Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 21:18   #3001
Sarasfati
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Spróbuj tej tańszej czy Solutions, ale tylko regularne stosowanie kosmetyku przynosi jakiś efekt. Teraz w tej rozpisce ofert dodatkowe do katalogu z serii Skin So Soft jest
Masażer do ciała
w specjalnej cenie: 4,90 netto
(cena regularna: 8,00)
4826 4
Póki co jestem bardzo systematyczna

Masażer mam, nie Avonowy, bo Avonowy mnie nie powalił...

Spróbuje na razie chyba Solutions...i koniecznie muszę zrezygnowac z tych goracych kapieli :'-(

Własnie!!! Odnośnie chłodzenia to Solutions ma ten efekt? Bo bardzo bym chciała tego uniknąć.....Wcześniej miałam Perfektę chłodzącą....hhmmmm....wr ęcz mrożącą- nie przypadło mi to do gustu...

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-04-12 o 21:19
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:19   #3002
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Spróbuj tej tańszej czy Solutions, ale tylko regularne stosowanie kosmetyku przynosi jakiś efekt. Teraz w tej rozpisce ofert dodatkowe do katalogu 6 z serii Skin So Soft jest
Masażer do ciała
4826 4

Ja kiedyś miałam z Evelina serum chłodzące na cellulit, było w porządku
ćwiczenia na cellulit są najlepsze do tego owszem bachnąć se jakiś krem i moze byc efekt

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Testowałam na sobie obydwa odcienie i w ivory moja twarz wyglądała jakby była różowa, mam ciemne włosy, więc to był dość wyrazisty dla mnie efekt, za to nude o wiele lepiej ze mną współgra. Tak, jak już niektóre z dziewczyn pisały ivory - tonacja różowa wg mnie nadaje się dla bladych blondynek i rudych, natomiast nude - tonacja brzoskiwniowa.
Najlepiej weź sobie próbki
czy ja wiem ja jestem ciemną brunetką i ivory dobrze na mnie lezał

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:23   #3003
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ćwiczenia na cellulit są najlepsze do tego owszem bachnąć se jakiś krem i moze byc efekt

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

czy ja wiem ja jestem ciemną brunetką i ivory dobrze na mnie lezał
Może to po prostu moje odczucia, bo ivory praktycznie ze wszystkich firm wygląda na mnie jakby był różowy, a gdy testowałam ivory na kuzynce o takim słowiańskim typie urody to jej to idealnie pasowało
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:25   #3004
mode24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ravegirl91 Pokaż wiadomość
jak masz zamówienie na tysiaka, to możesz zamówić krem Anew Ultimate Gold Emulsion za 7 zł

Jak to .? o co chodzi bo nie rozumiem... z lojalnościowego za 1000 zawsze jeden produkt jest z tego co wiem
bo jest jeden- ten kod który podała wrrxd jest staly do każdego kat- demo wsparcia czy jakos tak- za zamówienie na 1000 pln w poprzednim katalogu można było w 5 zamówic wode Scentini- sama ją zamówiłam- dostałam wodę a nie krem, w 6 w strefie pokazuje sie woda Up to You- kremu niestety nigdzie nie widać...

Strefa-> wiadomości-> programy dla konsultantek-> program lojalnościowy-> aktualna oferta i za 4,50 jest woda Scentini ( dotyczy kat. 5)

Edytowane przez mode24
Czas edycji: 2011-04-12 o 21:37
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:27   #3005
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Może to po prostu moje odczucia, bo ivory praktycznie ze wszystkich firm wygląda na mnie jakby był różowy, a gdy testowałam ivory na kuzynce o takim słowiańskim typie urody to jej to idealnie pasowało
wszystko możliwe

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 21:31   #3006
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
W tym roku w koszu wylądowało tyle nie trafionych kosmetyków i jak sobie policzę ile kasy na to mi poszło a potem do kosza trafiło to sama jestem na siebie wściekła

Dlatego teraz sprawdzam (może i za bardzo) opinie innych
Nie wyrzucaj tylko oddaj, odsprzedaj...
szkoda kasy na wyrzucanie

Cytat:
mi też wiele kosmetyków nie siada , ale je wtedy odsprzedaje .
I przynajmniej mam swoje doświadczenie i z kasą jestem na zero [COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Nakładam i masuję, jak jest za gęste dolewam wody przegotowanej. Miałam pół miseczki(takiej na płatki śniadaniowe) i wystarczyło mi na peeling całego ciała pod prysznicem. Cukier właśnie bardzo fajnie ściera i masuje.
A to ja myslalam ze Ty na mordziatke taki peeling sobie robisz domowy.
Do cialka to jak mi sie chce to robie kawowy i wtedy dosypuje albo soli albo cukru + kakao i oliwa z oliwek. Balsamu nie musze po nim uzywac
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:32   #3007
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Nie wyrzucaj tylko oddaj, odsprzedaj...
szkoda kasy na wyrzucanie

A to ja myslalam ze Ty na mordziatke taki peeling sobie robisz domowy.
Do cialka to jak mi sie chce to robie kawowy i wtedy dosypuje albo soli albo cukru + kakao i oliwa z oliwek. Balsamu nie musze po nim uzywac
tak kawowy ahhh raz w tygodniu musze zrobić taki nawyk już ale warto !!

mnie by serce pękło jakbym miała cały produkt do kosza wywalić .

Maleństwo moje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 21:38   #3008
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
tak kawowy ahhh raz w tygodniu musze zrobić taki nawyk już ale warto !!

mnie by serce pękło jakbym miała cały produkt do kosza wywalić .
O wlasnie...
Teraz sie mecze z "cudnym" specyfikiem do wlosow... taki w niebieskiej buteleczce niby to ma pomagac na rozdwojone koncowki czy cos.
Maaaamciu jaki to koszmar dla mnie. Wlosy jak straki mam po tym. Nie musze uzywac lakieru ani zelu hehehe. Ale juz resztka zostala... dam rade
Nie bede sie juz ludzila ze jest cos lepszego od serum do wlosow AT (tego olejku)
Stary 2011-04-12, 21:40   #3009
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Kurcze chciałam zamówic ten zestaw z Morza Martwego,ale piszecie,że jakoś męsko pachnie i chyba zrezygnuję

Zestaw ten bardzo ładnie pachnie i nie pachnie mi mesko tylko tak jak przystało na morze martwe
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:45   #3010
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
O wlasnie...
Teraz sie mecze z "cudnym" specyfikiem do wlosow... taki w niebieskiej buteleczce niby to ma pomagac na rozdwojone koncowki czy cos.
Maaaamciu jaki to koszmar dla mnie. Wlosy jak straki mam po tym. Nie musze uzywac lakieru ani zelu hehehe. Ale juz resztka zostala... dam rade
Nie bede sie juz ludzila ze jest cos lepszego od serum do wlosow AT (tego olejku)
a ja go mam w planach zamówic , ciekawe jak to u mnie bedzie po tym olejku z at strasznie włosy mi sie tłuszczą a daje odrobinkę na koncówki tylko . nie wiem co jest

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
Zestaw ten bardzo ładnie pachnie i nie pachnie mi mesko tylko tak jak przystało na morze martwe
dokładnie cukierkami na pewno nie bedzie pachnieć

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 21:47   #3011
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
a ja go mam w planach zamówic , ciekawe jak to u mnie bedzie [COLOR="Silver"]
Slyszalam (czytalam) tu o tym balsamie pochlebne opinie tez.
Ja odradzam.

Edytowane przez Ewlyn
Czas edycji: 2011-04-12 o 21:48

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 21:53   #3012
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Slyszalam (czytalam) tu o tym balsamie pochlebne opinie tez.
Ja odradzam.
zaryzykuje

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 21:55   #3013
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
oj to widzę że Tobie pasuje
Mi za cholerkę
Cytat:
Testowałam na sobie obydwa odcienie i w ivory moja twarz wyglądała jakby była różowa, mam ciemne włosy, więc to był dość wyrazisty dla mnie efekt, za to nude o wiele lepiej ze mną współgra. Tak, jak już niektóre z dziewczyn pisały ivory - tonacja różowa wg mnie nadaje się dla bladych blondynek i rudych, natomiast nude - tonacja brzoskiwniowa.
Najlepiej weź sobie próbki
Dziękuję bardzo za opinie w takim razie wezmę nude

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
a ja go mam w planach zamówic , ciekawe jak to u mnie bedzie po tym olejku z at strasznie włosy mi sie tłuszczą a daje odrobinkę na koncówki tylko . nie wiem co jest

Wiesz mają go moje kolezanki w zamian za serum na zniszczone końcówki i są niezadowolone, mówią że mają po nim włosy "sianowate"
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:58   #3014
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za opinie w takim razie wezmę nude

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Wiesz mają go moje kolezanki w zamian za serum na zniszczone końcówki i są niezadowolone, mówią że mają po nim włosy "sianowate"
tylko jak coś to nie bij kochanie

No widzicie , moja siostra zaś sobie go zachwala

uciekam miśki drzemać
dobranocka ;*

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 21:59   #3015
kraska12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
oj kobietko zamieszalas ja tez jestem dzien d i po pierwsze chodzi ci o kat5 czy kat 6 wedlug naszego harmonogramu jesli zamawialas we wtorek tydzien temu to date dostawy powinnas miec na wczoraj jesli wczoraj jej nie dostalas dzwon do avonu jesli zamowienie robilas juz z k6 to niestety pierwszy termin na dostawe regularna z nowego kat dla literki''d'' jest na 25kwiec rozumiesz juz????

Oj tak, już kumam Dzięki dziewczyny za pomoc Hmmm widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak tylko zamówić paczkę kurierem Na przyszłość będę wiedziała już co i jak jest z tą regularną. Gdybym nie powiedziała klientkom, że będą miały kosmetyki już w tym tygodniu to bym poczekała do tego 26.04, a tak to 6,90 w plecy, ach niby niewielkie pieniądze ... ale zawsze to pieniądz
Ps. Chodziło mi o zamówienie z katalogu 6.

kraska12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:00   #3016
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez kraska12345 Pokaż wiadomość
Oj tak, już kumam Dzięki dziewczyny za pomoc Hmmm widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak tylko zamówić paczkę kurierem Na przyszłość będę wiedziała już co i jak jest z tą regularną. Gdybym nie powiedziała klientkom, że będą miały kosmetyki już w tym tygodniu to bym poczekała do tego 26.04, a tak to 6,90 w plecy, ach niby niewielkie pieniądze ... ale zawsze to pieniądz
Ps. Chodziło mi o zamówienie z katalogu 6.
za błędy trzeba płacić

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 22:04   #3017
kraska12345
Raczkowanie

Święta prawda niestety

Stary 2011-04-12, 22:04   #3018
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
glutka? nie pisz tak bo mnie zniechęcisz jednak do tej serii, bo będę miała glutowate skojarzenia
no dobra, nie będę... żurek może być?

Cytat:
łaaał... mój nawet nie zauważa jak zmieniam kolor włosów... (co prawda są to ciemne brązy, czernie i tym podobne odcienie, ale ostatnio eks mnie spotkał w tramwaju i się zapytał co mam takie czarne )
qrcze, to tak jak mój, w lutym zrobiłam sobie śliwkę "bakłażan" -no widac było jak diabli, wszyscy zobaczyli a ja się żaliłam że mój mąż nie w końcu po tygodniu ochrzaniłam go że wszyscy widzą a on nie , na co to on mi odpowiedział" "widziałem że coś jest inaczej, ale nie wiedziałem co- myslałem że masz włosy brudne" ja w życiu włosów nie miałam brudnych, codziennie je myję, no tak mnie on osłabił że myślałam że zemdleję albo mu przywalę patelnią

Cytat:
Napisane przez kloog Pokaż wiadomość
Co 3 dni przez 3 tygodnie.

Mam pytanie jeszcze o czerwcową konferencję. Była któraś z Was już na takiej? Bo jakby mi się udało to się zastanawiam jak mogę to rozwiązać logistycznie bo jestem z południa Polski, a konferencja w W-wie... Ile trwa taka konferencja, o której się zaczyna itd No i mam nadzieję, że jako to jest forma nagrodzenia za dobre wyniki sprzedaży, to się nie płaci za 'wstęp'?
z liderką to omów, one będą odpowiedzialne za transport grupy wraz z OMS
Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
bo jest jeden- ten kod który podała wrrxd jest staly do każdego kat- demo wsparcia czy jakos tak- za zamówienie na 1000 pln w poprzednim katalogu można było w 5 zamówic wode Scentini- sama ją zamówiłam- dostałam wodę a nie krem, w 6 w strefie pokazuje sie woda Up to You- kremu niestety nigdzie nie widać...

Strefa-> wiadomości-> programy dla konsultantek-> program lojalnościowy-> aktualna oferta i za 4,50 jest woda Scentini ( dotyczy kat. 5)
kod na gift za 1000zł jest niezmienny, tylko asortyment się zmienia
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:08   #3019
Ravegirl91
Raczkowanie

technika robisz??

A no w tym roku kończe technikum ;p

hehe dobrze że ja nigdy nie miałam owych problemów
Nigdy w życiu nie musiałam nic zwracać

Ja raz robiłam zwrot jak kumpela zamówiła sobie piórnik z logo i przyszedł w środku przecięty jakby skalpelem ;/

No wiem tą wodę mam ale właśnie zastanawiam się skąd ten krem ;/ też nigdzie go nie widziałam w takiej cenie.... Z tego co patrze na katalogowym to to jest owszem w lojalnościowym ale z dawnego katalogu

Skorzystałam z waszej rady co do zielonej serii solutions i powróciłam do niej za kilka dni dam znać jak na mnie działa przy regularnym działaniu może faktycznie coś pomoże ;D
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:11   #3020
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
technika robisz??
ja myślę,że ona jest w ostatniej klasie technikum a w czerwcu są egzaminy zawodowe mój egzamin zawodowy za rok [ technik usług kosmetycznych]

Cytat:
Napisane przez Dagus9 Pokaż wiadomość
oj cos mi sie wydaje ze trzeba bedzie dzwonic Miałyscie kiedys taka sytuacje ?
ja miałam raz podobną sytuację ale kurier jednak przyjechał po godz. 20 a zawsze był z rana

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
ooo a skąd masz próbkę farby?? Czyżby avon wprowadzał farby do sprzedaży ??

ziarnko piasku jest KK w UK i tam takie rzeczy mają

Cytat:
Napisane przez kraska12345 Pokaż wiadomość
Hmmm trochę kumam ale nie do końca Miałam chyba literkę D przy zamówieniu. Zawsze składałam według harmonogramu i robiłam to we wtorki, paczka przychodziła czasami już nawet w piątek, raz była w sobotę. I teraz myślałam, że też tak będzie ... że już w piątek, góra w sobotę będzie paczka ... i teraz nie wiem czy będzie w tym tygodniu czy dopiero wg harmonogramu 26.04.

paczki wczesniej mialas bo zamawiałaś może w 2/3 terminie regularnej

a pierwsze paczki wraz ze startem nowego katalogu są dostarczane w poniedziałki [np.jeśli zamówiłaś na kuriera płatnego(6,90zł) do piątku do godz.11:00 lub jesteś dzień A

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
cukier,miód i sok z cytryny buźka gładka jak pupcia niemowlaka.

ten przepis jest podobny do przepisu na pastę cukrową do depilacji

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Brakuje mi kilku złotych do 800, ale nie mam zamiaru dobijać. Oj nie!
do tysiaka brakuje Ci tylko 200 zł a katalog dopiero się zaczyna więc do 4maja(koniec kat.6) Twoje klientki mają [jeszcze] czas ,żeby coś domówić

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Mnie nie podrażnia skóry ( clearskin też mi nie podrażniał). Nie wiem czy jest silna.... ma drobne, ale ostre i skuteczne drobinki i buźka jest po niej gładziutka. Ograniczeń wiekowych na nią nie ma, jest przeznaczona do określonych problemów skórnych (już emza je ładnie wypisała ) a nie do wieku.
właśnie ja mam jeszcze 19 lat prawie 20 lat [do lipca ale mikrodermabrazję zamówię jeszcze w kat.5 za 30 zł i wypróbuję może akurat mi podpasuje

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja bym postawiła na mikrodermabrazję
Cytat:
dokładnie !!! chroń cię bożę od tego aparatu !!
dziękuję w takim razie zamawiam mikrodermabrazję

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
Szukam ratunku dla mojej buzi- mam skórę trądzikową i dużo przebarwień.
na próbę zamów właśnie mikrodermabrazję i się okaże czy Ci pomoże

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-12 o 22:18
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:15   #3021
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Ale dużo piszecie,zniknęłam na kilka godzin i kilka stron do nadrobienia,szalone kobitki

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
tylko najpierw napisz adres na kopercie bo załatwisz się tak jak ja z tą różnicą, że wszystko spakowane, formularz w środku... tylko skąd u diabła wziąć teraz adres, który widnieje na..... formularzu
urocza jesteś no ja już spakowałam wszystko,zaadresowałam,św istek na polecony wypełniłam,i jutro na pocztę
Cytat:
Sarunieczka kochanie dzięki twoim zdjęciom nawet podoba mi się ten drugi kolor cieni Midnight Lustre wcale takie ciemne nie wychodzą jak się obawiałam
Tak,nie są takie ciemne,dla mnie wręcz za jasny był,bo ja lubię oczy mocno

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Czekaj czekaj to czyli ivory czy nude
Ale i tak dzięki juz mam trochę naświetlone co wziąć
Tak jak już pisały dziewczyny,Ivory i Nude najjaśniejsze,Ivory chłodny odcień,Nude ciepły
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:19   #3022
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Spróbuj tej tańszej czy Solutions, ale tylko regularne stosowanie kosmetyku przynosi jakiś efekt. Teraz w tej rozpisce ofert dodatkowe do katalogu 6 z serii Skin So Soft jest
Masażer do ciała
4826 4

Ja kiedyś miałam z Evelina serum chłodzące na cellulit, było w porządku
no ja mam to z eveline, ale jak przesadzę z ilością to mi tyłek marznie
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
qrcze, to tak jak mój, w lutym zrobiłam sobie śliwkę "bakłażan" -no widac było jak diabli, wszyscy zobaczyli a ja się żaliłam że mój mąż nie w końcu po tygodniu ochrzaniłam go że wszyscy widzą a on nie , na co to on mi odpowiedział" "widziałem że coś jest inaczej, ale nie wiedziałem co- myslałem że masz włosy brudne" ja w życiu włosów nie miałam brudnych, codziennie je myję, no tak mnie on osłabił że myślałam że zemdleję albo mu przywalę patelnią
poprawiłaś mi humor na wieczór

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:26   #3023
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
no właśnie skąd masz tą informację o tym kremie??

a propo tych minikatalogów orientujecie się czy dostaniemy ich tyle sztuk ile zamówionych katalogów??
koleżanka miała taką info ze starej gazetki AM w której były podane przykładowe zestawy z kiedyś tam

a ktoś z trendujących pisał że zamawiając 20 kat. dostał 20 minikat.
plus oczywiście 1 nam razem z katalogiem ofoliowany

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
jednymi z podstawowych wskazan do mikrodermabrazji są przebarwienia, blizny potradzikowe, zaskorniki, rozszerzone pory...pojedyncze stany zapalne czy zmiany ropne się po prostu omija, jak najbardziej mozna mikro czy kwasy wykonac

Co myslicie o nowych wodach scentini? moje klientki sie, ze tak powiem "rzucily" i mam duzo zamowien na nie.

tak tak, dokładnie

a co do tych wód to u mnie wiele osób pytało o nie , ale nikt jak narazie nie chce

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
J

Przypomniałaś mi o mojej mikrodermabrazji Muszę ją wykorzystać, bo peeling niebieski się kończy. Naprawdę nie wybaczę im, że go wycofali. Dlaczego skoro był taki dobry?? Może warto do nich napisać i będzie powrót na życzenie klientów
A pamiętacie takie płatki z Anew chyba też coś z dermabrazją miały wspólnego, fajne były, ale oczywiście jak coś jest fajne to trzeba wycofać. Chyba to motto Avonu.

to chyba były peelingujące płatki z serii Anew Clinical w białym pojemniczku jakiś czas temu były za ok 10-12 zł w IOS
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 22:28   #3024
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
ja mam z Eveline na cellulit ale rozgrzewający,czasem mnie dupa parzy jak diabli ale działa

cholercia,czuję że mi się nie uda z tym zwrotem,a raczej wymianą na większy pierścionka Demi,bo on jest w kat.06,a w 07 i 08 nie ma,a nie zdążą mi na pewno zrobić korekty w takim krótki czasie...
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:35   #3025
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
coś mi świta, że dobrych 10 lat temu była dostępna seria Naturals gruszkowa
ano było coś z gruszeczką nawet pamiętam obrazek

Cytat:
Napisane przez Dagus9 Pokaż wiadomość

Wybrałąm przesyłke regularna zamawialam tydzien temu w srode , powinna byc dzis
A byłaś cały dzień w domu? Ja miałam taką sytuację i okazało się, ze był jak mnie przez chwilę nie było. Jedynie to mi się przydarzyło, nigdy po terminie nie był.

