|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
mam 23 dni na poszukanie butów na studniówkę
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
nicRu Twój av jest
![]() ![]() ![]() Renia lubie takie rozmowy czasami mam tak z przyjaciółką. baaaardzo oczyszcza to atmosfere. a siostra starsza, młodsza? ![]() a co do szkoły to ja dzisiaj juz 4dzien siedze nad ta moja matma nieszczesną. wystraszylam się tych matur próbnych, nie ma co. ale moje tempo jest zabójczo-żółwie. uhhhhhhh. milego wieczoru
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam zamiar skończyć 'Granicę', zacząć 'Przedwiośnie', powtórzyć lektury i coś z biologii. co z tego wyjdzie się zobaczy
|
|
|
|
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś doszłam do wniosku, że chyba jednak nie lubię świąt. Może to przez @, która ma wkrótce nadejść i męczy strasznie kilka dni przed, a może tak ogólnie.
Efekt jest taki, że jestem zła, smutna, jak zwykle nagadałam głupot TŻtowi i nic mi się nie chce. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() co tu tak cicho? czyżbyście jeszcze spały wszystkie? ![]() ja wróciłam z kościoła, idę na obiad a później jadę do Wilkowic do cioci (pewnie przyjadę z dodatkowymi kg ![]() ![]() )jak wrócę to dokończę lekturę bo zostało mi raptem kilka stron ![]() miłego dnia kochane |
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstałam jakieś pół h temu tylko dlatego, że spojrzałam na zegarek i uznałam, że chyba wypada
![]() miałam dzisiaj jechać do wujka, ale zostaję w domu mimo że wujek mieszka w moim mieście. chorować mi się zaczyna. od jakiegoś czasu jak wstawałam, to trochę bolało ucho mnie, ale szybko przechodziło. teraz zaczyna coraz bardziej pobolewać i nie tylko rankami. do tego dzisiaj doszlo gardło. mimo że bardzo źle ze mną nie jest, to podejrzewam początek zapalenia ucha (a przecież prawie zawsze noszę czapkę ) i wolę żeby mnie nie zawiało i nie przewiało nawet przy wychodzeniu z samochodu. no a jak to nie minie to trzeba będzie się do lekarza udać
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
invissible- to na pewno przez @ zaraz minie ![]() sydunia, kuruj się, kuruj, żebyś się nam tylko nie pochorowała na sylwestra ![]() Jejku, nie wiem, czy Wy też tak macie, ale teraz, na tych wolnych dniach, choć śpię do oporu i tak jestem niewyspana Właśnie przed chwilą wypiłam mocną kawusię a i tak dalej czuję się dość nieswojo
|
#3008 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie dzisiaj ogarnął totalny leń... Nawet jeść mi się nie chce ![]() ![]()
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
boże jestem taka gruba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (właczyło mi się narzekanie) TŻ wczoraj nie mógł ze mną wytrzymać bo tak zrzędziłam
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
ja nie mam jeszcze nic na studniówkę
idę na żywioł XDnic mi się nie chce, święta tak rozleniwiają... tylko jem i jem.
|
#3012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem biorę się za "Ludzi bezdomnych" Ogólnie to mam sporo do nadrobienia jeśli chodzi o lektury, gdyż przeczytałam tylko "Lalkę" i "Cierpienia młodego Wertera", potem jechałam na streszczeniach szczegółowych z kulturalnej Polski ;D Za głupotę trzeba płacić ;D
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle rozmawiałam z TŻtem i on mi mówi że dziewc zyny w jego klasie chcą takie szerokie suknie balowe i że mowią że chcą wyglądać jak księżniczki. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później czekam mnie "Przedwiośnie". Jeśli chodzi o lektury to ja czytałam wszystkie dotychczas prócz "Cierpień młodego Wertera", "Chłopów", "Potopu".. i nie doczytałam "Lalki".. ok ja już jadę, bawcie się miłego! |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zastanawiam się czy kupować sukienkę. bo mam taką koronkową, czerwoną(bez skojarzeń ).. jak będą drogie to chyba się wstrzymam bo szkoda mi kasy tym bardziej, że nie mam jej za dużo ![]() ps. przepraszam za post pod postem!
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
O ja też tak mam.
Ale staram się z tego wyleczyć... Chociaż nie moge patrzeć na swój brzuch i udaA ty jednak idziesz na 100dniówkę Wydawało mi się, że kiedyś pisalaś ze rezygnujesz...?
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to idę na studniówkę od TŻta, mam bardzo dobrych znajomych w jego klasie Mi w sumie mówią wszyscy że jestem szczupła, przykładowo rozmiar spodni 34, ciuchów s, ale mam na prawdę okropny brzuch a motywacji do jakichkolwiek ćwiczeń brak ![]() Renia90 no własnie mi też się nie podobają, ja mam skromną czarną sukienkę do kostek, wiązana na szyji, z lekkim marszczeniem pod biustem. Tylko nie chce wyglądać głupio przy nich
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki
Mam chwilową przerwę w opychaniu się, więc weszłam na Wizaż. Świąteczny odwyk od kompa Mam nadzieję, że Wam brzuszki jeszcze nie popękały ![]() U nas chodzi Gwiazdor, przyniósł mi między innymi biografię Audrey Hepburn i obietnicę dostarczenia jej pięciu filmów po Świętach (poczta nie zdążyła dostarczyć). Ja nawet nie mam zapłacone za studniówkę, nie mówiąc już o sukience. Chociaż prawdopodobnie uda nam się wejść we czwórkę, ale ciągle się zastanawiamy, czy nie lepiej iść do jakiegoś klubu. Oglądałyście wczoraj Edwarda Nożycorękiego? Świetny film, aż się wzruszyłam pod koniec. |
|
|
|
#3019 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() xxboo i renia to może dajcie zdjęcia swoich sukienek
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-26 o 13:39 |
||
|
|
|
#3020 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak tańczyć w takim czymś? ![]() Cytat:
Tez miałam problem z rozróżnieniem kto jest kim ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale dzisiaj polecam Wam "Przyjaciel gangstera", francuska komedia, oglądałam jakiś czas temu i dzisiaj muszę też koniecznie zobaczyć Będzie jakoś po 22, chyba na dwójce
|
|
#3021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczymy co będzie jak się jakas księżniczka potknie o swoją bajeczną suknię tańcząc poloneza ![]() w mojej klasie jak na razie tylko jedna dziewczyna ma coś takiego ale w bardzo skromnej wersji. Bez kwiatków, koronek, diamencików, marszczeń itp.... Czekoladowy doł i beżowo, złoty gorset. Kupiła bo w tamtym roku nie mogła nić na siebie dostać- jest bardzo wysoka i bardzo bardzo szczupła.
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
ja to się szczerze boję o wygląd kilku dziewczyn z mojej klasy. nawet nie tyle o samą sukienkę (bo balowych bez raczej chyba nie założą), ale o całokształt
podejrzewam, że powieje kiczem i tandetą. dość mocno nawet powieje no ale może mnie mile zaskoczą
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Gaia no ja mam 162 może 163 cm wzrostu, dawno się nie mierzyłam.
a waże 52 kg. sukienke zaraz wrzute tylko TŻ mi zdjecia przesle;D
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
gaia, strasznie mi się podoba Twój podpis: "Real women have real curves"
![]()
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ wysłał fotki
|
#3026 |
|
Pani Buka
|
cześć dziewczyny, dawno mnie nie było
![]() xxboo, widzę, że postawiłaś na prostotę i bardzo dobrze. ja sama też nie lubię udziwnień i nie chciałam balowej sukni. przecież chodzi też o to, żeby było wygodnie, a nie, żebyś czuć się cały czas tak strasznie sztywno. taką suknię można mieć do jakiejś sesji zdjęciowej a nie całonocnej zabawy.i widzę że masz podobną figurę do mnie, wzrost i wagę również. ja nawet ważę (chociaż zależy kiedy, teraz niestety jestem w tym gorszym okresie) 2-3 kg więcej... i też wszyscy mi mówią, że jestem szczuplutka itd, ale z kolei nie mogę patrzeć na swoje uda :/ a brzuch strasznie zaniedbałam, kiedyś miałam naprawdę ładny, a teraz znów zaczyna wystawać. eh, nie chce się, nie chce...
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie.....brzuch....kie dyś mój był płaski a teraz.... szkoda gadac ale od jutra zaczynać spowrotem ćwiczyć! Nie dam się
|
|
#3028 |
|
maszyna, nie człowiek
|
suspense, dzieki
![]() jak będę mieć kieckę to też się pochwalę, póki co mam dopiero plany kupna materiału w poniedziałek Stwierdziłam, że nie bede narzekać na to jaka jestem, że powinnam poćwiczyc mięśnie brzucha, że biodra taki czy owakie, ze biust mały, czy że koścista i nie będę kombinowac jak tu cala sie zakryc :P krawcowa to znajoma rodzicow i zapewnila mnie ze tu troche zmarszczy to tak przytnie a tu zrobi co innego i bede wygladac ok ;p o dokladny opis mnie nie pytajcie, bo dopiero we wtorek sie pomierzę etc i wszystko będzie omówione w szczegółach.![]() ![]()
|
#3029 |
|
Pani Buka
|
ja się wezmę za siebie po maturze
|
#3030 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja bym się wzięła ale nie ma mnie kto zmotywować ;/ jak wspomnę w szkole to się pytają po co, albo mowia, ze i tak jestem chuda ;/ Kiedys kupilam jablko bo nie zjadlam sniadania i od razu ktos rzucil tekstem "oo, kupilas zarcia na caly tydzien. jestes pewna ze zjesz wszystko sama?". W ten sposob kompletnie nic mi sie nie chce. Ani cwiczyc, ani uczyc ;p
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

Szkoda tylko, że śnieg nie prószył. Ale "Cicha noc" brzmiała cudownie... 

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
Ale dzisiaj polecam Wam "Przyjaciel gangstera", francuska komedia, oglądałam jakiś czas temu i dzisiaj muszę też koniecznie zobaczyć