|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe mamusie 2007
AnnLee wywołałaś mnie do odpowiedzi
![]() ![]() W niedzielę wróciliśmy z Polski,byliśmy tam ponad 6 tygodni ![]() ![]() Jutro mam pierwszą wizytę u lewkarza po 6tygodniach ![]() jutro napiszę coś więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Rozeznanie
|
No to teraz dopiero mnie wystraszylyscie
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam sily na nic, nawet z tego bolu nie moge spac Nawet najgorszemu wrogowi nie zycze tego co teraz przechodze ![]() Jak jutro sie nie odezwe to znaczy, ze ze mna bardzo, bardzo zle ![]()
#3033 |
Zakorzenienie
|
Bubbel-3maj się-nie daj!
![]() jutro na pewno będzie lepiej ![]() ![]() no proszę-wywołane do odpowiedzi po kolei się pojawiają ![]() chyba zacznę wywoływać dalej ![]() Fiona-no i znowu razem do lekarza idziemy ![]() cieszę się,że wypoczęłaś jutro musisz referacik nam tu ładny napisać ![]() Gizelcia-super,że jeszcze 2 w 1 ![]() ![]() ale brzuszka to na tym zdjęciu nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
moze na tej fotce lepiej brzuszek bedzie widac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Raczkowanie
|
Śliczna para, cudowny brzuszek( fajniutko go widać) BOSKI FRYZ! Uwielbiam takie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
no od razu lepiej
![]() śliczna para ze ślicznym brzuszkiem ! ![]() malutkim i zgrabniutkim |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale sie tu dzieje a tylko trzy dni mnie nie było... ![]() bubbel trzymaj sie dzielnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Rozeznanie
|
oczywiscie na glukoze nie poszłam jaki ja nygus jestem
![]() czekam na wozek i musze siedziec w domku a taka ladna pogoda jest... Jutro kolejna wizyta w lesie- jak ja lubie grzybobrania choc z tym brzuszkiem to juz nieraz ciezko ![]() Gizelcia bardzo ladnie wyglada i ciesze sie ze nadal z brzuszkiem biega annlee to fakt wieczorem to ja dopiero apetyt mam ale probowałam jesc ostatni posilek o 18 i malutko a mimio to zgaga była, migdaly tez podjadam, ale w sumie to nie wiem czy cos pomagaja. Bubel tak mnie wystraszylas ze chyba pojde w poniedzialek do stomatologa bo dzis mi sie snilo ze mialam dziury w zebach nie krakam ze to zle wrozy bo wczoraj o tym intensywnie myslalam wiec pewnie dlatego...
#3039 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w tym roku bedziemy mogly sobie odpisac od podatku te 1145 zl? (Ta nowa ustawa). W sumie bedziemy miec dziecko w tym roku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Rozeznanie
|
A u mnie coraz gorzej
![]() ![]() ![]() ![]() Czy to tak ciezko pomoc kobiecie w ciazy zeby ona i jej dziecko nie cierpialo? Czy ja o tak wiele prosze??? ![]() ![]()
#3041 |
Raczkowanie
|
bubbel.. oj masz tam zgorżel, albo zapalanie okostnej, powini wyrwac. niesesty powinni zeba rwać, ale jest ropa..hmmmm
Mocno Cię tule, poważna sprawa..ale do uratowania!!!! WYTRWAj!!!!! wiem ze powinni cie na poczatku potraktowac lepiej.. solidniej. Kochana. wytrwaj. juz tylko godziny cie dzielą od ulgi! Myśl o tym |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ulgi będzie można skorzystać w rozliczeniu podatkowym za 2007 r. więc chyba będziemy mogły skorzystać, spróbuję poszukac więcej informacji na ten temat ![]() Bubbel bidulko, trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny tak sobie z sentymenty zajrzałam
![]() ![]() ![]() A miło popodgladąc bruszki, USG i powspominac picie glukozy, zgagi ![]() ![]() Życzę wam dużo zdrówka i waszym maleństwą macierzyństwo jest cudowne, trzymajcie sie ciepło ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Rozeznanie
|
bubbel jutro powinno przestać Cie bolec, antybiotyk działa po ok 3 dniach
![]() |
#3045 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama kiedys miala cos takiego, ze spuchla okropnie i wyrwali jej dwa zeby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam z wizyty u ordynatora poloznictwa w jednym z wroclawskich szpitali, gdzie chcialam rodzic. Doktor popatrzyl na moje wyniki (maloplytkowosc) i powiedzial, ze powinnam rodzic w innym szpitalu. Ze oni sie podzielili jesli chodzi o ciaze patologiczne i nie zajmuja sie chorobami serca ani hematologicznymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie wróciłam z pracy i jestem padaka - normalnie to ciągłe schylanie się mnie wykończy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | ||||
Rozeznanie
|
Bubbel - baaaardzo Ci współczję i mam nadzieję, ze po dzisiejszej wizycie u stom. doczekasz sie w końcu ulgi, czego Ci z serca Życzę!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tysiak7 - pozdrowienia dla Ciebie i Twojej kruszynki... ja juz nie mogę doczekać sie,zeby zobaczyć swoje dzieciatko, chociaz potem może tez będę wspominać ten okres 9 m-cy z łezką w oku..
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Rozeznanie
|
my myslimy o rodzinnym porodzie ciekawe tylko czy bedzie mozna wniesc tam aparat
czekam dzis z utesknieniem na wozek i nic narazie ![]() Tysiak to prawda te fikolki w brzuchu sa niedoopisania dla kogos kto nie był w ciazy dlatego przechwalam sie mezowi ze mozemy kobiety pocierpimy pewnie przy porodzie, ale w nagrode co mamy ![]() U nas dzis pochmurnie chodze po domu i szczescia szukam ale jako znalesc go nie moge ![]() bingo kupilam sobie na zgage len bo nie wiedzialam czy moge stosowac renni i inne ale sa tak bezptyciowe bez smaku i trudno je ssac bo nic z nich nie ubywa ![]() ![]()
#3053 |
Zakorzenienie
|
tez macie takie koslawe brzuchy? Jeszcze wczesniej maly cos wypchal i wracal, a teraz po prostu czuje jego kosci. Sterczy mi jakas jego czesc ciala (chyba pupa) normalnie kilka centymetrow ponad brzuch albo z drugiej strony noga chyba. Wczoraj jak lezelismy z mezem w lozku, pyta sie mnie czemu tak dysze, a ja normalnie mialam problem ze swobodnym oddychaniem, cos mi tam maly przygniatal. Pokazuje mezowi jak mi maly sterczy i zaczelismy sie smiac, ze zjadlam dzidziusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martwi mnie jedynie to ze jego ruchow nie czuje. Nawet jak sie wypchnie, probuje go troche ustawic, zeby sie cofnal, on nic. CZasem tylko cos tam raczkami przebiera to czuje ze mnie laskocze. Ale brzuch juz mi tak smiesznie nie skacze. Pewnie ma tam okropnie ciasno. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki..przyszlam wam powiedziec ze u Nas juz wszystko wporzadeczku..Mala Oliwia pchala sie na ten swiat ale My jej na to jeszcze nie pozwolimy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciesze sie ze moje zdjatko slubne Wam sie podoba.. puszina ja tez uwielbiam takie fryzurki..z jednej strony mam dlugie a z drugiej calkiem krotkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Troche sie wyżale bo już mi łapki opadają i nie wiem co zrobić a jak sie człowiek wygada to ponoć lepiej ![]() Z moim tatą nie za bardzo - ma raka płuc już o tym pisałam no ale w każdym razie ostatnio mu sie dość pogorszyło i pół rodziny mnie straszy , że jest w agoni ![]() Ech no mówie wam załamać sie idzie.... No i taki mam markotny dzień dziś.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Rozeznanie
|
hejo
![]() ![]() czy u was dzisiaj też jest tak wietrznie? ![]() sławka a mieszkasz razem z tatą czy oddzielnie? i nie rozumiem czemu ktoś dzwoni do Ciebie, żebyś wezwała karetkę? Skoro jest na miejscu i widzi, że jest żle to nie może sam wezwać? Nie steresuj się kochana (wiem, wiem łatwo napisać...), a może wybierzesz się w odwiedziny do taty? Może trochę Cię to uspokoi? Sama nie wiem co Tobie doradzić ![]() gizelcia to dobrze, że jesteś już w domciu. Zaciskaj nogi, zaciskaj... gorzej jak PiS wygra wybory - może wtedy twoja mała wogóle nie będzie chciała wyjść ![]() ![]() celka mój brzusio też jest koślawy - mała zazwyczaj układa się z prawej strony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agi_kn a ja wczoraj dałam za wygraną i kupiłam sobie rennie... na ulotce jest napisane, że można stosować w ciąży... zresztą pani farmaceutka pytała czy dla mnie - powiedziałam, że tak i poleciła właśnie rennie... wzięłam jedną wieczorem, rozgryzłam bo pomyslałam, że kredy ssać nie będę i narazie jest spokój ![]() ![]() Yoolia, Celka też się zastanawiałam nad tą ulgą - czy nas będzie obejmować... pożyjemy - zobaczymy ![]() ![]() ![]() primavera ty pracujesz w przedszkolu - dobrze mi się kojarzy? jesli tak, to pewnie nieźle muszisz się nabiegać przy dzieciaczkach? a może tydzień jakiegoś zwolnienia, żebyś mogła sobie trochę odpocząć? a wiesz już do kiedy będziesz pracować? Tysiak ![]() Bubbel i jak dzisiaj się czujesz? Mam nadzieję, że ten antybiotyk wreszcie zaczął działać i jest lepiej ![]() misia dobrze, że remont na końcówce ![]() ![]() ![]() i InKi jakoś nie widać ![]() Fiona ![]() a ja miałam wczoraj zakupowy dzień - mąż był w domu i była super ładna pogoda więc go przeciągnęłam po sklepach (biedaczek ![]() ![]() ![]()
#3057 |
Joanna Małgorzata
|
witam dziewczynki po kilku dniach przerwy Mam lekkiego jesiennego doła (mimo że jeszcze lato) I dlatego nic nie pisałam ale od czasu do czasu podczytywałam
Sławko slonko przykro mi z powodu Twojego taty Wiem jak to jest cięzko ale musisz być dzielna Jesteśmy z Tobą i jak masz potrzebę się wygadać to proszę bardzo ![]() ![]() gizelcia dobrze dobrze trzymaj ją u siebie tak jej będzie narazie lepiej. Na zgagę mi pomaga gorące mleko z miodem a co do tej ustawy to przyznam wam się szczerze że mi było to na rękę ale czy ona faktycznie jest już zatwierdzona nikt już jej nie cofnie ? Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć A może to tylko kampania przedwyborcza? A to słynne becikowe też jest nadal? Przyznam wam się szczerze że od kiedy żądzą kaczyńscy to ja nic nie wiem bo nie chce się denerwować U mnie remont w toku Pokój Haneczki prawie gotowy teraz tam przeniesiemy Norberta by wzionąć się za jego pokoik Pracuje nad jakimś pomysłem na zabawki Norberta ma pełno różnych różniastych i drobnych, jest chdzącym chomikiem dziś wymyśliłam coś takiego że pomaluje skrzynki po brzoskwiniach takie drewniane i powinny wyglądać ciekawie A zaoszczędzę na kasie Ale może macie jakieś inne domowe pomysły? Bubbel jak ząbek? Mam nadzieję że dziś tak nie cierpisz A i relacja ze spania w koszulce Niestety cyce wypadają ale ja wprowadziłam lekkie zmiany bo wszyłam 2 zatrzaski i jest już okij nie przeszkadzają i nic nie wypada. Mam zamiar kupić drugą i tak samo zrobić bo do karmienia będą rewelacyjne
#3058 | |
Joanna Małgorzata
|
Cytat:
znowu wróciło mi to zapalenie i nic mi się nie chciało do tego nad morzem pogoda masakryczna wiee leje i pełna porażka:-( Jeśli chodzi o Sławke ona mieszka z tatą Ale faktycznie rady innych czasami są denerwujące Wydaje mi się że jak Ty Sławeczko się opiekujesz tatą to wiesz najlepiej co masz zrobić i tak rób Wezwij lekarza rodzinnego a on powie co i jak buziaczki Kotku
![]() |
#3059 |
Rozeznanie
|
bubbel - widzę, że jesteś. Pisz szybciutko jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieje, że lepiej
![]() InKa ustawa przeszła przez Senat, nie wiem tylko jak to jest z podpisaniem przez prezydenta... zawsze może zawetować, a rząd był za mniejszą ulgą, więc ![]()
#3060 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry wszystkim,
Bylam wczoraj u dentysty, rozwiercil zeba, wyczyscil 2 kanaly a do 3 nie mial dojscia ![]() ![]() Nie ma juz tak strasznego bolu, a moze poprostu juz do nigo sie przyzwyczailam, ale opuchlizna na policzku powieksza swoj obszar ![]() ![]() ![]() Zycze wszystki milego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.