![]() |
#3031 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
sprobuj usmazyc kilka nalesnikow i z nimi zrobic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
no ba Jowiszowa
myślę o Tobie cały czas bo jak Ty na takich wojażach to wiadomo że net później i nie usnęłabyś bez wieści ![]() ![]() ![]() ![]() ja nie mogę, ale napięcie ![]() ![]() najpierw to niech wszystko inne lekarz posprawdza, płec to na końcu ![]() ![]() lasagne robiłam ze dwa razy, bo i tak szybciej mi makaron jakis przygotować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze jutro wszystko u Ciebie bedzie ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
troszkę niepewności mam
![]() niby na poprzednim wszystko pracowało ładnie ![]() to miejmy nadzieję, że teraz jest to samo tyle że większe ![]() 3 lata temu na dzień kobiet byłam na usg i dostałam małego siusiaka w prezencie a teraz na walentynki ciekawe co ![]() ![]() pa do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra spadam ![]() ![]() się odezwę w nd wieczorem, paaaaaaa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Ania, zanabylam dzis 4staniki po 2zl hehe.
Zobacyzmy czy sprzedam je, bo rozmiary sa mega. Ale te 2 wlasnie mega to nowe sa, jeden z metkami rozmiar uwaga 48d i 44f heh.- evans a 2 sa 34dd |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zakorzenienie
|
oj dzięki za porady w sprawie Lasagny
nawet sobie nie myślałam że to takie proste czyli co - cebulę.czosnek mięso pomidory //to dusić a serem tylko się posypuje, oczywiście jeszcze makaron, no i warstwowo gotowych sosów też nie kupuję spaghetti też robię sama /nie wiem jak jest w oryginale ale ja ostatnio spaghetti posypuję tarym serem /mniam/ czasem mnie podkusi /tak by spróbować coś innego i kupię coś gotowego /tak jak to lasagne / ale zawsze żałuję jowiszku przyjemnej podróży i baw się dobrze, żeby wam wina nie zabrakło ![]() anka ja też czekam na jutrzejsze wieści i mam nadzieję że jeszcze przed wyjściem zdążę poczytać kogo tam ukrywasz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
Czesc.
Ania, chyba wiem co dzis czujesz, bo ja sie tez juz poniedzialku nie moge doczekac. Dzis mam wizyte u P. promotor z cala praca, mam nadzieje, ze tylko ja zostawie i sie umowimy na wizyte w tygodniu. Ladne dzis sloneczko u nas swieci. Mogloby juz tak zostac i zima nie wracac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Zakorzenienie
|
hejka
Veronka tak lekkie napięcie jest tż załamany ![]() ![]() Veronka powodzenia z pracą, żeby nic już nie trzeba było poprawiać, żeby szybko do przodu to poszło ![]() u nas mega zadymka, masakra, raczej jadę autobusem, bo samochodem nie jeździłam jeszcze w takich warunkach , już spisałam sobie rozkłady jazdy, mam nadzieję, że nie wypadnie któryś z kursu, albo że słońce jednak zawita i się uspokoi, bo mamy już śniegu w sam raz na bałwana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
heloł!
Ja wczoraj byłam na tym zabiegu z zębem, ale hardcore ![]() ![]() ![]() Anka ja czekam na wieści.... ![]() ![]() ![]() Jowiszkowa udanego imprezowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
witam
u nas też ciut przymroziło -3 ale o 11 wyszło słoneczko i przez okno wygląda fajnie a na zewnątrz zimno jak diabli wieje tak strasznie że odczuwa się -30 a nie -3 dzieci mi katarzą na maksa / ![]() więc na dwór nie wychodzą anka mówisz że u was już śnieg //mam nadzieję że do nas nie przyjdzie bo mam już dość śniegu a tak w ogóle to myślałam że już coś poczytam ![]() no ale trudno wpadnę jeszcze później może już coś będzie wiadomo ![]() veronko powodzenia ![]() Jowiszka na pewno już po uroczystej kawusi a może już zasiada do obiadu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
w koncu jestem
![]() ![]() nie doczytałam, wybaczcie Anisia co z jutrem? bo zmienili mi grafik i pracuje do 6.30 ![]() ![]()
#3043 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Jowiszkowa trzymam kciuki za podróż ![]() ![]() ![]() ![]() Ania ![]() ![]() ![]() ![]() A ja padam, tak sprzątałam od wczoraj ze normalnie ledwo żyję i jeszcze cola się w chacie skończyła ![]() ![]() Wysprzątałam z małżem cały pokój łącznie ze ścianami, podłogą za szafami, szafy pomyłam ogólnie pełen zakres. Dobrze, że już mam to z głowy ![]() ![]() U nas też taaaaaaaaaaak wiało, że ach! w nocy co chwilę się budziłam ![]()
#3044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() będzie ok, a spadek wagi też był dla mnie najlepszą nagrodą za cierpienie ![]() Kasia - widzę, że ty też w amoku sprzątania ![]() ![]() ![]() ![]() Anka - trzymam kciuki za pomyślne wieści ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Nio Maluśna ja mam 3 szwy, idę je zdjąć w piątek :/
Popijam mleko pistacjowo kokosowe z mullera ![]() Pozatym to u nas taka pizgawa że wierzyć się nie chce widząc to słońce za oknem. Temperatura koło 0... Ciekawa jestem bardzo Co tam u Anki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
ja przez 2 dni też tylko piłam
![]() ![]() ![]() Anka trzyma nas w niepewności...też jestem ciekawa co u niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
Niooo rurka w mleku i dawaj, ale co tam mleko smaczne więc nie jest źle
![]() Jedyne co to przeszkadzają mi te szwy które mi tam dyndają, bo przy połykaniu je czuję-jakby się zsuwały do gardła ![]() Ale nie nearzekam bo w porównaniu do tego pierwszego zęba to ten był lajtowy. Nie wiem ale już nie szłam na luzaka jak kiedyś tylko wiedziałam że będzie ciężko. Zacisnęłam pośladki i dałam radę ![]() ![]() Nio i jestem mega happy że już minęło, bo więcej 8 na szczęście nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
hejka
już jestem byłam na 12, ale się przeciągnęło, wkurza mnie to bo skoro prywatnie to ma być na czas a to poprzedni lekarz dobierał sobie jeszcze panie na usg, w związku z czym moj musiał czekać no i ja ![]() ![]() TADAM ogłaszam że lekarz na 99% stwierdził że bedzie DZIEWCZYNKA ![]() ![]() ![]() sceptycznie podchodzę do tego typu wieści, jak zobaczę to uwierzę jeszcze się pytałam , na ile procent, bo moze się siusiak gdzieś schował, ![]() ![]() z tych wrażeń, pozwoliłam sobie na zakup w pobliskim ciuchlandzie, mam dwie bluzeczki i sukienusię ( aż tak musiałam spieścić, bo to maleńkie ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-12 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Zakorzenienie
|
gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
Anka super
![]() Czyli bedzie parka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
Anka gratulacje!!!!! super, no to poszalejesz w różach
![]() ![]() pisałam wczesniej z tel ale mi sie post nie zapisał ![]() Judi współczuje bólu, przerąbane, trzymam kciuki zeby szybko przeszło. Ja nie moge sie zdecydowac na hirurgiczne usówanie 8ki, ciekawe kiedy dojrzeje ![]() my dzis szybko obskoczyłysmy M1 i mierzyłam stanik z samanty, tzn duzo mierzyłam ale ten jeden tylko mi przypadl do gustu, rozm....uwaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3052 |
Zakorzenienie
|
No to Andzia GRATULACJE!
Mozemy sobie chyba reke podac. Ja mam tylko nadzieje, ze w poniedzialek to sie u mnie zaden siusiak juz nie pokaze. Imienia nadal ne mamy :/ a tu mi zostalo juz tylko 6 tyg ![]() Moja praca mgr. wlasciwie skonczona, tylko kilka malych poprawek i do 21 mam ja oddac. A pozniej "tylko" obrona i wakacje hehe :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
super Veronka, ani sie obejrzysz jak będziesz po obronie
![]() trzymam kciuki zeby zaden f.iutek sie nie ukazał ![]() młoda padła, ja sie zbieram do pracy, tak mi sie nie chce ![]() ![]() Anisia ![]()
#3054 |
Zakorzenienie
|
![]() Mija faktycznie na ciuchach to tylko same róże widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veronka i ja mam nadzieję, że już żadne siurek nas nie zaskoczy, choć wiecie mi nie przeszkadza, ale jak ktos coś już przepowiedział to niech tak sie już dzieje ![]() może i coś w tym jest, że będzie fredericzka, bo wagowo płodziak o wiele mniejszy niż Miki ![]() ![]() oj i chyba dopadła mnie jakaś przypadłość dowcipną, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Ale się wyspałam ![]() ![]() Tymek zasnął wczoraj o 19:30 (nie spał w dzień) i wstał przed chwilą ![]() ![]() znów piękne słońce i mróz za oknem ![]() Idę się ogarnąć |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Zakorzenienie
|
Aniu, gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy wczoraj wieczorem z TŻtem na basenie. Wymasowana jestem po jacuzzi, wygrzana po saunie i łaźni parowej. Jest mi dopszzzz ![]() W nocnikowaniu niemal pełen sukces ![]() ![]() Prezent za takie ładne zachowanie już jest http://allegro.pl/my-little-pony-kar...449823731.html Matylda wniebowzięta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
W pkp tlum.stoje i cierpie.ania gratulacje raz jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
Aleeeeeeee suuuuuuupeeerrrrrr
dziewuszka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ten zaszczyt nie dosięga każdego ![]() ![]() wczoraj jednak się nie doczekałam na tak radosne wieści A ja wróciłam dziś o 6 rano -poszłam spać o 6.30 i do tego nie mogłam zasnąć //po godzinie mnie obudził Kajo bo chciał siku ' i tak sobie drzemałam do 11.30 teraz przy kawusi delektuję się dobrymi wieściami na 15 znów wybywam do szkoły bo muszę co nieco pozanosić //wypiję kawusie z dziewczynami - na sprzątanie już nie mam sił a potem idę na urodziny do taty nogi mnie tak bolą że ledwo chodzę Ale było super, coś się pobawiłam /atmosfera była prze miła, było warto iść Cestia super że nocnikowanie tak dobrze idzie Judi współczuję ci bardzo /mam nadzieje że niedogodności i ból ci szybko miną |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
hello
dziś wyprawa do kościoła odkupiona była mega histerią, jakby diabeł z Mikiego wstąpił, wiec tż musiał z nim spacerować na dworze przez pół mszy ![]() ![]() a teraz siedzimy w domu , na spanie mi sie zbiera ale obiad sie szykuje, dziś nie chciało mi sie za bardzo stać przy "garach" , więc wrzuciłam plasty karczku z przyprawami, warzywami, owocami,podlałam colą i do rękawa foliowego i piecze się już w piekarniku ![]() Cestuś bo ze względów ekonomicznych, mały płodziak siurek, byłby bardziej wskazany ![]() no ale nie można być aż takim dusigroszem ![]() ![]() ![]() ![]() teraz na wiosnę tak jak Veronka , przyjdzie mi robić przebierkę garderoby i tą typową męską wyprzedać ale może jeszcze trzeba sie wstrzymać do porodu ![]() ![]() bo z Mikim tylko raz lekarz zdołał zobaczyć co tam ma między nogami, na usg połówkowym, potem nijak, więc w niepewności mnei to trochę trzymało ale i tak kupiłam cos się dało wcześniej po męsku ![]() a często zdarzają się błędy w ocenie płci? u mnie w rodzinie nie było żadnych niespodzianek ![]() no i nie wiem w którą stronę więcej pomyłek, czy jak lekarz powie że dziewczynka to robi sie potem chłopak, czy jak stwierdzi chłopczyka a potem zonk rodzi sie mała fredericzka ![]() ale mam dylematy ![]() ![]() a spowodowane jedynie tym, że przy okazji mogłabym coś podkupić na ciuchach ale nie wiem czy warto ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.