|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XV
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7574560 1]Kod na boxa (PODROZ17) już wchodzi. Do zakupów od 250 zł.[/QUOTE]
Bardzo bardzo dziękuję za kod, zamówiłam dzięki Tobie z samego rana i już mi wysłali ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Słabiutki ten box, jak nie wiem. A próg podnieśli, wiec miałam nadzieje na cos lepszego i lipa.
#2973 |
kolorowa_mama
|
Zgadzam się z Tobą Corii
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pisałam wtedy do nich, że to chyba jakiś błąd techniczny, ale oczywiście zostałam zignorowana. Dodatkowo powiedzieli, że nie mogą anulować już takiego (opłaconego) zamówienia i dostałam paczkę bez absolutnie żadnego gratisu. Po prostu dramat jest z tym sklepem ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
PIP.
|
mozesz oddac, ale tak zeby wartosc rzeczy po oddaniu byla powyzej tych 250 zl
![]()
![]() |
#2977 |
Konto usunięte
|
Z tego co wiem, to przy zwrocie czegokolwiek z zamówienia (nawet nie całości) trzeba oddać wszystkie gratisy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7575788 1]Pisałam tu o tym parę dni temu, że przy płatności online wywala kody i próbki z zamówienia. Płaciłaś pewnie w ten sposób, tak ?
Pisałam wtedy do nich, że to chyba jakiś błąd techniczny, ale oczywiście zostałam zignorowana. Dodatkowo powiedzieli, że nie mogą anulować już takiego (opłaconego) zamówienia i dostałam paczkę bez absolutnie żadnego gratisu. Po prostu dramat jest z tym sklepem ![]() Ja ich zaatakowałam na FB i insta po tym jka 3 paczki z rzedu bez próbek dostałam - przeprosili i dali kupon na 20zł do zakupów online Nie mogę spać po nocach, to siedzę w necie dzięki czemu jestem na bieżąco ![]() Kochana jeśli to nie problem - czy mogłabys uchylic rąbka tajemnicy gdzie takie świezynki znajdujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2017-07-25 o 12:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jaka będzie zniżka na kolejny weekend bo w poprzedniej wiadomości o zniżce na makijaż było napisane: lato z sephora nowe niespodzianki w trzy kolejne weekedny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
PIP.
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7575788 1]Pisałam tu o tym parę dni temu, że przy płatności online wywala kody i próbki z zamówienia. Płaciłaś pewnie w ten sposób, tak ?
Pisałam wtedy do nich, że to chyba jakiś błąd techniczny, ale oczywiście zostałam zignorowana. Dodatkowo powiedzieli, że nie mogą anulować już takiego (opłaconego) zamówienia i dostałam paczkę bez absolutnie żadnego gratisu. Po prostu dramat jest z tym sklepem ![]() Nie mogę spać po nocach, to siedzę w necie dzięki czemu jestem na bieżąco ![]() tak, placilam online ![]()
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2017-07-25 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7575809 6]Z tego co wiem, to przy zwrocie czegokolwiek z zamówienia (nawet nie całości) trzeba oddać wszystkie gratisy.[/QUOTE]
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7575817 6]Serio ? To chyba zależy w takim razie na kogo się trafi w sklepie (mam na myśli zwroty w perfumerii), bo pamiętam, że kiedyś musiałam oddać wszystkie gratisy kiedy oddawałam jedną rzecz z zamówienia i nikt się tam nie zastanawiał na jaką kwotę kosmetyki zostały u mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Że nadciąga box w Sephorze było wiadomo już od bodajże od piątku, bo na stronie pojawiło się info o nim i banner na górze strony, ale niebawem zniknął, a kod nie wchodził. Było więc wiadomo, że pojawi się na dniach. Więc trzymałam rękę na pulsie ![]() Czytam o zwrotach i tam nie ma nic o zwracaniu próbek czy innych prezentów które były do zamówienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
PIP.
|
probki to jedno, ale skoro box jest przy zakupach za 250 zl to dla mnie logiczne, nawet bez zapisu w regulaminie, ze jesli cos oddaje to nie lapie sie na ten box i w zwiazku z tym tez musze go oddac
![]()
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Pisałam wtedy do nich, że to chyba jakiś błąd techniczny, ale oczywiście zostałam zignorowana. Dodatkowo powiedzieli, że nie mogą anulować już takiego (opłaconego) zamówienia i dostałam paczkę bez absolutnie żadnego gratisu. Po prostu dramat jest z tym sklepem ![]() Nie mogę spać po nocach, to siedzę w necie dzięki czemu jestem na bieżąco ![]() To by się zgadzało bo ja brałam płatność przy odbiorze i nic mi nie znikneło w zamówieniu. Super że się podzieliłaś wiedzą bo ja zazwyczaj dostaję maila o boxie jak już nie daje się go dodać do koszyka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Ja płaciłam KK i mam wszytskie gratisy w mailu.
Cytat:
![]() A tak w ogóle to mi cos ostatnio strona S. się sypie. Znikają mi rzeczy z koszyka, pojawiają się po odświeżeniu, strona nie chce przechodzic do nastepnego kroku w zamówieniu, a niedawno mialam problem z usunięciem rzeczy z koszyka - no po prostu sie nie dało, myslalam, ze cos mnie trafi ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma sprawy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7575935 1]Na formularzu zwrotu, który jest dołączony do zamówienia jest informacja o tym, że jak się chce oddać zakupiony towar, to trzeba dołączyć do niego otrzymane próbki. Chociaż masz rację w tym, że w regulaminie nie ma nic na ten temat - albo ja nie znalazłam. Wiem, że w perfumeriach konsultantki wymagają oddania też próbek i gratisów.[/QUOTE]
Na stronie nie widzę, a do formularza zajrzę bo gdzieś mam. Tylko widzisz regulaminy nie mogą być ponad prawem. Jak chcesz coś zwrócić to masz takie prawo i już, co mają do tego próbki za które de facto nie płacisz. Ba oni mogą nie przesłać albo podmienić na inne. To tak jakby mniejsza drogeria int. powiedziała Ci że nie możesz zwrócić czegoś bo musisz oddać im krówkę, którą razem z tym dostałaś ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() Też zauważyłam to co Ty. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
Kupowałam parę dni temu pędzelek w S., płaciłam przez przelewy24 (czy co oni tam mają) i próbek w potwierdzeniu nie miałam i rzecz jasna w przesyłce też ich nie ma.
Dzisiejsze zamówienie z boxem opłacałam kartą i zarówno próbki, jak i box, są w potwierdzeniu zamówienia. Jeśli odstępujemy od umowy, to skutkiem tego jest obowiązek zwrotu tego, co strony sobie wzajemnie świadczyły, czyli sklep zwraca kasę, a klient to, co w zamian dostał, czyli produkt i gratisy. Polityka danego sklepu może być wprawdzie inna, jednak nie zmienia to opisanej wyżej zasady.
#2990 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To sie musiało popsuć niedawno z próbkami przy płatnościach 24h, bo niedawno jeszcze działało wsio. Mam nadzieje ze naprawia szybko, bo ja tylko opłacam. Ostatnio miałam klikać i dobrze ze nie zrobiłam tęgo, bo by bez próbek poszło.
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Ode mnie nigdy próbek nie chcieli, nawet jak chciałam oddać, to pani, że mam zatrzymać.
Raz tylko trafiłam na chama, który nawrzeszczal na mnie, gdzie próbki, a to był jedyny raz, kiedy zapomniałam ich wziąć... No i grzecznie powiedziałam, że oddam w takim razie następnego dnia z próbkami, bo ich nie wzięłam. Z wielką łaską już przyjął. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Śliczna ta Modern Renaissance ABH
![]() ![]()
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zadowolona jestem, ostatnio tylko nią się maluje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
ABH wymiata, ma taką pigmentacje, że boję się dotknąć pędzlem, bo nabieram za dużo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Tej nowej nie kupujesz? Ja bym chciała ale na cult nie ma ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.