|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Hejka! Dawno mnie nie było
![]() ![]() ![]() ![]() PS. Jak ktoś ma torbę plażową z katalogu 7 lub 8 (nie pamiętam ![]() ![]() ![]()
#3032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeszcze nie masz tego tuszu ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ,że pomogłam i wyjaśniłam ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
str 140 pozycja5 do opalania str 143 pozycja 7i 8 przyspieszające i wzmacniające opaleniznę str 142 pozycja6 po opalaniu ![]() a torba jest w kat.8 więc osoby Trendujące jeśli ją zamówią będą miały ją w poniedziałek ![]() tonia85 ta mikrodermabrazja naprawdę taka fatalna? :/ wiele osób ja chwali ale i tak zamówię na wypróbowanie ![]() ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-12 o 23:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a żeby nie było offa to ciągle się waham czy brać tą torbę batyckiego (spokojnie spełniłam warunki)- trochę szkoda mi tych 45zl na nią...a z drugiej strony szkoda nie skorzystać z taaaakiej okazji ![]()
![]() |
#3036 | |
Zadomowienie
|
Dziś w ofercie krem Anew Reversalist. Słabe te oferty.
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- W ogóle dziś klientka mnie wkurzyła. Mówi że chce tą najtańsza emulsję z Anew, oczywiście nie zamówiła za 50 zł ostatnio ![]() Nawet jakbym miała to bym wzięła dla siebie a nie dla niej no bo bez przesady, nie dość że jedno jej biorę grzecznościowo taniej, to jeszcze sobie wybiera kolejną rzecz nie spełniając warunków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mogli by dać coś ciekawszego ![]() a Ty swoją sprzedajesz? ja jeszcze nie wiem ![]() ![]() ostatnio widziałam na all ktoś wystawił za 800 zł i napisał coś takiego : " torebkę WYGRAŁAM w programie dla konsultantek , jest nie w moim stylu [i sprzedaję w atrakcyjnej cenie za 800 zamiast 1000 "] ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie lubię takich klientek ![]() ![]() btw. zmieniłam w końcu awatar (to nie ja na fotce) byście nie musiały już patrzeć na moją gębę ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-12 o 23:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba że przyjdzie i naprawdę mnie zauroczy... ale wolałabym jednak na niej zarobić ![]() Taa 800 zł... ja to bym tak za 200 chciała sprzedać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zadomowienie
|
już nie ma tej oferty, właśnie patrzałam i są tylko 2 te torebki na all, jedna za 199 zl a druga za 264 zl, może nawet bym sprzedała swoją ale nie mam konta na all a specjalnie nie będę sie fatygować z zakładaniem pozatym nie miałabym żadnych pozytywów jak na pierwsze, więc i tak by nikt ode mnie nie kupił...
#3041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tych starych Naturalsów pamiętam też winogrono i rumianek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dużo ich jest na all tylko nie każdy pisze ze to Avon ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-13 o 00:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
szeryfcio
|
Podzielę się moimi wrażeniami z paczki:
Zamówiłam w demo błyszczyk Anew Sorbet Splash. Błyszczyk sam w sobie fajny, ładnie błyszczy i daje konkretny kolor, ale właśnie... wybrałam zły kolor. Sugerowałam się zdjęciami na katalogowym i wydawało mi się, że Sorbet jest taki czerwonawy, a on wpada w różowy... a na ustach to już w ogóle taki plastikowy róż ![]() Wrzuciłam też zdjęcie bransoletki Abigail. Dobrze wygląda. Tonik z biała herbatą nie wysusza, nie ściąga, jest ok, ale zostawia coś lepkiego na skórze. Bezalkoholowy z Solutions nic nie zostawia. Krem do rąk tu polecany, biały, Nail Care za 10,9 rzeczywiście świetny. ![]() Mineralny olejek złocisty oczywiście przyszedł zbrylony, chociaż nie ma mrozów (no ale dzieki wam wiem, że tak bywa i będzie normalny ![]() Zestaw Windscape mi nie podszedł ![]() Resztę przetestuję jutro.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-04-13 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Raczkowanie
|
1.Dziewczyny, wiecie jaki jest sposób użycia tego płynu do demakijażu oczu? tzn czy trzeba na wacik go czy bezpośrednio na oko. nie lubię takich jak trzeba bezpośrednio na oko nakładać, tyle paprania.. a zastanawiam się nad kupnem
![]() 2. Macie już te torby? jestem konsultantką od 4 katalogu więc chyba w 7 będę mogła ją zamówić? |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
Czy miałyście kiedyś przypadek, że nie odebrałyście paczki z paczkomatuu? co potem sie stało? wróciła do avonu i zrobili korektę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Cytat:
![]() Przytrzymuje chwile ten wacik z tym roztworem na oku i scieram ![]() Bardzo Ci go polecam , mleczko też uwielbiam mam to i to ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- No weź se wyobraź że jeszcze nie , ahhhh ![]() ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teoretycznie powinno się to zrobić w 8 tygodni, czyli 2 miesiące ![]() ja ją miałam i byłam zadowolona; chciałam kupić znowu w 05, ale po 8 tygodniach mi się znudziła i narazie nie kupuję ![]() cała tubka idealnie na 8 tygodni mi starczyła ![]()
![]() |
#3053 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No i zachęcona tym efektem kupiłam ją też w tym roku, żeby rozświetlić twarz po zimie. Niestety musiałam przerwać kurację w trakcie drugiego kroku. Zauważyłam tak jak Ty podrażnienia i zaczerwienienia, troszeczkę też mnie wysypało. ![]() ![]() Teraz trochę odczekam i może za jakiś czas do niej wrócę, a na teraz pozostają rzeczywiście maseczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też się zastanawiam nad tą torbą, bo spełniam warunki. W sumie to nie potrzebuję torebki teraz a nawet szczerze mówiąc to mi się tak średnio podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-13 o 07:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że się udzielam, bo nie jestem już kk, ale czytam wątek od dawna. Kiedy tak piszecie o produktach sprzed kilku lat i starej serii naturals przypomina mi się prawdopodobnie poziomkowy krem do twarzy z takimi kuleczkami w środku, pomadka ochronna z tej serii, migdałowy kremik do rąk
![]() Tyle z mojej strony. Miłego dnia
#3057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do chlodzenia to w tym przypadku nie wiem, ale pamietam, ze chyba w programie TPS dostalam chlodzacy zel do nog z mineralami Morza Martwego Planet Spa - o matko! jak on chlodzil! az cala dygotalam! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A kremy używam dobra- i z nimi już nie kombinuje. A co do mikrodermobrazji to skonsultuje z dermatologiem.
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sheryl chciałabym, żeby mój sorbet splash wyglądał na ustach jak na twoich, na moich niestety nie jet różowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.