Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-21, 19:34   #2971
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Dawno mnie nie było i chciałam zacząć posta od "Hej, a widziałyście co się dzieje w komentarzach pod nowym filmem Karoli?", ale... chyba zapomniałam z kim mam do czynienia A tak na serio, ta Emilia jest jakaś nie tego...

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
Boję się oglądać Karolę i Emilię

Ale powiem Wam, że według mnie Aśka nieźle wygląda w nowym filmiku

Gabi! Ile czasu szła Ci przesyłka z ebay od tego miłego gościa? Tzn.miłego, nie miłego. Ja nie zaznałam zniżki
Nooo, Asia ładnie się prezentuje w tej Irlandii, a do tego zawsze uśmiechnięta - widać, że chłopak tam o nią dba
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:36   #2972
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Korsowego szału ciąg dalszy. Tym razem kosmetyki. Mam dziwne wrażenie, że dałaby się za niego pociąć.
Czy jestem już przewrażliwiona, czy widzę pontony?? Nie tak wielkie jak u Stylizacje, ale coś mi z ustami Aggie nie gra...
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:43   #2973
Selfish Girl
Life is a drink ...

Hmmm zapobiegawczo pobrałam ten koszmarny makijaż :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:48   #2974
Mirabilka
Zakorzenienie

ale ta Teni jest piękna

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:52   #2975
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ty lepiej komentarze zapisz, akurat w filmie wiele się nie dzieje

A tak swoją drogą, zajrzałam na kilka vlogów tej laski i ona serio ma coś z głową... Ok, przyznaje się, że nie oglądałam w całości, ale mimo wszystko to co zobaczyłam wystarczyło :P
Tutaj to już w ogóle bosko wygląda

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2014-08-21 o 20:04
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:04   #2976
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
ale ta Teni jest piękna
Mnie podoba się jej przyjaciółeczka Sona (Gasparan ?).
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:05   #2977
Adamantium01
Karo

Emilka niezła, ale Karolina jakie tu sztuczne uśmiechy wali to szok
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 20:09   #2978
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Mnie podoba się jej przyjaciółeczka Sona (Gasparan ?).
kojarzę - też piękna ( Gasparian chyba).

w ogóle te Amerykanki mają takie ładne cery CMB nawet po grubej warstwie lancoma, dwóch warstwach korektora mega grubo i przypudrowaniu takiej nie ma

Stary 2014-08-21, 20:11   #2979
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
no, chyba że tak - jeśli ma od Avonu kontener tych tuszów i je rozdaje, to zwracam honor. Wydaje mi się to jednak dość mało prawdopodobną opcją, no ale kto wie, może akurat.
Jest przecież makijażystką Avonu, więc pewnie ma pudło tych tuszy ;-), albo super niską cenę na ich produkty.

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Nooo, Asia ładnie się prezentuje w tej Irlandii, a do tego zawsze uśmiechnięta - widać, że chłopak tam o nią dba
Dobrze wygląda, jakby trochę szczuplej i ma uśmiechnięte oczy w tych ostatnich filmikach. Bardzo fajnie
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:15   #2980
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
w ogóle te Amerykanki mają takie ładne cery
Może to chamskie i wredne, ale nie wiem dlaczego tak jest, że każda topowa blogerka/vlogerka z zagranicy wygląda jak milion dolców, a polskie... Kilka godzin temu dwie topowe blogerki wrzuciły swoją fotkę na insta, po konferencji kosmetycznej i... płakać się chce albo to mój hejterski humor na dziś :P nie mam pojęcia dlaczego to u nas wygląda tak, a nie inaczej.
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:16   #2981
maela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Ty lepiej komentarze zapisz, akurat w filmie wiele się nie dzieje

A tak swoją drogą, zajrzałam na kilka vlogów tej laski i ona serio ma coś z głową... Ok, przyznaje się, że nie oglądałam w całości, ale mimo wszystko to co zobaczyłam wystarczyło :P
Tutaj to już w ogóle bosko wygląda
O mamusiu W życiu nie poszłabym do takiej osoby na makijaż, wygląda jak klaun

Czytam komentarze pod filmikiem Karoliny i z każdym przeczytanym autorstwa Emilii robię coraz większe oczy Laska jest aż tak zapatrzona w siebie i swoje "umiejętności", że aż przykro i za nic nie potrafi przyjąć, że czegoś nie umie. Zła kreska? Wina powieki! Bo kiedyś było okej, ale teraz z dnia na dzień jest źle.
maela jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 20:19   #2982
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Może to chamskie i wredne, ale nie wiem dlaczego tak jest, że każda topowa blogerka/vlogerka z zagranicy wygląda jak milion dolców, a polskie... Kilka godzin temu dwie topowe blogerki wrzuciły swoją fotkę na insta, po konferencji kosmetycznej i... płakać się chce albo to mój hejterski humor na dziś :P nie mam pojęcia dlaczego to u nas wygląda tak, a nie inaczej.
Ja się podpisuję pod tymi słowami! Filmiki topowych zagranicznych youtuberek oglądam z podziwem i otwartą paszczą. Są nieziemsko ładne, filmiki są dopieszczone, świetnie wykadrowane, oświetlone. Widać bijącą od nich JAKOŚĆ Patrząc na polskie juciuberki mam wrażenie, że są jakieś 3-4 lata do tyłu.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:19   #2983
jagoda29xx
Raczkowanie

Dziewczyny, jak jesteśmy na etapie rozmowy o bronzerze polecicie pędzel idealny do konturowania ? Odpowiadam Nie glam brush
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:20   #2984
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
też się zastanawiam skąd taka różnica - jedzienie mają bardziej chemiczne a jesteś tym czym jesz podobno

a tak szczerze, to oglądam któryś z kolei filmik z USA my skin care routine pielęgnacja podobno do "naszej rodzimej" - no chyba, ze idealne cery to zasługa sprzętu? światła? hmm ale wątpię - przecież w filmikach tutorialowych są no make up.... idealne cery, idealne włosy.... jeszcze jest taka jedna ze Stanów ( nick mi wyleciał z głowy) - czarne długie włosy, maluje się w sypialni, ma synka ok 1-2 lata, też takie idealne makijaże... i tak samo idealna jak Sona. Desi Perkins i inne

Stary 2014-08-21, 20:21   #2985
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
O mamusiu W życiu nie poszłabym do takiej osoby na makijaż, wygląda jak klaun
Słodki Dżizusie... Zrobiło się trochę psychodelicznie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 20:22   #2986
maela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak jesteśmy na etapie rozmowy o bronzerze polecicie pędzel idealny do konturowania ? Odpowiadam Nie glam brush
Przyłączam się do pytania
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:23   #2987
201705230905
Konto usunięte

Hania wspominała chyba kiedyś, że do każdej klientki kupuje nowy tusz
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:23   #2988
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Ja się podpisuję pod tymi słowami! Filmiki topowych zagranicznych youtuberek oglądam z podziwem i otwartą paszczą. Są nieziemsko ładne, filmiki są dopieszczone, świetnie wykadrowane, oświetlone. Widać bijącą od nich JAKOŚĆ Patrząc na polskie juciuberki mam wrażenie, że są jakieś 3-4 lata do tyłu.
3-4? Więcej :P Nasze polskie juciuberki nie zmieniły się nic od... powiedzmy... 2 części tego wątku. Jak stały tak stoją w miejscu. A reszta świata się rozwija.
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:30   #2989
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie.
U nas jakość w blogu, ale i w wyglądzie jest tylko u Charlize, Olfaktorii... Więcej nie potrafię sobie przypomnieć, z czego Charlize jest bardziej modowa, a Ol zajmuje się głownie perfumami.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
3-4? Więcej :P Nasze polskie juciuberki nie zmieniły się nic od... powiedzmy... 2 części tego wątku. Jak stały tak stoją w miejscu. A reszta świata się rozwija.
Tak, Hania XS i Karola zainwestowały w sprzęt i oświetlenie, ale to na tyle, chociaż osobiście makijaże Hani XS lubię.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
też się zastanawiam skąd taka różnica - jedzienie mają bardziej chemiczne a jesteś tym czym jesz podobno

a tak szczerze, to oglądam któryś z kolei filmik z USA my skin care routine pielęgnacja podobno do "naszej rodzimej" - no chyba, ze idealne cery to zasługa sprzętu? światła? hmm ale wątpię - przecież w filmikach tutorialowych są no make up.... idealne cery, idealne włosy.... jeszcze jest taka jedna ze Stanów ( nick mi wyleciał z głowy) - czarne długie włosy, maluje się w sypialni, ma synka ok 1-2 lata, też takie idealne makijaże... i tak samo idealna jak Sona. Desi Perkins i inne
Haha no one żyją głównie na Starbaksie, więc może muszę zmienić McDonalda na Starbaksa
Nie wiem, u nas powoli dziewczyny też powoli zaczynają inwestować w sprzęt, ale chodzi mi o sam wygląd. U nas wszystko takie "bo nie chcę zbytnio się stroić", "bo trzeba schludnie", "włosów nie chce mi się myć to walnę Batiste", "a dzisiaj to nie mam ochoty na makijaż i jestem saute" i ciągle wymówki. A tam każda widać, że poświęca czas na siebie, na przygotowanie, makijaż, outfit.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Hania wspominała chyba kiedyś, że do każdej klientki kupuje nowy tusz
Na starcie od 160 ł konsultantki mają -20%, więc biorąc pod uwagę promocję to już jest jakieś 16 zł za sztukę, a myślę, że Hania ma opust dużo większy, więc jestem skłonna w to uwierzyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 20:31   #2990
Mirabilka
Zakorzenienie

Starbucks hahah padnę

u nas ciągle jakość filmików to takie bardziej vlogowanie niż malowanie.

Hanka XS może i ma coraz lepsze jakościowo filmy dot. makeup, Maxi w sumie też, Zmalowana to taka sinusoida dla mnie od kiczu po dobry warsztat

Stary 2014-08-21, 20:34   #2991
Selfish Girl
Life is a drink ...

W Ameryce nie zaprzeczajmy jest większy hajs z nagrywania filmików na Youtubie. Pomijajmy już tematykę kanału. Tam dziewczyny mogą sobie pozwolić na sprzęty warte w Polsce dobrego samochodu... co też przekłada się na jakość filmów. Używają do makijażu marek wysokopółkowych a plus zdolności manualne powoduje, że wygląda to w kamerze nieskazitelnie bo nie uwierzę w to, że na żywo to też tak pięknie wygląda.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Na starcie od 160 ł konsultantki mają -20%, więc biorąc pod uwagę promocję to już jest jakieś 16 zł za sztukę, a myślę, że Hania ma opust dużo większy, więc jestem skłonna w to uwierzyć
Nie wiem jak to tam jest ale jak dla mnie skoro Hania jest główną makijażystką marki Avon to powinna mieć cały asortyment który ona chce za darmo a nie.. że ma sobie jeszcze to kupić.
Stary 2014-08-21, 20:36   #2992
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

ano możesz mieć rację, jestem w stanie w to uwierzyć. W sumie to bardzo dobre posunięcie marketingowe, bo dajesz klientowi coś extra, czego się nie spodziewał. Swoją drogą, nigdy tego tuszu z Avonu nie miałam, trochę mnie ten wynalazek przeraża ale może kiedyś wypróbuję - cokolwiek, byle pomogło moim marnym rzęsom wyglądać bardziej ludzko.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:38   #2993
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
W Ameryce nie zaprzeczajmy jest większy hajs z nagrywania filmików na Youtubie. Pomijajmy już tematykę kanału. Tam dziewczyny mogą sobie pozwolić na sprzęty warte w Polsce dobrego samochodu... co też przekłada się na jakość filmów. Używają do makijażu marek wysokopółkowych a plus zdolności manualne powoduje, że wygląda to w kamerze nieskazitelnie bo nie uwierzę w to, że na żywo to też tak pięknie wygląda.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Nie wiem jak to tam jest ale jak dla mnie skoro Hania jest główną makijażystką marki Avon to powinna mieć cały asortyment który ona chce za darmo a nie.. że ma sobie jeszcze to kupić.
Na żywo wyczuwam ciasto, ale tego się nigdy nie dowiemy. Nasze też używają wysokich półek akurat myślę, że w tej kwestii daleko nie odbiegamy od Zachodu, tak samo jak one używają dużo drugstore make up Miałam ogólnie na myśli to, że jak idzie taka dziewczyna na konferencję czy pokazuje się w vlogu innym niż random to koleżanki z zagranicy wyglądają bosko od stóp do głów, każdy szczegół jest przemyślany, nawet jeśli one twierdzą, że jest przypadkowy :P a u nas...http://instagram.com/p/r99RyHoZSZ/
Stary 2014-08-21, 20:41   #2994
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
O ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ush-brush.html
Jest przegenialny do konturowania
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:41   #2995
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ano możesz mieć rację, jestem w stanie w to uwierzyć. W sumie to bardzo dobre posunięcie marketingowe, bo dajesz klientowi coś extra, czego się nie spodziewał. Swoją drogą, nigdy tego tuszu z Avonu nie miałam, trochę mnie ten wynalazek przeraża ale może kiedyś wypróbuję - cokolwiek, byle pomogło moim marnym rzęsom wyglądać bardziej ludzko.
Np. salony kosmetyczne Mani Pedi też po wykonanej usłudze dają klientkom pilniki, które są prawie jak nówki, bo przez jeden zabieg niewiele się niszczą, logo jest, marketing się kręci
Osobiście nie przemawia do mnie ten tusz, kojarzy mi się z cierpieniem i godzinami spędzonymi na tuszowaniu rzęs No i generalnie uważam tusze Avonu a słabe, choć samą markę nawet lubię. Już lepiej kupić Oriflame Wonder Lash, bardzo sobie chwalę, a mam liche i krótkie rzęski A w sumie to bezrzęsie :P
Stary 2014-08-21, 20:41   #2996
Selfish Girl
Life is a drink ...

ale w Polsce to, że Cie stać na podkład z Diora nie oznacza, że umiesz się malować ...
Nieesia swego czasu pokazywała wysokopółkowe produkty a powiedziałabyś, że umie się malować ? bo ja nie.
Stary 2014-08-21, 20:44   #2997
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Już lepiej kupić Oriflame Wonder Lash, bardzo sobie chwalę, a mam liche i krótkie rzęski A w sumie to bezrzęsie :P
nie pokochałam się z tym tuszem. A już ze szczoteczką w ogóle, za każdym razem dziabałam się w któreś oko bardzo boleśnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 20:49   #2998
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie pokochałam się z tym tuszem. A już ze szczoteczką w ogóle, za każdym razem dziabałam się w któreś oko bardzo boleśnie.
Uuuu to może Maybelline, Volum` Express Turbo Boost? Klasyczna szczoteczka. Przyznaję, że kupiłam z polecenia Szusz i miałam już ze trzy opakowania, ciągle do niej wracam I jest wodooporna przez to trzyma ładnie podkręcenie
Stary 2014-08-21, 20:56   #2999
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Uuuu to może Maybelline, Volum` Express Turbo Boost? Klasyczna szczoteczka. Przyznaję, że kupiłam z polecenia Szusz i miałam już ze trzy opakowania, ciągle do niej wracam I jest wodooporna przez to trzyma ładnie podkręcenie
obadam przy najbliższej wizycie w Rossmannie, dzięki za polecenie
Stary 2014-08-21, 21:09   #3000
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
obadam przy najbliższej wizycie w Rossmannie, dzięki za polecenie
Warto czekać na promo, bo wtedy za 15-16 zł jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości