Listopadowo - grudniowe mamusie 2007 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-17, 20:07   #3031
Fiona_80
Raczkowanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe mamusie 2007

AnnLee wywołałaś mnie do odpowiedzi Witam Was serdecznie po bardzo długiej nieobecności
W niedzielę wróciliśmy z Polski,byliśmy tam ponad 6 tygodnibyło super ale trzeba było wrócić na obczyznę

Jutro mam pierwszą wizytę u lewkarza po 6tygodniachstresuje się nieco.

jutro napiszę coś więcej
Fiona_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 20:31   #3032
bubbel
Rozeznanie

GG do bubbel Send a message via Skype™ to bubbel

No to teraz dopiero mnie wystraszylyscie Bol nadal sie utrzymuje a teraz nie wiem kiedy mnie przyjma poraz kolejny Przez 5 dni mam brac ten pieprz... lek ewentualnie jak juz skoncze to wtedy mam przyjsc na wizyte
Nie mam sily na nic, nawet z tego bolu nie moge spac
Nawet najgorszemu wrogowi nie zycze tego co teraz przechodze
Jak jutro sie nie odezwe to znaczy, ze ze mna bardzo, bardzo zle

380 hp, Londyn - 09/07/2010
bubbel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 20:38   #3033
annLee
Zakorzenienie

Bubbel-3maj się-nie daj!
jutro na pewno będzie lepiej

no proszę-wywołane do odpowiedzi po kolei się pojawiają
chyba zacznę wywoływać dalej

Fiona-no i znowu razem do lekarza idziemy
cieszę się,że wypoczęłaś
jutro musisz referacik nam tu ładny napisać

Gizelcia-super,że jeszcze 2 w 1 oby tak dalej
ale brzuszka to na tym zdjęciu nie widzę

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 20:53   #3034
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

moze na tej fotce lepiej brzuszek bedzie widac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC0153_2.jpg (71,0 KB, 48 załadowań)
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 06:55   #3035
puszina
Raczkowanie

Śliczna para, cudowny brzuszek( fajniutko go widać) BOSKI FRYZ! Uwielbiam takie.
puszina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 07:42   #3036
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
moze na tej fotce lepiej brzuszek bedzie widac
no od razu lepiej
śliczna para ze ślicznym brzuszkiem !
malutkim i zgrabniutkim

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 07:45   #3037
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

Dzień dobry
Ale sie tu dzieje a tylko trzy dni mnie nie było...
bubbel trzymaj sie dzielnie ból zęba straszna rzecz mam nadzieje, że sie dziś odezwiesz i powiesz , że już lepiej i nie cierpisz....
Sławka2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 09:53   #3038
agi_kn
Rozeznanie

oczywiscie na glukoze nie poszłam jaki ja nygus jestem
czekam na wozek i musze siedziec w domku a taka ladna pogoda jest...
Jutro kolejna wizyta w lesie- jak ja lubie grzybobrania choc z tym brzuszkiem to juz nieraz ciezko
Gizelcia bardzo ladnie wyglada i ciesze sie ze nadal z brzuszkiem biega
annlee to fakt wieczorem to ja dopiero apetyt mam ale probowałam jesc ostatni posilek o 18 i malutko a mimio to zgaga była, migdaly tez podjadam, ale w sumie to nie wiem czy cos pomagaja.
Bubel tak mnie wystraszylas ze chyba pojde w poniedzialek do stomatologa bo dzis mi sie snilo ze mialam dziury w zebach nie krakam ze to zle wrozy bo wczoraj o tym intensywnie myslalam wiec pewnie dlatego...
Stary 2007-09-18, 09:55   #3039
celka2000
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy w tym roku bedziemy mogly sobie odpisac od podatku te 1145 zl? (Ta nowa ustawa). W sumie bedziemy miec dziecko w tym roku...
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 10:34   #3040
bubbel
Rozeznanie

A u mnie coraz gorzej Zaczyna bolec mnie ucho i oko no i nie wspomne o bolu glowy Lekarka powiedziala mi, ze antybiotyk mi nie pomoze, musze miec szybka interwencje dentysty. Mam wizyte u dentysty o 15. Nie wiem jak ja im tam buzke otworze Juz teraz nie moge wcisnac szczoteczki do zebow.
Czy to tak ciezko pomoc kobiecie w ciazy zeby ona i jej dziecko nie cierpialo?
Czy ja o tak wiele prosze???

Stary 2007-09-18, 10:46   #3041
puszina
Raczkowanie

bubbel.. oj masz tam zgorżel, albo zapalanie okostnej, powini wyrwac. niesesty powinni zeba rwać, ale jest ropa..hmmmm
Mocno Cię tule, poważna sprawa..ale do uratowania!!!! WYTRWAj!!!!!

wiem ze powinni cie na poczatku potraktowac lepiej.. solidniej. Kochana. wytrwaj. juz tylko godziny cie dzielą od ulgi! Myśl o tym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 10:51   #3042
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w tym roku bedziemy mogly sobie odpisac od podatku te 1145 zl? (Ta nowa ustawa). W sumie bedziemy miec dziecko w tym roku...
niedawno czytałam, że Senat przyjął ustawę o podatku PIT, (stosunkiem głosów 78 za, 1 przeciw i 6 wstrzymujących ), zgodnie z którą osoby mające dzieci będą mogły odliczyć od podatku 1145 zł na każde dziecko.
Z ulgi będzie można skorzystać w rozliczeniu podatkowym za 2007 r.
więc chyba będziemy mogły skorzystać, spróbuję poszukac więcej informacji na ten temat

Bubbel bidulko, trzymaj się
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 10:56   #3043
Tysiak7
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny tak sobie z sentymenty zajrzałam jestem zeszloroczną mamusią Listopadowo/grudniową termin mialam na 27 listopada (sama jestem z 28) a urodzilam 2 grudnia córeczkę teraz drzemie sobie obok mnie ale to zlecialo
A miło popodgladąc bruszki, USG i powspominac picie glukozy, zgagi słuchanie KTG i kompletowanie wyprawki
Życzę wam dużo zdrówka i waszym maleństwą macierzyństwo jest cudowne, trzymajcie sie ciepło
W i N -córeczki mamusi
Tysiak7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 11:04   #3044
bb-m
Rozeznanie

bubbel jutro powinno przestać Cie bolec, antybiotyk działa po ok 3 dniach
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 11:24   #3045
puszina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość
Życzę wam dużo zdrówka i waszym maleństwą macierzyństwo jest cudowne, trzymajcie sie ciepło

Jak miło, dziękujemy serdecznie!!! I przesyłamy głaski dla córeczki!!Miejmy nadzieje ze juz niedługo wszystkie bedziemy świętować
Stary 2007-09-18, 11:41   #3046
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez puszina Pokaż wiadomość
bubbel.. oj masz tam zgorżel, albo zapalanie okostnej, powini wyrwac. niesesty powinni zeba rwać, ale jest ropa..hmmmm
Mocno Cię tule, poważna sprawa..ale do uratowania!!!! WYTRWAj!!!!!

wiem ze powinni cie na poczatku potraktowac lepiej.. solidniej. Kochana. wytrwaj. juz tylko godziny cie dzielą od ulgi! Myśl o tym
ja jak mialam zgorzel - to mi nie wyrwali, tylko rozwiercili i generalnie zeba uratowano. Oczywiscie przeszlam przez dluugie leczenie kanalowe, ale jeszcze go mam. NIe wiem jak jest z zapaleniem okostnej. BB-m pisala, ze jak jej rozwiercili to nic nie pomoglo.
Moja mama kiedys miala cos takiego, ze spuchla okropnie i wyrwali jej dwa zeby Straszna sprawa. Bubbel kochana - trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie. I niech juz to cholerstwo przestanie Cie bolec
Stary 2007-09-18, 11:44   #3047
celka2000
Zakorzenienie

a ja wlasnie wrocilam z wizyty u ordynatora poloznictwa w jednym z wroclawskich szpitali, gdzie chcialam rodzic. Doktor popatrzyl na moje wyniki (maloplytkowosc) i powiedzial, ze powinnam rodzic w innym szpitalu. Ze oni sie podzielili jesli chodzi o ciaze patologiczne i nie zajmuja sie chorobami serca ani hematologicznymi No coz. Bede musiala w klinice rodzic, a tam warunki sa podobno odstraszajace
Stary 2007-09-18, 12:02   #3048
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wlasnie wrocilam z wizyty u ordynatora poloznictwa w jednym z wroclawskich szpitali, gdzie chcialam rodzic. Doktor popatrzyl na moje wyniki (maloplytkowosc) i powiedzial, ze powinnam rodzic w innym szpitalu. Ze oni sie podzielili jesli chodzi o ciaze patologiczne i nie zajmuja sie chorobami serca ani hematologicznymi No coz. Bede musiala w klinice rodzic, a tam warunki sa podobno odstraszajace
Celko - moze nie będzie tak źle? Jedna z mam moich przedszkolaków rodziła tam 3 lata temu i ona bardzo chwaliła ten szpital.

ja właśnie wróciłam z pracy i jestem padaka - normalnie to ciągłe schylanie się mnie wykończy...
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 12:12   #3049
bingo30
Rozeznanie

Bubbel - baaaardzo Ci współczję i mam nadzieję, ze po dzisiejszej wizycie u stom. doczekasz sie w końcu ulgi, czego Ci z serca Życzę!

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
niedawno czytałam, że Senat przyjął ustawę o podatku PIT, (stosunkiem głosów 78 za, 1 przeciw i 6 wstrzymujących ), zgodnie z którą osoby mające dzieci będą mogły odliczyć od podatku 1145 zł na każde dziecko.
Z ulgi będzie można skorzystać w rozliczeniu podatkowym za 2007 r.
więc chyba będziemy mogły skorzystać, spróbuję poszukac więcej informacji na ten temat
Ja wczoraj szperałam w necie w tej sprawie i nic konkretnego sie nie dowiedziałam... także może będziecie mieć więcej szczęścia

Cytat:
Napisane przez puszina Pokaż wiadomość
dziewczyny kochane! z innej beczki teraz..
Odkryłam orgazm kulinarny!! Ale pychotka. Gorzka czekolada LINDt, gruszkowa z drobinkami migdałów.. Mniaaaaam.... Do tego malutka kawusia z mlekiem, taka mini mini.. jejku nigdy nie lubiłam słodyczy..ale to...
I jeszcze gorzka z owocem liczi.. Słuchajcie ROZKOSZ dla zmysłow.
Czy ktos jeszcze czymś sie delektuje?
No nie! Teraz cały czas myślę o tej czekoladzie... musze tego spróbować!

Cytat:
Napisane przez agi_kn Pokaż wiadomość
annlee to fakt wieczorem to ja dopiero apetyt mam ale probowałam jesc ostatni posilek o 18 i malutko a mimio to zgaga była, migdaly tez podjadam, ale w sumie to nie wiem czy cos pomagaja.
Mi też straaaasznie dokczała zgaga- tak strasznie, że kilka razy to z bólu rozpłakałam się... najpierw ratowałam sie małymi łyczkami mleka, potem kupiłam manti - pomagało na czas ssania tabletki, a teraz kupiłam renni, troche to podziałało na dłuzej, ale na szczęście od paru dni te najgorsze zgagi mnie omijają i żeby nie wróciły...

Tysiak7 - pozdrowienia dla Ciebie i Twojej kruszynki... ja juz nie mogę doczekać sie,zeby zobaczyć swoje dzieciatko, chociaz potem może tez będę wspominać ten okres 9 m-cy z łezką w oku..

Emilcia urodziła się 21 listopada 2007r
Klaudusia urodziła się 3 marca 2010r
bingo30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 12:36   #3050
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez bingo30 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj szperałam w necie w tej sprawie i nic konkretnego sie nie dowiedziałam... także może będziecie mieć więcej szczęścia
wiecej informacji bedzie napewno bliżej konca roku albo na początku 2008r jak trzeba bedzie sie rozliczać
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 14:38   #3051
Tysiak7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bingo30 Pokaż wiadomość
Tysiak7 - pozdrowienia dla Ciebie i Twojej kruszynki... ja juz nie mogę doczekać sie,zeby zobaczyć swoje dzieciatko, chociaz potem może tez będę wspominać ten okres 9 m-cy z łezką w oku..
Kochane korzystajcie z tego okresu bo on jest jedyny i wyjątkowy, ja mam kilka fotek brzuchem i fotki USG i teraz jak na nie patrze a na córcie to naprawde łezka sie kręci, a i najpiękniejsze to te kopniaki z brzucha róbcie fotki kręćcie filmiki, no nie wiem piszcie pamietnik to cudnie sie wspomina ja mam na telefon nagrane bicie serca małej z KTG tuż przed porodem cudne a i jesli będziecie mieć porody rodzinne (ja taki miałam) to fotek też sobie nie żałujcie, ja mam fotke tuż po jak mala leży na brzuchu w moich objęciach - najwazniejsze zdjecie w moim życiu, ale z roztargnienia zapomnieliśmy tatusiowy zrobić jak przecina pępowine przy drugim juz nie zapomnimy
W i N -córeczki mamusi
Tysiak7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 15:08   #3052
agi_kn
Rozeznanie

my myslimy o rodzinnym porodzie ciekawe tylko czy bedzie mozna wniesc tam aparat
czekam dzis z utesknieniem na wozek i nic narazie
Tysiak to prawda te fikolki w brzuchu sa niedoopisania dla kogos kto nie był w ciazy dlatego przechwalam sie mezowi ze mozemy kobiety pocierpimy pewnie przy porodzie, ale w nagrode co mamy
U nas dzis pochmurnie chodze po domu i szczescia szukam ale jako znalesc go nie moge
bingo kupilam sobie na zgage len bo nie wiedzialam czy moge stosowac renni i inne ale sa tak bezptyciowe bez smaku i trudno je ssac bo nic z nich nie ubywa mam nadzieje ze po porodzie nie bede ich juz miała
Stary 2007-09-18, 16:11   #3053
celka2000
Zakorzenienie

tez macie takie koslawe brzuchy? Jeszcze wczesniej maly cos wypchal i wracal, a teraz po prostu czuje jego kosci. Sterczy mi jakas jego czesc ciala (chyba pupa) normalnie kilka centymetrow ponad brzuch albo z drugiej strony noga chyba. Wczoraj jak lezelismy z mezem w lozku, pyta sie mnie czemu tak dysze, a ja normalnie mialam problem ze swobodnym oddychaniem, cos mi tam maly przygniatal. Pokazuje mezowi jak mi maly sterczy i zaczelismy sie smiac, ze zjadlam dzidziusia Ze bede straszyc niegrzeczne dzieci na ulicy, ze tez je zjem Po prostu malego nie tylko dokladnie czuc, ale i widac. Zabojczo to wyglada

Martwi mnie jedynie to ze jego ruchow nie czuje. Nawet jak sie wypchnie, probuje go troche ustawic, zeby sie cofnal, on nic. CZasem tylko cos tam raczkami przebiera to czuje ze mnie laskocze. Ale brzuch juz mi tak smiesznie nie skacze. Pewnie ma tam okropnie ciasno. W sumie brzuch mam duzy, ale on tez jest spory

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 18:54   #3054
gizelcia
Zadomowienie

Hej dziewczynki..przyszlam wam powiedziec ze u Nas juz wszystko wporzadeczku..Mala Oliwia pchala sie na ten swiat ale My jej na to jeszcze nie pozwolimy niech sobie jeszcze troszeczke posiedzi a wyjdzie dopiero jak PiS odejdzie od wladzy

Ciesze sie ze moje zdjatko slubne Wam sie podoba..

puszina ja tez uwielbiam takie fryzurki..z jednej strony mam dlugie a z drugiej calkiem krotkie
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 07:40   #3055
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

Dzień dobry wszystkim

Troche sie wyżale bo już mi łapki opadają i nie wiem co zrobić a jak sie człowiek wygada to ponoć lepiej
Z moim tatą nie za bardzo - ma raka płuc już o tym pisałam no ale w każdym razie ostatnio mu sie dość pogorszyło i pół rodziny mnie straszy , że jest w agoni Wczoraj wieczorem co chwile ktoś do mnie dzwonił i mówił, że mam na pogotowie dzwonić bo z tatą źle... Ja sie przestraszyłam, zdenerwowałam i w ogole nawet dziś sie czuje nie bardzo... Na pogotowie nie dzwoniłam bo uważam, że nie trzeba chce tylko zadzwonić po wizyte domową żeby zobaczyli tate czy nie trzeba mu podać kroplówki albo coś...
Ech no mówie wam załamać sie idzie....
No i taki mam markotny dzień dziś....
Sławka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 08:09   #3056
afiliks
Rozeznanie

hejo witam poranną kawusią
czy u was dzisiaj też jest tak wietrznie?

sławka a mieszkasz razem z tatą czy oddzielnie? i nie rozumiem czemu ktoś dzwoni do Ciebie, żebyś wezwała karetkę? Skoro jest na miejscu i widzi, że jest żle to nie może sam wezwać? Nie steresuj się kochana (wiem, wiem łatwo napisać...), a może wybierzesz się w odwiedziny do taty? Może trochę Cię to uspokoi? Sama nie wiem co Tobie doradzić

gizelcia to dobrze, że jesteś już w domciu. Zaciskaj nogi, zaciskaj... gorzej jak PiS wygra wybory - może wtedy twoja mała wogóle nie będzie chciała wyjść i wcale bym się jej nie dziwiła

celka mój brzusio też jest koślawy - mała zazwyczaj układa się z prawej strony i ważne, żebyś wogóle czuła ruchy dziecka - nie jest ważne czy kopniaczki czy tylko przesuwanie się dzidzi moja też ostatnio mniej kopie a bardziej się wierci w brzuchu a dla większości lekarzy i ordynatorów nie steruj się kobietko, dobrze będzie... musi być

agi_kn a ja wczoraj dałam za wygraną i kupiłam sobie rennie... na ulotce jest napisane, że można stosować w ciąży... zresztą pani farmaceutka pytała czy dla mnie - powiedziałam, że tak i poleciła właśnie rennie... wzięłam jedną wieczorem, rozgryzłam bo pomyslałam, że kredy ssać nie będę i narazie jest spokój a w poniedziałek było tragicznie

Yoolia, Celka też się zastanawiałam nad tą ulgą - czy nas będzie obejmować... pożyjemy - zobaczymy a ja sobie skojarzyłam dopiero wczoraj, że razem z mężem mamy dodatkowe ubezpieczenie w pracy i za urodzenie dziecka należy się jakaś tam kaska wprawdzie nie są to jakieś zawrotne kwoty, ale zawsze trochę grosza wpadnie

primavera ty pracujesz w przedszkolu - dobrze mi się kojarzy? jesli tak, to pewnie nieźle muszisz się nabiegać przy dzieciaczkach? a może tydzień jakiegoś zwolnienia, żebyś mogła sobie trochę odpocząć? a wiesz już do kiedy będziesz pracować?

Tysiak

Bubbel i jak dzisiaj się czujesz? Mam nadzieję, że ten antybiotyk wreszcie zaczął działać i jest lepiej

misia dobrze, że remont na końcówce tylko pokazuj się u nas częściej mam nadzieję, że to zapalenie Ci przejdzi i nie będziesz musiała iść do szpitala

i InKi jakoś nie widać

Fiona witam z powrotem

a ja miałam wczoraj zakupowy dzień - mąż był w domu i była super ładna pogoda więc go przeciągnęłam po sklepach (biedaczek ). I kupiliśmy łózeczko i materacyk dla małej, wykładzinę dywanową do sypialnia (to dla nas wszystkich ), spodnie dla męża i koszulkę z długim rękawem i rozpinaną dla mnie i niestety do końca miesiąca kaska tylko na paliwo i jedzonko, ale co tam - do pierwszego niedaleko... i znów coś większego dla niuni się kupi...
Stary 2007-09-19, 08:20   #3057
InKa29
Joanna Małgorzata

witam dziewczynki po kilku dniach przerwy Mam lekkiego jesiennego doła (mimo że jeszcze lato) I dlatego nic nie pisałam ale od czasu do czasu podczytywałam

Sławko slonko przykro mi z powodu Twojego taty Wiem jak to jest cięzko ale musisz być dzielna Jesteśmy z Tobą i jak masz potrzebę się wygadać to proszę bardzo

gizelcia
dobrze dobrze trzymaj ją u siebie tak jej będzie narazie lepiej.

Na zgagę mi pomaga gorące mleko z miodem

a co do tej ustawy to przyznam wam się szczerze że mi było to na rękę ale czy ona faktycznie jest już zatwierdzona nikt już jej nie cofnie ? Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć A może to tylko kampania przedwyborcza? A to słynne becikowe też jest nadal? Przyznam wam się szczerze że od kiedy żądzą kaczyńscy to ja nic nie wiem bo nie chce się denerwować

U mnie remont w toku Pokój Haneczki prawie gotowy teraz tam przeniesiemy Norberta by wzionąć się za jego pokoik

Pracuje nad jakimś pomysłem na zabawki Norberta ma pełno różnych różniastych i drobnych, jest chdzącym chomikiem dziś wymyśliłam coś takiego że pomaluje skrzynki po brzoskwiniach takie drewniane i powinny wyglądać ciekawie A zaoszczędzę na kasie Ale może macie jakieś inne domowe pomysły?

Bubbel jak ząbek? Mam nadzieję że dziś tak nie cierpisz

A i relacja ze spania w koszulce Niestety cyce wypadają ale ja wprowadziłam lekkie zmiany bo wszyłam 2 zatrzaski i jest już okij nie przeszkadzają i nic nie wypada. Mam zamiar kupić drugą i tak samo zrobić bo do karmienia będą rewelacyjne
Stary 2007-09-19, 08:26   #3058
InKa29
Joanna Małgorzata

Cytat:
Napisane przez afiliks Pokaż wiadomość
hejo witam poranną kawusią
czy u was dzisiaj też jest tak wietrznie?
i InKi jakoś nie widać
witaj jestem
znowu wróciło mi to zapalenie i nic mi się nie chciało do tego nad morzem pogoda masakryczna wiee leje i pełna porażka:-(

Jeśli chodzi o Sławke ona mieszka z tatą

Ale faktycznie rady innych czasami są denerwujące Wydaje mi się że jak Ty Sławeczko się opiekujesz tatą to wiesz najlepiej co masz zrobić i tak rób Wezwij lekarza rodzinnego a on powie co i jak buziaczki Kotku
Stary 2007-09-19, 08:33   #3059
afiliks
Rozeznanie

bubbel - widzę, że jesteś. Pisz szybciutko jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieje, że lepiej

InKa ustawa przeszła przez Senat, nie wiem tylko jak to jest z podpisaniem przez prezydenta... zawsze może zawetować, a rząd był za mniejszą ulgą, więc ale becikowe jeszcze jest ...
Stary 2007-09-19, 08:39   #3060
bubbel
Rozeznanie

Dzien dobry wszystkim,
Bylam wczoraj u dentysty, rozwiercil zeba, wyczyscil 2 kanaly a do 3 nie mial dojscia . Powiedzial, ze zrobil co w jego mocy i powinno byc lepiej, no ale w razie czego jakby nic nie pomoglo to od razu do niego wrocic wiec dzisiaj wracam
Nie ma juz tak strasznego bolu, a moze poprostu juz do nigo sie przyzwyczailam, ale opuchlizna na policzku powieksza swoj obszar teraz idzie w strone oka i wygladam jakby ktos mnie pobil. Zobaczymy co tym razem zrobi
Zycze wszystki milego dnia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości