Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 18:30   #3001
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
a właśnie - obadałam sobie wczoraj szyjkę, tak delikatnie, bo myślałam, że @ idzie tak mnie brzuch bolał i jest wysoko, twarda, ale nie zamknięta taka średnio otwarta dlatego stwierdziłam, że chyba jednak dziś ta @ nie przyjdzie

Jaka w ogóle powinna być ta szyja teraz???
czyli tak jak u mnie było

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

zdjęcie usg od tej z trojaczkami
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1381407918 wygląda jak photoshop normalnie bo się wierzyć nie chce

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:31   #3002
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

słyszałam coś już,że ibupromu nie wolno, tylko,że mi nic innego nie pomaga, a ja bóle mam takie, że w ekstremalnej sytuacji jestem na etapie przed omdleniem. mam tak od 15 lat. więc trudno,ale muszę się faszerować ibupromem, żeby nie umierać z bólu. poza tym, wszystkie moje koleżanki biorą, brały itp i mają dzieci i wszystko jest ok. nie zamierzam przesadzać. i nie wiem umartwiać się.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:32   #3003
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nisko twarda i półotwarta
ja miałam ostatnio przed @ nisko, twardą i zamkniętą
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:35   #3004
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
słyszałam coś już,że ibupromu nie wolno, tylko,że mi nic innego nie pomaga, a ja bóle mam takie, że w ekstremalnej sytuacji jestem na etapie przed omdleniem. mam tak od 15 lat. więc trudno,ale muszę się faszerować ibupromem, żeby nie umierać z bólu. poza tym, wszystkie moje koleżanki biorą, brały itp i mają dzieci i wszystko jest ok. nie zamierzam przesadzać. i nie wiem umartwiać się.

tzn wiesz mi się wydaje że np jedna tabletka nie spowoduje że od razu poronię czy coś ale jak czytałam o sytuacjach że dziewczyna w dzień brała co 2 h bo ją coś bolało no to sory wszystko w nadmiarze może zaszkodzić

ja nie wiem czemu na mnie np paracetamol nie działa
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:40   #3005
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ehh jak nie będę w ciąży to Cię uduszę
Miałaś nie schizować Najwyżej będziesz z nami w wakacyjnych

Cytat:
tzn wiesz mi się wydaje że np jedna tabletka nie spowoduje że od razu poronię czy coś ale jak czytałam o sytuacjach że dziewczyna w dzień brała co 2 h bo ją coś bolało no to sory wszystko w nadmiarze może zaszkodzić

Dokładnie jak już nie ma wyjścia to wiadomo, ale z większych ilości raczej zrezygnować

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:44   #3006
wik_and_ola
Zadomowienie

Jestem z powrotem, byłam po córcię i na zebraniu w przedszkolu, potem zakupy i dopiero usiadłam po obiadku (takim wieczornym trochę ) Zrobiłąm te kotlety z jajkiem, smaczne Nawet córka nie wydłubywała natki, a nie lubi, a zjadła kotlecika w całości

Cytat:
a może ktoś ze mną latte machiato się napije? bo samemu nie jest takie dobre.
Szkoda, że nie było mnie na wizażu kiedy piłaś tą piękną kawkę, dołączyłabym się

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
z tego co wiem, to problem by był gdybym ja miała rh- a dziecko +, to wtedy przy drugiej ciąży mogą przeciwciała dostać się do dziecka i spowodować u niego anemię, coś tam z łóżyskiem i późniejsze problemy z jego krwią. No ale ja mam rh+ , więc nie wiem o co chodzi.
Teraz mnie ciekawi czy miałam to w pierwszej ciąży, bo nie miałam robionej grupy krwi
no nic, jutro mam wizytę to mi lekarz powie i wypisze skierowanie, to pojadę od razu do Krwiodawstwa.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

o jaaaa
No to ja nie rozumiem, bo konflikt jest właśnie jak kobieta ma rh-, nie wiem o co kaman, a może pomylili wyniki?
Stary 2013-10-10, 18:52   #3007
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

blee rosół z ryżem ale masz smaki chciałaś czuć, żeś w ciąży to czujesz i to podwójnie
ej ty się nie śmiej, wcześniej też nie jadałam rosołu z ryżem, a teraz to jedyne na co dzisiaj mam chęć, masakra

Cytat:
mąż ma tą samą grupę co ja Arh+ ,synuś w sumie nie wiem
wg mnie to coś pomieszali, jak masz rh+ to żądnego konfliktu być nie powinno, ja mam 0rh+ i ginka powiedział, że lepiej nie mogłam mieć i nawet tż nie potrzebowała

Cytat:
a właśnie - obadałam sobie wczoraj szyjkę, tak delikatnie, bo myślałam, że @ idzie tak mnie brzuch bolał i jest wysoko, twarda, ale nie zamknięta taka średnio otwarta dlatego stwierdziłam, że chyba jednak dziś ta @ nie przyjdzie

Jaka w ogóle powinna być ta szyja teraz???
ja miałam twardą, średnią i półotwartą

Cytat:
ooo coś takiego podobnego miałam
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:53   #3008
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa buciki....no właśnie nie zacytowało mi więc tak. buty z ccc to kwestia szczęścia. robi je kilka firm chyba, bo jedne się trzymają inne nie. Synuś miał sandałki, 2 pary adidasków i zimowe zeszłego roku, i tak: sandałki w miarę, jedne adidaski TRAGEDIA po 2 tygodniach wyglądały jakby trzy pokolenia dzieci w nich chodziły-tak się ścierały, teraz ma adidaski i nawet jestem z nich zadowolona, a te zimowe też dawały radę, żę jako długa zima była to pod koniec sezonu w kwietniu już przeciekały lekko.
to gdzie mam kupić buty na zimę? osobno dwie pary na jesień-wiosna i osobne na zimę, czy jedna dobra para? polecasz jakiś sklep?
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:56   #3009
201606201204
Konto usunięte

Ja jż w domu. Padam...

Carmenna dziwne z tym konfliktem. Mam nadzieje, ze to tylko jakas pomylka.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

M rszala dobrze wiedziec,ze przy 0rg+ jest wszystko okej.

Ktos tu pytal o czyszczenie piekarnika. Ja polecam taka pianke z lidla W5 do piekarnika. Genialna. Jedyne co doczyscilo nasz piec na wynajmowanym, ktory poprzedni lokatorzy zapuscili.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:58   #3010
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś pewna?
Cytat:
ale masz dziś nerwa, co?
Najbezpieczniej jest brać apap.
z bólami coś powinnaś zrobic...
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
To ja Ci odpowiem choć mnie nie pytałaś jeśli chodzi o zimowe to ja kupuję Bartki albo lasocki z ccc, te buty sa bardzo dobrej jakości i mam cały karton tych z których Wiki wyrósł dla następnego dzidziola i są praktycznie jak nowe.
hmm, a jak cenowo to wygląda? Zamierzam kupić buty takie do 70-80 zł, bo nie zamierzam wydawać 200 zł na jedną zimę

Elfka ja ost miałam nisko(lub wysoko, nie pamiętam), twardą i otwartą przed @
Stary 2013-10-10, 18:59   #3011
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Hard core! Za nic w świecie!!!

Cytat:
Cześć laaseczki

Wróciłam ze spacerku z córą, trzeba wykorzystać dni, póki jeszcze ciepło i słonecznie

Carmena jakie polecasz zimowe buty dla dziecka? Bo się zastanawiam czy z CCC są dobre? No i na co patrzeć przy kupnie?
Tak przydasz się chociaż raz...

Gosius słodki bobasek Bierz luteinę i leż a wyjdziesz z tego Też miałam krwiaka na macicy i sam się wchłonął po czasie (plamiłam wtedy). Więc wszytko będzie ok!

Godi może coś jest na rzeczy i zaciążyłaś

Marszałka olewasz mnie tak? :pzaurki: czekaj, czekaj, jeszcze przyjdziesz do mnie...

meire może później miałaś owu i po prostu nie widać jeszcze serduszka

Bird (sorry ale nie mogę zapamiętać Twojego nicku) fajny podstawek

AgnieszkaK przykro mi, szkoda
Ładny awatarek

Cytat:
A ja bym chyba chciała mieć taką pracę co by mnie zmobilizowała do wstawania, bo teraz jak mi się nei chce wstawać to jak dzwoni budzik a mi się nie chce wstawać i Wiki spi to go wyłączam i spimy dalej, tylko potem na mnie krzywo w przedszkolu patrza że Wiki przychodzi raz na śniadanie a raz po No mnie się też to imię strasznie podobało zawsze, jak będzie starszy to po prostu Wiktor a teraz jest Wikuś albo Wiki albo Wikorek Byłyby jajca jakbym miała dziewczynkę i by był Wiktor i Wiktoria Koleżanka ma Karolinę i Karola

No bo już myślałam

Selen i wit E jest dobra na naboje podobno (na opakowaniu też tak pisze) i ta wit B też, czytałam ostatnio na necie o tym czym wspomagać i jeszcze pisali pestki z dyni i orzechy brazyliskie, a tżtowi chciałam kupić taki zestaw witamin ale mi siara było więc kupiłam osobno
Siemie nie smakuje jak zioła, to jest zmielony len i to zalewasz wodą i z tego się taki kisiel robi. Mi sie po tym śluz bardzo poprawia, zaczełam jakoś tydzień przed 1 dniem cyklu i teraz jak mam dni płodne to jest dużooo wiesz czego, aż tżt sam twierdzi że "żelu nie trzeba"
Moja córcia to Wiktoria, więc jakby trafił się jeszcze synuś ... Nie, to byłaby dla mnie przesada, będę musiała wymyślić inne imię
Stary 2013-10-10, 19:00   #3012
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś pewna?
http://parenting.pl/portal/szyjka-macicy-przed-okresem

tu to wyczytałam

Stary 2013-10-10, 19:04   #3013
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
ahh, tak, masz rację, ja myślałam, że ktoś zapytał jaka szyjka powinna być przy ciąży

ujście SZYJKI MACICY musi się otworzyć krótko przed @ aby wypłynęła krew z mojej szyjki to wybadałam

Krótko po owu się zamyka, aby móc się wtedy otworzyć i nie wiem jak jest w ciąży czy otwarta czy nie, ale na @ się lekko otwiera, inaczej krwotok wewnętrzny by był
Stary 2013-10-10, 19:05   #3014
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:

na mnie też nie
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Jestem z powrotem, byłam po córcię i na zebraniu w przedszkolu, potem zakupy i dopiero usiadłam po obiadku (takim wieczornym trochę ) Zrobiłąm te kotlety z jajkiem, smaczne Nawet córka nie wydłubywała natki, a nie lubi, a zjadła kotlecika w całości

Szkoda, że nie było mnie na wizażu kiedy piłaś tą piękną kawkę, dołączyłabym się

No to ja nie rozumiem, bo konflikt jest właśnie jak kobieta ma rh-, nie wiem o co kaman, a może pomylili wyniki?
kawę bym zrobiła Tobie, ale możesz nie zasnąć potem
widzisz nowy przepis i nawet dziecko je to czego niby nie lubi
Stary 2013-10-10, 19:07   #3015
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ahh, tak, masz rację, ja myślałam, że ktoś zapytał jaka szyjka powinna być przy ciąży

ujście SZYJKI MACICY musi się otworzyć krótko przed @ aby wypłynęła krew z mojej szyjki to wybadałam

Krótko po owu się zamyka, aby móc się wtedy otworzyć i nie wiem jak jest w ciąży czy otwarta czy nie, ale na @ się lekko otwiera, inaczej krwotok wewnętrzny by był

z tego co kiedyś kiedyś czytałam to w ciaży powinna być nisko twarda i zamknięta przynajmniej do porodu jak zaczyna się robić rozwarcie

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

od kilku dni mam taaakie parcie na niezdrowe chipsy jadła bym i jadła

dobrze że jeszcze wypłaty nie mam to nie kusi pójście do sklepu

Stary 2013-10-10, 19:08   #3016
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co kiedyś kiedyś czytałam to w ciaży powinna być nisko twarda i zamknięta przynajmniej do porodu jak zaczyna się robić rozwarcie
ja mam trochę inaczej, bo rodziłam i szyjkę często mam średnio otwartą
W artykule pisze, że niby po zapłodnieniu się zamyka, jest nisko ale miękka jest nie wiem, ja się do tego nie odnoszę, bo jak wspomniałam, mam trochę inną szyjkę
Stary 2013-10-10, 19:10   #3017
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
hmm, a jak cenowo to wygląda? Zamierzam kupić buty takie do 70-80 zł, bo nie zamierzam wydawać 200 zł na jedną zimę
CCC lasocki zimowe tak koło 100-120 zł, ja zawsze kupuje taki impregnat i je psikam na początku i potem nie przemakają. A Bartki to bardzo drogie sa, bartki mu kupowaliśmy jak był młodszy i tak stópki krzywo stawiał buty na 3-4 mies za 150 zł Ale teraz już mu się te stópki poprawiły i dajemy sobie spokój z tymi bartkami, zwłaszcza że teraz po sezonie buty zamiast do kartonu to na śmietnik się nadają tak je zciora. Swoja drogą mam nadzieje że mu zimówki z zeszłego roku będą pasować bo zaś 150 zeta w plery

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:11   #3018
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Na razie mamy z mężem przeczucie, że będzie dziewczynka
Ja miałam przeczucie, że będziemy mieć chłopaka od początku ciąży, tak byłam nastawiona, że nic innego nie brałam pod uwagę , aż do momentu jak ginka wypatrzyła pipeczkę
Stary 2013-10-10, 19:17   #3019
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam trochę inaczej, bo rodziłam i szyjkę często mam średnio otwartą
W artykule pisze, że niby po zapłodnieniu się zamyka, jest nisko ale miękka jest nie wiem, ja się do tego nie odnoszę, bo jak wspomniałam, mam trochę inną szyjkę

to ja właśnie mam nisko i miękką teraz co do zamknięcia to ja czasem nie umiem tego określić np teraz w ogóle nie mogę wyczaić dziurki

Stary 2013-10-10, 19:20   #3020
manieczka1
Zakorzenienie

Hej piczki! od razu przepraszam, że dwa dni mnie nie było z Wami... ale w robocie wczoraj miałam to szkolenie na stanowisko za tą kumpelę co jest w ciąży ( i tak każdy pn, śr i pt), a dziś latałam z pracy na odbiór naszego mieszkanka , później do pracy, potem załatwiać w energetyce i walnęłam się na koniec na kanapie, bo łeb mnie dziś strasznie nawalał.
Dostałam dziś plamienie, @ jutro przyjdzie na bank... no, ale to było pewne, więc się nie dołuję - tylko w weekend na basen nie pójdę

Cytat:
Napisane przez Mygda Pokaż wiadomość
Na piątek mam wizytę u gin i zobaczymy co powie. Naradzie nieć nie zapowiada @. Raz tylko miałam dłuższy cykl po odstawieniu anty a potem w normie do tej pory.
może jeszcze za szybko z tą wizytą... te kilka dni to spokojnie Ci się może spóźnić. ale wiadomo, jak wolisz być pewna, to idź dla świętego spokoju
Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
nie podoba mi się jak któraś w 1 poście pisze, że nas czyta, a potem wywala informację o II kreskach czy becie i jeszcze pyta, żeby powiedzieć coś więcej w takim wypadku powinna iść od razu na wątek mamusiowy, a nie do nas!!
oooooojjjjj sorry za szczerość, ale mnie też tak to wkurza!!! co to ma być? "hej! jestem taka i owaka i jestem w ciąży!", no wszystko super, ale to dla mnie bardzo nietaktowne jest...
Cytat:
Napisane przez frotka_82 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny moge do Was dołączyc? Mam 31lat, staramy sie od tego cyklu podczytuje Was troszke, pierwsze w zyciu testowanie 21 października
hej! w takim razie życzę, aby szybciutko wam się udało

Leine ogromnie się cieszę, że wróciłaś z wizyty tak pozytywnie nakręcona! cieszę się, że wszystko gin Ci wytłumaczył i że te wyniki ok

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u gin.. Na ten etap ciazy niby wszystko ok, to jest 6 tydz, ale serduszka jeszcze nie slyszalam.. Mam przyjsc 31 pazdziernika na kolejna wizyte i zobaczmy, co bedzie.. Dal mi duphaston, bo cos zaczelam plamic wczoraj.. Wprawdzie nie czerwona krwia, ale zalecil odpoczynek no i dupka.. Czyli historia z ciazy z Zuza sie powtarza.. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze.. Powiedzial, ze mam sie nie matrwic, bo na ten tydzien jest wszystko w normie.. A termin porodu wyznaczyl mi na 2 czerwca.. Dzien przed moimi urodzinami.. zobaczymy..
to dbaj o siebie i super, że wszystko ok!

debra i Lea_ny bardzo mi przykro, że tak się u Was pokićkało wszystko... ale najważniejsze, że trafiłyście na lekarzy, którzy mają dobry plan, żeby Wam pomóc... musi być dobrze!!! wyleczycie wszystko i dalej będziecie się starać

gosius dbaj o siebie i fasolkę!!!

Cytat:
No wiem ale do siebie mam podejście takie inne... a jakby się okazało, że ciąża to chyba bym nie mogła uwierzyć. No ale nadzieje mam dużą

Dzięki za fluidki

Cytat:
Napisane przez miss_matyldzia Pokaż wiadomość
witam,
przyjmiecie do swojego grona kolejna staraczkę???
Witaj! powodzonka w starankach!!!

i była też mowa o wózkach - ja póki co nic na razie nie oglądam - dopiero jak zafasolkuję to wtedy popatrzę -boję się zapeszyć chyba
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:27   #3021
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
to gdzie mam kupić buty na zimę? osobno dwie pary na jesień-wiosna i osobne na zimę, czy jedna dobra para? polecasz jakiś sklep?
ja kupuję albo w ccc albo w zwykłych obuwniczych także konkretnych firm Ci nie polecę ja na jesień i wiosnę mam adidaski zawsze, na zimę zimowę na lato sandałki i adidaski z wiosny(o ile nie trzeba kupić nowych) i to tyle

pierwsze z brzegu co do tego rh+

http://forum.gazeta.pl/forum/w,1144,...ciwciala_.html

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-10, 19:30   #3022
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Moja naszczęście weszła jeszcze w cienkie kozaczki, które nosiła wiosną, więc teraz kupiłam tylko zimowe, a że w ccc większość tych co fajnie wyglądała były słabo ocieplone, więc kupiłam jej może i nie jakieś takie bardzo modne ale z ciepłym futerkiem w środku, takie fioletowe za 69,99 zł , mi się podobają, szczególnie ta cena

Cytat:
na mnie też nie

kawę bym zrobiła Tobie, ale możesz nie zasnąć potem
widzisz nowy przepis i nawet dziecko je to czego niby nie lubi
Jutro poproszę , bo o tej porze to już nie pijam niestety
Stary 2013-10-10, 19:31   #3023
Carmenaa_88
Zakorzenienie

chociaż i tak jest multum o tym, że matka ma mieć rh- kurde no wołano specjalnie babkę bo mi się to nie zgadzało i powiedziała, że wykryto przeciwciała i tyle i mam to zbadać.
jutro gin mi powie bo zgłupieć idzie

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-10, 19:50   #3024
God Of War 20
Zakorzenienie

My po kolacji... mąż mi troszkę komputer zabiera
Zaraz idę pod prysznic i na wspólnej i tak sobie smarkam od czasu do czasu

Mężu ma jutro wolne więc pewnie nie będzie mnie za wiele co by nie płakał, że się nim nie zajmuje
Stary 2013-10-10, 19:50   #3025
wik_and_ola
Zadomowienie

http://www.google.pl/url?sa=i&source...81513568575570
o takie właśnie
Stary 2013-10-10, 19:53   #3026
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
chociaż i tak jest multum o tym, że matka ma mieć rh- kurde no wołano specjalnie babkę bo mi się to nie zgadzało i powiedziała, że wykryto przeciwciała i tyle i mam to zbadać.
jutro gin mi powie bo zgłupieć idzie
nie martw się na zapas!!

i zamknij gębę jak jesz!!!
Stary 2013-10-10, 20:08   #3027
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
My po kolacji... mąż mi troszkę komputer zabiera
Zaraz idę pod prysznic i na wspólnej i tak sobie smarkam od czasu do czasu

Mężu ma jutro wolne więc pewnie nie będzie mnie za wiele co by nie płakał, że się nim nie zajmuje
a mój mąż poszedł do pracy na noc, ja siedzę w domku... piję sobie piwko, bo @ to chociaż to mogę też właśnie oglądam "na wspólnej", a przed chwilką objerzałam przedwczorajszy odcinek i jak oglądał płytę z nagranym usg z biciem serca to się popłakałam, a jak leciał za Nicole to totalnie mnie rozłożyło... no, żeby na takim serialu płakać?
a teraz dużo ludzi choruje... mąż też nosem podciąga i kaszle i gardło go boli...
zdrówka życzę
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-10, 20:09   #3028
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Zawsze byłam osobą spokojną i ugodową ale od kiedy jestem w ciąży włączył mi się agresor i pała ani baty na mnie nie działają
No dobra, to chociaż się podziel fluidkami

Cytat:
Toż to my prawie sąsiadki
Prawie sąsiadki to my z Carmeną Nie zdziwię się jak się gdzieś nam zdarzy minąć czasem

Cytat:
Zeżarłabym dziś wszystko normalnie przed chwilą czekolada, a teraz słone paluszki
Nawet mi nie mów Zeżarłam właśnie całe ogromne opakowanie "lentilek" 230 g i teraz mi się chce :rzyga:

Cytat:
przeczucie często się sprawdza ja miałam przeczucie na chłopaka no i jest. A teraz na razie na nic jedynie co gadam, że znając mojego "pecha" będzie drugi rojber do kolekcji
Eee ja miałam przeczucie na chłopaka i jest córka Tzn marzyłam o córce ale nastawiałam się na synka A teraz mi to obojętne ale z małą przewagą jednak na córeczkę

Cytat:
gorzej jak na kogoś paracetamol nie działa
np na mnie

wczoraj niestety wziełam nurofen ale już nie mogłam wytrzymać godzina 24 a mi łeb odpada a zajęcia miałam mieć od 12 do 19 do domu bym wróciłą o 21 więc chciałam się wyspać a tu nijak zasnąć.

dziś znowu łeb mi pękał ale wziełam apap no i cóż tyle że go połknęłam żadego efektu na szczęście wypiłam lekką kawę i ból przeszedł

ale już nie będę brała nurofenu
Na mnie nie działa i pomyśl, że ja dwa opakowania nurofenu czy ibupromu zjadłam zaraz po owulacji A w tym cyklu mnie czeka podobnie, bo we wtorek idę usunąć drugi ząb i po ekstrakcji niestety ból jest, więc bez nurofenu ani rusz

Cytat:
zdjęcie usg od tej z trojaczkami
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1381407918 wygląda jak photoshop normalnie bo się wierzyć nie chce
Czemu? Jedno w swoim worku owodniowym a dwoje w jednym

Cytat:
Ja kupuję w ccc dla córci, ale z tych droższych
Te najtańsze zazwyczaj są beznadziejne, choć to tez nie reguła. Ale są takie buciki fajne na zimę (tzn w zeszłym roku były) i mam nadzieję, że teraz też będą bo my też musimy kupić Dostaliśmy jedne prawie jak nowe, ale za duże i będą dobre niestety pewnie dopiero na wiosnę A by odpadł wydatek a tu
Stary 2013-10-10, 20:14   #3029
manieczka1
Zakorzenienie

Elfka a my to serio siostry syjamskie, bo nawet tyle samo postów natrzepałyśmy w tym wątku 148 ale jest jedna różnica - u mnie @ puka do drzwi, a u Ciebie na szczęście wykresik wygląda super! oby się zazielenił
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-10, 20:19   #3030
Pacynka
Rozeznanie

O widzę Leine, że powrót do avatarka

Niedawno wróciłam z pracy. Boli mnie brzuch na @ chociaż lekko, ale nieprzerwanie od kilku godzin. Tak więc czekam spokojnie na @.

Uzależniłam się od tego wędzonego twarogu z Lidla

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
No dobra, to chociaż się podziel fluidkami

Prawie sąsiadki to my z Carmeną Nie zdziwię się jak się gdzieś nam zdarzy minąć czasem

Nawet mi nie mów Zeżarłam właśnie całe ogromne opakowanie "lentilek" 230 g i teraz mi się chce :rzyga:

Eee ja miałam przeczucie na chłopaka i jest córka Tzn marzyłam o córce ale nastawiałam się na synka A teraz mi to obojętne ale z małą przewagą jednak na córeczkę

Na mnie nie działa i pomyśl, że ja dwa opakowania nurofenu czy ibupromu zjadłam zaraz po owulacji A w tym cyklu mnie czeka podobnie, bo we wtorek idę usunąć drugi ząb i po ekstrakcji niestety ból jest, więc bez nurofenu ani rusz

Czemu? Jedno w swoim worku owodniowym a dwoje w jednym

Ja kupuję w ccc dla córci, ale z tych droższych
Te najtańsze zazwyczaj są beznadziejne, choć to tez nie reguła. Ale są takie buciki fajne na zimę (tzn w zeszłym roku były) i mam nadzieję, że teraz też będą bo my też musimy kupić Dostaliśmy jedne prawie jak nowe, ale za duże i będą dobre niestety pewnie dopiero na wiosnę A by odpadł wydatek a tu
A u ortodonty już byłyście? Czy coś pomyliłam?...
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości