|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
no na 18 chyba :P
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- no to kochana molestuj mezula |
|
|
|
#2972 |
|
Zadomowienie
|
Frania to nieźle Cię młody zaskoczył
. Myślę, że gdybyście więcej czasu spędzali razem, na pewno lepiej byście się dogadywali
|
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
ksuwka on jak my spedzalismy sporo czasu razem to takimi tekstami walil ze nie raz plakalam przez niego... no dziecko, mowi co mu slina na jezyk przyniesie
|
|
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
On jest za mna to widac, pyta jak mnie dluzej nie ma u nich, czy jak wyjde na chwile do sklepu to pyta po kilka razy gdzie poszlam no chyba ze ma nadzieje ze juz noe wroce
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- to bym bardziej obstawiala |
|
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha no fakt
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- On nie jest o tatusia zazdrosny tylko o to ze zastapilam miejsce jego mamy... bo mama powinna byc z tata przeciez a on nie kuma jeszcze co sie dzialo jak mamusia z tatusiem byli razem no i oby sie nie dowiedzial |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 |
|
Zadomowienie
|
Jest rozdarty pomiędzy mamą a tatą, a jak każde dziecko chciałoby mieć obojga rodziców. A swoją złość przelewa na Ciebie, bo w jego opinni to Ty stoisz na drodze do rodzinnego szczęścia. Widzenia świata dziecka nie zmienisz, dopóki samo nie przejrzy na oczy, albo nie dowie się jak było naprawdę w związku rodziców.
|
|
|
|
#2979 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Ksuwka mądrze gada
|
#2981 |
|
Rozeznanie
|
dopiero nadrobiłam ![]() Kasiuuuu ![]() Paulina, Ewelina Aguś guerka mam nadzieję, że @ jeszcze nie przyszło i wcale się nie pojawi! a ja dziś u siostry jestem "na wakacjach" bo miałam do gina na 11.30 i przyjechałam do niej, gotuję spaghetti a później na zakupy idziemy a co do gina... pęcherzyka "ani widu, ani słychu" no ale mam już konkretne daty wyznaczone, 10 wrzesień na wizytę i badanie na czystość pochwy przed hsg i z badaniami męża wtedy, a 22 września hsg no ale już konkretne działania są więc się cieszę bardzo ![]() a mój mąż w piątek "śmiał się" ze mnie, że mam policyjne jajniki ale powiedział, ze bardzo policyjne, bo ni chu chu nie chcą wypuścić ![]() Żanetko a nasza Aneczka nie miała czasem przez ziółka wcześniejszej owu? tak mi się coś kojarzy...Aneczko śliczny brzusio sieczka w głowie po tej ilości postów, więc kończę ale posiedzę z Wami do 15
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Kochana
Psychologia to moja druga ulubiona dziedzina po językoznawstwie. Edytowane przez ksuwka Czas edycji: 2014-08-25 o 12:30 |
|
|
|
#2983 |
|
BAN stały
|
Mam faze na ziemniaki pod kazda postacia.
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Mamy wiecej ciazarowek niz staraczek. |
|
|
|
#2984 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Od czwartku miałam gości- w tym roku pozapraszałam rodzinę, znajomych tylko podzieliłam na tury Po tych wszystkich wyjazdach zatęskniłam za wszystkimi ![]() Nadrobiłam wątek- a trochę mi to zajęło obejrzałam wasze brzuszki Kordelka- pisałaś o zielonej herbacie w ciąży- czytałam kiedyś o składnikach w poszczególnych herbatach i z tego, co pamiętam nie należy przesadzać z żadną Ostatnio popijam białą i czerwoną- tak patriotycznie trafiłam na bardzo smaczne. Poczytałam o twojej teściowej i po prostu opadły mi ręce. To wasza sprawa, ile chcecie dzieci, w jakim odstępie czasu i o której będą chodzić spać... Z robieniem urodzin, też mi się wydaję, że to impreza przede wszystkim dla dorosłych. Moja siostrzenica na roczek miała tort, był miły obiad, ciasto i cała rodzina przy stole. Ale ona "zdmuchnęła" świeczkę i potem bawiła się w pokoju z coraz to innym wujkiem, czy dziadkiem. Ale była okazja do spotkania rodzinnego, siostra cieszyła się, że może zaprosić do siebie. I propozycja wyszła od niej. Nikt nie naciskał... Widać teściowa i sąsiedzi wiedzą lepiej ![]() Myślisz, że dopiero w ciąży odbija teściowym ? Bardzo dobrze, że nie wpływa to na wasz związek, bo czasem tak jak piszą dziewczyny- może powodować zgrzyty...Nati- wyobraziłam sobie, jak na grillu... ja przy metformaxie miałam takie jazdy- i raz jadąc pociągiem wysiadałam na wcześniejszej stacji, żeby móc spokojnie zwymiotować do kosza. Nikomu tego nie życzę, a miny ludzi Może będzie już lepiej z tobą Aneczka- ja chodzę na nfz do ginekologa, ale jestem zadowolona jedyny minus, że ma sporo pacjentek i czasem trzeba trochę poczekać. A z tą opieką społeczną to po prostu padłam! Dziecko znajomych też pije chłodne mleko nie mają też zabezpieczeń na rogach stolika Cytat:
rozmowa byłą widać bardzo potrzebna. "ciąża to nie choroba"
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Ksuwka wiadomo juz przywyklam choc bylo mi bardzo ciezko myslalham ze psychicznie nie wyrobie rozstawac sie chcialam
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- bo mowilam a moze mlody ma racje, moze jak ja sie usune to oni wroxa do siebie i bedzie jak byc powinno... ale przeszlo mi |
|
|
|
#2987 |
|
Rozeznanie
|
Dorotko Twój też śliczny brzuszeczek
no wiecie o co mi chodzi ![]() Aniu koliberku dopiero teraz luknęłam na Twój profil ![]() a gdzie Ania annasar? chyba coś przeoczyłam...
|
#2988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
aniutka
dobrze kochana ze jakies konkrety wkoncu ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- agolandiaa nie maja zabezpieczen na rogach... wyrodni rodzice :P hahahaha masakraaaa ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- O wypilabym jakoes dobre biale winko |
|
|
|
#2990 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniutka super że masz konkrety
|
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Aniutka- no moje też są policyjne
luteina +metofrmina trochę je rozruszały i coś tam wpuściły... mam tylko nadzieję, że z dobrym skutkiem...
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Aniutka tak mi przykro
![]() ale z drugij strony Cie podziwiam ze tak spokojnie do tego podchodzisz Musi się w końcu udać. Należy Ci się i to baaardzo noo jajniki mnie dzis strasznie bolą i ten śluz. W sumie zauważyłam go tak dużo tylko jednorazowo potem juz tylko troszke ![]() byłoby super bo by oznaczało ze szybciej bede mogla testowac no nic musze wyluzować bo zaczynam panikowac - musze chyba zjeść snikersa
|
#2993 |
|
Rozeznanie
|
Madziu u Ciebie kumulacja tych wszystkich przytrafiejek objawowych
mam nadzieję, że to na TO My też sami do ołtarza a my pojutrze mamy naszą 10 rocznicę związkową
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zadomowienie
|
No hsg podobno nieprYjemne czytalam jakis czas temu o tym ale to tez zalezy od kobiety
|
|
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
a przy hsg nie ma znieczulenia?
|
#2997 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mogę soku porzeczkowego
|
|
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
Aniutka, mi też jak się nie udało w tym cyklu, to w następnym czeka mnie szereg szczegółowych badań m. in. badanie nasienia, hsg itd.
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- chyba tylko miejscowe
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Meliska a jak dajesz rade dzis w pracy?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.

. Myślę, że gdybyście więcej czasu spędzali razem, na pewno lepiej byście się dogadywali

mam nadzieję, że @ jeszcze nie przyszło i wcale się nie pojawi!
a później na zakupy idziemy
no ale mam już konkretne daty wyznaczone, 10 wrzesień na wizytę i badanie na czystość pochwy przed hsg i z badaniami męża wtedy, a 22 września hsg
tak mi się coś kojarzy...

na grillu... ja przy metformaxie miałam takie jazdy- i raz jadąc pociągiem wysiadałam na wcześniejszej stacji, żeby móc spokojnie zwymiotować do kosza. Nikomu tego nie życzę, a miny ludzi 
dobrze kochana ze jakies konkrety wkoncu