![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]()
![]() |
#3002 | |
Zakorzenienie
|
witam
ja dziś na moment /myślałam ze nawet nie zdążę poczytać co u was ale mało dziś naprodukowaliście //więc luz/ u nas też ładnie, słonecznie, choć nie tak ciepło no ale czego można chcieć w końcu to luty //dobrze że jest tak / siedzę i leję z Karolka / bo patrzy na misia uszatka i powtarza wszystko co oni mówią //a raczej wyprzedza ich z tekstem//bo zna ją już na pamięć / Cytat:
dzięki takuśna ![]() mam nadzieję że to ostatni przegląd A tak w ogóle to myślałam sobie wcześniej że jak pojadę do BB to wstąpię do cycnikowego sklepu//choć nie wiem dokładnie gdzie on jest// Ale niestety będzie mnie tak czas gonił że nie dam rady //bo zanim znajdziemy ten sklep to już czasu trochę minie a na takie przymiarki to musi być sporo czasu - bo ja nie lubię takiego czegoś kupować w pośpiechu // |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
tak Anisiu w nocy
![]() idziemy na drzemkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania dzięki kochana ![]() ![]() Bayłam w Fantazji z córą konam... ale jestem zmordowana, a jaką histerię odwaliła na koniec że miałam ochotę ją udusić ![]() Pogoda dzisiaj faktycznie cudowna! wiosna pełną gębą, aż żal wiedzieć że zima ma znowu atakować ![]()
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
![]() a wy gdzie? całe popołudnie się obijacie ![]() my z młodą dziś same na włościach, tż "bawi" się tu na szkoleniu ![]() http://www.hotelpodklasztorze.pl/pl/hotel wraca jutro wieczorem, już 2 razy się meldował ![]() ![]() ![]() miałam dobrze, bo po pracy poszłam do mamy na obiadek, jutro też nie muszę gotować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis wypoczywalam. Nawet polozylam sie odpoczac i zasnelam na godzinke
![]() tz w pracy jeszcze siedzi, mlody niby spi. kupilam dzis przedluzke do stanika i od razu lepszy rozmiar ![]() siedze i jak zwykle ostatnio allegruje sie |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
dostałam właśnie info na gg od koleżanki ze studiów. 1szy synek starszy od naszych chyba ze 2 lata, potem drugiego się zachciało i bliźnięta wyszły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
hej baby - wy się dziś na prawdę opieprzacie z pisaniem
![]() ![]() My po przeglądzie nóżek i bioderek //wszystko mieści się w normie, tylko ma lekkie płaskostopie ale tz też ma takie stopy więc to może mieć dziedziczne więc się tego raczej nie wyćwiczy do kontroli mamy iść jak skończy 4 lata jowiszku hpiii - mnie tam nie straszne 3 synów i mąż ![]() Ale teraz gdybym zaszła z bliźniakami to ![]() jedyne co by było do przeżycia ![]() ![]() Ale już przez ramie tz mi poczytał i mówi że mam już nie czarować z tymi bliźniakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przeczytałam , to własnie padałam od razu sobie Kristi wyobraziłam mi tam chłopki nie straszne , no w przyszłości to różnie bywa, ale przynajmniej z brzuchem do domu nie wróci, tak więc co tam sie jutro pokaże na usg przyjmę z radością ![]() ![]() i ja wczoraj się relaksowałam, po dniu mega długaśnego spraceru, 3 godziny w słonecznych promieniach, padłam o 9 godzinie razem z Mikim, wsadziłam go do łożeczka, zgasiłam światło i mówię śpimy, ![]() przespaliśmy do 7, obudził mnie mega wrzask, mama mama niunio mokra, niunio sika zlobil , okazalo sie że rossmann nie wytrzymał naporu nocnego potopu ![]() ![]() masakra bo wszystko do prania, dobrze że jakoś ceratka uratowała materac ![]() trochę nie na rękę mi to suszenie, bo przez kilka dni chciałam mieszkanie odwilgocić ![]() Veronko mieliśmy przegląd instalacji gazowej w końcu ze spółdzielni, gostek też wyjaśnił mi o co biega z tzw. grawitacyjną wentylacją, teraz wiem co robiłam źle, miałam za mało wpływającego powietrza, czasem nawiewniki w oknach nie ruszą powietrza do wyciągnięcia go przez kratki, i robiła mi sie wilgoć , nie jest powiedziane że kanały są dobrze zrobione ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
eloł.
spakowałam się ![]() ![]() ![]() ![]() spakowałam prezent-lornetę dla wybywającej w świat psióły i jutro koło 6tej rano jadę (mam TLK 7.25). jeszcze tylko ciuchy muszę na jutro wyprasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Dostałam dziś zamówione niemieckie żele persil do kolorów i uniwersalny, zapas softlanów dla Oli i softlanów jakiś nowych tzn. wzięłam jakąś edycję limitowaną unique freshness mówię Wam baby jak cudownie pachnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym zaraz wybywamy na szwędanko po galerii ![]() To miłego dnia Dziewczyny!
#3014 |
Zakorzenienie
|
a u nas bzdetna pogoda
pada mokry snieg, od samego rana miałam nadzieję że koło południa zaprzestanie , bo muszę wyjść ponownie na pocztę ![]() łepetyna mnie ćmi, juz słyszałam że mega niskie ciśnienie, czyżbym aż tak reagowała, jejku ja chcę wczorajsze słońce ![]() wspólczuje podróży Jowiszowa, ja nie cierpię gdzieś sama jechać pociagiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w nd po 14. będę z powrotem bo mam TLK o 10.40 ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- w pon. o 12.30 mam romozwę w doradztwie personalnym w spr. jednego ogłoszenia ![]() ale nawet tam nie czytają listów motywacyjnych ![]() ![]() Kasia dziś pachnę twoim le secretem. ładne, delikatne kwiatuszki ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-11 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
3 h godziny to faktycznie pryszcz, nie sądziłam że tak szybko
z L do W-wy prawie tyle samo się jedzie ![]() ![]() pewnie Wasze tory bardziej proste ![]() ![]() ![]() ![]() a sprzątnęłam już z grubsza ![]() ![]() bo chyba sama pojadę na usg , bo nie mamy z kim Mikiego zostawić, a znowu taką całą rodzinką to głupio mi pod gabinetem sie ustawiać ![]() wyszorowałam krzesełko do karmienia, jego czas z Mikim zakończony , odnotowuję już popękania tapicerki w kilku miejscach ![]() ![]() ![]() a na dwór w końcu nie idziemy, normalnie plucha, że psa szkoda na dwór wyganiać ![]() mogłam dać przesyłkę listonoszowi do nadania, bo był u mnie , nie pomyślałam wyobraźcie sobie , że dostałam dziwacznie zapakowany list, krem pod oczy dla Mikiego wielkosci może dwóch kciuków ![]() a i zamówiłam szczoteczkę elektryczną tę zwykłą na baterie za 20zł, na przetestowanie dla M, jak sie do niej dorwał to z 5 minut szorował ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-11 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kristi, ty bys dala rade nawet z trojaczkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Mijuś ja brałam duże uniwersal zielony i color niebieski
![]() ![]() Ten płyn Softlan z limitowanej edycji za to naprawdę niesamowity jest!!! Babeczki kochane poszalałam dziś na zakupach, jestem lżejsza o prawie 300 zł ale bardzo zadowolona ![]() A Jowiszkowa ja właśnie uwielbiam zapachy w stuly Le secret, kwaituchowate lekkie ![]() ![]() ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-02-11 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
właśnie się obżeram czekoladową muffinką. małż upiekł podczas gdy ja oglądałam "prosto w serce"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
a ja piekę chleb z gotowej mieszanki Lidlowej
ale coś mi podejrzanie wygląda ![]() niby rośnie , ale zobaczymy czy zakalca nie bedzie ![]() zgagę mam na maksa a zjedliśmy dziś z Mikim lasagnę z Lidla , serową tym razem na test, okropność, to był w zasadzie sos serowy z jakimiś tam płatami makaronowymi, za dużo płyny, poprzednia co mieliśmy z mięsem mielonym była ok, a ta serowa porażka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
Anka powiem ci, ze o dziwo moj maz nawet lubi te Lasagne z Lidla, ale tak jak piszesz - te z mielonym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
mój mały cyborg usypia
![]() ![]() żegnałyśmy się dwa razy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- doszedł kabelek do mojej nokii,to mój taki pierwszy w życiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | ||
Zakorzenienie
|
hej jestem już w domku dziś cały dzień po za domem
byłam u mamy //pomóc jej przygotować na imprezkę do taty /ma 14 a oprawia w niedzielę / jutro muszę do południa skoczyć do miasta kupić prezencik dla syna który w niedzielę skończy 6 lat i jeszcze jakieś cukierki dla dzieci w przedszkolu na ok 13-14 ma przyjść do mnie fryzjerka /a na 16 idę na biesiadę śląską - obsługiwać niestety/ Cały dzień w biegu //jak tylko pomyślę to już jestem zmęczona // Cytat:
Miaja ![]() bo moje nerwy tego nie strzymią ![]() czasem go nażeram jak mnie pyta czy dostałam już @ a ja mu mówię że nie //choć już mam od kilku dni/ a kiedy dostanę - a ja mu że za 8,5 miesiąca ![]() Cytat:
kiedyś miałam ją i nie specjalnie mi smakowała //była zjadliwa, ale po tym mięsie to mi się jeszcze na drugi dzień odbijało // dumam nad tym jak samemu zrobić to mięso do lasagne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
Kristi, ja takich gotowych dan unikam jak ognia - tez nie przepadam
![]() Ale Tzet czasem sobie na szybko robi, jak ja jestem u rodzicow ![]() Ostatnio nabralam wprawy i sama robie sosy np. do spaghetti, bo tych z torebek nie trawie. Okazuje sie, ze to calkiem proste no i smaczniejsze o wiele ![]() Faktycznie Lasagne tez prosta!! musze sprobowac, tymbardziej, ze ja tak robie czesto sos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nie jadamy takich gotowych sosow. moze ze 2-3 razy w zyciu taki jadlam. tak szybko sie je robi i wiesz chociaz co ma w srodku, ze to nie ma sensu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem wam, ze gotowac nauczylam sie dopiero jak wyszlam za maz (troche pozno, nie?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
Lazania prosta, nawet taki głąb jak ja to potwierdza
![]() ![]() ![]() dumna z siebie jestem. intuicyjnie zainstalowałam program,ściągnęłam i przegrałam muzykę na telefon ![]() ![]() pkp mi nie straszne z eminemem ![]() edit. Ania jak ci się będzie chciało to napisz mi jutro smsa kim jest płodzik ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-11 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.