|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 48 zdziwionych gości czyli Loloo Wielkie Wesele!
Nie wiem, nie ogladam angielskiej TV. Widzę to, co na fejsie i co widział mój TZ jak chciał sprawdzić jak wygląda jego firma. Przedwczoraj policja go zawróciła bo drogi zalane. I wtedy nagrał ten filmik (niby nic) zaraz wrzuce
https://m.facebook.com/story.php?sto...00001618766222 Te domy na końcu filmiku to są nowe domy. Dopiero wybudowane Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Znajoma też wrzuciła wymowne zdjęcie (zaraz dodam) ![]() Wychodzi że nie tylko w Polsce jest zle gospodarowanie terenami zalewowymi Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- My organizujemy pomoc tutaj, tym, co blisko. I może to brzydko zabrzmi, ale nie interesuje mnie co się dzieje dalej, bo muszę/chce ratować to, co blisko. Na tym się skupiam. Ma ktoś pomysł jak ratować zwierzaki z terenów zalanych? Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2015-12-28 o 02:10 |
|
|
|
#2972 |
|
Konto usunięte
|
mozesz sprobowac rozwiesic plakaty, ze przyjmiesz zwierzaki do siebie
inaczej to musialabys pontonem pływać i ich szukać |
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem tylko że Leeds i Manchester też oberwaly. Londyn pewnie nie. To nie tereny górskie. Wszystko skupiło się na nas. Deszcz/woda spłynęła z gór przy intensywnych opadach. Rzeka Calder wylała, kanały plywne wylaly. I klopot
Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
Chociaż pewnie jakby się jakiś kot uchowal w TZ firmie to by mi serce pękło czy brać czy do schroniska. I pewnie bym brała. Jak mojego rudaska. Jest mi z tym cholernie źle. Nie wiem. Ludziom umiem pomoc. Kotom nie mogę bo malutka (no już nie malutka, ale tak ją nazywam) nienawidzi innych kotów i psów. Psów najbardziej. Rudego polubiła, toleruje. Był jeden taki na tymczasie że go zaakceptowała jak swojego. Ale przy innych chowa się w dziurę i sika. Nie zasługuje na stres (zanim ją zabralam była z agresywnym psem i bratem i mamą) Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2015-12-28 o 02:29 |
|
|
|
|
#2974 |
|
Konto usunięte
|
Możesz rozwozić je po znajomych, sąsiadach.
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby to bylo proste. Mój sąsiad już robi za jadłodajnię dla okolicznych kotów. Mogłabym je mu podrzucic. Ale właśnie ZACHOROWAL MIESIAC TEMU I stracił pracę i leczy koty sąsiadów.
Inni znajomi sami szukają suchego miejsca do spania A jeszcze inni maja to głęboko. Mogą. Nie zmusze. Chocbym chciala Czyli zadalam pytanie bez sensu bo sama pomoc nie mogę, nikogo nie zmusze. Ten sasiad od leczenia i dokarmiania to by każda bide uratował. Ale pracowalam z nim. Znam go. Nie przelewa im się. Teraz wzięli na siebie (on i żona) leczenie zębów kota sąsiadki. I odpchlanie połowy ulicy. A on zachorował. Ma 70pare lat. Mam mu przynosić uratowane znajdy? On je weźmie, wyleczy. Choćby nie miał co jeść. Wolę żeby miał co jeść i się nie stresowal Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2015-12-28 o 02:51 |
|
|
|
#2976 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
On też ma radar jak matki z ozm
![]() Bym go spytała o temat stanikowy, ale to by było troszkę chamskie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2977 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
zasypiam, co ja tu robięęęę
|
#2983 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2985 |
|
Kawaii strona mocy
|
Mnie przecież też
![]() Jak wrócę do domu muszę z dwa ciemne zestawy bieliźniarskie kupić... Chodzić po sklepach nie lubię, ale nosić - jak najbardziej :-P Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2015-12-28 o 09:59 |
|
|
|
#2986 |
|
Konto usunięte
|
Wątpię, że ktoś poleciał z informacją i go zawołał, podobnie zresztą jak matki-Polki, stąd moje zdziwienie za każdym razem, gdy się pojawiają. Może istnieje radar, o którym wie cały wizaż, tylko nie my? Spisek.
|
|
|
|
#2987 |
|
Konto usunięte
|
boże jestem złym człowiekiem i ferdkiem, mam środę wolną. środa wolna. magisterka czeka do pisania. egzaminy czekają do nauczenia się.
wpadła mi możliwość konwersacji - 2 godziny razem za 70 zł i powiedziałam, że nie powiedzcie że nie jestem ferdkiem i że to ku chwale nauki i zdania roku |
|
|
|
#2988 |
|
Konto usunięte
|
drabina nie ogarniesz zycia bez tej wolnej srody, dobrze zrobilas, potrzebujesz tego
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z candy, taki dzień jest na wagę złota
|
|
#2990 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Kawaii strona mocy
|
Zgadzam się z dziewczynami - dzień wolny jest jak najbardziej potrzebny, do nauki czy do relaksu, nie jesteś Ferdkiem Drabi :-*
|
|
|
|
#2992 | ||||
|
O RLY?
|
Cytat:
na zawsze w naszej pamieci ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
kto by sie spodziewal
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam od mamy domowy czekodżem śliwkowy, to może być 10/10 albo 0/10
|
#2994 |
|
Konto usunięte
|
która poleciła "Z d u p y"???????
![]() nie dość, że oglądam jak głupia to jeszcze młode mi tańczą i spiewają piosenkę początku |
|
|
|
#2995 |
|
Ha ha ha ha ha
|
użyczę mojego
|
|
#2996 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Konto usunięte
|
Przepracowalam cala noc, az do 11 rano. I jestem tak wyprana, ze musze szukać słów i ułożenie czegos w porzadku numerycznym mnie przerasta. To nie jest zdecydowanie to samo, co jak zarywalam nocki na studiach i żyłam, jestem zmielona kompletnie.
|
|
|
|
#3000 |
|
Ha ha ha ha ha
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.