|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3002 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Odpowiedź jest prosta-zarąbisty serial. ![]() No wiesz, każdy ma tam swoje ulubione 'coś tam'. ![]() Ja jestem uzależniona od Lostów (dla mnie nr 1 po prostu ![]() ![]() Wiecie co, przed chwilą wyskoczyła mi ikonka na dole na pasku zadań-czarodziejski kapelusz i tak się zaczęłam zastanawiać o co chodzi?Dlaczego na pasku jest wielki czarodziejski kapelusz w gwiazdki ![]() ![]() Najechałam myszką na ikonkę i wyświetlił się napis - 'czarodziej' ![]() A co się okazało? Że to asystent z programu Microsoft Office ![]() ![]() A już się cykałam, że znowu format trzeba będzie robić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
a ja proponuje zalozyc watek, z sonda, to sie dowiemy jak Wizazanki przyjmuja antybiotyki
![]() A ja nie wiem czy nie dolacze do grona chorych ![]() nie dziala nam ogrzewanie, jutro naprawia, a w pokoju mam chyba w nocy 10 stopni jak nie mniej, teraz to widze pare jak oddycham ![]() zimno mi ![]() ja antybiotyki to roznie przyjmuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() W pierwszych słowach ![]() ![]()
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
Hi
![]() ja tam sie jeszcze trzyma, ciekawe jak dlugo ![]() a ogrzewanie mi naprawia we wtorek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przebrnęłam przez jakieś 20 odcinków. I do tej pory wiem dokładnie tyle, że chodzi tam o jakieś więzienie i o ucieczkę z niego (czego, mogłabym się domyślić sama ![]() ![]() A dzień dobry ![]() U mnie wszystko w porządku ![]() Mam zamiar na tych śmisznych zajęciach upolować jakiegoś przystojnego rehabilitanta ![]() ![]() A Silva, niegrzeczna dziewczynka chyba nas słucha i się kuruje ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to się zatrudniłam u Annfas ![]() .... Na porządkach na fryzjerce ![]() Tak się stęskniłam za Wami, że aż sobie poprzesuwam dla rozrywki ![]() ![]() A jak nie będę mogła Annfas dorwać, to Ci melduję panno K ![]() ![]() Bo ja się na fryzjerstwie, to ni w ząb ![]() ![]() EDIT : Podrzucam lineczkę ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=208766 ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-09-28 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3007 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już jest tak zimno,że trzeba grzać ![]() No ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko-ta gitara to tylko ozdoba,czy może dom ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
![]() Prawda, że każdy powód jest dobry ![]() ![]() Silva Jak leży w łóżku to dobrze ![]() Ja też mam nadzieję, że się dobrze czuje ![]() Może w końcu udało się bańki postawić ? A no fryzjerka została podzielona troszki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
No ba
![]() ![]()
![]() |
#3010 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mogłam się dzisiaj po prostu dostać do internetu, problemy z komputerem, a później z Neostradą. ![]() Rambuś, ja jestem zazwyczajniegrzeczna. ![]() ![]() Cytat:
![]() To teraz będzie zrobione na błysk, czyściutko i schludnie. ![]() ![]() Ja na fryzjerce rzadko się pojawiam, ale jakby co to służę pomocą. ![]() ![]() Ta fotka jest świetna. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
Silvuś
![]() ![]() To super,że już lepiej sie czujesz ![]() A to Ci neostrada numer odwaliła ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Od rana był chaos, bo brat wyjechał na studia i wziął ze sobą swojego laptopa w którym był głowny serwer. Dzięki niemu mogłam u siebie połączyć się z netem. Musiałam trochę powalczyć z tym wszystkim ![]() Myślałam, że jest to problem połączenia, więc kombinowałam kupę czasu. ![]() ![]() Później znowu jakie błędy, szok.... Aż w końcu okazało się, ze to była wina Neostrady. Internet łączył się i rozłączał, ale nie z winy komputera, tylko tego, że jakis wirus dostał się do ich systemu i instalował się razm z programem. ![]() W związku z tym, facet powiedział przez tel. żeby ściągnać jakieś łatki i będzie wszystko git. ![]() No i faktycznie, to działa, tylko szkoda, że po całym dniu nerwów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3013 |
Rozeznanie
|
Czy przyjmiecie marnotrawną mnie?
![]()
![]() |
#3014 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już myślałam,że neostrada padła z jakiegoś niewyjaśnionego powodu i odcięła Cię do nas ![]() ![]() Szczęście ,że kolega ('tylko kolega' <mruga okiem> ![]() ![]() ![]() Ale było trochę przy tym roboty :/ . Bergamio,oczywiście ,że tak ![]() Widziałam,że Ty byłaś,jak mnie nie było ![]() Ten wątek jest jak bumerang-nie ma innej opcji-trzeba tu wrócić ![]()
![]() |
![]() |
#3016 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No bo w sumie tak było. ![]() Instalowałam w innym komputerze Neostradę, ale wyskakiwały błędy po połączeniu, więc myślałam, ze to wina komputera i męczyłam się nad tym cały dzień, bo w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że do systemu Neostrady wkręcił się wirus i instaluje się sam po połączeniu. Powinni o tym powiadamiać czy coś, a nie... Dopiero po telefonie dowiedzieliśmy się, że to ich wina i trzeba łatkami(jakimiś małymi plikami ściągniętymi z ich strony) zalepić 'dziurę' w systemie. ![]() Niepotrzebny był format i w ogóle. ![]() Na szczęście wszystko już pięknie hula. ![]() A ciekawe co ze Żmijką?Oby się nie rozchorowała. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
Stasznie pomotona to instalowanie,te wirusy i to wszystko
![]() ![]() Najważniejsze,że kolega poratował ![]() A Ty jak się czujesz ![]() ![]()
![]() |
#3018 |
Raczkowanie
|
Cześć Grinki... jejciu ależ się rozpisałyście... czytam i czytam strasznie długo
![]() ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się czuję coraz lepiej, uff, dobry antybiotyk na szczęście. ![]() Miło, że pytasz. ![]() Fresuś, Twój avatar... ![]() . . . . . . Katusze... ![]() Cytat:
![]() No nie wiem czy możesz. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3021 | ||
Zakorzenienie
|
Rozumiem Twój ból
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nareszcie dobrali Ci dobry lek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sama sę nim katuję ![]() Tak mnie naszło na zmianę ![]() A Ty Silvuś świetny podpis masz ![]()
![]() |
![]() |
#3022 | ||
Konto usunięte
|
Niby komputery są takie 'inteligentne', a ciągle coś się z nimi dzieje i nigdy nie z naszej winy.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj, nawet ZA BARDZO . ![]() Truskawki są przepyszne i jeszcze ta czekolada... ![]() Pokażę Ci kubek, który nie tak dawno kupiłam. Wklejałam ostatnio w wątku z kubkami, ale tu też wkleję, a co. ![]() Widocznie obie lubimy się katować. ![]() A podpis no...cóż, co będę więcej pisać. ![]() P.S. Fressssko, mam nadzieję, że będziesz mogła obejrzeć ten filmik. ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx...387%5F3%2Ehtml |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Silva co chwile masz coraz lepsze podpisy
![]() ![]() A niezłe miałas problemy z netem ![]() super ze dochodzisz do zdrowia ![]() Fresa masz apetyczny avek ![]() ![]() a jakbym miala taki kubek jak Ty, to jadłabym pewnie wiecej czekolad ![]() a ja w nocy mam tak zimno, ale spie w skrapetkach, golfie i pod koldra i kocem, wiec jest mi w miare ciepło, gorzej ze wstawaniem ![]() Bergamia wczoraj gdzies widzilam Twoj jakis stary post i sobie pomyslalam, gdzie Ty jestes i kiedy wrocisz ![]() ![]() ![]() Elittle jesli tylko masz ochote ![]() Widze Rambo, ze nie prożnujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3024 | ||||
Zakorzenienie
|
Mam go jeszcze w podobnej wersji,którą kiedyś używałam -z zieloną ramką
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczaki,nie wyobrażam sobie spać,żem oże być aż tak zimno w nocy-ja jestem ciepłolubna ![]() ![]() Żmijko ,a jak Ty sie czujesz .Wzięło Cię ![]()
![]() |
![]() |
#3025 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Ty jak się czujesz?Nic Cię nie łapie? ![]() No właśnie w tym tkwi problem. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak zapracowana tym wizażem, że nawet nie ma czasu maznąć nam tutaj trochę. ![]() Cytat:
![]() Dlatego staram się nie zwracać na niego uwagi i pić w innych kubkach, jednakże ten nadal number 1 na liście. ![]() DzIękS ![]() Chciał sobie biedaczyna polatać, więc wszystko tak pięknie ustawił, że...wiadomo jak sie to skończyło. ![]() Fresa, też zauważyłam, że ciągle jakiś gość tu siedzi, trochę jest to irytujące . ![]() Zapraszamy. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe,kto to ![]() ![]() Hmmm,że też komuś na Społecznościach chce się przekopywać ![]() Ja też wiele wątków tylko czytam (nawet regularnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3027 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na pewno jest, bo komu obcemu chciałoby się czytać czyjeś rozmowy i to na przeróżne tematy, nawet o przysłowiowej 'dupie maryny' ![]() Nie ma jak przeprowadzić śledztwa, bo to 'gość' ![]() ![]() Może ktoś z moich znajomych, wiedzą, że wchodzę na wizaż, ale w sumie komu by się chciało... Ja to czasem tak sobie myślę, żeby się od nowa zarejestrować i być bardziej anonimową, z drugiej jednak strony, trudniej sie już wtedy wkręcić w klimat, zapoznać, zakolegować itd. ![]() Fresa, masz jakąs sugestię czy pomysł? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
Jak to Rambo nie ma czasu ?
![]() Rambo zawsze ma czas, tylko nie zawsze wolny ![]() Rambo dzisiaj wybyła na zakupy. Przeszłam łódzką Manufakturę wzdłuż i wszerz i się obkupiłam ![]() Kupiłam (uwaga, będę wymieniać ![]() ......... ......... ......... ......... ......... Kolejną opaskę do włosów z H&M ![]() Tak swoją drogą niedługo wykupię im wszystkie rodzaje tych opasek ![]() ![]() A w ogóle to te metki przy opaskach jakieś dziwne są ![]() Moja metka jest grubsza niż opaska ![]() ![]() Silva ale fajny masz kubek ![]() A gdybym ja miała taki kubek... ![]() ![]() ![]() Fresuśka ![]() Dałaś mi świetnego pomysła tym swoim słodziachnym avem ![]() ![]() (a tak swoją drogą to rzeczywiście miałaś ten av ![]() ![]() Rozmrożę truskawki, dodam śmietany, rozpuszczę czekoladę i poleję tym ryż ![]() (no co ![]() ![]() ![]() Ściskam Was wszystkie gorąco i zdrowia wszystkim życzę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3029 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby choć raz się odezwał(a) ![]() Cytat:
![]() ![]() No niestety ![]() ![]() Mojego TŻeta wykluczam,bo teraz na sofie leży i tv ogląda ![]() I raczej nikt (poza nim) nie wie,że się tu udzielam ![]() Cytat:
![]() ![]() Hiehie ![]() Nachodzę się,nachodzę i wracam z pustymi rękami,bo nic mi się nie podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakbym wiedziała,jak sie skończy wstawienie takiego ava,to już dawniej bym go zapodała ![]() Ale będziesz miała ucztę ,smacznego <mniam> ![]() Czasami,jak mnie najdzie ochota na ryż na słodko,to dodaję do niego jogurt-albo truskawkowy,albo owoce leśne + cukier. Fajnie,że jego poprzednika pamiętasz z zieloną ramką-mam jeszcze na kompie ![]()
![]() |
![]() |
#3030 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Metki większe od opasek?No dziwne, faktycznie. ![]() ![]() Hehe, może będziesz miała, kto wie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki i byeee ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ryż jest bardzo dobry z twarogiem, jajkami, cukrem podpieczony w piekarniku. Bardzo pyszny ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.