|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
ale z drugiej strony jakby doszło do cc.. to powinny być ponowne markery oznaczone, że jakby co to wycinają od razu...i badania powinny być za wczasu teraz chyba powtórzone.. któraś miała badane u chirurga rozejście spojenia ? ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- uuuuu 100 strona rozpoczęta.. .lecimy z postami... któraś pewnie urodzi jeszcze w tym wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Nie odzywam sie bo mam jakies gorssze dni. Ale ogolnie wszystko ok. Tylko mam ogromne spadki nastroju, stan podgoraczkowy non stop i moglbym ciagle spac. Ogolnie czuje sie zle. Ale nic zlego sie nie dzieje. Nie wiem czy bylo pisane, ale wg ulotki w auchan jest promocja na jelpa - 69, 99 za 4kg + drugi taki sam za 1grosz. O ile 70zl za 4kg to normalna cena, o tyle 8kg w tej cenie to gratka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Rozeznanie
|
co do DHA - ja biore witminy i kwas foliowy i ten prepart rowniez zawiera DHA - biore femibion natal 2
![]()
#2974 |
Zakorzenienie
|
Ja biorę Vita-miner Prenatal +DHA
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
Kostka - dziękuje
![]()
#2976 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam pojęcia. Może powinni, a nie zawsze jest czas/ochota/nastrój? Też mi się zdawało, że po przyjęciu na porodówkę robią profilaktyczne USG celem wykluczenia wszelkich nieprawidłowości, ale ja pierworódka, więc to tylko moje wyobrażenia - doświadczenia i wiedzy konkretnej w tej materii niestety brak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Rozeznanie
|
Ja początkowo też chciałam jedo fyn memo w takim a'la szarym jeansie, jednak cena trochę wysoka.
Padło na Camarelo sevillę i oto jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam w końcu z aventu -w zestawie z 3 pojemnikami na pokarm, przejściówką na smoczek i smoczkiem (można z tego zestawu zrobić butelke) bo butelke już mam. wahałam się jeszce nad TT ale siostra miała avent i było ok więc w końcu padło na ten. z tym spojeniem itp to ja nic się luźniejsza nie czuje ![]() zrobiłam moją eksperymentalną potrawe o której pisałam ![]() ![]()
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
O rety laski jak Wy pedzicie... aplikacja na telefonie mi sie zawiesza, wkurza mnie to...
Tak mnie zaczelo gardlo nawalać w momencie, ze nie moge sliny przełknąć... chyba sie od synka starszego zarazilam bo on sie skarzyl na bol gardla... teraz tez czuje jakbym stan podgoraczkowy miala.... Zamowilam chlopakom pizze bo nic mi sie nie chce na kolacje robic... W sobote jade na poprawke, a mam wrazenie, ze nic nie potrafie ;( ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Wiecie ze moje siuski na posiew zanieczyscili i musze jeszcze raz jutro zaniesc... rece opadają...
#2980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Magdula
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia umiesz i zdasz ![]()
![]() |
#2982 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak moj tz byl w szpitalu to zrobilam morfo i mocz i jak odebralam wyniki to sie zalamalam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dodatek dowiedzialam sie, ze do sredniej z 12 miesiecy nie wchodzi NIC ani 13, ani premie, ani nagrody roczne, premie roczne NIC tylko gola pensja ![]() Na dodatek w tym Sadzie wzieli mi dowod osobisty i kazali mi czekac pol godziny w koncu przyszedl ksiadz w miare mily i zadawal tysiac pytan, na koniec pytal kiedy rodze i ze bedzie trzymal kciuki ale wnerwiona bylam ze sie dalam wrobic w tego swiadka ![]() Na dzisiaj naprawde mam dosc ![]() Cytat:
![]() Ide konczyc sprzatanie w sypialni bo tzet sie tam buja juz 2 godzine a mial skonczyc poprawki juz wczoraj...bedzie dym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a podnozek nie jest z ekoskory? i jakie wrazenia? budka spacerowki ogromna co ![]() a pisalo w aukcji ze spiworek bedzie??
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Magdula - wozek super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na zdjęciu mega zestawu był śpiwór, a opisu gratisów nie było w ogóle. Wrażenia super ![]() ![]() Dzięki dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zadomowienie
|
U mnie to samo, tylko ja nie mam jak tego materiału zanirść ponownie no mam w domu areszt z racji operacji syna. Młody po szpitalu nie może cały tydzień na dwór wychodzić. TŻ na delegacji aż do soboty, więc nawet nie mam jak młodszego do żłobka odprowadzić i tak siedzimy w domu. Mam nadzieję, że z tym moczem to wszystko ok, bo nie chce nawet myśleć co nam grozi 😒
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Rozeznanie
|
kossakowski inicjacja... będzie nianią.. . facet może zobaczyć.. "jak kobita nudzi się w domu" ... zaciągnę tż przed tv...nawet pod pretekstem masażu że mu zrobię..ale niech obejrzy..zawsze trochę trafi do świadomości
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Kostka 13 sie liczy na 100%. A premie i nagrody to zaleznie jak zaklad pracy ma w regulaminie
#2992 |
Zakorzenienie
|
Magdula fajny wózek
![]() mam juz moje dzisiejsze wyniki... i nic nie mówie, idę sie powiesić chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Anetka, mój TZ bez problemu spędzał cały dzień z synem, obiad też zrobił, ale jakieś pranie, sprzątanie to już było za dużo, przecież się dzieckiem zajmował
![]() Kasia, zdasz zdasz zdasz ![]() Jutro sernik piekę, bo w piątek goście na urodziny przychodzą. Prezenty doszły pocztą: transformers-dinozaur i gra na playstation, TZ już chciał pograć jak mały był w przedszkolu, ale mu nie pozwolilam, razem zagramy ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Silesianna, co tam ci wyszło? Już niedługo i będziesz mogła zadbać tylko o swoje zdrowie ![]()
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
znów jest gorzej z morfologią, mimo że już biorę 3 rodzaje żelaza i kilka nowych wspomagaczy :/
nieznacznie gorzej, owszem, ale jednak spodziewałam się że przy tak zaawansowanym leczeniu będzie chociaż minimalna poprawa... jajakolwiek, ale poprawa, a nie kolejny spadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Rozeznanie
|
byłam u dentysty... no i kanałowe zaczał mi robić tylko bez zdjęcia to ciekawa jestem jak to bedzie wyglądać,,,narazie mi zatruł tego zęba i za tydzien kolejna wizyta..teraz znieczulenie przestaje działać i zaczyna mnie boleć:/
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Ooo musieli miec na stanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Bo zauwazylam ze oni na wiele aukcji daja zdjecie mega zestawu, a dopiero w tresci napisane jest co daja gratis.... Np przy carerze tak bylo, zdjecie mega zestawu a w opisie byla wypisana tylko czesc gratisow..... Ale z sevilla byly chyba same mega zestawy...hmmm |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Rozeznanie
|
słoneczko z tego co kojarzę to Ty leżakujesz już jakiś czas i od kiedy myślisz rozpocząć aktywność? Przypomniałabyś mi jeszcze jak się Twoja szyjka miewa?
Kurdeee ja tak leże i mimo, że miałam te incydenty z porodem przedwczesnym to chyba dobrze ma się moja szyjka bo rozwarcie zewnętrznego nie ma i jest długa ponad 2... i teraz mam ochotę na wzmożenie aktywności bo przez to leżenie nie mam nawet do końca ciuszków dla małej uporządkowanych i wogule bajzel się zrobił w szafie i tak miałam zamiar jeszcze z tydzień po leżeć ale chyba zacznę się już powoli ruszać przecież to nie odrazu znaczy, że będe rodzić a choćby nawet to już przecież 36 tydzień...boję się że z tego leżenia to może być ciężko w terminie urodzić.. ale mam dylematy :P za dużo wolnego czasu i potem człowiek rozmyśla sobie. ![]()
#2999 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślisz ze cos nam moze grozic? Zawsze jakby cos to antybiotyk mozna lyknac i powinno przejsc... chociaz wolalabym uniknac brania antybiotykow w ciazy.. bedzie dobrze! Mi w badaniu ogolnym teraz wyszly i leukocyty i liczne bakterie wiec ginka podejrzewa jakas infekcje drog moczowych... ale ja teraz sie lecze znowu globulkami na tą zasraną grzybicę więc tak sobie myślę, że moze to tez ma wplyw na ten mocz...? Ide sie polozyc z chlopakami bo jestem nieżywa... spać mi się chce.. Dziewczyny z cukrzycą- czy ginekolodzy sprawdzają Wam glukometr w sensie historii, czy wpisujecie zgodnie do dzienniczka? Czy tylko dzienniczek?
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Eclariss mi sie wydaje, że takie całkowite leżenie to też nie jest dobre. Przynajmniej moja ginka tak twierdzi a przypominam, że moja szyjka tydzień temu na wizycie miała 1cm. I wręcz na moje powiedzienie, że dużo leżę stwierdziła, że mam nie przeginać tylko unikać wysiłku ale plaskaczem nie leżeć 24h.
Edytowane przez Monian Czas edycji: 2014-10-01 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.