|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Nie wiem jak w przychodni ale prywatnie na pewno przyjmuje. Byłam u niego w czwartek
![]() Ma gabinet na piastowskiej 37/65 chyba. Przyjmuje we wtorki i czwartki od 15. Ma dużo pacjentek więc lepiej przyjść wcześniej żeby zająć sobie miejsce w kolejce
Edytowane przez zla panienka Czas edycji: 2011-03-20 o 13:59 |
|
|
|
#3032 |
|
Rozeznanie
|
Dr. Sypniewski przyjmuje na Leszka Czarnego (poczytaj wcześniejsze wpisy - jest dokładny adres). to są bloki 4-piętrowe na przeciw ZUS'u w Radomsku
|
#3033 |
|
Zadomowienie
|
to jest ulica piastowska
|
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
HRUBIESZÓW
Pani doktor Jolanta Kuczyńska-Dudek. Była baaardzo delikatna i kompetentna
|
|
|
|
#3035 |
|
Rozeznanie
|
Zła Panienka - nie wiem ile razy byłaś u Sypniewskiego, ale budynek w którym mieści się jego gabinet to ul.Leszka Czarnego. Piastowska to ulica na której jest Zus. Chodzę do (do dr) niego od 3 lat, i dobrze wiem jaka to ulica. Nie chcę się sprzeczać, ale przy najbliższej okazji sobie sprawdź
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
a moze ktos mi polecic dobrego ginekologa od naprawde bardzo bolesnych miesiaczek Łódź .
|
|
|
|
#3037 |
|
Zadomowienie
|
nie mam już recepty żeby zerknąć ale w internecie wszędzie jest jak byk wpisana piastowska
|
|
#3038 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy już ktoś polecał, ale naprawdę warto, prowadził moją ciążę i poród przez cięcie:
ZAKOPANE, WIDERA MACIEJ ul. Kaszelewskiego 6 0602 389 411
"Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, maszynista widzi 3 debili na torach..." Edytowane przez Brzydal82 Czas edycji: 2011-03-21 o 22:18 |
|
|
|
#3039 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa
Ja osobiście polecam dr Filipp - świetna lekarka, kompetentna, wszystko wytłumaczy, delikatna, widać że zależy jej na pacjentach. Ja chodzę do niej prywatnie w Junonie. Co prawda muszę oszczędzać na każdą wizytę - koszt 150zl - ale wg mnie warto i nie szukam innego lekarza |
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Śląskie
napisałam ogólnie województwo śląskie ponieważ najgenialnieszy ginekolog u którego byłam przyjmował zawsze na Piotra Skargi w Katowicach jednak został przeniesiony nad czym bardzo ubolewam bo przez to juz nie mam możliwosci chodzić do niego. Dr. Pozowski Janusz.... swietny lekarz i przesympatyczny człowiek
|
|
#3041 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam dr Ryszarda Rokickiego fachowiec jakich mało. Nie owija w bawełne , prosto z mostu powie co sie dzieje zadziała , zrobi dodatkowe badania.
Żałuję, że będąc w ciąży mnie nie prowadził ![]() Miałam na tyle szczęcia , że zmieniłam w pore lekarza bo nie było by mojego synusia. A u niego napewno od razu zostałby rozpoznany mój problem. Przyjmuje w Katowicach na ul. Żelaznej 1 oraz jest ordynatorem w szpitalu MSWiA w Katowicach.( w ramach NFZ czeka się tydzień na wizyte) |
|
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
Szczecin
Bardzo bardzo i ze szczerego serca polecam dr Mieczysława Chruściela . Przyjmuje prywatnie w gabinecie na Szafera 190, tel. 660 782 682. Jest przemiły, kulturalny, bardzo delikatny przy badaniu. Wszystko tłumaczy, odpowiada zrozumiale na pytania . Wizyta kosztuje ok 100 zł z tym,że u mnie jest to za każdym razem USG "brzuszne" i dopochwowe. Robiłam też krio nadżerki, wszystko szybko, sprawnie i bezboleśnie.
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mam nadzieję, że mi pomożecie Jakiś czas temu byłam na konsultacji gin. w Narutowiczu w Krakowie i byłam badana przez pewną panią dr, niestety nie wiem, jak się nazywa, a chciałabym się do niej prywatnie umówić Wiem tylko, że ma ona na imię Agnieszka, z opisu: jest dosyć wysoka, blondynka, ma krótkie włosy. Wiem, że to mało, ale może ktoś skojarzy i poda mi jej nazwisko. Z góry dziękuję
|
|
|
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
Polecam dr Urszulę Dajdę z Krakowa..bardzo sympatyczna i życzliwa kobieta..w badaniu bardzo delikatna..
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
|
|
#3045 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3046 |
|
Zadomowienie
|
przyjmuje prywatnie w tym ośrodku w którym napisałam i chyba jeszcze w Luboniu.
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
a ja polecam dr Alicję Rutkowską i dr Stanisław Łukawski z Ełku najlepsi lekarze, którzy naprawdę robią to z powołania. Polecam!!
|
|
#3048 |
|
Przyczajenie
|
NOWY SĄCZ
Pani dr Ewa Leśniak - anioł!!! (przyjmuje w ośrodku zdrowia w Chełmcu) |
|
|
|
#3049 |
|
Rozeznanie
|
GŁOGÓW
Pani Doktor Bożena Kopeć ul. Królewska 21 szczerze polecam!
|
#3050 |
|
Przyczajenie
|
Przemyśl
Do przemyślanek czy ktoś ma namiary do pania doktor hanasiewicz?? numer telefonu chcialabym sie umuwic na wizyte prywatna i czy ktos nie wie ile w tym roku kosztuje wizyta??
|
|
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
BRODNICA K. TORUNIA
Polecam Panią doktor Jadwigę Bartosiewicz. Jest bardzo dobrym lekarzem z wieloletnim stażem pracy w zawodzie ginekologa. Przyjmuje zarówno na Kasę Chorych, jak i prywatnie. Prywatna wizyta kosztuje 100 złotych.
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dolny Śląsk - Lubin - Femina - dr. Pańszczyk
prywatnie 120 za wizytę. Warto! Bardzo fajny lekarz, można z Nim porozmawiać jak z kolegą, lekarz wszystko tłumaczy, pyta, opowiada. Godny polecenia lekarz.
|
#3053 |
|
Przyczajenie
|
Kraków
Polecam dr Danutę Jachimczyk-Prociak, która przyjmuje w centrum medycznym Falck na ulicy Mazowieckiej 4. Faktem jest, że to trochę daleko od centrum miasta ale naprawdę warto. Pani dr to nie tylko świetny specjalista ale także osoba, która w rzeczywistości troszczy się o swoich pacjentów. Od stycznia centrum ma podpisane umowy z NFZ wiec leczenie odbywa sie w ramach ubezpieczenia i nie trzeba płacić za wizytę prywatną. |
|
|
|
#3054 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
Podnoszę wątek.
Pomóżcie dziewczyny )
|
#3055 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
Jerzy Kosowicz, przyjmuje na słonecznej (tel. 0 61 861 76 54)
|
|
|
|
#3056 |
|
Konto usunięte
|
Katowice
Zięba Clinic, pani dr Małgorzata Zięba. Fajna, młoda Pani doktor, której mogłam zadać nawet najgłupsze trapiące mnie pytania . A przede wszystkim zna się na rzeczy, wszystko tłumaczy, uspokaja jej specjalizacja to ginekolog-endokrynolog. Przychodnia jest prywatna. Wizyta kosztuje 120 zł, z USG 170 zł, każde badanie osobno, ale myślę że warto, nie byłam jeszcze nigdzie tak fachowo przyjęta |
|
|
|
#3057 |
|
amor vincit omnia
|
Wrocław- dr Joanna Grześko
przemiła i bardzo dokładna Pani doktor, odpowiada na wszystkie pytania, przeprowadza zawsze niezbędne badania, poświęca tyle czasu ile potrzeba. to nie tylko świetny lekarz, ale też bardzo sympatyczny człowiek. przyjmuje zarówno prywatnie jak i na NFZ. od kwietnia Pani doktor pracuje w nowym gabinecie na ul. Kamiennej |
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
WARSZAWA - Tomasz Zając - new med
bardzo sympatyczny i rzeczowy lekarz, odpowie na każde pytanie także przez telefon gdy sie jest jego pacjentką może wizyta nie należy do najtańszych, ale naprawdę warto |
|
|
|
#3059 |
|
Przyczajenie
|
szukam dobrego ginekologa Warszawa
Mam wykupiony pakiet rodzinny w Allianz jest tam duzo placowek ale niewiem gdzie szukac.
potrzebny mi lekarz ginekolog - poloznik do prowadzenia ciazy Czy mozecie mi polecic kogos? |
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Zakopane/Nowy Targ / Kraków
Polecam doktora Bałajewicza. Bardzo uprzejmy, miły, potrafi rozluźnić atmosfere, co szczególnie przy pierwszych wizytach jest bardzo ważne. Mi osobiście kiedy byłam pierwszy raz u niego dużo otuchy dodało mnóstwo dyplomów na ścianach, więc kompetencja i znajomość kobiet. Bardzo dobry lekarz Polecam serdecznie
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.