu:-D szok!!! Jutro idę pooglądać sobie Milenke na Usg:-D niestety bez Tzta bo będzie w pracy;-) moja Mama sobie poogląda;-)

Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:19   #2980
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Ja czekam na Tz ma zgarnąć po drodze moja Przyjaciółe i jedziemy na grila:-D

Zapomniałam rano napisać, że witamy się w 30 tygodniu:-D szok!!! Jutro idę pooglądać sobie Milenke na Usg:-D niestety bez Tzta bo będzie w pracy;-) moja Mama sobie poogląda;-)

My jutro razem wizytujemy i milej zabawy.

Zjadlam kilo czereśni
Wpadlam na pomysł ze pomaluje oaznokcie u stóp i maly jakoś tak dziwnue leży ze oddechu złapać nie mogłam. Pomalowal mi M i muszę przyznać super mu to wyszło

Stary 2014-07-06, 12:24   #2981
201610121609
Konto usunięte

A my sie wybraliśmy w miasto i tz dostał tel z pracy, ze jakas awaria i musi cos tam dowieźć a teraz ma dwa tyg takiego dyżuru wiec stad taka akcja...no to jestem w domu...
Moze to i lepiej, ze nie poszłam w ten tłum zobaczyć paradę bo gdyby ktoś mi podszedł za blisko brzucha to bym zabiła a pewnie cieżko sie gdziekolwiek przebić tam...

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:38   #2982
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ale pospalam mieszkanie jest jego rodziców i miało być na nas. Ale spokojnie jeżeli on nie dorosnie i faktycznie to koniec to zabieram sporo rzeczy. Meble z salonu, pralkę, zmywarke, posciele, materac do łóżka mebli z sypialni nie chce, niech se je zostawi. Kupić ramę do łóżka to nie problem. Materac był droższy o i dywany też moje także on zostanie w dupie i z niczym no nie wiem czy mam co jeszcze mieć nadzieję że on skończy ten remont i się ogarnie. Szczerze to już nawet mi się nie chce czekać mam dobry humor, ale źle się czuję... Znowu upał, duszno, i moje problemy z ciśnieniem i pulsem wróciły chyba. No trudno jakoś dam radę. Jak ciśnienie znowu wzrośnie to znowu do szpitala. Teraz mam 145/90. Więc sporo. A serce wali jak oszalałe. Ważne że będę z babcią i dziadkiem a nie sama i jakby co to mnie ktoś zawiezie do szpitala bo tż nie ma i on się jakoś tym chyba nie interesuje że ja się źle czuję, że mi bardzo ciężko itp... A wiecie kiedy ostatnio zakupy zrobił?? Znaczy że razem byliśmy i pomógł....miesiąc temu a tak to nos se kobieta picie, mleko, mięso, ziemniaki, chleb, owoce...... Teraz już się z tego śmieje jaka ja głupia byłam że tak się męczyłam. Ale koniec. I ciekawe co on teraz biedny sam zrobi. Zginie we własnym syfie. I z głodu.....

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:18   #2983
Latte88
Zakorzenienie

Któraś z mamus kiedyś szukała takiego stroju do sesji coś mi się kojarzy że kilka miesięcy temu teraz wpadłam na sklep jest jeszcze biedronka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404649359118.jpg (53,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2014-07-06, 13:33   #2984
Misstic
Wtajemniczenie

Witam się popołudniowo

Monia bardzo współczuje takiej nieciekawej sytuacji w jakiej się znalazłaś, ale powiem ci, ze podjęłaś bardzo dobrą decyzję. Obyś teraz w tym wytrwała i była silna. Potrzebujesz spokoju i odpoczynku a nie wiecznych nerwów i problemów. Od tżta i tak nie miałaś żadnego wsparcia ani że tak powiem brzydko rozrywki. A skoro on woli jeździć bez ciebie (co dla mnie jest nie do pomyślenia) to niech jeździ. Teraz jest wolny i niech poczuje czy rzeczywiście to jest to o czym marzył.
A ty sobie uwij gniazdko tam u babci i czekaj spokojnie do rozwiązania. Jak się pojawi na świecie ten malutki Kacperek to cały świat przestanie dla ciebie istnieć. On ci wszystko wynagrodzi.
Bądź silna

Caroluska gratuluję zakupków i miło ze strony tżta, że pamiętał
Twardnienie macicy to normalna rzecz i bardzo potrzebna, bo to ćwiczenie przed porodem. Musi tylko być w ograniczonej ilości i nie może być bolesne. Także obserwuj siebie

Wstałam późno, powiedziałabym, ze bardzo późno hihi Zjadłam dwie bułki i zrobiłam galaretkę, która pójdzie do sernika
Ide zaraz robić dalszą segregacje ubranek i pranie.

Miłej niedzieli mamusie

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:44   #2985
friks
BAN stały

hej , witajcie mamusie
ja też wrześniowa
czy któras z was boryka sie z cukrzycą ??
friks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:49   #2986
Aliszcze
Zakorzenienie

Monika, pojechał na wesele i dopiero po fakcie Ci powiedział?? jak on w ogóle Ciebie traktuje!! rzeczywiście dobrze zrobiłaś kopiąc go w cztery litery. Potrzebujesz spokoju a nie użerania się z chłopem. Dobrze, że masz babcię i dziadka a finansowo ok stoisz? Ty jesteś zatrudniona na umowę o pracę, tak? dodatkowo alimenty od niego. A chłop niech se żyje jak chce, bierz, co Twoje, nie oglądaj się na niego, bo widzę, że nie wart tego. Ale się wkurzyłam, jak mnie denerwują tacy faceci, rozumiem gdyby miał 18 lat, wtedy trociny zamiast mózgu można wytłumaczyć, ale facet od iluś lat w związku, dziecko w drodze....wrrrr

Caroluska, spóźnione ale szczere życzenia imieninowe

o cenach żywości nic mi nie mówcie, w sklepie można naprawdę stracić majatek. Od czerwca zapisuję w excellu nasze wydatki i stwierdzam, że to rewelacyjna sprawa, zrobiliśmy na koniec czerwca bilans, ile zakupy spożywcze, ile rozrywka, ile jakieś inne wydatki. Mój maż był w szoku, ile kasy na to idzie. A i tak jestem dumna, że na żywność na 3 osoby w czerwcu wydaliśmy mniej niż myślałam, że wydajemy. Ale to też dlatego, że dużo sezonowych owoców i warzyw to cenowo ciut w dół. Młoda sporo ubrań ma po starszej koleżance, to niewiele muszę jej kupować ubrań. Teraz dojdzie druga córcia no i tu zaczną się wydatki też. No ale wszystko do ogarnięcia

w tym miesiacu kupujemy meble dla córki, farby do jej pokoju i duzego pokoju, trochę to nas wyniesie, ale mamy odłozone na to pieniądze, wiec źle nie będzie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:50   #2987
Latte88
Zakorzenienie

naklejki wielokrotnego użytku, można do woli odklejać i przenosić, zastanawiam się nad nimi ale w troszkę mniejszej formie
Stary 2014-07-06, 14:09   #2988
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość

naklejki wielokrotnego użytku, można do woli odklejać i przenosić, zastanawiam się nad nimi ale w troszkę mniejszej formie
Słodkie są te sowy, ja w ubiegłym roku na wyprzedarzy w biedronce kupiłam dużo takich naklejek ściennych za 1 złByły m. in. i sowy i już się cieszyłam że narysuje małej takie drzewko i będzie git. Ale ostatnio wyjełam te naklejki i okazało się że jednak sowy akurat oddałam chrześniaczce i zostały mi kwiatki i żyrafki
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:22   #2989
ircha06
Raczkowanie

Cytat:

Ale słodko, tak...bajkowo

Witam niedzielnie.
U mnie dziś było późno śniadanie, potem mała kawa i ciacho, więc dopiero teraz obiad.
Na dworze parnota, w domu mały przewiew ciężko zrobić. Zza okna dobiegają krzyki i wrzaski z placu zabaw. Słychać też śpiewy. Od dwóch dni królowało:"Ona tańczy dla mnie", dziś doszło:"A ja wolę moją mamę.." i przed chwilą poleciała "Bałkanica"

Moniś, masz rację, wstawaj i walcz! Trzymam kciuki o pozytywne rozwiązanie Twej sytuacji. Ponoć nie ma tego złego...

Dziś dzwoniła moja bratowa, że z synkiem już są w domu. Jutro na spokojnie postaram się Wam kliknąć co się dowiedziałam z jej opowieści porodowych.

Miłego popołudnia kobietki
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 14:49   #2990
Blondi Banana
Raczkowanie

Ciekawe czy te naklejki faktycznie nie zostawiają śladu jak się je odklei. Bo bym sobie z chęcią te sówki kupiła Mamy akurat taką pustą ścianę w sypialni, a nie możemy za bardzo dziur w niej robić, żeby coś powiesić.

Dzisiaj grzebiąc w stercie jeszcze nie rozpakowanych rzeczy poślizgnęłam się i rozjechały mi się trochę nogi. Normalnie nic by mi od tego nie było, ale moje chore spojenie łonowe nie zareagowało na to dobrze... Teraz piekielnie boli jak chodzę Ale za to Wandzia mi dziś poprawia humor, bo bardzo aktywna jest i cały brzuch aż mi lata i podskakuje Aż mnie przerażenie bierze, że ona już taka silna jest, co będzie we wrześniu?
Blondi Banana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:08   #2991
201610121609
Konto usunięte

Cytat:

Widziałam albo te identycznie albo prawie identyczne tutaj w De ale drogie były jak nie wiem...ponad 50euro taki duży zestaw ale w sumie i tak do naszego kącika by były za duże bo z jednej strony beda te dwie lampki kwiatki z ikei a z drugiej strony to duże drzewko by było za bardzo ukryte za lozeczkiem wiec kupiliśmy takie za 10euro

ImageUploadedByWizaz Forum1404655683.598780.jpg

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:21   #2992
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi Banana Pokaż wiadomość
Ciekawe czy te naklejki faktycznie nie zostawiają śladu jak się je odklei. Bo bym sobie z chęcią te sówki kupiła Mamy akurat taką pustą ścianę w sypialni, a nie możemy za bardzo dziur w niej robić, żeby coś powiesić.

Dzisiaj grzebiąc w stercie jeszcze nie rozpakowanych rzeczy poślizgnęłam się i rozjechały mi się trochę nogi. Normalnie nic by mi od tego nie było, ale moje chore spojenie łonowe nie zareagowało na to dobrze... Teraz piekielnie boli jak chodzę Ale za to Wandzia mi dziś poprawia humor, bo bardzo aktywna jest i cały brzuch aż mi lata i podskakuje Aż mnie przerażenie bierze, że ona już taka silna jest, co będzie we wrześniu?
No właśnie Kochana my obie na wynajmowanym to trzeba uważać dlatego ja też szukam czegoś żeby w ścianach nie ryc ani nie naklejac bo prawdopodobnie rok tu zabawimy. Poczytam o nich bo to firma z USA ponoć. Ale w Polsce ciężko o opinie juz widzę.

A Ty kochana polez troszkę to może się uspokoi i przestanie boleć.
Co do siły małej : moja wczoraj to chyba wykonywała ćwiczenia Ewy Chodakowskiej takie z nogi na nogę wyrzuty stóp musiałam ją poskromic

Agnes Ty to masz zdolności plastyczne

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Widziałam albo te identycznie albo prawie identyczne tutaj w De ale drogie były jak nie wiem...ponad 50euro taki duży zestaw ale w sumie i tak do naszego kącika by były za duże bo z jednej strony beda te dwie lampki kwiatki z ikei a z drugiej strony to duże drzewko by było za bardzo ukryte za lozeczkiem wiec kupiliśmy takie za 10euro

Załącznik 5729432

No te akurat drogie bo duże 200 zł, tez bym takich dużych nie chciała znalazłam takie delikatne motylki i one są za 70 zł lub babeczki z zamkiem za 80.
Tez widziałam taka gałązke jak Twoja

Stwierdzam, że pogoda dziś jest okropna. Kompletnie nie dla mnie. Było duszno, zapowiadała się burza, pogrzmialo, popadalo i znów to samo duchota straszna. A najgorsze jest to, że jak wyszłam po pierogi ( które zjadłam całe z cebulką ) to wszędzie czułam jakby mocz psi masakra szybko wracałam do chałupy
Stary 2014-07-06, 15:26   #2993
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cześć dziewczynki, u mnie jakiś zakręcony ten weekend, wczoraj zakupki, potem grill i mecze, dzisiaj obiad u mamy, teraz muszę trochę nad papierami posiedzieć, ale weszłam tu zerknąć co tam u Was i się trochę zrelaksować Oby po tym relaksie jeszcze chciało mi się coś robić bo różnie to wygląda czasem

A na dworze ukrop dzisiaj straszny... Pierwszy raz w tym roku słońce tak mi doskwiera
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:29   #2994
friks
BAN stały

moda na sowy ... wszędzie sa teraz sowy , na ciuszkach becikach rożkach ... itp
ale fakt faktem słodkie są
Stary 2014-07-06, 15:32   #2995
Blondi Banana
Raczkowanie

Na allegro mają też te sówki za 65 zł 170/150cm i za 37 zł 130/110. Piszą, że można bez problemu odkleić, ale wiadomo jak to jest - napisać mogą co chcą http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...372757836.html
Blondi Banana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:39   #2996
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Na allegro mają też te sówki za 65 zł 170/150cm i za 37 zł 130/110. Piszą, że można bez problemu odkleić, ale wiadomo jak to jest - napisać mogą co chcą http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...372757836.html
czyli najlepiej jakiś mały elemencik zamówić i sprawdzić

Cytat:
Napisane przez friks Pokaż wiadomość
moda na sowy ... wszędzie sa teraz sowy , na ciuszkach becikach rożkach ... itp
ale fakt faktem słodkie są
właśnie moda na sowy ja nic w nie nie kupowałam, u mnie rządzą misie na ubrankach a w pokoju będzie motylkowo, ale wiem, że dziewczynki tu lubią sówki
Pytałaś o cukrzyce ciążową, u nas chyba żadna z mam nie została tym dotknięta, a u Ciebie wyszła?

Czy Wy też zauważyłyście, że od kiedy jesteście w ciąży wszędzie są jakieś programy o porodach? Teraz znów na tvn style jest program Historie Porodowe
Stary 2014-07-06, 15:40   #2997
friks
BAN stały

ja osob\iście jestem przeciwna zniekształcaniu prawdziwego wyglądu dla zwierząt czy przedmiotów dla dzieci. Dziecko powinno wiedzieć jak wygląda sowa i taka mieć naklejoną , a nie takie maszkary jak z bajki .
to samo z mową nie samochodzik a samochód itp
Stary 2014-07-06, 15:45   #2998
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w de kupiłam naklejki - napis na ścianę za 5 eu ? Tanio, fakt można idkleic i przykleic gdzie indziej i nie widac śladu, ale mnie zrazilo to że strasznie się błyszczły. Także lepiej spytać czy będą.się błyszczeć czy będą matowe

Byliśmy na rynku
Obejrzeliśmy występy znajomych dzieci i zlecialy 3 godziny. Gorąco jak nie wiem wrócimy tam wieczorem, tż chce piwko

A jutro idę kupić sobie znowu koszulki letnie, bo to co ostatnio - miech temu kupiłam - to już małe

A teraz czas na sałatke owocowa

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:46   #2999
Asia19x
Zakorzenienie

Paulinka no to jesteśmy we dwie. Kurde naprawdę mam wrażenie jakby mnie ktoś skopał

Trochę pospałyśmy,ciężko mi jak nie wiem. coraz trudniej się wstaje, śpi, przekręca, ech...
A dziś jeszcze doskwiera mi kręgosłup, chyba od tego leżenia.
Mała moja taK szaleje, chyba ćwiczy na mnie karate

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:49   #3000
friks
BAN stały

kiedy kopie cię najbardziej ? mnie w nocy i po zjedzeniu
a do tego nasz mały często bawi się moim pęcherzem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości