|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
?
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja dziś na moment /myślałam ze nawet nie zdążę poczytać co u was ale mało dziś naprodukowaliście //więc luz/ u nas też ładnie, słonecznie, choć nie tak ciepło no ale czego można chcieć w końcu to luty //dobrze że jest tak / siedzę i leję z Karolka / bo patrzy na misia uszatka i powtarza wszystko co oni mówią //a raczej wyprzedza ich z tekstem//bo zna ją już na pamięć / Cytat:
dzięki takuśna mam nadzieję że to ostatni przegląd A tak w ogóle to myślałam sobie wcześniej że jak pojadę do BB to wstąpię do cycnikowego sklepu//choć nie wiem dokładnie gdzie on jest// Ale niestety będzie mnie tak czas gonił że nie dam rady //bo zanim znajdziemy ten sklep to już czasu trochę minie a na takie przymiarki to musi być sporo czasu - bo ja nie lubię takiego czegoś kupować w pośpiechu // |
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
tak Anisiu w nocy
idziemy na drzemkę
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania dzięki kochana Bayłam w Fantazji z córą konam... ale jestem zmordowana, a jaką histerię odwaliła na koniec że miałam ochotę ją udusić ![]() Pogoda dzisiaj faktycznie cudowna! wiosna pełną gębą, aż żal wiedzieć że zima ma znowu atakować
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
aa wy gdzie? całe popołudnie się obijacie ![]() my z młodą dziś same na włościach, tż "bawi" się tu na szkoleniu http://www.hotelpodklasztorze.pl/pl/hotel wraca jutro wieczorem, już 2 razy się meldował Majka jak dorwała telefon to ja ledwie 2 słowa zamieniłam bo ona musiała zdać relację z całego dnia miałam dobrze, bo po pracy poszłam do mamy na obiadek, jutro też nie muszę gotować
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis wypoczywalam. Nawet polozylam sie odpoczac i zasnelam na godzinke
tz w pracy jeszcze siedzi, mlody niby spi. kupilam dzis przedluzke do stanika i od razu lepszy rozmiar siedze i jak zwykle ostatnio allegruje sie |
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam właśnie info na gg od koleżanki ze studiów. 1szy synek starszy od naszych chyba ze 2 lata, potem drugiego się zachciało i bliźnięta wyszły
7.go na świat prszyli Michał i Kuba. rany boskie, mąż i 3 synów na stanie
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
hej baby - wy się dziś na prawdę opieprzacie z pisaniem
chyba każda korzystała ze słoneczka //ale co robiliście jak ono zaszło ??![]() My po przeglądzie nóżek i bioderek //wszystko mieści się w normie, tylko ma lekkie płaskostopie ale tz też ma takie stopy więc to może mieć dziedziczne więc się tego raczej nie wyćwiczy do kontroli mamy iść jak skończy 4 lata jowiszku hpiii - mnie tam nie straszne 3 synów i mąż Ale teraz gdybym zaszła z bliźniakami to ![]() jedyne co by było do przeżycia to bliźniaczki ![]() Ale już przez ramie tz mi poczytał i mówi że mam już nie czarować z tymi bliźniakami
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przeczytałam , to własnie padałam od razu sobie Kristi wyobraziłam mi tam chłopki nie straszne , no w przyszłości to różnie bywa, ale przynajmniej z brzuchem do domu nie wróci, tak więc co tam sie jutro pokaże na usg przyjmę z radością i ja wczoraj się relaksowałam, po dniu mega długaśnego spraceru, 3 godziny w słonecznych promieniach, padłam o 9 godzinie razem z Mikim, wsadziłam go do łożeczka, zgasiłam światło i mówię śpimy, przespaliśmy do 7, obudził mnie mega wrzask, mama mama niunio mokra, niunio sika zlobil , okazalo sie że rossmann nie wytrzymał naporu nocnego potopu masakra bo wszystko do prania, dobrze że jakoś ceratka uratowała materac trochę nie na rękę mi to suszenie, bo przez kilka dni chciałam mieszkanie odwilgocić ![]() Veronko mieliśmy przegląd instalacji gazowej w końcu ze spółdzielni, gostek też wyjaśnił mi o co biega z tzw. grawitacyjną wentylacją, teraz wiem co robiłam źle, miałam za mało wpływającego powietrza, czasem nawiewniki w oknach nie ruszą powietrza do wyciągnięcia go przez kratki, i robiła mi sie wilgoć , nie jest powiedziane że kanały są dobrze zrobione
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
eloł.
spakowałam się jadę z torbą jak na tydzień nie będę na all wystawiać za marne grosze ![]() spakowałam prezent-lornetę dla wybywającej w świat psióły i jutro koło 6tej rano jadę (mam TLK 7.25). jeszcze tylko ciuchy muszę na jutro wyprasować
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Dostałam dziś zamówione niemieckie żele persil do kolorów i uniwersalny, zapas softlanów dla Oli i softlanów jakiś nowych tzn. wzięłam jakąś edycję limitowaną unique freshness mówię Wam baby jak cudownie pachnę Poza tym zaraz wybywamy na szwędanko po galerii To miłego dnia Dziewczyny!
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas bzdetna pogoda
pada mokry snieg, od samego rana miałam nadzieję że koło południa zaprzestanie , bo muszę wyjść ponownie na pocztę łepetyna mnie ćmi, juz słyszałam że mega niskie ciśnienie, czyżbym aż tak reagowała, jejku ja chcę wczorajsze słońce wspólczuje podróży Jowiszowa, ja nie cierpię gdzieś sama jechać pociagiem |
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak rzadko to robię,że dla mnie żaden problem te 3h w pkp. książka spakowana, byleby ogrzewanie działało w nd po 14. będę z powrotem bo mam TLK o 10.40 ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- w pon. o 12.30 mam romozwę w doradztwie personalnym w spr. jednego ogłoszenia ![]() ale nawet tam nie czytają listów motywacyjnych ani razu jeszcze w żadnej firmie nie został otwarty. a zanim do mnie dziewczyna zadzwoniła to c.v. otwierała 3 razy ![]() Kasia dziś pachnę twoim le secretem. ładne, delikatne kwiatuszki
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-11 o 11:54 |
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
3 h godziny to faktycznie pryszcz, nie sądziłam że tak szybko
z L do W-wy prawie tyle samo się jedzie dziwna sprawa a to tylko 160 km ![]() pewnie Wasze tory bardziej proste a sprzątnęłam już z grubsza jutro kosmetyczne sprawy pozostawiam małżowi![]() bo chyba sama pojadę na usg , bo nie mamy z kim Mikiego zostawić, a znowu taką całą rodzinką to głupio mi pod gabinetem sie ustawiać wyszorowałam krzesełko do karmienia, jego czas z Mikim zakończony , odnotowuję już popękania tapicerki w kilku miejscach to pewnie przez cieżar mojego kloca no nic jeszcze jednemu bobasowi wystarczy ![]() a na dwór w końcu nie idziemy, normalnie plucha, że psa szkoda na dwór wyganiać mogłam dać przesyłkę listonoszowi do nadania, bo był u mnie , nie pomyślałam wyobraźcie sobie , że dostałam dziwacznie zapakowany list, krem pod oczy dla Mikiego wielkosci może dwóch kciuków zapakowany w pudełko gdzie toster bym upchnęła, zupełnie nie kumam gdzie tu logika, i to najśmieszniejsze że za 5 zł ta usługa , dziwne a i zamówiłam szczoteczkę elektryczną tę zwykłą na baterie za 20zł, na przetestowanie dla M, jak sie do niej dorwał to z 5 minut szorował śmieszne , ale sam jeszcze i tak nie doczyści wszystkich zębów
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-11 o 13:10 |
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kristi, ty bys dala rade nawet z trojaczkami |
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Mijuś ja brałam duże uniwersal zielony i color niebieski
Ten płyn Softlan z limitowanej edycji za to naprawdę niesamowity jest!!! Babeczki kochane poszalałam dziś na zakupach, jestem lżejsza o prawie 300 zł ale bardzo zadowolona A Jowiszkowa ja właśnie uwielbiam zapachy w stuly Le secret, kwaituchowate lekkie teraz upajam się Be Delicious choć dla niektórych to smrodek,odświeżacz do wc i ogór ale ja go
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-02-11 o 19:20 |
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się obżeram czekoladową muffinką. małż upiekł podczas gdy ja oglądałam "prosto w serce"
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
a ja piekę chleb z gotowej mieszanki Lidlowej
ale coś mi podejrzanie wygląda ![]() niby rośnie , ale zobaczymy czy zakalca nie bedzie zgagę mam na maksa a zjedliśmy dziś z Mikim lasagnę z Lidla , serową tym razem na test, okropność, to był w zasadzie sos serowy z jakimiś tam płatami makaronowymi, za dużo płyny, poprzednia co mieliśmy z mięsem mielonym była ok, a ta serowa porażka
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Anka powiem ci, ze o dziwo moj maz nawet lubi te Lasagne z Lidla, ale tak jak piszesz - te z mielonym
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
mój mały cyborg usypia
wstała 7 rano,nie spała w przedszkolu ![]() żegnałyśmy się dwa razy z wasiawy mam zwieźć: jajo niespodziankę, książeczkę z naklejkami i gazetę z księżniczką ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- doszedł kabelek do mojej nokii,to mój taki pierwszy w życiu małż właśnie mi zgrywa na dysk przenośny mp3. wystarczy potem podpiąć się do kompa i zgrać na tel. ? i będę mogła sobie słuchać Eminema w pkp ?
|
|
|
|
#3024 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej jestem już w domku dziś cały dzień po za domem
byłam u mamy //pomóc jej przygotować na imprezkę do taty /ma 14 a oprawia w niedzielę / jutro muszę do południa skoczyć do miasta kupić prezencik dla syna który w niedzielę skończy 6 lat i jeszcze jakieś cukierki dla dzieci w przedszkolu na ok 13-14 ma przyjść do mnie fryzjerka /a na 16 idę na biesiadę śląską - obsługiwać niestety/ Cały dzień w biegu //jak tylko pomyślę to już jestem zmęczona // Cytat:
Miaja lepiej nie kracz bo moje nerwy tego nie strzymią //nie mówiąc już o tz czasem go nażeram jak mnie pyta czy dostałam już @ a ja mu mówię że nie //choć już mam od kilku dni/ a kiedy dostanę - a ja mu że za 8,5 miesiąca Cytat:
kiedyś miałam ją i nie specjalnie mi smakowała //była zjadliwa, ale po tym mięsie to mi się jeszcze na drugi dzień odbijało // dumam nad tym jak samemu zrobić to mięso do lasagne
|
||
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi, ja takich gotowych dan unikam jak ognia - tez nie przepadam
Ale Tzet czasem sobie na szybko robi, jak ja jestem u rodzicow ![]() Ostatnio nabralam wprawy i sama robie sosy np. do spaghetti, bo tych z torebek nie trawie. Okazuje sie, ze to calkiem proste no i smaczniejsze o wiele ![]() Faktycznie Lasagne tez prosta!! musze sprobowac, tymbardziej, ze ja tak robie czesto sos |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nie jadamy takich gotowych sosow. moze ze 2-3 razy w zyciu taki jadlam. tak szybko sie je robi i wiesz chociaz co ma w srodku, ze to nie ma sensu |
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem wam, ze gotowac nauczylam sie dopiero jak wyszlam za maz (troche pozno, nie?? ) ale za to widze postepy i nawet to polubilam. Tylko my jadamy bardziej kuchnie srodziemnomorska niz tradycyjna polska, bo tzet nie znosi typowych polskich potraw Mnie tez to na reke, bo nie wyobrazam sobie lepic pierogi czy gotowac bigos |
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Lazania prosta, nawet taki głąb jak ja to potwierdza
dumna z siebie jestem. intuicyjnie zainstalowałam program,ściągnęłam i przegrałam muzykę na telefon tak,wiem,że większość instalacji dla debili i tylko dalej,dalej,ale ani razu nie przeklnęłam! ![]() pkp mi nie straszne z eminemem edit. Ania jak ci się będzie chciało to napisz mi jutro smsa kim jest płodzik nie będę się logować, zrobię sobie dobę bez kompa
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-11 o 22:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

sama po nastęonej wypłacie się wybiorę na łowy
?

90 wszak to idealnie 
Majka jak dorwała telefon to ja ledwie 2 słowa zamieniłam

dziwna sprawa a to tylko 160 km

tak,wiem,że większość instalacji dla debili i tylko dalej,dalej,ale ani razu nie przeklnęłam!