|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nabijamy posty - cz. 5!
Cytat:
Nerwowata też jestem, typowy choleryk, czasami furiat. I wariat
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2974 |
|
BAN stały
|
Ervisha?
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
O co ponownie chcesz mnie zapytać?
|
#2976 |
|
BAN stały
|
Tym razem chce sie też o coś zapytać, ale nie wiem jak ująć w słowa
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Ervisha Ty jesteś taka bardzoo szczupła? |
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wagę mam w normie ale nie chcę chudnąć bo kiedyś byłam za chuda i musiałam przybrac na wadzę co wcale nie jest takie proste.. Teraz jeszcze lato, ciepło i też w lecie często sie trochę chudnie... Nie chcialabym mieć wagi na granicy normy...
|
|
#2978 |
|
BAN stały
|
Aha rozumiem
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż jak się kiedyś miało w sobie nieproszonego "lokatora" to trudno nie chudnąć
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam wtedy wprawdzie 16-17 lat ale potem z rok lub dwa musialam sobie leczyć wątrobę i żołądek bo miałam uszkodzone... jak wagę odzyskalam to i tak byłam szczupła a potem dochodził stres szkolny i znowu chudłam :/
|
|
#2982 |
|
BAN stały
|
Ale zdrowiej być szczupłym niż otylym
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Jeszcze Ci dogryzali w tym wieku? |
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to tylko na początku, potem wszystko się normuje. A działa super, cera robi się ładniejsza, jak nie jesz cukru i masz oczyszczony organizm to ... nawet kaca nie miewasz, chociaż wiem, że Ty w ogóle nie pijesz. Zresztą w ogóle już nie wiem, co to ból głowy, a kiedyś często mnie bolała.
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi dogryzali z innych powodów.. wiesz ja z tych nie palących, nie pijących, nie wagarujących, odrabiających lekcje, cichych, nie stawiajacych się.. kozioł ofiarny musiał być.. przy kości kiedys byłam ale nie byłam otyła
|
|
#2986 |
|
BAN stały
|
Ale dziewczyna nieczęsto jest kozłem ofiarnym, musiałas mieć bardzo nuefajną klasę. Mialas jakieś qmpele?
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam i nadal nie mam
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A jedna to tylko mnie wykorzystała
|
#2988 |
|
BAN stały
|
W jaki sposób?
Taka fajna dziewczyna a nie ma |
|
|
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ona była nowa w klasie - przyjechała z jakieś wsi.. była gorzej ubrana, nieprzyjemnie od niej pachniało stęchlizną... ja jako pierwsza do niej podeszłam, podałam jej rekę, zagadałam. Zaproponowałam jej byśmy siedziały razem w ławce.. na poczatku było fajnie... gadałyśmy, pomagałyśmy sobie w lekcjach, ja ją zawsze broniłam przed chlopakami z klasy bo jej dokuczali (broniłam jej chociaż mi samej dokuczali). Na drugi rok już mnie trzymała na lekki dystans ale nie było jeszcze az tak źle.. ale zaczeła się klimatyzować... dopiero jak po chorobie wróciłam do szkoły zobaczyłam ze mnie olewa.. znalazła sobie nowe koleżaneczki a mnie olała.. w ławce obok niej siedział plecak albo jej nogi (rozsiadałą się jak królowa), zaczęła się lepiej ubierać (pod koniec roku to nawet w miniówkach przychodziła do szkoły), dokuczała mi razem z innymi.. To było dla mnie bardzo przykre.. podawała się za moją przyjaciółkę a jak już jej nie byłam potrzebna do mnie olala wyrzuciła jak zużytą ścierkę Od tamtego czasu jestem troche nieufna co do ludzi i nie lubię imienia Agnieszka (ona miała tak na imię) ![]() Fajna? Czy ja wiem Dziękuję to miłe.. Co do koleżanki to mam jedną przyjaciółkę, którą poznałam w szpitalu ale ona mieszka jakieś 200 km od mojego miasta i od lat się nie widziałyśmy
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta Agnieszka to zwykła świnia, kurde gdyby to na mnie trafiła to byłaby biedna |
|
|
|
|
#2991 |
|
BAN stały
|
Ile masz wzrostu kochana Bernikulo?
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak moja młodsza siostra (bardzo czesto się z nią kłóciłam i nadal kłócę a jak byłyśmy małe to nawet czasem się biłyśmy ) przedrzeźniała ją... bo ona to już zachowywała się jak taka panienka... chodziła, kręciła ![]() Co do ostropestu to jakiś czas temu u mnie w zielarskim był na promocji - duża paka za 20zł Może jeszcze jest to kupię a nawet jak nie to kupię mniejszą i zobacze jak się będę czuć. Dziękuję
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieta mamie powiedziała że jakaś inna kobieta po ostropeście schudła 10 kg
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, na chleb jakoś nie mam zacięcia, pewnie dlatego, że mało go jem, w zasadzie rano na śniadanie, aha w ciągu dnia bułkę jakąś kupię z ziarnami albo sojową.
Wiesz, jak ktoś ma super nadwagę to może i więcej schudnie. Nie wiem, albo ma takie złogi, jakiś zanieczyszczony organizm i wszystko zaczyna z niego "schodzić". Tak to sobie właśnie wyobraziłam
|
|
|
|
#2997 |
|
BAN stały
|
A Ervisha piecze sama chleb, trudni chyba zrobić dobry chleb samemu
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz teraz w niektórych B. jest smaczny chleb na zakwasie 7 ziaren Ja piekę chleb tylko na drożdżach a do zakwasu się przymierzam i czasem ten kupię (ostatnio kupiłam 3 - dziś jeden) i jest smaczny - nie sztuczny ![]() No żebym się niedowagi nie nabawiła
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2015-06-12 o 11:55 |
|
|
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
podobno dieta bezglutenowa daje taki efekt, że cholesterol spada
ale nie wiem ile w tym prawdy bo tylko w teorii o tym czytałam: William Davis - Dieta bez pszenicy
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo bułki a smak nie do opisania I nic po nim nie piecze mnie w żołądku, nie pęczy, nie mam zgagi itp. a po tym z piekarni takTylko w tym roku czasem mam ochotę na zakwasie a że wypatrzyłam dobry i z dobrym skladem to czasem kupie czytalam ze chleb na zakwasie jest zdrowy bo zakwas to kwas mlekowy a to wspomaga trawienie a ja od dziecka mam z tym problem ;/---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

ale zawsze miałam za wysoki... lekarz mówi ze to moze być z nerwicy.. coś w tym jest bo nie jem mięsa, nie jem smażonego bo nie mogę, tłustego też nie ale zdrowe tłuszcze w mojej diecie są - nie unikam ich... więc z czego ten cholesterol byłby za wysoki? a nerwowa jestem

Wagę mam w normie ale nie chcę chudnąć bo kiedyś byłam za chuda i musiałam przybrac na wadzę co wcale nie jest takie proste.. Teraz jeszcze lato, ciepło i też w lecie często sie trochę chudnie... Nie chcialabym mieć wagi na granicy normy...

Ale to tylko na początku, potem wszystko się normuje. A działa super, cera robi się ładniejsza, jak nie jesz cukru i masz oczyszczony organizm to ... nawet kaca nie miewasz, chociaż wiem, że Ty w ogóle nie pijesz. Zresztą w ogóle już nie wiem, co to ból głowy, a kiedyś często mnie bolała.

) przedrzeźniała ją... bo ona to już zachowywała się jak taka panienka... chodziła, kręciła
ale nie wiem ile w tym prawdy bo tylko w teorii o tym czytałam: William Davis - Dieta bez pszenicy