|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Takaya, śliczna ta sukienusia!
Kuleczko, daj znać jak mąż zareaguje ![]() Passion, to kiedy spotkanie? ![]() IK, a co Twoje maluchy zmalowały? Mówiłam Wam, że mam Zarę kids pod domem.... przekleństwo, w ogóle tam nie powinnam wchodzić..... A jakoś tak wypada zawsze po drodze na spacerku ![]() Dzieko moje zjadło mi pół mojego obiadu i teraz śpi w najlepsze ![]()
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Monitko co kupiłaś?
![]() ![]() Kuleczko jak tam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
kuleczka melduj sie
![]()
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Czyma nas w niepewnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Hej
Na drugim dzisiaj też wyszła słaba, ale jest to nie wiem czy odpuścić w poniedziałek i czekać do następnego aż pójdę do ginka czy iść na to badanie ![]()
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Jak wyszla to jeeest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mowilas tztowi??
![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie jak reakcja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
16 marca wizyta wieczorem.
Mówiłam był wcześniej w domu, zadowolony był, nie zakapował na początku bo mu pokazałam, a on trochę ślepawy bez okularów ![]() ![]() Taki dumny był
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-03-07 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko to super ciesze sie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam sobie kupić kwas foliowy ?
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Pewnie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko
![]() Kwas foliowy niezbędny. Uważaj jakie leki bierzesz. Z p bólowych tylko paracetamol czyli apap np. Monita 11-go ![]() ![]() ![]() Zaraz cudne ciuszki. Ostatnio byliśmy w Tesco ciuchy ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- IK wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin! ![]() ![]() Czyżby to magiczna trójka wskoczyła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Passion, narazie nic mnie nie boli tzn. głowa czy cuś ale kupie na zapas ten apap i ten kwas. Na jednym suwaczku wychodzi 5 tydz. a na innym 6 tydz. jakieś to dziwne
Ten jest dzisiejszy, mój telefon robi beznadziejne zdjęcia z bliska ![]()
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
I_K wszystkiego naj najlepszego
![]() Monita kupiłaś coś ?
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego I_K!!!
![]() Kuleczko no jest jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Passion zgadza sie ![]() Dzis swietujemy w domu a za tydzien jedziemy z chlopem do spa na weekend, bez dzieci ![]() Kuleczka cos blada ta kresdka, idz na bete ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz dzis zycze milego weekendu no i wszystkiego naj ![]() badziu dla Ciebie rowniez ![]() kuleczka to lez i pachnij ![]()
![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
IK, wszystkiego naj naj naj! Super z tym spa, zazdroszczę
![]() Kuleczko, jest kreska ![]() ![]() U nas dziś 20 stoooopni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
hej
W koncu działa. I_K fajny prezent, wypocznij porządnie ![]() Joasia jak po chrzcinach ? Zbyt szybko sie cieszylam i niestety wczoraj rano dostałam silnego bólu brzucha i po c ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-03-09 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mi przykro ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-09 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Wiiizaz hula
![]() Monitko to pięknie ![]() ![]() Kuleczko ech niedobrze... Ale jeszcze bedzie krecha konkretna ![]() Po chrzcinach fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczorajsza sesja srednio wyszla bo Antos jak na zlosc ani nie spal ani nie chcial wspolpracowac ![]() ![]() ![]() Dzis bylam w pracy zaniesc placki i zalegle pepkowe ![]() ![]() Aaa no i najwazniejsza wiadomosc. Bylismy u ksiedza! Ma nam pomoc w szybkim koscielnym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Joasia super że się udało wszystko. Chyba A. nie był przygotowany na sesję
![]() ![]() Szkoda, ale lepiej wcześniej niż później. Mówi się trudno i trzeba działać dalej. Kupiłam sobie ten kwas i jakoś inaczej będę przygotowana. Może ona dlatego była taka słaba ta kreska. I nie będę odwoływać tej wizyty, pójdę na przegląd bo i tak dawnoo nie byłam, a przy okazji się zorientuje co i jak. Monitka ![]()
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Asiu czekamy na fotki
![]() super ze sie wszystko udalo ![]() szybciutko ze slubem ![]() kuleczko napewno nie zaszkodzi jak sie przebadasz ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-09 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko
![]() ![]() ![]() ![]() Asiu super,że chrzest udany! Ja z niecierpliwością czekam na fotki!! ![]() ![]() Kurcze powiem wam, że w robocie zapierdziel ![]() ![]() I_K wszystkiego naaaj ![]() ![]() Badzia Tobie też spóźnione życzenia ![]() Na razie nasze przygotowania budowlane na etapie -2 ![]() ![]() ![]() No i cały czas się głowię co na podłogę. Zawsze marzyła mi się deska, ale ona baaardzo kiepsko przewodzi ciepło a będziemy mieć podłogówkę. Najlepszym przewodnikiem jest kamień, później płytki ceramiczne, ale wiosną i latem jak się nie grzeje to podłoga jest zimna i nieprzyjemna.Planujemy zrobić rozprowadzenie ciepła z kominka i wiosną/ jesienią grzać się kominkiem zamiast piecem- uwielbiam ogień z kominka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Monita zazdroszcze temperatury! CHociaz i u nas tak cieplutko wiosennie, niedziela była przepiękna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Slub tak szybko bo proboszcz powiedzial jak bylismy zamwiac chrzciny ze nam pomoze ze wszystkim. I tak jak wczoraj bylismy to powiedzial ze zadzwoni do biskupa.zeby zapowiedzi mozna bylo zniesc. Ze zadnych nauk robic nie musimy itd
![]() ![]() Kuleczko pewnie idz idz! Takaya jejjj ale Ty jestes w tym wszystkim zorientowana ![]() ![]() Swoja drogą Antos dzis spal od 20 do 4! Jak sie przebudzilam przed 4 mowie do P Matko Boska czemu On jeszcze spi! Zagladamy ale oddycha rusza sie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Asia to macie wtyki
![]() ![]() Takaya te oczyszczalnie sa fajne bo znajomi maja i faktycznie zwraca sie kasa niz za kanalizację. Wasz dom będzie nieziemski ![]() Joasia to ładnie Antos pospal ![]()
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kuleczko hehe i tak nie robimy hucznej imprezy to czemu nie
![]() Jak będą fotki to podeślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm M tez spala tak jak A ![]() zjadla o 20,20 a pozniej pobudka dopiero o 4 byla ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.