Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-11, 19:41   #2971
paulinajazy
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Paulinajazy a ty co tak nas trzymasz w napięciu? Nie robiłaś jeszcze bety?
Właśnie mam wynik - <1.2 - czyli nie ma ciąży co nie? Bo ja zawsze mam wynik <0.1. Stąd moje pytanie (może głupie:P) ale wyczytałam w internecie, że dziewczyny przy takich wynikach miały wyższą betę jak powtórzyły za kilka dni :P:P heh poza tym znowu mam objawy ciąży :P:P
Stary 2016-03-11, 19:49   #2972
201801291006
Konto usunięte

Paulina ja mam zawsze 1,2
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 19:53   #2973
nadzieja82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinajazy Pokaż wiadomość
Właśnie mam wynik - <1.2 - czyli nie ma ciąży co nie? Bo ja zawsze mam wynik <0.1. Stąd moje pytanie (może głupie:P) ale wyczytałam w internecie, że dziewczyny przy takich wynikach miały wyższą betę jak powtórzyły za kilka dni :P:P heh poza tym znowu mam objawy ciąży :P:P
Przykro mi no ją zawsze miałam taki jak ty 😔takze ją nigdy nadzieji już nie mam ale może akurat się powiększy życzę każdej tutaj żeby miały w tym m-cu bete wyyyysaka Justyna Chal trzymam kciuki mocno no zawas wszystkie dziewczyny oczywiscie
nadzieja82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 19:56   #2974
201801291006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nadzieja82 Pokaż wiadomość
Przykro mi no ją zawsze miałam taki jak ty ��takze ją nigdy nadzieji już nie mam ale może akurat się powiększy
Nie powiększy się, po co tak piszesz. .. wiadome ze przykro, szkoda itp, ale nie powiększy się. 1,2 to nie ciaza.
Stary 2016-03-11, 20:27   #2975
jag58
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marzena_83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny i ja dostałam słynny żel Crinome, ale pierwszy raz nie posłucham Dr i go nie kupię Jeśli teraz się uda i będę w ciazy to mogę kupić wszystkie leki jakie tylko wymyśli, ale póki co to ja nie widzę sensu wydawać kupy kasy na progesteron w żelu.Zwlaszcza, że dobrze reaguje na luteine. Poza tym, Dr mówi, że ma na nim dużo ciąż, a przepisuje go chyba od niedawna.Coś mi tu nie gra...
Dziewczyny ile w polsce kosztuje ten zel? Bo ja podczas ostatniej wizyty u lekarza pytalam o ten specyfik. Doktor wyjasnil ze stosuj sie go w uk tylko podczas in vito. Dziwie sie troche ze wsz lekarz zaczal go nagle kazdej z Was przepisywac. Ja nie jestem w Waszej skorze wiec nie chce nikogo urazic. Tutaj w uk koszt tego zelu waha sie od 3£(8%) do 30£ oczywiscie na recepte ale tylko i wylacznie przy in vitro.
Kochane ja widze po wpisach ze bardzo wierzycie w Waszego dr P, ale takze po tych wpisach widze ze czlowiek jest przemeczony bo wizyty, monitoringi codziennie, do tego punkcje, mrozaczki itp. Bardzo Was przepraszam najmocniej ale jezeli czlowiek jest przemeczony to jego wydajnosc i skutecznosc(np. Podczas ai i in vitro) jest bardzo slaba.
Chcialabym Wam cos powiedziec, moj maz zajmuje sie sztucznym zapladnianiem i in vitro w szkocji ,co prawda nie u kobiet ale u zwierzat i sam wielokrotnie mowi ze po dlugich dniach pracy wie ze nie jest tak jak powinno byc, tzn ze bedzie slaby wynik.
Mysle ze podobnie moze byc z ludzmi ,granice ludzkie sa ograniczone.
Troche we mnie zlosc wzbiera ze Wy kupujecie lekarstwa, ktore nie daja Wam gwarancji. Dziewczyny modle sie codziennie za kazda z Was aby bylo ok.
Czy ktoras z Was myslala konsultowac sienz innym lekarzem ?Dla mnie to nieprawdopodobne ile wy pieniedzy na leki wydajecie.
jag58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 20:32   #2976
paulinajazy
Raczkowanie

Nadzieje zawsze ma nadzieję Migotko pójdę Twoimi śladami, czekam na informacje od Ciebie. Mam na oku jeszcze jednego lekarza i pójdę skonsultować wyniki do niego, no i wybiorę się do Łodzi. Co do leków - masa kasy na to idzie... tylko to nic nie przynosi. Tak jak już pisałam - na mnie leki działają, mam po nich dobre wyniki badań, a jednak ciąży nie ma... chcę wiedzieć dlaczego... a nie gdybać...
Stary 2016-03-11, 20:35   #2977
jag58
Przyczajenie

Prosze nie odbierajcie negatywnie mojej wypowiedzi, ale bardzo przezywam wasze niepowodzenia,i nawet nie wyobrazam sobie jak Wy to przezywacie. Ale odnosnie jednego leku i apteki ktora go dostarcza a takze ceny nawet dla mnie osoby spokojnej sytuacja jest dziwna.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-11, 20:35   #2978
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Ja uważam, nikt nikogo nie zmusza do kupowania tego żelu ani do leczenia u dr P.
Ja tez bylam w szoku jak przy drugim podejściu przepisał mi Prolutex, nigdy na forum nie słyszałam o tych zastrzykach a rok intensywnie się udzielalam i sledzam każdy wpis. Zaufalam i efekt był
Nie wydaje mi się, że przy 1-2 nieudanych stymulacjach z tym żelem, będzie przepisywal go za każdym razem, tej samej pacjetce.
Dr jest pracocholikiem, ale wydaje mi się, że on to bardzo lubi. Cieszy się z każdej ciąży
Gdyby podniósł ceny ze wizytę/monitoring jak w Macierzyństwie 100-150 zł. Pacjentek byłoby znacznie mniej a miał by więcej czasu dla siebie...
Takie jest moje zdanie
Codziennie przed zaśnięciem Was poczytuje, czekam na te dobre wieści :-* :-* :-*
W ciągu dnia czasu nie mam, bo ciągle pracuje i to dużo :-(
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 20:44   #2979
201801291006
Konto usunięte

Cytat:
Migotko pójdę Twoimi śladami, czekam na informacje od Ciebie.
Jasne, odezwę się za tydzień co i jak.
Stary 2016-03-11, 21:10   #2980
jag58
Przyczajenie

BetaAmelka ja po Waszych wpisach tez uwazam ze Wasz dr jest pracoholikiem.
Co do zelu oczywiscie nikogo nie zmusza ale przepisuje. A sama wiesz ze kobieta w desperacji, a nie oszukujmy sie kazda z nas na forum taka jest, wierzy w Niego i to co on powie wiec recepte wykupuje.czy slusznie...?
Ja dziewczyny patrze na Was i Wasze problemy, liste lekow, badan ,ile Wy jeszcze zniesiecie?
Myslalyscie o konsultacji z innym lekarzem czy w dr P jestescie wpatrzone jak w obraz.Czytajac Wasze forum wylapuje problemy, lekarz nie pamieta co powiedzial, co przepisal. To wg mnie jest praca na akord.
Ja nie umniejszam dr P ,absolutnie, nawet nie moge poniewaz go nie znam, i widze ze niektorym z Was szczesliwie sie udall
Tylko nie rozumiem dlaczego nie konsultujecie swoich przypadkow z innymi specjalistami.
Stary 2016-03-11, 21:29   #2981
201801291006
Konto usunięte

jag58 rozumiem o czym piszesz, takie wskazówki osoby,która patrzymy to z boku również są cenne . Ja zamierzam juz za parę dni skonsultować się z innym lekarzem, dla swojego spokoju, aby mieć pewność że zrobiłam wszystko co mogłam, aby poznać przyczynę moich niepowodzeń.
Dr cenie jako lekarza i człowieka, lecz oczywiste jest, że nikt z nas nie jest doskonały.
Co do ilości pacjentek, to uważam że dr jest jedynym lekarzem z południa Polski, nie licząc klinik i lekarzy z krk, który zajmuje się ifv, dlatego też dziewczyny z takich okolic jak Gorlice, Nowy Sącz czy Krynica przyjeżdżają do niego. W tych miejscowościach zapewne nawet nie mogłyby się poddać iui. Dobre kilka jak nie kilkanaście lat jest cenionym lekarzem zajmującym się nieplodnoscia, a ostatnio myślę że mniej leczeniem, więcej ifv.
Stary 2016-03-11, 21:39   #2982
201707171038
Konto usunięte

moja znajoma kilka lat temu skonsultowała swoje problemy u innego lekarza jak dr P widział jedyne wyjście in vitro. Była u naprotechnologa pooglądał wyniki i zaproponował iść w kierunku nietolerancji pokarmowej wyszlo jej kilka rzeczy które ją uczulały przez pół roku stosowała diete żeby wyeliminować te produkty i zaszła w ciążę i bez większych komplikacji ją donosiła.
Naprotechnolog jej powiedział że mogła być już wcześniej kilka razy w ciąży tylko zarodek został niszczony zaraz na wstępię.
I po jej opowieści też zrobiłam sobie to badanie i czekam na wynik
201707171038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 21:50   #2983
anessca
Rozeznanie

a jak dokładnie nazywa się to badanie i w jakiej kwocie sie zamyka?
anessca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 21:53   #2984
201707171038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anessca Pokaż wiadomość
a jak dokładnie nazywa się to badanie i w jakiej kwocie sie zamyka?
badanie nazywa się imupro300 i zamyka się w kwocie 1700 zł ale jak nie masz jakis zaburzeń metabolicznych czy jelitowych to może szkoda robić
Ja zrobiłam bo często mam wzdęcia gazy zaparcia nadwagę a już próbowałam różne rzeczy odstawiać i nie było jakiejś konkretnej poprawy

http://www.instytut-mikroekologii.pl/imupro300/

Edytowane przez 201707171038
Czas edycji: 2016-03-11 o 21:56
201707171038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 22:29   #2985
chal
Rozeznanie

witam was dziewczynki ale rozpętała się akcja wokół tego żelu
ja dzis zaaplikowałam sobie drugą dawkę i jedno co mogę powiedzieć że lepiej się go podaje i nie powoduje dyskomfortu jak luteina a na efekt poczekam do 25.03 .
Ja wierze w naszego dr zmarnowałam 4 lata u innych lekarzy,

Justynka musisz wierzyć że się uda ja ci mocno kibicuje !!!!

Migotka wiesz że nasz plan marcowy jest uzależniony on twojego wyniku bo jesteś pierwsza w kolejece trzymam kciuki żebys nie musiała konsultować się u innego lekarza

Beatka pracoholiku czas na odpoczynek - jak teraz nie odpoczniesz to potem długo długo nie bedziesz miała na to czasu

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Patrycja gratuluje serduszka
chal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 23:53   #2986
jazzjazz
Raczkowanie

Dziewczyny!
Rozumiem Was wszystkie co się tyczy żelu rozumiem wątpliwości związane z reklamą dr.P i to że ostatecznie każda ma swoje zdanie kupić czy nie .. ja w przyszłym tyg. się wybieram do mojego Dr. i zobaczę czy on tez poleca ten żel. Dam znać.
Migotka mogłabyś powiedzieć do kogo się wybierasz na konsultacje ?
Paulina przykro bardzo ale fajnie że masz już jakiś plan 'B'
Nie ma że wszystkie furtki są zamknięte ! pamiętajcie
Justynka doskonale Cię rozumiem ,bo tak miałam po ostatnim chodź pierwszym nie udanym ivf. ciężkie to ,nie ma co ...ale Ty wiesz po co te wszystkie przejścia ,stresy,łzy masz cel jak my tu wszystkie zresztą i tu się koncentruj moja droga !
Wiem że mówi się że ivf to ostateczność ,koniec ..bo co po nim? otóż ja nie poddam się , jeżeli 2podejście się nie uda to szukam dalej Łódź wiadomo.. Też chcę wiedzieć że zrobiłam co mogłam.
jazzjazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 02:56   #2987
JADorotek
Raczkowanie

3:40 a ja nie śpię, dostałam takich silnych skurczy nóg i rąk. Co to może być. Magnez i Potas w badaniach ok. Palce spuchły, ledwo obrączkę ściągnęłam

---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ----------

3:40 a ja nie śpię, dostałam takich silnych skurczy nóg i rąk. Co to może być. Magnez i Potas w badaniach ok. Palce spuchły, ledwo obrączkę ściągnęłam. Sama nie wiem jak to opisać, bardziej to jest jak drętwienie i uczucie mrowienia
Stary 2016-03-12, 07:06   #2988
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JADorotek Pokaż wiadomość
3:40 a ja nie śpię, dostałam takich silnych skurczy nóg i rąk. Co to może być. Magnez i Potas w badaniach ok. Palce spuchły, ledwo obrączkę ściągnęłam

---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ----------

3:40 a ja nie śpię, dostałam takich silnych skurczy nóg i rąk. Co to może być. Magnez i Potas w badaniach ok. Palce spuchły, ledwo obrączkę ściągnęłam. Sama nie wiem jak to opisać, bardziej to jest jak drętwienie i uczucie mrowienia
Mnie prawie każdej nocy łapie skurcz dłoni, czasem ręki aż do łokcia. Po rozruruszaniu przechodzi... Magnez, potas zażywam w dużych ilościach.... Dr o to nie pytałam, bo u mnie szybko to mija.
W obrączce juz nie chodzę od kilku tygodni, byla idealnie dopasowana, teraz jest już trochę ciasna :-P
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 07:16   #2989
paulinajazy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jols Pokaż wiadomość
badanie nazywa się imupro300 i zamyka się w kwocie 1700 zł ale jak nie masz jakis zaburzeń metabolicznych czy jelitowych to może szkoda robić
Ja zrobiłam bo często mam wzdęcia gazy zaparcia nadwagę a już próbowałam różne rzeczy odstawiać i nie było jakiejś konkretnej poprawy

http://www.instytut-mikroekologii.pl/imupro300/
A ja mam pytanie w sprawie naprotechnologa? - znasz jego nazwisko?? Kurcze ciężko tak naprawdę w pobliżu znaleźć naprotechnologa. Może jest ktoś w stanie kogoś polecić? Potrzebuję mądrego lekarza, który będzie leczył. Nie umniejszam Drowi, ale jak proponuje mi już tylko in vitro, to chciałabym jednak próbować się leczyć.... Może trudno mi się z tym pogodzić, a może moja intuicją podpowiada dobrze, żeby szukać przyczyny.
Migotko wiele mi ta książka dała, która polecałaś. Mąż też ją przeczytał i chcemy szukać przyczyny. Leki na mnie działają, mam drożne jajowody, mąż ma dobre wyniki - musi być gdzieś przyczyna...
Miłego dnia wszystkim w ten pochmurny dzień

Edytowane przez paulinajazy
Czas edycji: 2016-03-12 o 07:22
paulinajazy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 07:47   #2990
AsMaria
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!!mam pytanie wiem, że na tym forum jest dziewczyna która chodzi do dr Chrostowskiego w Krakowie???chciałam zapytać jak długo czekałaś na pierwszą wizytę???i jak wyglądają tam monitoringi??będę wdzięczna za informacje
AsMaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 08:04   #2991
Vella91
Raczkowanie

Witam. Jestem po wizycie, moje maleństwo ma 1cm. Serduszko ma 153 uderzenia na minutę. Troszkę się martwię, że wolno rośnie... 12 dni temu było 2,5mm... Czyli około 7-8 mm przez 12 dni i jak na 7t5d to chyba powinno być więcej...??? Ehhh zadręczę się. Następna wizyta 21 marca i całe szczęście, że tak szybko
Vella91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 08:36   #2992
201801291006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chal Pokaż wiadomość
ja dzis zaaplikowałam sobie drugą dawkę i jedno co mogę powiedzieć że lepiej się go podaje i nie powoduje dyskomfortu jak luteina a na efekt poczekam do 25.03 .

Justynka musisz wierzyć że się uda ja ci mocno kibicuje !!!!

Migotka wiesz że nasz plan marcowy jest uzależniony on twojego wyniku bo jesteś pierwsza w kolejece trzymam kciuki żebys nie musiała konsultować się u innego lekarza

Beatka pracoholiku czas na odpoczynek - jak teraz nie odpoczniesz to potem długo długo nie bedziesz miała na to czasu

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Patrycja gratuluje serduszka
Jeśli chodzi o używanie żelu, to aplikator ma rewelacyjny, pod tym względem jest super pomyślany. Tylko trzeba go szybko używać po otwarciu, bo żelu jest w nim coś ponad 1 gram..
Cytat:
Napisane przez jazzjazz Pokaż wiadomość
Migotka mogłabyś powiedzieć do kogo się wybierasz na konsultacje ?
.
Dr Wilczyński, Łódź.

Cytat:
Migotko wiele mi ta książka dała, która polecałaś. Mąż też ją przeczytał i chcemy szukać przyczyny. Leki na mnie działają, mam drożne jajowody, mąż ma dobre wyniki - musi być gdzieś przyczyna...
Miłego dnia wszystkim w ten pochmurny dzień
Stary 2016-03-12, 09:50   #2993
lalosia88
Raczkowanie

jedna noc a ja naczytać sie nie moge

każda z nas sama musi podjąć decyzje czy zaufa dr i zastosuje sie do jego metot, czy tez nie. Ja równiez uwazam, że dr to pracoholik ale w dobrym znaczeniu. Zapewne nikt z nas nie poświecił by az tyle pracy i zapewne nie chodzi tu o kase, bo mógby spokojnie podnies koszt monitoringu i wyszedłby na tym tak samo.

Ja pamietam doskonale pierwsza wizyte u niego. ponad półtorej godziny tłumaczył mi wszystko i owszem odrazu powiedzial ze widzi tylko szanse w in vitro. Poprzedni lekaze naciagali mnie na kolejne wizyty leki i cuda wianki - stracilam tak ponad 3 lata. Mam nadzieje ze teraz to sie zmieni

kochane mamy weekend wiec duzo odpoczynku i uśmiechu zycze kazdej z Was

ps. ja 2 dpt - jak narazie brak jakichkolwiek odzuć czy to na @ czy to na sukces wiec spokojnie czekam co bedzie dalej

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Vella91 Pokaż wiadomość
Witam. Jestem po wizycie, moje maleństwo ma 1cm. Serduszko ma 153 uderzenia na minutę. Troszkę się martwię, że wolno rośnie... 12 dni temu było 2,5mm... Czyli około 7-8 mm przez 12 dni i jak na 7t5d to chyba powinno być więcej...??? Ehhh zadręczę się. Następna wizyta 21 marca i całe szczęście, że tak szybko
kochana buziaki dla was, napewno z maleństwem wszystko dobrze, jeszcze urośnie nie zadręczaj sie L

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez JADorotek Pokaż wiadomość

moje kolezanka miala podobne skurcze na poczatku ciazy i z tego co pamietam miala zazywac wiecej witamin - zwlaszcza magnez
jak masz watpliwosci to lepiej skonsultuj to z jakims lekazem
Buziaki dla was

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez chal Pokaż wiadomość

w zupełności sie z Toba kochana zgadzam
Że chyba wiesz, co robisz Boże..."

Starania od 2012r. brak jajnika, laparoskopia - endometrioza I st, hsg - niedrożny. u dr P. od paź. 2015

lalosia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 10:41   #2994
Kasia_ekonomia
Raczkowanie

Ja po wczorajszej punkcji dochodzę do siebie leżę i odpoczywam niestety nadal mam straszny ból brzucha ale pije siusiam i nie przybieram na wadze. Niestety czuje, ze dostinex mnie złamie w nocy mdłości i cały czas chce mi się spać. W niedziele na podglądanie do dr i jak hiperka się odczepi to możliwe ze transfer w przyszłym tygodniu
Kasia_ekonomia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 10:42   #2995
asiorekkkk
Rozeznanie

Vella a czy Tobie dr kazał juz robic jakies badania?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Kasia mnie po punkcji długo brzuch bolał i jajniki. Odpoczywaj
asiorekkkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 11:04   #2996
Kasia_ekonomia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiorekkkk Pokaż wiadomość
Vella a czy Tobie dr kazał juz robic jakies badania?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Kasia mnie po punkcji długo brzuch bolał i jajniki. Odpoczywaj
Najpiękniejszy tel na świecie niech boli! 6 dzieciaczków na mnie czeka:-D
Stary 2016-03-12, 11:12   #2997
asiorekkkk
Rozeznanie

Wow Kasia super ale masz gromadkę trzymam ogromnie kciuki za cała 6
asiorekkkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 11:15   #2998
Kasia_ekonomia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiorekkkk Pokaż wiadomość
Wow Kasia super ale masz gromadkę trzymam ogromnie kciuki za cała 6
Stary 2016-03-12, 11:29   #2999
lalosia88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia_ekonomia Pokaż wiadomość
Najpiękniejszy tel na świecie niech boli! 6 dzieciaczków na mnie czeka:-D
no super wynik moje gratulacje
Że chyba wiesz, co robisz Boże..."

Starania od 2012r. brak jajnika, laparoskopia - endometrioza I st, hsg - niedrożny. u dr P. od paź. 2015

lalosia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 11:30   #3000
jazzjazz
Raczkowanie

AS Maria, to ja
Do Dr. Ch trafiłam jesienią i czekałam ok tygodnia na wizytę .
Ale teraz wiem że czeka się dłużej-najlepiej zadzwoń i dowiedz się co i jak.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Kamila jak tam u Ciebie?
jazzjazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości