![]() |
#3061 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Lilianka też je danonki - prawde mówiąc to ona wszystko je
![]() ![]() ![]()
#3062 |
Rozeznanie
|
Kochane poradzcie mi co mozna kupic dla 1,5 rocznego chłopczyka na Mikołaja, jest to chrześnik mojego męża, bo my kompletnie nie mamy pomysłu
![]()
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Humbak ja uważam ze najlepiej to dziecku kupic zabawke,w sklepie napewno Ci doradzą co teraz ludzie kupuja chlopcom w tym wieku ![]() Napisałam ze zabawke bo ja wychodze z takiego założenia ze jeśli ma to być cos dla dziecka to niech sie tym cieszy i w tym wypadku najlepiej zabawka,ze względu na wiek,bo jak kupisz jakiś ciuch to wsumie dziecku to radości nie sprawi bardziej rodzicom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Rozeznanie
|
No właśnie Jastinku, prawde mówiąc to najchętniej kupiłabym jakiś ciuch. Ale wiem że dziecka to za bardzo nie ucieszy, tylko jest taki problem że on ma mase różnych zabawek i one go średnio interesują. A chciałabym żeby był zadowolony.
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta tak naprawde liczy sie gest i nie ważne czy to bedzie kolejny samochodzik czy klocki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Rozeznanie
|
Chyba masz racje Jasinku. Jak zwykle niepotrzebnie się martwie na zapas
![]() ![]()
#3068 |
Zadomowienie
|
humbak ja inaczej robię z prezentami, jak są jakiegoś dziecka urodziny czy święta to po prostu pytam rodziców co mogłabym kupić żeby dziecko było zadowolone bo zawsze mam z tym problem, a niechciałabym kupić czegoś co dziecko już ma albo po prostu nie będzie się tym bawić. Także pytam i mam problem z głowy bo wiem czego szukać
![]() Co do jedzenia to ja nadal Oliwce gotuję osobno i nie dodaję rzadnych przypraw. wczoraj pierwszy raz dałam danonka tak pozatym innych serków nie daję. Czasami jak jemy obiad to dam jej trochę od siebie ziemniaczków to wszystko.
#3069 |
Zakorzenienie
|
Humbaczku Ty już dajesz krowie mleczko prawda, sama zaczęłas podawać czy lekarz Ci doradził??? Bo tak właśnie myślę zeby Nikolce wprowadzić krowie mleczko i gotować jej z kaszką manną, bo te zwykłe kaszki już jej trochę bokiem wychodzą
![]() Moni@ zdecydowałaś się na tą grzyweczkę o której kiedyś pisałas??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Ale nam dziś Patryk wstydu narobił w sklepie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
Moni@ ja też się wybieram do fryzjera już od miesiecy i wybrać się nie mogę
![]() ![]() Kasiu zapomniałam Ci napisać, że masz ładny nowy avatarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Ja też od jakiegoś czasu wybieram się do fryzjera i wybrać się nie mogę ![]() Mam do was pytanie czy macie jakieś sprawdzone zabawki dla swoich dzieci ?? Ja szukam na allegro, miałam kupić stolik o który pytałam was niedawno ale nie zdążyłam bo wszystkie mi sprzątnęli sprzed nosa ![]()
#3074 |
Rozeznanie
|
Niki sama zaczełam dawać krowie mleko, wątpie czy któryś lekarz by mi to zalecił
![]()
#3075 |
Rozeznanie
|
[quote=kkasiaaa;3071546]humbak ja inaczej robię z prezentami, jak są jakiegoś dziecka urodziny czy święta to po prostu pytam rodziców co mogłabym kupić żeby dziecko było zadowolone bo zawsze mam z tym problem, a niechciałabym kupić czegoś co dziecko już ma albo po prostu nie będzie się tym bawić. Także pytam i mam problem z głowy bo wiem czego szukać
![]() Też wpadłam na ten pomysł i zapytałam sie mamy tego dziecka co chciałaby, ale on jakoś sie tak głupio zachowała. Mam w nosie nie chcą być zadowoleni z prezentu to nie. Nie będe sobie głowy z ich powodu urywać.
#3076 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj moje dziecko spało do 8.00
![]() ![]()
#3077 |
Zakorzenienie
|
Czesc babeczki!
A ja własnie dzis wybieram sie na duze zakupy ![]() ![]() Wyciągnęlam od tż kase i idziemy z Wika dobrze ze nie pada bo nici z zakupów,moze tez zahacze o fryzjera tylko nie wiem czy bede tak samo robic sobie ta grzyweczke,zachciało mi sie na bok ![]() ![]() A co do prezentów to ja tez jeszcze nie wiem co kupimy małej,ale jeszcze sporo czasu więc nie panikuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam Julce ale ona jest jeszcze na to za mała i średnio się tym interesuje. Myśle że chłopak może być z tego zadowolony.
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dzis pusto
![]() Co porabiacie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
hejjjjjjj
na razie pokazuje Wam mojego bąbla ktory mnie wygryzl ze stanowiska komputerowego..i przejal paleczke takze uwazajcie bo on niedlugo do was napisze ![]() a drugie to takie jak wytrzeszcza zęby do mnie tylko moze nie widac bo jest bokiem odrwocony..ale mina naprawde ma 1 klasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
jastinku kochana u mnie tez nudno pogoda ponura i ciagle jakby wieczor byl i swiatlo trzeba swiecic..bylam dzis na rehabilitacji potem wzielam Szymka pod pache i poszłam do Banku zaplacic rachunki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja planuje w tym miesiacu ale to wszystko od pogody zalezy bo Szymek dopiero co wyzdrowiał... Po za tym nie wiem jak wasze dzieci ale on za chiny w wozku nie chce siedziec..naubierany ciagnie czapke, denerwuje sie placze i chce wyjsc z tego kombinezonu z baranka co mam do wozka..i jak ja mam z nim gdzies isc albo jechac pociagiem 20 km to ludzie trzymajcie mnie!!! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
Moni@ zdjecia super
![]() Ładna kobietka z Ciebie nie ma co ![]() Wiecie co nauczyłam Wikę dawać buziaka ![]() ![]() Wogóle ostatnio zrobiła sie taka milusia,ale miny jak cos jej nie pasuje robi tak jak Szymek,sie skrzywia i tak zeby zagryza ![]() Ale nie cierpie jak nimi zgrzyta ciary mnie przechodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do fury to marzy mi sie taka dla Szymka ale czekam na mikolaja albo gwiazdke..moze ktos sie szarpnie bo cos wspominaja...i podsluchalam ![]() Samochodzik rewelacja naprawde |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Moni@ zapłaciliśmy za niego 39 zł,więc nie był taki drogi ![]() Akurat była promocja w Kauflandzie,ale jak sie rzucili na te zabawki to szok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie mam jak popisać tu z Wami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i pochwalę się ze Nikolce wreszcie wyszedł pierwszy ząbek ![]() ![]() ![]() Jastinku mamy identyczną furę ![]() ![]() ![]() Humbaczku, a może takie autko kup w prezencie??? Mój Patryk był i jest baaaardzo zadowolony z tego prezentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny
W końcu mam chwilkę żeby coś skrobnąć . od rana załatwiałam sprawy a tatusiek z dziećmi siedział, po 5 godzinach miał dość hihi ![]() ![]() Jastin widzę że córusia zadowolona z nowego pojazdu ![]() Humbak popieram NIki takie autko to fajny prezent dla chłopca nasza Julia dostała na roczek i czasami jeszcze jeździ w nim do dziś a ma 4 lata ![]() Pozatym się wkurzyłam bo czekam na kilka przesyłek a u nas listonosze strajkują ![]() \a to kilka zdjęć małej jak buszuje po domu po rannym przebudzeniu ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2006-11-14 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.