![]() |
#3001 |
BAN stały
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
dobra kobiety ja ide do pracy. bede jutro rano, ale zeby nie doprowadzic tz do palpitacji poczytam soebie co pisalyscie po poludniu. bo jak o 7 wlacze komputer to on mnie przeklnie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
chyba sie spoznilam
![]() cos duzo dzisiaj piszecie moje panny ![]() wczesniej z wami pisalam a teraz nadazyc nie moge ![]()
#3003 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Kachulka fokatuv@o2.pl to do mnie
![]()
#3005 |
Zakorzenienie
|
To mój bukiet razem ze mną i sam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zadomowienie
|
jejku naprawde piekny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki juz odzyskalam dane,nie wiem jak to zrobilam ale juz mam adresy wiec dziekuje juz mi nie wysylajcie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Mialam do nadrobienia jakies 11stron ![]() Pomidoro gratulacje dla kolezanki i dla ciebie przyszla ciociu ![]() Emi w zyciu bym nie powiedziala ze miedzy wami jest 12 lat roznicy ![]() ![]() Kinia zycze szybkiego opanowania radyjka ![]() Mezatko bardzo mi sie podobasz w tej fryzurze ![]() ![]() ![]() Gizelciu wszystkiego najlpeszego w dniu imienin Agus jak dobrze ze sie odezwalas,bo juz sie martwilismy o ciebie,trzymaj sie kochana ![]() Kachulo no to sie ciesze ze mialas stosunkowo udany weekend ![]() kasiasiar gratulacje dla tz ![]() Nikitko,ale ty ladnie na zdjeciach wychodzisz ![]() Julio no to fajnie ze masz taka prace gdzie sobie mozesz pospac ![]() ![]() Marcelinko ![]() A my w niedziele z Tz sobie ![]() Wczoraj nam sie telewizor zepsul i ![]() ![]() Ale widzialam od siostry usg i mala fasolinke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sprawdzcie poczte,te adresy co odzyslalam to wyslalam wam fotki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze jednak twój tz nie straci pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz nadrobilam wszystkie strony kochane ale sie rozpisalyscie ze hohoh
Pomidorko nie jestes sama z tymi papierochami,ja tez kopce i ciagle obiecuje sobie ze rzuce i jakos nie moge ale juz coraz bardziej sie ograniczam wiec jest szansa,gratulacje dla przyjaciolki Kinia mam nadzieje ze radyjko juz opanowane,moj Tz tez cos ostatnio wspomina o nowym radyjku bo stare juz cos szwankuje ale niestety bedzie musial troszke poczekac bo wczoraj wlasnie sobie nawigacje kupil do auta a ta pochlonela kupe kasy wiec musi sobie teraz na radyjko nowe nazbierac Emi mi tez wiazanka Pomidorki sie bardzo podoba,ja juz kiedys widzialam Ciebie i Pio na zdjeciach i tez uwazam ze nie widac po was roznicy wieku,oboje mlodo wygladacie i tak trzymac Marcelinko jak tam mieszkanko i J? Agaciu kochana wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin i zagladaj do nas czesciej oczywiscie w miare mozliwosci Asienko fryzurka bardzo mi sie podoba i super wygladasz z ta grzyweczka a co do kolorku to juz Twoja decyzja w jakim sie lepiekj czujesz Karolinko a Ty kochana czemu sie do nas nie odzywasz?Jak tam Twoja sliczna corunia Amelcia? Ray to fajnie ze mezus juz wrocil i ze zadowolona jestes z kosmetykow i prezentow i pakuj pakuj kochana juz ta torbe bo jak ALA nagle zapragnie niespodziewanie na tym swiatku zawitac to wtedy bedzie wielkie zaskoczenie,ale zycze zeby posiedziala w brzuszku mamusi jeszcze jakis czas,a jak tam Twoje bole kochana?nadal tak uciazliwe? Agusiaczku ciwesze sie ze do nas zajrzalas i nic sie nie martw kochana wszystko sie ulozy i milego kursu zycze Madziu to super ze autko trafiliscie takie jak szukaliscie,tak jak Pomidorka powiedzaila napewno na was czekalo i takie duze rodzinne,mi tez sie takie podobaja Nikitko milego pobytu w Katowicach pewnie sie z Agacia spotkasz i Oliwke nasza mala zobaczysz,synkowi szybkiego powrotu do zdrowka zycze Misiu napewno wszystko sie ulozy i Tz bedzie nadal pracowal a telewizorek szybko naprawicei a do tego czasu zawsze jest wizazyk Julio ja po odstawieniu tabsow odrazu zaszlam w ciaze takze tez za bardzo nie pomoge Ci ,na ta chwile mam nieregularne i jade na luteinie w celu wyregulowania ale mam nadzieje ze juz niedlugo sie nie pojawi w ogole i bede happy Kasiasiarku gratuluje Tz i jak zawsze tradycji stalo sie za dosc i sie dzis pierwsza przywitalas,a swoja droga to Ty ranny ptaszek jestes ze tak szybciutko wstajesz,mnie to chyba musieli by z lozka sciagac na sile hihih Marcelinko jak juz wyzej Misia napisala ze trzyma kciuki za kolejne egzaminy to ja sie dolaczam i tez mocno sciskam piasteczki Ale sie rozpisalam ,mam nadzieje ze zadnej z was nie pominelam bo tyle tego bylo ze az trudno zapamietac hihi
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
To ja juz nie wiem Emi co ja mam z ta poczta najwyzej jutro sprobuje cos podeslac
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zadomowienie
|
dobranoc wam dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Emi milej nocki zycze
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to ma siostra rewelacyjny termin ![]() ![]() Kachulko, dzięki wielkie za pocieszenie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
Kochane i pekla nam koleja setna strona,jejus jak to szybko zlecialo,zaraz kolejne tableciary bedzie trzeba zakladac hihih
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ja to wczoraj miałam sądny dzień. Wstałam rano i oczu nie mogłam otworzyć takie mam spuchniete. Chyba się dużo we mnie tych emocji i smutków nazbierało.A TZ zareagował najpierw strachem bo nie wiedział co się ze mną dzieje, potem czułością a potem jak zwykle zniecierpliwieniem i słowami : no juz nie rycz: Za duzo to mi nie pomógł ![]() Kachulko ja tak raniutko wstaję , ale za to czasem juz o 21 w łózku leże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Misia, Agusieczek, milo od was slyszec. Czekamy jeszcze na wiesci od Karolinki i Agatki ![]() Ja dzis wstalam i co zauwazylam? Ze mi sie biodra poszerzyly ![]() ![]() Tydzien temu jeszcze jeansy byly na mnie luzne, dzis te same jakos ciasnawo siedza na pupie, wiec wskoczylam w dresik. Wczoraj bylismy z Tz na zakupkach, zaszlismy do H&M na dzial dzieciecy, i nawet cos kupilismy. Malutkie slodziutkie body, bo byly za 2 euro. No i tz wybral jeszcze dwupak takich wiekszych, na 2 miesieczne dziecko, bo tez byly taniutkie. I tym sposobem chyba wkroczylismy w faze zaopatrywania. Nawet moja mama, jak jej powiedzialam o dziwo nie krzywila sie, ze to za wczesnie na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Agusieczku jak to dobrze, ze do nas zajrzalas, bo juz sie martwilysmy o Ciebie, ale na szczescie nasze wywolywanie choc z opoznieniem, to jednak zadzialalo
![]() Agatko wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() Misiu trzymam kciuki, zeby wszystko Wam sie ulozylo ![]() Kachulko swietna fryzurka i kolorek, normalnie mnie powalilas ![]() ![]() Pomidorko (i Kachulko) trzymam kciukaski, zebyscie jak najszybciej przestaly byc smierdzielkami ![]() Julia dzieki za odpowiedz w sprawie Twojej pracy ![]() ![]() Nikitko fajnie, ze sobie dokupilas karte do telefonu, bedziesz mogla foteczki sobie pstrykac ![]() ![]() Kasiasiarku mam nadzieje, ze smutki szybko przejda, a oczka nie beda zapuchniete, bo to przeciez szkoda takich slicznych oczek Kochana ![]() Emi ja juz mam wybrany bukiet ![]() moj bedzie polaczeniem dwoch z poznizszych zdjec: gora z pierwszego i dol z drugiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kiniu,
ladny bukiet, osobiscie wole te, bez dlugich lodyg, ale to tylko moje odczucie. Te bukiety sa teraz chyba w modzie, bo jak szukalam czegos dla siebie, to trudno bylo cos znalesc-dominowaly dlugasne lodygi ![]() W koncu wzielam bukiet "z powietrza", pani w kawiaciarni mi pomogla, ja powiedzialam kolor i bylo ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
A to moj bukiet
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 |
Zadomowienie
|
o matko, jak Wy strasznie dużo zdążyłyście napisać
![]() ![]() Po raz kolejny dziękuję za gratulacje.. chociaż szczerze mówiąc to tak, jakbym czytała o kimś innym ![]() ![]() a co do papierochów..10 lat palenia, wczoraj pierwsza impreza bez fajki..masakra jakaś.. ciężko rzucić, nawet wiedząc, że jest się zafasolkowanym. i trudno mi uwierzyć, że można ot tak..ale będę dzielna i Ciebie Pomidorko też będę wspierała ![]() a z Pawłem już ok?
#3025 |
Zadomowienie
|
aaaa, a bukiet był nawet ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciu
![]() ![]() pisałyście, że wizaż wciąga..tak, zdążyłam zauważyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3026 |
Zadomowienie
|
Mijalea, Kiniu wasze bukiety sa sliczne
![]() ![]() ![]() ![]() Nabuko zagladaj tu czesciej ![]() ![]() a z paleniem róznie to bywa moja ciocia paliła cała ciaze tylko ze niby słabsze papierochy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim kobitkom
![]() Kachula i Pomidorko nie martwcie się paleniem. Ja też należałam do Waszwgo grona ale jak tylko zafasolkowałam to rzuciłam ![]() ![]() Emi bukieciku możesz poszukać na necie. Teraz panie w kwiaciarniach są super wyszkolone i potrafią zrobić wiązankę ze zdjęcia. Mi przynajmniej taką zrobiły ![]() Madziu nie przejmuj się bioderkami. Teraz miednica i macica i wszystko się powiększa i robi sie miejsce dla dzidziusia, który z dnia na dzień rośnie. Potem wszystko wróci do normy ![]() Kasiasiarku już dość smutków!! Trzeba je przegonić w kąt. Wszystko będzie dobrze kochana ![]() A ja dziś idę do ginekologa i jestem szczęśliwa bo zobaczę swoją dzidzię ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.