|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
tak zapytam jeszcze z ciekawości jakie sa skutki dla organizmu po zakonczeniu stosowania meridii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
A cio tu taka cisza
![]() A ze mną to chyba zaczyna dziać się coś niedobrego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2974 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie co bedzie najlepsze na ksztaltowanie sylwetki? mam do wyboru
1)orbitrek 2)air walker, takie cos, ze sie chodzi 3) leg magic, ruchy nog na boki prosze o szybka odpowiedz ![]()
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2976 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Linkaaa..te bole w klatce piersiowej pod zebrami i w okoliucach serca czy pluc to najczesciej nerwobole..nerwy miedzyzebrowe sie odzywaja i kluje to strasznie czasem oddechu wziac nie mozna..ja to mam czesto
![]() a co do cisnienia to wcale nie masz az tak wysokiego tylko w granicach normy. co do zyl to sama nie wiem..mnie czesto w udzie boli ale sadze ze to od siedzenia w pracy ugniatam zyle i mi sie buntuje ![]() aaaaaaaaaaaa ja sobie kupilam pikna kurteczke i czarne rurki :P a cooooo :P az w szoku bylam ze w tej hiszpanii gdzie baby nosza 34 znalazlam spodnie na siebie bo wczesniej jak szukalam to nie bylo nigdzie.. no i chyba zamienie M na Z :P mimo ze M znowu nie biore:P no jakos weny nie mam jesienna pora:P
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś miałam zrobić pizzę, kupiłam wczoraj kurczaczka by wyciachać mu pierś do tej pizzy, no ale dziś z przerażeniem sobie przypomniałam, że do pizzy potrzebny jest ser ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego Święta Niepodległości kochane babeczki ![]() ![]() EDIT Zobaczcie jaką fajną stronkę wszperałam ![]() ![]() ![]()
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2008-11-11 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Sporo się naczytałam na temat specyfiku meizitang. Skutki ubocznie wstyd się przyznać,jakos mnie nie przerażają. Bardziej nieuczciwi sprzedawcy internetowi. Dlatego moja gorąca prośba, jeżeli ktoś ma namiar na godnego zaufania sprzedawce meizitang (mnie chodzi o kolor zielony) będę bardzo wdzięczna za odpowiedz. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() Jakoś tak nie pisałam ostatnio, bo mam wyrzuty sumienia, skusiły mnie parę razy niedozwolone produkty...i wstyd mi ![]() ![]() nawet nie wiecie jak bardzo mi z tym źle ![]() wybaczycie??? ![]() to w ramach samoukarania...od jutra wracam do liczenia kalorii Teresko ![]() mam tylko nadzieje że te kilo powrotu ma coś wspólnego z okresem lada dzień.. ![]() TRZYMAJCIE SIĘ CIEPŁO BO ZAPOWIADAJĄ CHŁODNE DNI... ![]() ![]() też jestem od Was uzależniona, także cały czas śledziłam wątek, ale nie pisałam, bo ..wstyddddd Faficzku jak zdrówko?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2984 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teresko znasz te skutki uboczne? chyba coś gorszego niż meridia? albo zakazane w Polsce adipexy? Cytat:
![]() faktycznie nie ładnie że sobie tak pozwoliłaś, jednak niestety ty sama na tym będziesz cierpiała... zobaczysz że waga idzie nie w tą stronę w którą powinna albo w lepszym przypadku stoi w miejscu i motywacja pójdzie w ....... ![]() ![]() ![]() ![]() moja zdrówko dobrze, dziękuję ![]() jutro idę na kontrolę i prawdopodobnie zdjęcie szwów które powinny się rozpuścić ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#2985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pachnotka zwyczajna (lat. Perillae Frutescens) 31% - owoc senesu (lat. Cassia Senna) 10% - babka wodna (lat. Alismatis Rhisoma-Rezoma) 11% - zarodek kola (lat. Semen Colae) 18% - skrobia (lat. Amylum) 30%. Jednak przeprowadzono badania bodajże w stanach i gdzieś tam jeszcze i wyniki były przerażające. Podany na opakowaniu skład nijak miał się do rzeczywistej zawartości tabletki. Odkryto w niej najróżniejsze świństwa groźne dla zdrowia i życia człowieka, między innymi sibutraminę w ilościach większych niż zawiera ją Meridia, bardziej zanieczyszczoną, bardziej podobną do amfetaminy. Ludzie zaczynali brać te "ziółka" i nie mogli przestać, popadali w nałóg. Skuteczne te chińskie "ziółka" ponoć są, lecz niezwykle niebezpieczne. W Polsce kwitną jedynie na czarnym rynku, a sprzedawcy są ścigani prawem za handel tym lekiem. Zdarzały się przypadki śmierci i z tego co pamiętam wcale nie małej ilości osób, oraz uszkodzenia wątroby, mięśnia sercowego, mózgu i wielu innych narządów. To bardzoniebezpieczny środek, zwłaszcza, że to tabletki niewiadomego pochodzenia ![]() TU laska opowiada jak go brała ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2987 |
Wtajemniczenie
|
no to z tego co widzę to jest mega świństwo, ale powiem Ci szczerze że znając siebie, mogłabym tego spróbować....
![]() ![]()
![]() |
#2988 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
co za dzien...dopiero wrocilam do domu. bylam w szkole i na praktykach, dzieci mnie zmasakrowaly ![]() ![]()
![]() |
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Teresko oczywiście nie spróbuję tego świństwa bo teraz chcę się odchudzać bez wspomagaczy.... chociaż myślę o innych bardziej takich środkach z siłowni, jakieś fat burnery czy coś takiego... ale nie mam na to kasy w chwili obecnej więc to plany na ZA JAKIŚ CZAS ![]() jak tam dziewczynki wam idzie odchudzanie? ![]() wczoraj trochę przesadziłam....wypiłam chyba niecały litr koliiii ;( jestem uzależniona... zjadłam żelki... banana i serek homogenizowany waniliowy... mniam pycha było ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam dziś podły nastrój, obejrzałam film "Requiem dla snu" i mam mętlik w głowie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2992 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny. Tak jak Wy ja też biorę Meridię. Czy wiecie że przy Meridii należy jeść dużo białka?! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
witam
![]() niby nie przybieram na wadze...stoi w miejscu, ale czuje się ociężała i w ogóle mi źle... wiem że dziś zaczął się okres i nie wiem czy mogę np nospę sobie wziąć, albo ibuprom i dlatego jestem cała obolała i w ogóle mam doła ![]()
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
Moja znajoma która jest lekarzem powiedziała że jeśli biorąc Meridię je się dużo białka to lek lepiej działa i szybciej się chudnie i obserwując siebie chyba ma rację, bo jak zaczełam jeść więcej białka rzeczywiście waga spada szybciej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Normalnie chyba wszyscy siedzą i torty zajadają
![]() aaaaniaaau, pewnie coś jest na rzeczy w tym białkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka diołchy ![]()
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Tereskoooo
![]() ![]()
![]() |
#2999 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja Ci dam torty! ![]() ![]() aaaaniaaaa ciekawe jest z tym białkiem... stosujesz się do tego? ![]()
![]() |
![]() |
#3000 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Muszę się Wam przyznać że na początku jak nie wiedziałam o tym białku to moja waga spadała bardzo wolno, teraz jak zaczełam spożywać zdecydowanie więcej białka waga zaczeła szybciej spadać. Proponuję żebyście spróbowały i napisały o swoich odczuciach. Acha jeszcze jedna informacja myślę że równie istotna przy Meridii nalezy pić 2-2,5 litra płynów-nie więcej!!! Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.