|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Rozeznanie
|
Dot.: Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
Miałam już nic nie kończyć w tym miesiącu, a tu 5 denek jeszcze
![]() 21. Iwostin, Correctin Capillin, fluid wzmacniający do cery naczynkowej, ciepły beż, 30 ml - beznadziejny, kolor okazał się za ciemny, ciemnieje, a po kilku miesiącach zepsuł się - leci spieniona woda, osobno podkład, największe dziadostwo, jakie kupiłam (a jest ważny do sierpnia) 22. For You Beaty, pędzel do pudru - nie denko, ale wyrzucam, też beznadziejny 23. Garnier, Hydra Adept Hydra Match, drill and tired skin, 1,5 ml (próbka kremu) - średni, ale to tylko próbka, więc nie miał okazji się wykazać 24. Perfecta, maseczka do twarzy – zastrzyk ultranawilżający SOS, kwas hialuronowy, 100% sok z aloesu, 5 ml - bardzo dobra! w Lidlu są podwójne saszetki za 1,69 zł, muszę dokupić. 25. Farmona, Sweet secret, piernikowy żel do mycia ciała, 200 ml - fajny zapach piernika
#2972 |
Czarna owca
|
Skończyłam suchy szampon Batiste i dezodorant do stóp Fusswohl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
Denko Carmexu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam krem do rąk GoCranberry, peeling do ciała z brązowym cukrem PS Avon i krem na noc Tołpa
#2975 |
Zakorzenienie
|
30. Żel pod prysznic Dove
55ml (miniatura). Wersja masło shea+wanilia. Ciepły i słodki zapach. Po prysznicu łazienka jeszcze długo pachnie Dove. Gęsta kremowa formuła. Dobrze oczyszcza, świetnie się pieni, nie przesusza skóry. |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Konto usunięte
|
Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
30. Constance carroll puder 1.candlelight
31. Iwostin puritin zel punktowy 32. Benefit high beam mini rozświetlacz 33. Seventeen blemish bb balm Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a Czas edycji: 2015-06-28 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Denko kremu do twarzy biały jeleń oraz maseczki ziaja liście zielonej oliwki
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ja używam w różowej do cery suchej i bardzo lubię ![]()
#2979 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Na pocieszenie, ku podniesieniu własnych statystyk
![]() Sephora, kostka do kąpieli Zielona Herbata- o uniseksowych zapachu, momentami ostrym i kręcącym w nosie. Jedna z mocniejszych woni, czuć ją w wodzie i na ciele. Ze względu na swoją intensywność nadaje się do kąpieli, a nie tylko i wyłącznie do moczenia nóg. Clinique, peeling do twarzy, 30ml - wydajny zdzierak. Mocny, ale niepodrażniający. Cudo to to nie jest, ale jest w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Denko żelu pod prysznic Palmolive Oriental Beauty Stimulating
![]() ![]()
#2981 |
Konto usunięte
|
Moje czerwcowe denka będą raczej blado wyglądać przy waszych, ale mam wrażenie, że w tym miesiącu już nic więcej nie zdenkuje. Nie ma siły.
1. Lakier do paznokci imitujący efekt lakieru żelowego, kolor złoty, Lovely + 2. Ewa Schmidt - Zmywacz do paznokci Milk - 3. Ziaja, Oliwkowe mydło pod prysznic + 4. Bell, Lip Tint +/- 5.Eveline - skin extreme 4d diamentowe serum +/- 6. Rimmel - Lasting finish nude podkład +/- 7. Bebeauty delikatny zel-krem łagodzący do mycia twarzy - 8. Kula do kąpieli xxl, Indigo Home Spa + 9. Peeling Naturia Joanna zapach grejpfrutowy + 10. Klasyczny krem Nivea + Plusy i minusy a także plus /minus wstawiłam dla własnej wiedzy czy coś mi się podobało i jest sens jeszcze kiedyś nabyć czy nigdy w życiu już po to nie sięgać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
Ja już w tym miesiącu nic więcej nie wydenkuję, więc wstawiam swoje zbiory:
1. Rosyjski szampon aktywizujący porost włosów 2. Eliksir pod prysznic Planet Spa, Avon 3. Peeling do ciała Dazzling Moments, Avon - super jako żel do ciała, bo jest bardzo drobny, ale ma fajny świeży kwiatowy zapach 4. Szampon Advance Techniques z olejkiem arganowym, Avon - ![]() 5. Szampon z płukanką Joanna - fajny 6. Szampon z rumiankiem Johnson's Baby - dobrze się pienił, przyjemny zapach, bardzo lubię go do codziennego mycia 7. Brązujące masło do ciała, Bielenda - PORAŻKA, okropnie śmierdzi i w ogóle nie brązuje W OGÓLE! 8. Olejek łopianowy z papryczką chili, Green Pharmacy 9. Mgiełka wzmacniająca Radical 10. Serum do twarzy Perfecta 2 szt. 11. Jagodowy tonik Pure Nature, Oriflame - świetny zapach, to już moja druga butelka 12. Maska do włosów z olejkiem arganowym Advance Techniques, Avon 13. Odżywka Jantar (klasyk ![]() 14. Odświeżająca maseczka Planet Spa 15. Dwufazowy balsam do ciała Owoce leśne i Masło shea, Avon 16. Zmywacz do paznokci z rumiankiem - kupiłam w kiosku, chyba zwietrzały... 17. Lekki krem do twarzy Mixa - na pewno nie jest do skóry suchej, ja mam mieszaną i momentami był za mało nawilżający 18. Kulka Pur Blanca - delikatny zapach, wydajna i łatwo się aplikuje, zresztą chyba każdy zna kulki Avon ![]() Jak na mnie to spore denko i chyba ostatnie, bo pozbyłam się już zalegających zapasów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Rozeznanie
|
Dmuchawcelatawce, Efkakam
![]() Też dodaję swoje denko, już nic w tym miesiącu nie wycisnę: 1. Fa, Nutri Skin, Acai Berry, kremowy żel pod prysznic, 400 ml 2. Yves Rocher, Szampon wygładzający, 300 ml 3. Smile, płyn do płukania jamy ustnej, wybielanie, 600 ml 4. Wilkinson Sword, Xtreme 3 Beauty, 4 maszynki 5. Farmona, Sweet Secret, waniliowy krem do rąk i paznokci, 100 ml 6. Ziaja, krem pod oczy i na powieki rozjaśniający cienie z bławatkiem, 15 ml 7. Perfecta, maseczka â olejek do twarzy, regenerujący kompleks SOS, 4 olejki młodości, 5 ml 8. Bielenda, wazelina kosmetyczna do ust, 25 ml 9. Ziaja, maska do włosów Intensywne wygładzanie, 200 ml (brak na zdjęciu) 10. Ziaja, maska do włosów Intensywna odbudowa, 200 ml 11. Fa, NutriSkin, Green tea, ujędrniający balsam do ciała, 250 ml 12. Adidas, Floral Dream Woman, woda toaletowa, 50 ml 13. Regenerum, regenerujące serum do rąk, 50 ml 14. Ziaja, anty-perspirant w kremie Activ, 60 ml 15. Ziaja, liście zielonej oliwki, oliwkowa maska regenerująca z kwasem hialuronowym, 7 ml 16. Scholl, krem regenerujący popękane pięty, 60 ml 17. Scholl, krem regenerujący do suchej skóry (dry skin recovery carem), 60 ml 18. Ziaja, masło kakaowe, maska odżywcza, 7 ml 19. For You Beaty, pędzel do pudru 20. Farmona, Sweet secret, piernikowy żel do mycia ciała, 200 ml 21. Perfecta, maseczka do twarzy â zastrzyk ultranawilżający SOS, kwas hialuronowy, 100% sok z aloesu, 5 ml 22. Garnier, Hydra Adept Hydra Match, drill and tired skin, 1,5 ml (próbka kremu) 23. Iwostin, Correctin Capillin, fluid wzmacniający do cery naczynkowej, ciepły beż, 30 ml 24. Isana Hair, ultramocna pianka do włosów, 150 ml 25. Kamill, Hand Repair 5% urea, skoncentrowany krem do rąk, 50 ml (brak na zdjęciu) 26. Garnier Fructis, szampon Oleo repair, 400 ml - brak na zdjęciu, bo miał wpaść dopiero w lipcu, ale za wczas się skończył. Na zdjęciach powtarza się wazelina z Bielendy, ale na liście raz. Uf, to był najlepszy miesiąc mojego denkowania! Mam nadzieję, że w lipcu uda mi się skończyć te kosmetyki, które już mam na nowej liście I wpadnie wreszcie denko jakiejś kolorówki, na pewno tusz, ale zaczynam walkę z cieniami i kredkami, bo mam ich zdecydowanie za dużo. -
Daj włos! Fundacja Rak`n`roll -25 cm, 01.07.2019 ![]() Edytowane przez _plinka Czas edycji: 2015-06-28 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Czarna owca
|
Kochane, piękne denka! Brawo!
![]() Też chyba niedługo dodam swoje, ale dzisiaj powinno wpaść mi jeszcze ostatnie opakowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Ja wszystko spiszę w poniedziałek
![]() Dziewczyny, brawa za tak pokaźne zużycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zadomowienie
|
Brawo za wszystkie denka
![]() Moje czerwcowe: 1. Aussie Intensywna odżywka do włosów zniszczonych 2. Fa Ploral protect 3. Green Pharmacy Żel do higieny intymnej 4. Jadwiga Krem matujący - antybakteryjny 5. YR Miodowy żel pod prysznic 6. YR Nawilżający krem do rąk 7. Avon Głęboko oczyszczająca maseczka błotna do twarzy 8. YR Ochronny spray do włosów farbowanych 9. YR Maska odbudowująca do włosów 10. Ziaja Orzeźwiający żel po prysznic 11. Avon Jedwabisty mus do ciała masło shea i trufla 12. Nivea Tonik odświeżający 13. Nivea Care Pomadka ochronna 14. Perfecta Spa Masło do ciała czekolada + olejek kokosowy 15. Lamre Krem matujący Evermatting 16. Tołpa Maska - peeling 4 w 1 17. Avon Mgiełka malinowa 18. Próbki
#2987 |
Zakorzenienie
|
Świetnie Wam idzie!! U mnie drugi miesiąc porażki ...
#2988 |
Zadomowienie
|
Ja też miałam 2 kiepskie miesiące, ale czerwiec obrodził w denka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Czarna owca
|
U mnie niestety były 3 miesiące dość sporych zakupów i w tym miesiącu kupiłam chyba więcej niż zużyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
Jakie super denka
![]() ![]() ![]() U mnie dziś też kolejne denka: - szampon pokrzywa cytryna 250 ml oriflame -odżywka z pokrzywą cytryną 250 oriflme - próbka pomadki fuchsia toffe |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Moje czerwcowe zużycia:
1. żel po prysznic Avon (wersja z masłem shea) 250ml 3/5 2. szampon do włosów Isana (wersja przeciwłupieżowa) 3/5 3. krem nawilżająco-matujący 25+ Ziaja 4/5 4. balsam do ciała z olejkiem arganowym Eveline 3/5 5. mydło w płynie Palmolive (miód+mleko) 5/5 6. migdałowa maseczka odżywcza Perfecta (saszetka) 5/5 7. pianka do włosów Nivea (wersja color protection) 5/5 8. chusteczki do demakijażu BeBeauty (wersja z różą) 4/5 9. pomadka ochronna Nivea (wersja miód+mleko) 5/5 10. mydło w płynie Linda (wersja miód+mleko) 4/5 11. pasta do zębów Sensodyne (extra fresh) 5/5 12. żel/krem do mycia twarzy BeBeauty (biało-różowa tubka) 5/5 13. żel pod prysznic Today (wersja kwiatowa) 2/5 14. woda różana KTC 5/5 15. płyn micelarny Green Pharmacy (wersja z owsem) 4/5 16. krem pod oczy Clinique (all about eyes rich) 3/5 17. płyn do płukania jamy ustnej Dentalux (mint) 4/5 18. małe płatki kosmetyczne Softino (Lidl) 5/5 19. aktywny balsam antycellulitowy Lirene 400ml 3/5 20. tonik liście manuka Ziaja 5/5 21. pasta Colgate total original 5/5 22. płyn do płukania jamy ustnej Colgate Plax cool mint 3/5 23. krem do rąk Isana Med (z olejkiem z wiesiołka) 5/5 24.oliwkowa maseczka do twarzy Rival de Loop (saszetka) 3/5 25. krem do twarzy długotrwale nawilżający Barwa 5/5 26. żel/olejek pod prysznic Balea (wersja waniliowa) 3/5 27. zmywacz do paznokci Cien (Lidl) 3/5 28. masełko do ust Nivea (wanilia+makadamia) 5/5 29. nawilżający peeling do dłoni Eveline 5/5 30. żel pod prysznic Dove (wanila+shea) 55ml 5/5 |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Konto usunięte
|
brawo za denka
![]() ja jeszcze mam nadzieje co nie co zuzyc, wiec poczekam do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja postaram się wrzucić swoje już jutro. Przyznam się, że nazbierało się tego całkiem niezły ogrom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
denko płynu do kąpieli z kozim mlekiem Biały Jeleń
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Postaram się wrzucić dzisiaj całe swoje denko ![]() Gratulacje za wszystkie! ![]()
#2999 |
Konto usunięte
|
Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
Denko czerwcowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Czarna owca
|
Wow, nie cytuję, bo zajmę pół strony, ale Cuddly - gratuluję wielkiego denka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.