|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() Też mam niebieskie oczy ![]() Lubię turkusowe odnienie, ale zielonych też używam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hehehe...ja jak tak patrze to np. z mojej klasy z liceum chyba jestem jedyna mama... ![]() Troche denerwuje mnie fakt, ze wiekszosc ludzi widzac mnie z malym mysli sobie, ze to byla wpadka, wcale nie planowana i w ogole moja swietlana przyszlosc legla w gruzach ![]() Ale nie bede przeciez kazdemu tlumaczyla, ze chcialam, staralam sie 3 lata i po prostu spelnilo sie moje marzenie, zeby miec moja kruszynke.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3003 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie jakie mineraly?? ![]() ![]() Znasz moze te Maybelline??
![]() |
#3005 |
Zadomowienie
|
Kamila nie że jest gruby tylko taki duży chłopczyk z niego i taki bardzo silny z tego co widzę na zdjęciach jak sobie radzi na brzuszku i wogóle, mój WIki to taki suchelek mały, jest długi ale strasznie drobniutki. Tak mi się przynajmniej wydaje no i zaskoczyłaś mnie jak napisałaś że waży prawie tyle samo co mój suchelek
![]() Madzia Iza wymiata ![]() Dobra lasencje musiałabym coś popisać z tej mojej pracy także zmykam. Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2010-05-04 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam podkład mineralny w pudrze Artdeco ![]() Cienie, podkłady, róże z EDM ![]() Maybelline nie znam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zmykamy na spacerek poki pogoda w miare ladna
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3008 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktory podklad? Ten moze?? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-prasowany.htm
![]() |
#3010 |
Raczkowanie
|
w temacie kosmetyków, to zrobiłam ostatnio remanent w balsamach odżywkach itp i oddałąm siostrze
![]() ![]() nie mam nic mineralnego, ale też nie używam podkładu mam za to korektor Inglota i kilka innych ich specyfików i uważam że są bardzo "światowe" pracowałam dość długo dla Guerlain i Estee Lauder i polskie Ingloty czy tusze Rimmel wcale gorsze nie są jako kosmetyki kolorowe za duuuzzzo niższą cenę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-mineralny.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Inglota koffffam lakiery, maja cudne kolory ![]() A co do kosmetykow z "gornych polek" to juz przekonalam sie, ze te "gory" sa tylko cenowe a nie jakosciowe.... ![]() Cytat:
Wlasnie jest na mojej liscie.... ![]() Jak wrazenia? Jak kryje? Ile sie trzyma? Jaki pedzel masz do niego?
![]() |
#3013 |
Zadomowienie
|
Madzia Iza jaka ona fajna
![]() ![]() i Gratuluje ząbka i że już Grześ siedzi ![]() Własnie dostałam paczke z dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chwalę ![]() Całkiem pozytywne ![]() Buzka wyglada bardzo naturalnie, jest ładnie wygładzona kryje srednio - chyba, że nałożysz więcej warstw - ja nie próbowałam - mam ładną cerę ![]() ![]() Ten http://www.allegro.pl/item1010255305...4_gratisy.html Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
Laski jest nowy konkurs, zachecam do brania udzialu
![]() mozecie sie zglosic ![]() Ja jednak prosze o kliczki w Bobovicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Zadomowienie
|
Buziole dla solenizantow!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DiTu super, ze sie rodzinka powieksza! Dziadkowie pewnie wniebowzieci ![]() ![]() Madziu brawka dla Grzesia ![]() ![]() ![]() ![]() Zeberka wspolczuje przebojow z Malym ;/ my dzisiaj noc tez mialysmy srednia. Majucha non stop kombinuje z przewracaniem sie na brzuszek przez sen lub wedrowaniem po lozeczku. I krzyczala dzisiaj, bo sie zaklinowala- ulozyla sie w poprzek lozeczka (60cm szerokosci ma przeciez) i odpychala sie nozkami, a glowa ją wstrzymywala ![]() katekate Wiki przystojniak jak nie wiem ![]() ![]() karenina19 Andrus jak zwykle przeslodki! usmiecha sie bosko! tez bym sie rozplywala ![]() ![]() Ravenne moze nie zaczynaj teraz karmienia na spiocha, tylko po prostu jak sie obudzi i 2-3 podejscia ze smokiem nic nie dadza, to nakarm ją. Zobaczysz ile zjadla i zastanowisz sie co robic dalej ![]() Agusia gdzie Ty sie podziewalas? ![]() a dzisiaj w "stokrotce" zostalam obsluzona poza kolejnoscia! szok! na wedlinach sobie stalysmy, przed nami 5 czy 6 osob, a ekspedientka wola: pani z dzieckiem, prosze, ja pania obsuze. a ja gały jak 5 zlotych! pierwszy raz mi sie zdarzylo ![]() ![]() ja tez wypelnialam ankiety, a nic nie dostalam ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-05-04 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Ravenne ja tam nie trzymam się tak tego co napisane w Zaklinaczce, bo karzdy maluch jest inny... Fajna ta książka, są pomocne porady ale sporo jest przesadyzmu dla mnie- że wszytsko co wg. niej działa na dzieci ma zadziałać na wszystkie. Pórbowałam metody usypiania i PP i było tragicznie u nas. Mnie bardziej podobały się te kwestie rozumienia płaczu, sygnałów jakie daje dziecko itd. Skoro dziecko jest o tej 4 głodne nakarmiłabym a już napewno nie zrezygnowałabym z karmienia ok 22,23. Moje dziecko nie chce jeść więcej na raz niż 120...czasem zje 140-180 ok 23 ale to rzadko. Dzisiaj zjadł o 5 gdzieś 60 ml, a o 8.30 70 i ani grama więcej. A więc budzi się jeszcze ok 3-4.30 i karmie go i on zjada więc napewno jest głodny. To nie ten typ co je ile widzi.... wcisnąć mu się ani ml mleka więcej niż potrzebuje nie da. Wdał sie w mamusie i tatusia- oboje szczupli a za dziecka niejadki... Tż to nawet wręcz chudy i wysoki jest...
Kachula wybacz ![]() Asioczka mój cyrkował w nocy jak musiałam go przebrać, bo przesiusiał ubranko. Ale miałam go dosć... A teraz zasnął SAM. Nie usypiałam go... zaczął marudzić wziełam go z maty na kolana z gazetką. Pooglądał, pomiął troche i wziełam go na tapczan. Zmieniłam pampersa, otuliłam misiami i wkładałam smoczka jak wypadał.... I zasnął sam wtulony w misie. Na nas Zaklinaczka nie działa... Muszę sama szukać tego czego aktualnie on potrzebuje żeby zasnąć. Dałam szpinak z ziemniakiem dzisiaj... wylądował w zlewie tak mu smakował ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-05-04 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() ale mam nadrabiania zaraz lece poczytać i coś nie coś poodpisywać ![]() zauważyłam jednynie że dziewczyny mają znów jakiś nowy konkurs??? kurcze konkursomaniaczki ![]() ok spadam czytać i poklikać ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
och jaki on śliczniutki ![]() ![]() ![]() kurcze musisz tą pracę całą na nowo pisać?? a no na laptopie piszesz czy ręcznie? o matko co za nauczycielka jak ona mogła to zapodziać? ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
zazwyczaj dużo dzieciaczki muszą pić to wtedy ta kupka też jest lżejsza no i przeszłaś od razu czy stopniowo podawałaś te mleczko? bo mi kazała najpierw podawać raz w nocy po 2dniach 2 razy to mleczko i potem już dawałam częściej te następne mleko i nie mieliśmy cyrków.
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() Kamilka wlasnie zasnela to wpadlam zagladnac ale musze sie chyba za obiadek brac ![]() Troszke was napewno zdaze przeleciec. BARDZO PROSZE O KLICZKI TO MOJ PIERWSZY KONKURS NA WIZAZU MOZE UDA MI SIE ZALAPAC ![]() ![]() ![]()
#3021 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zadomowienie
|
ciagle nadrabiam.. jestem na 98str..;p
https://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja....php?id=164454 i blaagam o glosy moze wygram cos pierwszy raz w zyciu;p
#3023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny fashion klikam wam ale mam wiadomosc ze sie nie udalo
![]()
#3025 |
Wtajemniczenie
|
Ravenne gratuluję certyfikatu, super, też bym chciała choć troche gadać po angielsku a tu nic coś tam zrozumie ale żeby odpowiedzieć to już wcale
![]() Ditu pogratuluj siostrze od nas ![]() Madziu gratulację dla małego Grzesia ![]() ![]() ![]() kurcze dziewczyny jak ten czas leci, coraz więcej gratulacji i radości z kolejnych postępów naszych maluszków ![]() a moja niunia jak siedzi na leżaczku to chce sobie ugryść kolano ![]() ma na półspioszkach dwa małe misie na kolanie akurat i jak je zobaczyła to próbowała dzwignąc te kolano do buzi i aż chwytała ręką za noge zeby sobie ją pomóc dzwignąć ale to śmiesznie wyglądało ![]() i ostatnio spała ciągle w samym body z krótkim rękawem w nocy bo tak ciepło u nas w domu nawet jak mam uchylone okno dziś jedynie dałam jej jeszcze połśpioszki bo było troszke chłodniej ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- lece teraz poklikać na was ![]() ![]() ale ja też zaraz bede ![]() ![]()
![]() |
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
klikajcie w link pod banerem
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- pietrusiu - zaglosowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez ![]() ide na was zaglosowac... przez te konkursy i klikanie jak bralam Polusie to uderzylam jej glowka o laptopa ![]() ![]() ![]() ale zla jestem... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny pogłosowałam
![]() proszę tez o głosy na mnie ![]() ![]()
![]() |
#3030 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm....mysle, ze sie skusze... ![]() ![]() A pedzel chyba tez ArtDeco kupie, powinien byc ok....w tym Maybelline to chiciaz byl pedzel w zestawie a tu nic... ![]() No i te cienie....kurcze, taaaakie piekne widzialam ArtDeco zielone... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja juz poklikalam wam i zaliczone zostalo ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-05-04 o 13:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.