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
... no wlasnie kolezanka ewidentnie cos namieszala dzien ''d'' ma zawsze termin we wtorek dostawa w poniedzialek dzien ''c'' na termin zamowienia w srody a termin dostawy we wtorki (oczywiscie w okresie swiat sa zmiany ale teraz nie)
termin w środy, dostawa we wtorki to ma dzień E nie C.
W ogóle w tej całej dyskusji pomieszałyście dziewczyny Dagus9 pisała o tym, że jej paczka nie przyszła, nic o swoim dniu nie pisała, tylko, że zamawia środy, dostawę ma we wtorki, a o dniu D pisała inna (nie chce mi się już szukać postu,Kraska chyba) I stąd to nieporozumienie.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
że tak się wtrącę - zmywacz jest super mam na niego stałe klientki sama stosowałam w przebłyskach, kiedy nie obgrywałam i wg mnie też ok
moja mama jest nim zachwycona

już na dzień dobry dużym plusem tego zmywacza jest to, że jest w dużej butelce
O tak, zmywacz super . Dobrze zmywa i jest delikatny, bez acetonu - nie zostawia suchej płytki jak te z acetonem.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-04-12 o 22:44
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:36   #3026
kraska12345
Raczkowanie

karinka paczki wczesniej mialas bo zamawiałaś może w 2/3 terminie regularnej

zgadza się, zamawiałam regularną i miałam już w piątek/sobotę dostawę

a pierwsze paczki wraz ze startem nowego katalogu są dostarczane w poniedziałki [np.jeśli zamówiłaś na kuriera płatnego(6,90zł) do piątku do godz.11:00 lub jesteś dzień A

aha ... czyli tak czy siak paczka będzie dopiero w poniedziałek jesli zamówię kurierem ... aj ... to chyba jednak zamówię regularną i będzie w piątek za darmo ... a klientki przeproszę za nieświadome wprowadzenie w błąd ... 4 dni troszkę dłużej poczekają... tak to jest jak się jest "nowym" i wielu rzeczy się nie wie ach ... no ale człowiek podobno uczy się przez całe życie .... a i tak umiera głupi

Stary 2011-04-12, 22:38   #3027
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teraz inne, nawet nie wiem jakie, chyba czas zacząć używać
Stary 2011-04-12, 22:41   #3028
kloog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
z liderką to omów, one będą odpowiedzialne za transport grupy wraz z OMS
tak? nie wiedziałam. w takim razie super dzięki za info, na pewno ją o to spytam
kloog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:47   #3029
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość

Ja już po kąpieli (jak zwykle megagorącej) - mój cellulit rośnie w siłę
W związku z tym zastanawiam się nad jakimś specyfikiem antycell...... nie wiem czy wybrać Solutions czy Anew..... siostra chwali S.
Ja sobie zamówiłam z anew, a potem zamówię z Solutions i porównam. Kiedyś miałam i Anew i Solutions, ale nieregularnie stosowałam i nic w sumie nie mogę na ich temat powiedzieć .
Stary 2011-04-12, 22:51   #3030
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

ojej, dziewczyny-szalejecie-nadrabiam już od 2 godzin, a tu patrze już następne strony
Powiem wam, ze właśnie jestem w trakcie używania tej mikrodermabrazji i jestem zawiedziona Używam od ponad miesiąca i przeszłam już wszystkie 4 kroki i nic nie widać poprawy a strasznie mi sie podrażniła buzia i Już dużo lepszy efekt jest po maseczkach niz po niej

Odnośnie oferty za 1000 zł- to koleżanka się pomyliła i dodała na katalogowym ofertę, która była w zeszłym roku

Jestem strasznie wkurzona na firmę teraz- juz kilka razy zamawiam zestawy po szkoleniu i za każdym razem nie przychodzą te zestawy a firma sobie nalicza KRMZ Dzwonie do centrali, a tu nie wiedza o co chodzi i każdym razem kobitka na infolinii piszę reklamację, a tu na drugi dzień to samo (zamawiam same zestawy) Ważne ze sobie za szkolenie nie zapomnieli policzyć 2 x 35 zl (oczywiście o sobie to zawsze pamiętają) Mam tego dosyć- chyba im zaraz coś wysmaruję

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-04-12 o 22:52
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości