![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Gosia ale kolekcja
![]() Kama jak padną to skorzystasz z mojego.Wszak dożywotnie ![]() Nie kupuj,nie ma sensu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Raczkowanie
|
Gosia, bardzo skromny ten Twój stosik
![]() ![]() Ja ostatnio nadrabiam zaległości filmowe. Obejrzałam Pitbulla Nowe porządki. Maja Ostaszewska jest boska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Gang Iren
|
Też oglądałam niedawno "Pitbull. Nowe porządki". Fajne!
#2974 |
Zakorzenienie
|
Gosia, ja mam iles takich stosików na połkach biblioteki
![]() ![]() ![]() ![]() Do klasyki mnie nie ciagnie, przerabiałam lata temu, gdy wypozyczałam z biblioteki. Teraz ewentualnie konkretne pozycje, o takim Dekameronie na przykład myślałam. a wspołczesnosc w ogole zostaje na boku, nie mam parcia na jej poznawanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Gosia- wczoraj zaczęłam czytać "Małe życie", a za nim w kolejce "Księgi Jakubowe"
![]() Szaro, słońca brak. Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Gang Iren
|
Aussie, ja też teraz czytam "Małe życie" (m.in. bo jeszcze "Sztukę życia według stoików" Stankiewicza i thriller Chattam) Jakoś ponad 200 stron przeczytałam. I dopiero mam wrażenie, że się rozkręca.
Kama, podziwiam za te cykle wielotomowe. Mnie to jakoś zniechęca.
#2977 |
Zakorzenienie
|
Lubie poznawać bohaterów, ich swiat, otoczenie, historie...A to tylko cykle wielotomowe daja. opowiadan natomiast nie lubie. Kiedys czytałam naprawdę dużo, obecnie zycie, praca no i internet zabieraja mi mnóstwo czasu...Dni wydaja się jakies krótkie, zwłaszcza, ze gdziez z boku natrętnie właczają się "powinności" - powinnam posprzatac, poprać, pocwiczyc...
Poki co - ranne wstawanie nie jest frajda, choć i tak jestem bardziej skowronkiem, niż sowa. ale jak wstajemy o 6.15 to skowronki spią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Zagadka- wczoraj poćwiczyłam z ciężarkami ramiona, a dzisiaj czuje mięśnie pośladków... hmm..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Gdzie oglądałyście Pittbula ?
Aussi czujesz co napinałaś podczas ćwiczeń ![]() Szaro, mokro, kalosze moje ulubione buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Gang Iren
|
Anyzek, na zalukaj
![]()
#2981 |
Raczkowanie
|
Anyżkowa, ja oglądałam na HBO GO.
Mogę też polecić film Dziewczyna z pociągu ![]() Poza tym skusiłam się na Ultraplex Joanny ![]() Edytowane przez m@skotka Czas edycji: 2016-10-24 o 19:52 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
padnieta dziś jestem...Ciezki dzień w przychodni. Na myśl, o ciężkim popołudniu - normalnie mi się odechciewa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Gang Iren
|
Kama
![]() Ja mam dziś dzień porządkowy.
#2985 |
Raczkowanie
|
Wasylisa123, kupiłam regenerator, szampon i odżywkę. Zobaczymy jak zareagują moje włosy
![]() Zastanawiałam się też nad tym produktem http://www.rossmann.pl/Produkt/LOrea...ml,394307,5768 Ja dzisiaj mam dzień wolny, ale pogoda za oknem skutecznie zniechęca do wychodzenia na zewnątrz. Tylko kawa, kocyk i książka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Rozeznanie
|
A , liczyłam,ze masz ten zestaw, ktory się do farby dodaje..I przekażesz opinię
![]() ![]() Przez moment się ostatnio zastanawiałam, czy tego nie kupić, ale mam sporo siwych i bałam sie,ze to osłabi działanie farby... |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Raczkowanie
|
Wasylisa, po nieudanych eksperymentach z farbą, nie robię tego sama. Chyba też bałabym się, że może nie pokryć siwych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Gosia, bo urobiłam się w przychodni, a teraz mam prace w domu, w dodatku mam ciężkich pacjentów
![]() Z farb bardzo mi pasuja pianki Friedy http://allegro.pl/john-frieda-6n-jas...539179428.html łatwe w uzyciu, dobrze pokrywają siwe, ładnie trzyma kolor. niestety w Polsce niedostępne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/john-frieda-6g-jas...539276172.html chociaż laska i jej mina kompletnie nie zachęcają do zakupu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Wasylisa, podałam farbe, nie kolor
![]() ![]() dla wielbicieli ciekawych koszulek https://www.karoka.pl/koszulki-mount...the-mountain/1 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-10-25 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Raczkowanie
|
Kama, fajne te koszulki
![]() Jeśli chodzi o produkty Friedy, to znam tylko szampon i odżywkę do włosów brązowych. Nie używałam ich farb. |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
pogoda zmienia się, jak ciśnienie - od słonca do deszczu...Ale już srodowe popołudnie
![]() W piątek przyjezdza do mnie brat i już zaczynam się przygotowywać po trochu. Planuje upiec dziś pierożki z mięsem i pieczarkami, a w piątek bułeczki drozdzowe ze sliwkami. jedno i drugie pyszne, ale pracochłonne. no i znowu trzeba sprzatac... ![]() Dircik, krem doszedł ![]() Aktualnie czytam Ostatnia zone Tudora, o Katarzynie Parr. Ciekawe, choć rozrywki owczesnych niewiast wydaja mi się raczej mało zabawne. Rozumiecie - codzienne dyskusje o religii, rozwazania kazan, tłumaczenia z łaciny i greki pism autorów religijnych...No boki zrywac...A tu proszę - pasje zyciowe dworek...Przekładanie z łaciny psalmów...Nie mowie, ze haftowanie ciekawsze, ale nie wyobrażam tam siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
U mnie kolejny całkowicie szary i ponury dzień. Ciemne popołudnia i wieczory umilam sobie świeczkami zapachowymi
![]() Mało czytam popołudniami, bo czasu brak i światła brak. Zamówiłam już lampę do salonu. Tam czyta mi się najlepiej, ale niestety światło mam kiepskie do czytania. Oby lampa pomogła ![]() ![]() Kamlisa - u ciebie jak zwykle pyszności się szykują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
Kama, jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności kulinarnych
![]() Narobiłaś mi niezłego smaka. Zanudziłabym się jako ostatnia żona Tudora ![]() Aussie, dobry pomysł z tymi świeczkami zapachowymi, prawie jak aromaterapia. Ja ostatnio mam fazę na oglądanie filmów. Dzisiaj kino i Wołyń. Widziałyście już? |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Pierozki zrobione, urobiłam się po pachy
![]() ![]() ![]() Wołynia nie oglądałam. W łóżku tez nie czytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Gang Iren
|
Kama, człowiek czyta i od razu jest głodny
![]() U nas dziś dzień wypłaty i... po pieniądzach. Zamówiłam córze nowe łóżko, i chłopcom (piętrowe), do tego pościele, jakieś małe zakupy i mogę czekać na kolejną wypłatę. Pochwalę się jak wyszła nam tapeta z malowaniem u chłopców w pokoju. ![]() ![]()
#2997 |
Zakorzenienie
|
Hejka milusińskie
![]() Odpracowałam swoje 3 dni i wreszcie zasłużone -wolne ![]() Tylko gdzie tu wolne,jak dom trzeba ogarnąć,prasowania sie nazbierało ![]() Jutro z rana fryzjer,a popołudniu trening. Tyle mego ![]() W rosmannie jest w promocji-baza lirene.Ponoć ta rozświetlająca jest fajna..Miała z Was któraś? Kupiłam vichy slow age.SPF 25 ![]() Kama mam Dietic minceur J.Piaubert.Widzę ,że zgłaszałas ten produkt w KCW. Używałaś?Skuteczny? Do włosów kupiłam olejek Khadi ![]() Gosia fajny efekt tej tapety. Ostatnio czytałam Tess Geritssen -Chirurga i Skalpel. Llimat Dextera. Na nook mam wgrane,wiec się raczyłam strefą grozy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
fajna tapeta, Gosia. Poki co wszystko dla dzieciaków, ale przyjdzie dzień, ze zaczniesz i o sobie myslec
![]() Miszka, toz pisałam Ci o kosmetykach Piaubert ![]() ![]() Dobrze, ze prasowanie to działka tz ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- czytam o tym wypadku, w którym zginał facet i 3 jego dzieci. Wyglada to na samobójstwo rozrzerzone. Jakie rozszerzone?! samobójstwo i potrójne morderstwo! Albo poczwórne, jęli zabił tez żone. Mogę zrozumieć, ze dorosły człowiek z jakiś względów uważa, ze nie ma wyjścia i popełnia samobójstwo. Jego decyzja. Ale podjecie tej decyzji za innych, za własne dzieci?! Tego nie mogę zrozumieć. To odebranie im przyszłości, gdy ktoś nie widzi włąsnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Gang Iren
|
Straszna sytuacja z tą rodziną
![]() Kurcze, a może to faktycznie był wypadek? ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Kama, o sobie też trochę pomyślałam. Kupiłsm sukienkę i buty do ćwiczeń (różowe akurat były na wyprzedaży ![]() I kilka potrzebnych kosmetyków. Miałyście może ten szampon Sukin? ![]() ![]()
#3000 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna sukienka
![]() Facet wjechał na czołowke mając 150 na liczniku, nie hamował, nie uciekał w bok, dzieci były bez pasów, a zona zamordowana w domu. Zabił siebie, dzieci, okaleczył psychicznie kierowcę tira. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.