|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Mnie dziś napierdziela biodro z lewej strony, aż promieniuje na udo, jak tak dalej pójdzie to oszaleje, zwłaszcza ze muszę jakoś funkcjonować, muszę ogarnąć dom i małą do przedszkola odprowadzać, jechać po nią....
![]() Jedyna przyjemność jaka mnie dziś spotkała to wybieranie prezentów na 6 grudnia dla córeczki, muszę to wcześniej ogarnąć
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ewemis również gratuluję ![]() Dzis mówię do mojej babci - 94lata, że będziemy mieć drugiego chłopczyka "na pewno nie bo modlilam się o dziewczynke" i wszystko na temat
|
||
|
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę ze juz znacie płeć
ja muszę czekać jeszcze tydz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2976 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No noszą takie maluszki, ale to nie znaczy że się powinno i że to dla nich zdrowe.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W kauflandzie były poduchy do karmienia, za 39 zł. Zastanawiam się czy nie kupić. Muszę kupić ten sok z pokrzywy, bo ciężko mi dziś było wyjść 3 razy na 4 piętro. Oddechu złapać nie mogłam.
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wiecie może czy w tym sklepie Toysrus w Czeladzi jest co oglądać? Czy mają tam cokolwiek więcej z wózków niż na stronie? Interesują mnie m.in. Mutsy i xlandery. No i czy mają tam też ten tor
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje wizyt!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że xlandery były w będzinie w sklepie dziecięce marzenia, ale nie wiem, czy mutsy były
|
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dopiero weszłam na forum
jestem wykończona, mąż miał dzisiaj urlop i cały dzień załatwialiśmy różne rzeczy. Nie nadrobię Was dzisiaj Gratuluję udanych wizyt! ![]() Ja się dzisiaj 1,5h naczekałam na wizytę, bo byłam u lekarki w szpitalu, oczywiście wezwali ją na poród bo już było 10cm rozwarcia No i tak czekaliśmy. Ale warto było, wszystko super, szyjka 4,20cm, dzidzia kopała jak nie wiem i ewidentnie nie podobało się badanie No i wróżka ze mnie żadna, przeczuwałam chłopca, ale dwóch lekarzy nie widziało, żeby cokolwiek między nogami dyndało Musimy teraz zastanawiać się nad imieniem
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Super wieści escorpio, gratuluje dziewczynki
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Agnieszce chłopaczka ![]() Fajne wieści na dobranoc ![]() Ja dopiero co byłam na połówkowym, a już nie mogę się doczekać drugiego razu, odliczam dni do 6.10 Chociaż już dziewczynki się nie spodziewam, chłopak prawie pewny był ostatnio Tylko imienia nadal nie mam Dziewczynkowe imiona są ładniejsze ![]() Ale tak sobie już kocham moje dzieciątko chłopczykowe i wyobrażam sobie, jak to z synusiem będzie superowo I przyznam Wam się, że tak mi się nie chce już czekać... Już bym chciała mieć gotowego synusia od razu
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny witam sie z wami od rana nie moge spac od przeszło godz wiec tak sobie was czytam 😋
Gratuluje wszystkich wizyt i dobrych wiadomości ☺️ Co do imienia sie jakies znajdzie ja od 13 tyg wiem że mamy dziewczynkę a z imieniem nie mozemy sie zdecydowac😊 |
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana, dziś nawet spoko noc, ale boję się ruszyć z łóżka.
Gratuluję udanych wizyt, trzymam kciuki za kolejne wizyty ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry z rana
![]() Escorpio gratuluję córeczki ![]() Cytat:
Ale mi się bzdury dzis śniły, obudzilam się w nocy tak zmeczona i wystraszona, że z 2h nie mogłam zasnąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Escorpio, gratki!!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Zimno się zrobiło chyba pora na wyciągnięcie zimowych swetrów.Gratuluje udanych wizyt i witam nowe mamusie. Ja od poniedziałku zalatwiam w pracy wszystko, aby iść na zwolnienie. Mam już zastępstwo, inne kwestie prawie pozamykane. W piątek idziemy na wesele juz się nie mogę doczekać. Ehh muszę obudzić szkraba bo znów spóźnimy się do żłobka. Miłego dnia
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Escorpio gratuluję córki!!
choć dodam na marginesie, że zdaniem mojego ginekologa dziewczynka jest wtedy jak widać wargi sromowe, a nie jak nie widać ptaszka
|
#2993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dlatego na usg genetycznym nie mówi że dziewczynka teraz polowkowe robilam u kogo innego i on tez mówił, że brak ptaszka to nie koniecznie dziewczynka.
|
|
|
|
|
#2994 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja połówkowe dziś o 12:20 troche się denerwuję, bo wczoraj miałam kiepski dzień. Czułam sie tak jakos nie w ciąży i miałam dołka. Mam nadzieję, że dziś mi to widok dziecka wynagrodzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
||||
|
|
|
#2995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Melduję sie po wizycie wczoraj i zaraz zabieram się za nadrabianie. W sumie wszystko ok, łozysko wg niego też prawidłowe, a w 12tc miało prawo być nisko, szyjka długa. Dziecko bardzo aktywne i ruchliwe. Mariea straszyła, że różowa farba się kończy, prosiłam o pozostawienie trochę dla mnie, bo na genetycznych lekarz powiedział, że wydaje mu się, że dziewczynka, ale wyglada na to, ze jednak chłopak. Na 80% Powiem Wam, ze dziwinie się z tym czuję, cieszę się, że jest wszystko ok, ale gdzieś tam jest trochę rozczarowania chyba. I jestem o to zła na siebie, bo kurde najważniejsze, że mamy to dziecko i że się rozwija, a mnie jakiś smuteczek dopadł. Jestem nienormalna!
|
#2997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluje wizyty ) macie czas z imieniem macie czas ![]() Cytat:
żeby dziecku niw było przykro ze mama by inna płeć chciała ![]() Chwilą zadumy jest zrozumiała Dzień dobry!
|
|
#2998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Krysilla
za połówkowe, daj znać jak poszło![]() MałaMi, przyzwyczaisz się do myśli, że synek, dlatego wielu lekarzy nie mówi o płci na genetycznych, ew. o męskiej. jak na 80% to mogę wpisać?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

malec waży 402g. Jest ułożony posladkowo. Generalnie wszystko prawidłowo tylko nie wiadomo jak z serduchem bo lekarz nie mógł dojść bo mały obrócił się do nas plecami.. więc za półtora tygodnia mam do niego wrócić żeby powtórzyć usg. 

jestem wykończona, mąż miał dzisiaj urlop i cały dzień załatwialiśmy różne rzeczy. Nie nadrobię Was dzisiaj
Musimy teraz zastanawiać się nad imieniem
za dzisiejsze wizyty.