Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-26, 14:44   #3031
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Dziewczyny, ja właśnie czytam "Ferdydurke". Przebrnęłam przez 20 stron i jestem załamana Czy to do samego końca będzie takie nuuudne?

30.37.45
75.74.50

Edytowane przez Nikaa1990
Czas edycji: 2008-12-26 o 15:07
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 15:04   #3032
kasiencja
Pani Buka

nicRu - niektórzy nie rozumieją najwidoczniej, że niekoniecznie chcesz schudnąć, a jedynie nieco wymodelować sylwetkę... przyznaję, że u mnie marnie z motywacją też :/ ale po maturze nie będę taka padnięta wieczorami, jak to teraz często bywa, a to dobra pora na ćwiczenia

Nikaa1990 - "Ferdydurke" jest bardzo specyficzne, przyznaję, że nie czyta się go łatwo. Trzeba podchodzić do tej książki z dystansem bo na serio to na pewno pisana nie jest Ja nie dobrnęłam do końca, ale byłam na spektaklu na podstawie tej książki i bardzo mi się podobał

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 15:08   #3033
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Nikaa1990 - "Ferdydurke" jest bardzo specyficzne, przyznaję, że nie czyta się go łatwo. Trzeba podchodzić do tej książki z dystansem bo na serio to na pewno pisana nie jest Ja nie dobrnęłam do końca, ale byłam na spektaklu na podstawie tej książki i bardzo mi się podobał
A ja umysł ścisły i wszystko biorę na serio
Na spektakl na szczęście też idę zaraz po Nowym Roku

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-12-26, 15:30   #3034
kasiencja
Pani Buka

a w wykonaniu jakiego teatru? bo jest wiele wersji u mnie w mieście był Festiwal Gombrowiczowski i widziałam wersję teatru z Kalisza bodajże - rewelacja

dziewczyny mam prośbę i pytanie zarazem... jakiś czas temu dostałam od TŻ-ta kolczyki, które są naprawdę ładne, ale nie mam pomysłu, z czym je nosić nie mam ubrań w tym kolorze (on wie, że lubię zieleń, ale to jest zupełnie inny odcień, taki morski) ani niczego na szyję do kompletu - same kolczyki są bardzo delikatne, a ja lubię, by biżuterię było widać i tak wychodzi że np do czarnej bluzki zakładam coś innego...

TŻ nieraz wzdychał, że pewnie mi się nie podobają, że nie umiał trafić w mój gust, i nie rozumie, dlaczego w jednych zielonych (dużych i o zupełnie innym odcieniu...) chodzę, a w tych nie

wyglądają tak:
http://i37.tinypic.com/2dgnmrk.jpg

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 15:33   #3035
sydunia
Zakorzenienie

kasiencja mi się kolczyki podobają może zakładaj je raz na jakiś czas jak się widujesz z TŻ, żeby jemu nie było przykro. a wtedy może i Ty sama się do nich przekonasz
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 15:43   #3036
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
gaia, strasznie mi się podoba Twój podpis: "Real women have real curves"
Dzięki
Musiałam się podbudowac po tym świątecznym obżarstwie haha...no i to też w ramach "terapii"

xxboo
sukienka prosta, a jak z dodatkami?

Ferdydurkę zaczęłam czytać ale to jest takie....dziwne. Zupełnie inne niż pozostałe lektury. W dodatku czytałam w nocy żeby usnąć, więc nic a nic nie zrozumiałam z tych przemyślen

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 16:04   #3037
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
a w wykonaniu jakiego teatru? bo jest wiele wersji u mnie w mieście był Festiwal Gombrowiczowski i widziałam wersję teatru z Kalisza bodajże - rewelacja

dziewczyny mam prośbę i pytanie zarazem... jakiś czas temu dostałam od TŻ-ta kolczyki, które są naprawdę ładne, ale nie mam pomysłu, z czym je nosić nie mam ubrań w tym kolorze (on wie, że lubię zieleń, ale to jest zupełnie inny odcień, taki morski) ani niczego na szyję do kompletu - same kolczyki są bardzo delikatne, a ja lubię, by biżuterię było widać i tak wychodzi że np do czarnej bluzki zakładam coś innego...

TŻ nieraz wzdychał, że pewnie mi się nie podobają, że nie umiał trafić w mój gust, i nie rozumie, dlaczego w jednych zielonych (dużych i o zupełnie innym odcieniu...) chodzę, a w tych nie

wyglądają tak:
Nie mam pojęcia Idziemy z klasą, nie wiem gdzie
A co do kolczyków...hm^^ Możesz kupić bluzkę w podobnym kolorze, poza tym do czarnego wszystko pasuje
Poza tym kolczyki ze względu na ich...hm...fason nie będą moim zdaniem źle wyglądały nawet do zupełnie na pierwszy rzut oka niepasującego koloru

30.37.45
75.74.50

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-26, 16:05   #3038
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cześć Dziewczyny!

Cytat:
dzień dobry

invissible- to na pewno przez @ zaraz minie
No, dzisiaj już jest lepiej.

Cytat:
lol
ale jak tańczyć w takim czymś?

To nie do tańczenia... To do pokazania się.

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Gaia no ja mam 162 może 163 cm wzrostu, dawno się nie mierzyłam.
a waże 52 kg.

sukienke zaraz wrzute tylko TŻ mi zdjecia przesle;D
Mam prawie identyczne "gabaryty" tylko + 1cm we wzroscie. I też nie podoba mi się mój brzuch.

Cytat:
TŻ wysłał fotki
Baaaaardzo ładna.

Cytat:

wyglądają tak:
Bardzo ładne. Ale faktycznie specyficzny kolor... Może spróbuj je skomponować z jakimiś srebrnymi rzeczami. A do czerni też będą pasować...
No, a jeżeli nie chcesz ich nosić, to po prostu włóż je czasem dla TŻta. Swego czasu miałam od TŻta wiosiorek, który do niczego nie pasował, ale zakładałam go czasem, żeby TŻ widział, że noszę... No i jak się napatrzyłam na niego, to go polubiłam i teraz często go noszę.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 16:19   #3039
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ wysłał fotki
uuuuła, mój ulubiony krój (chodzi o dekolt i to marszczenie )
ja lubię taką klasykę, bardzo mi się podoba sama miałam podobną na półmetku proponuję dorzucić jakieś perełki i voila !

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja właśnie czytam "Ferdydurke". Przebrnęłam przez 20 stron i jestem załamana Czy to do samego końca będzie takie nuuudne?
nie
jest prześmieszne

Cytat:

wyglądają tak:
kasiencja, a może tak - ubranie na czarno, albo powiedzmy szaro, ale makijaż zrobić właśnie w kolorze kolczyków
Btw, ładne one są
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 17:08   #3040
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość
Oglądałyście wczoraj Edwarda Nożycorękiego? Świetny film, aż się wzruszyłam pod koniec.
ja oglądałam ale nie wczoraj
i płakałam na nim strasznie

Cytat:

wyglądają tak:

a może jak je zakładasz to spinaj wlosy? wtedy nie beda się tak gubić w czuprynce, i chociaż malutkie, to bedą wyeksponowane no i do czarnego wszystko pasuje, dziewczyny dobrze mówią

xxboo mam taka sama, tylko że czerwoną a dokąd ona jest? bo moja do połowy łydki tylko,że ja moją odkąd mi się przytyło, to nie nosze. brzuszek za bardzo opina i nie wyglada to wtedy juz tak fajnie przynajmniej mi nie fajnie w niej
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 17:49   #3041
Anuu
Zakorzenienie

Matko, mam dość...mam dość wszelkich rodzinnych spotkań i napiętej atmosfery... Pożarłam się z mamą, jak nigdy, jedna poszła w płacz, druga trzasnęła drzwiami i od wczoraj się do siebie nie odzywamy... Najgorsze jest to, że zaczęła mi wygarniać, że nadal u nich mieszkam i żebym sobie nie wyobrażała, bo ona nadal może mi czegoś zabronić etc... Na koniec usłyszałam, że jestem niewdzięczną i okropną córką. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że dzięki niej się najprawdopodobniej sypną moje plany na sylwestra, który były już od października... To niesprawiedliwe... Najgorsze jest to, że ja nie wiem co takiego złego jej zrobiłam i nie wiem czego ona teraz niby ode mnie oczekuje...
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-26, 18:22   #3042
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
to podejrzewam początek zapalenia ucha (a przecież prawie zawsze noszę czapkę) i wolę żeby mnie nie zawiało i nie przewiało nawet przy wychodzeniu z samochodu. no a jak to nie minie to trzeba będzie się do lekarza udać
Ułaaa, współczuję Całe (no prawie) lato się z nim męczyłam. Jeżeli chodzisz na basen to możliwe, że przypałętała ci się jakaś bakteria Dobrze jest wtedy przepłukać wodą borową.

Cytat:
Renia90 no własnie mi też się nie podobają, ja mam skromną czarną sukienkę do kostek, wiązana na szyji, z lekkim marszczeniem pod biustem. Tylko nie chce wyglądać głupio przy nich
Bardzo ładna ta sukienka Sama mam podobną. Taką klasyczną Jaką biżuterię planujesz do niej założyć? Złoto, srebro? Bo ja chciałam złoto, wszystko wtedy już bym miała skompletowane, ale nie wiem czy złoto nie jest dla starszych pań
Cytat:
Ja mam sukienkę z tamtego roku.

W ogóle rozmawiałam z TŻtem i on mi mówi że dziewc zyny w jego klasie chcą takie szerokie suknie balowe i że mowią że chcą wyglądać jak księżniczki.
Straszne Swoją drogą moja koleżanka ma taką strasznie szeroką u dołu. Ale wierzę w jej gust i to, że nic takiego strasznego to mnie jest.

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
ja oglądałam ale nie wczoraj
i płakałam na nim strasznie
Oglądała i wczoraj i kiedy byłam mała. Co to za zakończenie

Anuu - czasem nawet gdy wiemy, że to nie nasza wina warto wyciągnąć rękę na zgodę. Bynajmniej by oczyścić atmosferę
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 18:30   #3043
ankac000
Raczkowanie

Witam, jestem tegoroczną maturzystką, więc postanowiłam dołączyć.
Zdaję podst. polski, angielski i WOS i rozszerzoną majzę.
ankac000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 18:57   #3044
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankac000 Pokaż wiadomość
Witam, jestem tegoroczną maturzystką, więc postanowiłam dołączyć.
Zdaję podst. polski, angielski i WOS i rozszerzoną majzę.

Cześć
A co potem?

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 20:06   #3045
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
Ułaaa, współczuję Całe (no prawie) lato się z nim męczyłam. Jeżeli chodzisz na basen to możliwe, że przypałętała ci się jakaś bakteria Dobrze jest wtedy przepłukać wodą borową.

Bardzo ładna ta sukienka Sama mam podobną. Taką klasyczną Jaką biżuterię planujesz do niej założyć? Złoto, srebro? Bo ja chciałam złoto, wszystko wtedy już bym miała skompletowane, ale nie wiem czy złoto nie jest dla starszych pań
posmarowałam wokół ucha Amolem i jest lepiej na basenie to mnie ze 2 lata nie widziano

Moim zdaniem złoto jest jak najbardziej w porządku. Sama nie przepadam, ale jeśli będę miała coś na szyję, to właśnie złotego, bo srebro mi do sukienki nie pasowałoby
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 20:56   #3046
nicRu
maszyna, nie człowiek

:c znowu łapię doła. ja chcę żeby było już po Nowym Roku
gdyby dało się cofnąć czas... :c
Stary 2008-12-26, 21:02   #3047
paula007
Zakorzenienie

Ych, a ja chcę, żeby było już po studniówce.
A najlepiej już po maturze.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 21:07   #3048
xxboo
Zakorzenienie

Dziękuje za komentarze do sukienki

Neszikaa ja chciałam albo białe perełki, i kolczyki z perełek. Albo srebro, takie świecące, stawiam głównie na kolczyki i bransoletkę, i jakiś maluteńko wisiorek na szyję, może takie serduszko co dostałam od TŻta , sukienka wiązana na szyji więc za dużo z naszyjnikami poszalec nie mogę

a złota nie lubię, chyba że białe

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 21:13   #3049
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Ych, a ja chcę, żeby było już po studniówce.
A najlepiej już po maturze.
Po maturze... Nie, tego to się zbyt boję.
Już sama nie mogę ze sobą wytrzymać :c Coś czuję, że jutro na mój ból istnienia ęde musiała znaleźć jakiś "lek" przeciwbólowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-26, 21:14   #3050
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Po maturze... Nie, tego to się zbyt boję.
Już sama nie mogę ze sobą wytrzymać :c Coś czuję, że jutro na mój ból istnienia ęde musiała znaleźć jakiś "lek" przeciwbólowy

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 21:17   #3051
ankac000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
Cześć
A co potem?
Tu właśnie jest problem, ponieważ mam całkowicie różne zainteresowania: psychologia, ekonomia, zarządzanie. Ostatnio marzy mi się zarządzanie w sporcie, ale to się może jeszcze zmienić do matury.
ankac000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 21:42   #3052
Renia90
Zakorzenienie

wróciłam od ciotki dopiero.. ale jestem pełna
zaraz przychodzi do mnie kuzynka, chwile posiedzimy a potem na dyske a jutro jazdy na 10:00

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 21:45   #3053
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
wróciłam od ciotki dopiero.. ale jestem pełna
zaraz przychodzi do mnie kuzynka, chwile posiedzimy a potem na dyske a jutro jazdy na 10:00
ja mam jutro jazdy na 13, nareszcie, juz tesknilam

PEDAGOG

Stary 2008-12-26, 22:53   #3054
Cherry90
Rozeznanie

Cytat:
Gaia no ja mam 162 może 163 cm wzrostu, dawno się nie mierzyłam.
a waże 52 kg.

sukienke zaraz wrzute tylko TŻ mi zdjecia przesle;D

Nie rozumiem Ja jakbym tyle ważyła to miałabym gdzieś dodatkowe cm. Duży brzuch to ja mam i nadwagę też i szczerze nie lubię jak szczupłe dziewczyny mówią, że są grube Niezła laska przecież z Ciebie!

Co do sukni balowych, to wydaję mi się przesadą ubierać takowe na studniówkę- ja jutro jadę po swoją sukienkę, właściwie to najpierw muszę ja znaleźć ;D
Cherry90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-26, 23:03   #3055
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość

xxboo mam taka sama, tylko że czerwoną a dokąd ona jest? bo moja do połowy łydki tylko,że ja moją odkąd mi się przytyło, to nie nosze. brzuszek za bardzo opina i nie wyglada to wtedy juz tak fajnie przynajmniej mi nie fajnie w niej
do kostek

PEDAGOG

Stary 2008-12-27, 06:04   #3056
plotkara0804
BAN stały

kochani prosze pomóżcie mi. widze po wypowiedziach to jestescie ode mnie madrzejsci wiec chcialabym sie poradzic. jakie repetytorium do ang. polecacie? zdaje na podstawowym, i nie chce byc alfa i omega ale żeby tylko zdac ta mature. wiem ze nie jestem w stanie sie nauczyc ang na ocene bdb w kilka miesiecy. prosze o odzew jakis,

Edytowane przez plotkara0804
Czas edycji: 2008-12-27 o 06:05
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 08:29   #3057
Cherry90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
kochani prosze pomóżcie mi. widze po wypowiedziach to jestescie ode mnie madrzejsci wiec chcialabym sie poradzic. jakie repetytorium do ang. polecacie? zdaje na podstawowym, i nie chce byc alfa i omega ale żeby tylko zdac ta mature. wiem ze nie jestem w stanie sie nauczyc ang na ocene bdb w kilka miesiecy. prosze o odzew jakis,

Osobiście polecam repetytorium z Egis- naprawdę solidnie przygotowane ;] Ja mam takie do matury rozszerzonej, ale do podstawy też są. Nieżle też jest revise formatura z macmillana Powodzenia w nauce! P.s. Ja mądrzejszą bynajmniej bym siebie nie nazwała

Dzisiaj dzień relaksu, zakupy, łyżwy, spotkanie z Tż
Miłego dnia dziewczyny!
Cherry90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-27, 09:39   #3058
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Czeeeść!

Nareszcie po świętach. Teraz trzeba solidnie odpocząć... Bo zdecydowanie święta są męczące.

Co prawda, planowałam chociaż trochę poczytać historię, ale czuję jak chęci mnie opuszczają... I pasowałoby poszukać stanika pod sukienkę studniówkową (a poza tym, nadal mnie intryguje tajemnica rozmiaru ), ale jakoś tak... niiic mi się nie chce...

Jeszcze taka beznadziejna pogoda - szaro, zimno i ani grama śniegu...

Idę sprzątnąć trochę pokój i wynaleźć sobie jakieś zajęcie.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 09:41   #3059
Neszikaa
Zadomowienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
Osobiście polecam repetytorium z Egis- naprawdę solidnie przygotowane ;] Ja mam takie do matury rozszerzonej, ale do podstawy też są. Nieżle też jest revise formatura z macmillana Powodzenia w nauce! P.s. Ja mądrzejszą bynajmniej bym siebie nie nazwała

Dzisiaj dzień relaksu, zakupy, łyżwy, spotkanie z Tż
Miłego dnia dziewczyny!

Ooo, ja polecam Revise for Matura. Naprawdę bardzo fajne Powtórzenie z gramatyki, słownictwa czytanie, słuchanie zarówno rozszerzone i podstawowe.

kurcze, ale ci dobrze Ja jeszcze zero planow
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 10:08   #3060
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Sukces! Nie wstałam o 13 ! ależ jestem z siebie dumna

Dziewczyny.... ten sok z cytryny to przyspiesza czy opóźnia okres? Bo z moich obliczeń wynika iż.... muszę nim trochę pomanipulować przed 100dn

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości