|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XV
kateel pewnie, że przyjmiemy
ogólnie to w tamtym tygodniu większość Jeży była chora, część trochę imprezowała, wika była w Pradze, ja piszę pracę, jeszcze była rozmowa o tym z czym i jak część z Nas je owsiankę i tak z grubsza to chyba wszystko
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XV
kateel wbijaj i nie pytaj
ja mam też licencjat w proszku... jadę zaraz do biblioteki oddać książki i do dziekanatu, wszystko na ostatnią chwilę
|
#2973 |
|
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;50871633]jak Ty mi zawsze smaka na takie dobrocie narobisz
![]() [/QUOTE] Patka to blender w rękę ![]() Jak sobie nie zrobię czegoś chociaż trochę słodkiego, to niestety potem biegnę do biedronki. Wczoraj zjadłam dwie czekolady Dopiero w piątek wracam do domu. Umówiłam przypadkiem 2 osoby na korki w czwartek wieczorem, bo zapomniałam, że rektorskie pewnie będą i wolne. Tak się zastanawiam czy iść na ten wykład. Poczytam sobie lepiej książkę o programowaniu. Muszę jeszcze po miesięczny bilet iść.
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia
![]() goszzi, nie martw się tąplamką poppy, dobrze, że to końcówka, a nie nowy a tak poza tym, to ![]() kateel jaka okropna pogoda! chciałam iść biegać, naprawde
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za kciuki
![]() chyba kupię rimmela lasting finish nude. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;50870610]hej wstałam z takim bólem głowy, że masakra najchętniej zakopałabym się w łóżku pod kołdrą [/QUOTE]oj Cytat:
![]() cześć, Kateel |
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polubiłam się z nowym wizażem
Dorcia, daj koniecznie znać jak Ci poszło! kateel, tu większość walczy z mgr i lic, więc się wbiłaś, zmotywujemy Was! ![]() Dziś idę do gin po wyniki, boje się. Opowiem Wam coś. Byłam dziś na zakupach z Tżtem, i starszy Pan który nas kasował pomylił się o 30zł(coś mi nie pasowało jak podał kwotę, bo wiedziałam, że zakupy będę nas kosztować ponad 60zł, a on podał kwotę połowę niższą). Od razu mu zwróciłam uwagę, że chyba czegoś nie policzył biedny nie mógł się doliczyć, w końcu dopłaciliśmy i bardzo nam podziękował. Po odejściu od kasy powiedziałam do Tżeta, że dobro wraca, wierzę w to, i to już druga taka sytuacja w której zostaliśmy policzeni na plus dla nas, ale zawsze zwracam na to uwagę i nie przygarnę świadomie czegoś co nie moje. W chwili jak to powiedziałam zadzwonił telefon, że jutro mam rozmowę kwalifikacyjną.. dobro wraca, nie?
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
shine, bardzo ładnie się zachowałaś
![]() załatwiłam wszystko na mieście, za chwilkę będę sobie robić warzywa na patelnię, wieczorkiem rodzice odbierają mnie z Wrocławia i jedziemy do domku na święta
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie śnieg
Zasypuję Was snapami Ja tez w karmę wierzę
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;50872145]
ogólnie to w tamtym tygodniu większość Jeży była chora, część trochę imprezowała, wika była w Pradze, ja piszę pracę, jeszcze była rozmowa o tym z czym i jak część z Nas je owsiankę i tak z grubsza to chyba wszystko [/QUOTE]Dziękuję za streszczenie wiadomości ;* I za przyjęcie z powrotem ![]() Cytat:
![]() Daj znać, jak się sprawuje Ja kupiłam jakiś czas temu podkład Revlon Colorstay, ale babeczka w drogerii dobrała mi zbyt jasny odcień i wyglądam jak truposz. Muszę mieszać z ciemniejszym. Jeszcze ten brak pompki kompletnie się nie sprawdził Piękny gest z Twojej strony I tak - karma wraca |
|
|
|
|
#2980 | |||
|
Konto usunięte
|
kqq w domu mam blender to będę szaleć
Cytat:
ale fajnie shine możesz zjechać na koniec strony i tam masz powrót na stary wizaż po prawej stronie to jest i ja też wierzę w karmę ![]() Cytat:
ja jutro wracam do domu na święta ![]() rozmawiałam z mamą przez telefon i oczywiście pyta jaka pogoda u mnie, to jak jej powiedziałam, że śnieg, to żałowała, że pytała, bo zawsze jak spyta jak u mnie to za jakiś czas tak jest u mnie w domu Cytat:
może spróbuj mieszać Revlon z jakimś ciut ciemniejszym podkładem, jeżeli taki masz? skończyłam jeden podrozdział i zaczęłam kolejny, ale powoli szykuję się na uczelnie
|
|||
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szajn, świetnie się zachowałaś, mam nadzieję, że jest więcej takich ludzi. pewnie, że wraca kiedy rozmowa? ![]() muszę wrócić na pnjf i angielski, nie chce mi się z domu wychodzić
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() zdrowo się objadłam, leżymy z tż i oglądamy Czas Honoru
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2015-03-31 o 14:24 |
|
|
|
|
#2983 |
|
Konto usunięte
|
Zmoklam, poszło mi oczko w rajtach, nie mam wypłaty na koncie i jest dupson
Słyszałam dzisiaj, ze dziewczyna z sekretariatu umawiała kogoś na rozmowe kwalifikacyjna i sie znowu nakręciłam, ze padnie na mnie, chociaz są według mnie 3 inne osoby, które bardziej zasłużyły na odstrzał, no ale jakoś tak (Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2984 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio polubiłam pesto z makaronem
Jednak poszłam na ten wykład z warunku. Jakbym tego nie wiedziała to i bym się nie dowiedziała z tego wykładu. Dopiero na sam koniec zadania powiedział, że robi od tyłu do przodu. |
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;50876259]Ostatnio polubiłam pesto z makaronem.[/QUOTE]
Jak je robisz? Wróciłam od gin, wyniki są perfecto kateel, jak zmieszasz z ciemniejszym podkładem, tak jak patka Ci podpowiada to powinno być ok. To bardzo ciężki podkład, ale wystarczy niewiele, i daje bardzo dobre krycie. W ogóle do tej pory malowałam się paluchami, ale ostatnio zakupiłam pędzel do podkładu i jest mega różnica no i podkład dużo dłużej się trzyma nou, weź się nie nakręcaj. szoko, czas honoru goszi, co to snap? olśnijcie mnie
|
|
|
|
#2986 |
|
Konto usunięte
|
ja niby zainstalowałam snapa, dodałam goszzi, ale nie wiem o co tam chodzi.
Chyba zaraz odinstaluje.xd
|
|
|
|
#2987 |
|
Konto usunięte
|
Ja teraz tez tylko pędzlem nakładam, a wcześniej mówiłam, ze nigdy;D
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
snap to taka aplikacja na telefon, wysyła się zdjęcia/filmy, które trwają max. 10 sekund
można odbierać i wysyłać od ludzi właśnie takie snapy ![]() zrobiłam sobie kisiel
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
czesć kochane
![]() kateel ale zostań już, ok?poppy :brawo: zobaczysz ze zaliczysz szajnik ale jestes kochana kobieta dziękuję za kciuki nie wiem czy pomogły, ale już nei jest takie fajne jak było na początku ![]() miałam rozmowę o prace dorywcza poniekad w zawodzie. Tyle ze rozmowa polegala na tym ze Pani pytala sie mnie o plan moich stufdiow inż, o przedmioty, co robilismy, wyszło ze nie mam zadnego doswidczenia z działek w którym miałąbym pracować, nie mialam ani jednego przedmiotu o tym("jak to, inne uczelnie mają"!), zostałam w pewein sposób wyśmiana z moja praca w warsztztatch kulinarnych, i podsumowana ze wszystkie moje wyjazdy do "erasmus z uczelbi czyli wakacje". Dostałam pytanie o excela, czy znam dana czynnosc, nazwa taka ze do teraz nei umiem powtórzyc...powiedz8iałam ze nie, zadala mi inna, ktora mialam na studiach ale musisalabym sobie przypomniec co po kolei, chciala mi przyniesc komputer i czy bez zastanaowienia to zrobie.... powiedziała ze zadzwoni do mnie dzisiaj i da odpwiedź, ale widzi ze ja jestem typem bardzo aktywneym, szukajacym kontaktu z ludzmi a oni szukaja kogos kto lubi 4 sciany i komputer...sama nie wiem co o tym myslec...po tej trozmowie psychicznie nie dawałam rady przez jakiś czas, tak mnie wczerpała...
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia nie przejmuj się, jeśli się nie powiedzie
|
|
#2991 | ||
|
Zakorzenienie
|
siedziałam od 12 z przerwami, ale naprodukowałam 4 strony magisterki!
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- U mnie też dziś padał śnieg ![]()
|
|
#2992 |
|
Konto usunięte
|
fiolet, super!
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, bo teraz jak wrócilam do pracy to właśnie mam obawy żeby wyrobić się z magisterką.
![]() A dzisiaj mam wolne to wykorzystałam. ![]() Zaraz sobie jakąś kawę zrobię
|
#2994 |
|
Konto usunięte
|
ja już sobie zrobiłam bo zasypiałam na stojąco a jeszcze idę na jogę dzisiaj
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;50877559]ja już sobie zrobiłam bo zasypiałam na stojąco a jeszcze idę na jogę dzisiaj
joga
|
#2996 | |||
|
Konto usunięte
|
i ja
super wiadomość [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;50876596]ja niby zainstalowałam snapa, dodałam goszzi, ale nie wiem o co tam chodzi. Chyba zaraz odinstaluje.xd[/QUOTE]nie odinstalowuj ja tam też poruszam się jak dziecko we mgle, ale co tam Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze, nie przejmuj się ![]() Cytat:
![]() wróciłam z zajęć i popijam kawę, ale zaraz zrobię jakieś kanapeczki i będę wcinała je miałam iść do Rossmanna po rozświetlacz Diamond Illuminator z Wibo (ponoć jest bardzo podobny do Mary Lou), ale pogoda mnie skutecznie zdemotywowała do tej wyprawy
|
|||
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia, nie przejmuj się. Szukaj dalej. Skoro babka rozmawiała w sposób jaki przedstawiłaś, zrobiła to nieumiejętnie i nieprofesjonalnie. Bo nawet jeśli Twoje doświadczenie odbiega nieco od ich wymagań, nie oznacza to, że mają prawo krytykować to co do tej pory osiągnęłaś. Tak nie robią doświadczeni rekruterzy. Nie masz czego żałować
nie nadajesz się sama do 4 ścian jak sama kobita określiła, tu akurat miała rację
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Patka, mam ten rozświetlacz, wizaż jest zły i kusi
|
#2999 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia babka bardzo nieumiejętnie i chyba też po prostu nieuprzejmie się zachowała podczas tej rozmowy.
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama 2021 2022 Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2015-03-31 o 18:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

ja mam też licencjat w proszku...

Muszę jeszcze po miesięczny bilet iść.

a tak poza tym, to 

dobro wraca, nie?

(