|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
i statystyki endo idą w dół. bida
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
a mi się dobrze biega w taka pogodę
![]() środę przy 2 stopniach i lekkiej mżawce poszłam do pobliskiego parku z myślą o jednym okrążeniu - wyszło 3 kółka i ponad 5 km w 32 minuty z podbiegami ![]() wczoraj to samo ale przy zacinającym deszczu ze śniegiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bieganie po artroskopii kolana
Byłam biegać, a w zasadzie to przez 5 km uprawialam baseball
![]() Machnelam się i w endo ustawiłam baseball a nie bieganie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś wylazłam żeby zobić 12-15 km a zrobiłam 6.
tak mi sie jakoś źle biegło ze szok. Nogi jak z ołowiu, głowa mnie rozbolała, mdło mi sie robiło. Nie wiem co to, może się za ciepło ubrałam (i tak się wróciłam już z za drzwi i ściagnęłam bokserkę z pod spodu ![]() Oby zwalczył, nie mam ochoty na chorowanie. ![]() A na koneiec mnie jeszcze noga rozbolała do kompletu i wszystkie zbiegi piechotą. ![]() Kurcze, tak teraz kojarzę, moze i choróbsko ![]() ![]() A jeszce na dokąłdkę miałąm spotkanie z dzikami. Przeleciała mi przed nnosem locha z jakąs duza iloscia warchlaków. Wryło mnie w miejsce, nie wiedziałam z nerwów czy biec dalej , bo moze sa tam jeszcze inne dziki, czy zawracać, ale dziki biegły na ukos czyli jakbym zawróciła to może akurat tez by tam były. ![]() Ale miałąm stracha. No prędko to ja tamtędy znów nie pobiegnę.
#3005 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do dzików,to u mnie bywa podobnie,bo biegam przez leśne trasy,ale spotykałam sarenki,jelenie,kuny chyba jakieś,bezpańskie psy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
szybkiego powrotu do zdrowia biegania!
ja niedawno jak wieczorem biegałam w parku w centrum miasta spotkałam młodego lisa, który na rabacie bawił się jak szczeniaczek ![]() w lesie sama to bym się pewnie wystraszyła, dzika napewno ![]() wczoraj to wogóle stracha miałam, deszcz padał to pusto, cicho, ponuro, niby latarnie świecą, jakiś monitoring też jest ale i tak nieswojo się czułam, jakby mi kto nagle zza krzaka wypadł to bym chyba na zawał zeszła ![]() u mnie jutro druga dycha do maratonu, podobno pakiety startowe rozeszły się jak świeże bułeczki, wyczerpał się limit miejsc - 1200 osób pobiegnie, troszkę mi szkoda, że nie biegnę ale pójdę chociaż pokibicować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
25km po górach pierdyknięte
![]() ![]()
#3009 |
Raczkowanie
|
Wow ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- No to sruuu do lasku nadrabiac ![]()
#3010 |
Wtajemniczenie
|
Przez okno widzę biegaczy i źle się z tym czuję,że sama nie mogę.Taki biegowy kac.
Jest na forum jakaś biegająca osoba z Legnicy? Chętnie bym pobiegała razem z kims,bo w lesie (Lasek Złotoryjski) robi się coraz bardziej straszno o tej porze roku. Mam zamiar już we wtorek wznowić bieganie.Chyba się zdązę podleczyć do tego czasu |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Konto usunięte
|
Ja już dzisiaj pobiegałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Też polecam Kanelji. Ja i mój facet tylko w nich biegamy.
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Bynajmniej u mnie się sprawdza. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Dziś rano wstałam o 6.30 pierwsze co start do okna pierwsza myśl o wreszcie nie pada i tym oto sposobem o 7:30 biegałam i oddychałam pełną piersią świeżym rześkim porannym powietrzem - zrobiłam 7 km ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Wtajemniczenie
|
Boże,jak Wam zazdroszczę... rzeczywiście przez weekend bardzo fajna pogoda do biegania,bez deszcze,chlapy,błociska.C óż - byle do wtorku...
megiii85 - naparu z lipy nie mam ,ale herbatkę z imbirem owszem i właśnie popijam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie dzisiaj wybralam w kincu pobiegac i bylo super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
![]() Powiem Ci szczerze, że nawet nie patrzę dokładnie na zegarek ile mi zajmuje moje bieganie. W moich rejonach jutro i wtorek deszcz, a środa już bez opadów. Więc w środę startuję ;D Edytowane przez megiii85 Czas edycji: 2014-11-23 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Wtajemniczenie
|
Ja też rekreacyjnie.Ale biegam ten sam dystans co Ty i chciałam porównać czasy chciaż tak mniej więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj 6,5 km w 40,5 minuty, srednio nieco ponad 6 minut na km, czasem uda mi się zejść poniżej 6 - jak jest z górki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Raczkowanie
|
Moje bieganie z wyjściem z domu bieganiem i powrotem do domu zajmuje mi tak z 45-50 min ale zaznaczam, że nigdy nie patrzałam dokładnie na zegarek tak jak mówiłam nie biegam na czas i czas mnie w ogóle nie interesuje tylko dystans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
![]() Dzisiaj po pracy wreszcie pobiegnę ![]() Miłego dnia wszystkim biegającym no i motywacji,bo za oknem coraz mniej zachęcająco Edytowane przez Agafitness Czas edycji: 2014-11-25 o 05:54 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
słyszałyście?? http://night-runners-pl.blogspot.com...pzla-chce.html żenua
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
Czytałam to ostatnio i się oburzyłam. Nawet jeśli nie będę startować nigdzie, to i tak wg. mnie to przegięcie pały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba mieć nadzieję,że nie wprowadzą tego w życie
![]() Zrobiłam dzisiaj 7km przez las,ale nadal chora jestm i szło mi ciężko.Ważne jednak,że się zmobilizowałam i przebiegłam Jutro rano znowu powtórzę ten sam dystans,ale biegnę z mężem + pies "przyczepiony" do mnie na uprzęży biegowej |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Raczkowanie
|
Ja planuję iść biegać w czwartek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zdarza wam się biegać po treningu siłowym? Ja ostatnio poszłam i uznałam, że to chyba dla mnie zbyt dużo na raz
![]() ![]()
#3026 |
Zakorzenienie
|
Monika od nas biega po siłowm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
Ja nie po siłowym ale robie FocusT25 i 3 razy biegałam 5k przed focusem.Wytrzymałam -a raczej moje kolana- 3 tygodnie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3028 |
Raczkowanie
|
Ja dzis 5 km
![]() ![]() Siódmy tydzień biegania w trakcie ![]() ![]()
#3029 |
Wtajemniczenie
|
Trening biegowy bezpośrednio po siłowym cięzko solidnie wykonać,bo mięśnie są już zmęczone i potrzebują regeneracji. Wydaje mi się,że lepiej ćwiczyć w taki sposób: dzień treningu siłowego,dzień treningu biegowego itd.
Ja wstałam dzisiaj zakatarzona,z zawalonym gardłem.Zrobię zaplanowaną "siódemkę" w terenie i ... do lekarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio polubiłam ćwiczenia z Ewą Chodakowską i teraz ćwiczę 3 razy w tygodniu z Ewą 2 razy w tygodniu biegam i 2 dni robię restart czyli odpoczywam ![]() Edytowane przez megiii85 Czas edycji: 2014-11-26 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.