Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-26, 14:53   #3061
Aniia91
F • R • I • E • N • D • S

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Widzę, że świetujecie dzisiaj

Lenko, również dołączam się do życzeń!
Duzo uśmiechu, wytrwałości i oczywiscie kosmetyków, które umilą życie

Instagram
Aniia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 15:10   #3062
lena40
Lady Pudernica

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Wódka się częstujcie również ale ogórki wszystkie zgarniam na mój talerzyk.😎.

Dla zasady wyjaśniam że tutaj ogórków kiszonych nie znają...w pl nadrabiam zazwyczaj.
czyli trafiłam z poczęstunkiem?

Miałam lecieć kiedyś do kumpla Polaka do Japonii. Pytam: co mu przywieżć. Odpowiedź: ogórki kiszone i kukułki

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Lena Sto lat!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziękuję

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość
Lena, Wszystkiego Najlepszego!
Dobrych deali z kotem na kolanach i szybkich denek, co byś nadążała zużywać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Aniia91 Pokaż wiadomość
Widzę, że świetujecie dzisiaj

Lenko, również dołączam się do życzeń!
Duzo uśmiechu, wytrwałości i oczywiscie kosmetyków, które umilą życie
dziękuję
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 15:14   #3063
KZag
Zadomowienie

Hej
Przywitam się i zapytam - wspominalyscie jakiś czas temu o kremie pod oczy z Mokosh - możecie coś więcej o nim napisać, czy faktycznie jest dobry, czy lepiej kupić Shiseido Benefiance ?

KZag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 15:15   #3064
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Nie mam tych kolorów, więc nie pomogę.
Na YT są słocze pokazane "w ruchu", może najbardziej wiarygodne

UWAGA: nie klikać w te linki bez potrzeby!!! tam jest cała playlista, żeby na mnie potem nie było.

nereide

https://www.youtube.com/watch?v=uRET...MvCoF&index=63

chemical bond:

https://www.youtube.com/watch?v=tscM...xLD5Eq11iMvCoF
Jesteś niezastąpiona .

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 15:30   #3065
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KZag Pokaż wiadomość
Hej
Przywitam się i zapytam - wspominalyscie jakiś czas temu o kremie pod oczy z Mokosh - możecie coś więcej o nim napisać, czy faktycznie jest dobry, czy lepiej kupić Shiseido Benefiance ?

Ja wolę shiseido .
Podobno jest krem który jest tańszym zamiennikiem shiseido z firmy AnneMarie Börlind ale nie wiem dokładnie który. Muszę zapytać przyjaciółkę bo gdzieś to wyczytała.

saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 15:41   #3066
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Dziewczyny, wytłumaczcie mi jak krowie na granicy jak się zamawia z AliExpress? No nigdy nic stamtąd nie brałam

I kiedy tam najlepiej kupować?
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 16:00   #3067
cansada
Zakorzenienie

Moje zakuki z Bf. Kurtalka chcialam taka wiec jak się trafila na promo to brałam za 32 ojro.

Spodnie granatowe klasyczne casual. Reszta to dodatki.

Edytowane przez cansada
Czas edycji: 2017-11-26 o 21:06
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 16:01   #3068
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wytłumaczcie mi jak krowie na granicy jak się zamawia z AliExpress? No nigdy nic stamtąd nie brałam

Identycznie, jak na Allegro. A najlepiej zamawiać 11 listopada.
Potem trzeba uzbroić się w cierpliwość, dużo cierpliwości i gdy już zapomnisz, że coś zamówiłaś, przychodzi listonosz .

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 16:01   #3069
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:

Jak ja ogarnęłam (chyba po podobno wszystko już opuściło kraj nadania) to to jest bardzo proste. Zakładasz konto, wybierasz co chcesz kupić, wrzucasz do koszyka, wybierasz darmową wysyłkę (China post coś tam) z pośród dostępnych form, płacisz. Ja płaciłam kartą, ale nie przypisywałam jej do konta, tak na wszelki wypadek. Kupowałam 11.11 podczas wyprzedaży, kupiłam opłaciłam, a potem anulowałam, bo zapomniałam skorzystać z Payback, albo fanimani - dobrze by było jeszcze coś mieć z tych zakupów . Ostatecznie zrobiłam zakupy jeszcze raz, już z fanimani. W ciągu 2-3dni miałam zwrot za te anulowane zamówienia. Także super szybko. Teraz już tylko czekam, aż zakupy będą u mnie.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 16:02   #3070
cansada
Zakorzenienie

Aha zdjęcia zapomnialam...

a VS zestaw dostalam w prezencie , nie kupowalam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20171126_130535.jpg (140,4 KB, 86 załadowań)

Edytowane przez cansada
Czas edycji: 2017-11-26 o 16:06 Powód: skleroza !
Stary 2017-11-26, 16:03   #3071
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Aha zdjęcia zapomnialam...
szykujesz się na polską zimę

Stary 2017-11-26, 16:16   #3072
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
czyli trafiłam z poczęstunkiem?

Miałam lecieć kiedyś do kumpla Polaka do Japonii. Pytam: co mu przywieżć. Odpowiedź: ogórki kiszone i kukułki
Idealnie.

W bagazu przemycam make ziemniaczana, ryby wedzone, kielbase krakowska, kabanosy, ogorkow sie nie da zbyt wodniste ale to towar DELIKATESOWY w wielu miejscach U nas rowniez twarogu nie ma, niby nic specjalnego ale teskni sie od czasu do czasu.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
szykujesz się na polską zimę

okazja to okazja co nie?
Stary 2017-11-26, 16:18   #3073
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Identycznie, jak na Allegro. A najlepiej zamawiać 11 listopada.
Potem trzeba uzbroić się w cierpliwość, dużo cierpliwości i gdy już zapomnisz, że coś zamówiłaś, przychodzi listonosz .
Cytat:
Jak ja ogarnęłam (chyba po podobno wszystko już opuściło kraj nadania) to to jest bardzo proste. Zakładasz konto, wybierasz co chcesz kupić, wrzucasz do koszyka, wybierasz darmową wysyłkę (China post coś tam) z pośród dostępnych form, płacisz. Ja płaciłam kartą, ale nie przypisywałam jej do konta, tak na wszelki wypadek. Kupowałam 11.11 podczas wyprzedaży, kupiłam opłaciłam, a potem anulowałam, bo zapomniałam skorzystać z Payback, albo fanimani - dobrze by było jeszcze coś mieć z tych zakupów . Ostatecznie zrobiłam zakupy jeszcze raz, już z fanimani. W ciągu 2-3dni miałam zwrot za te anulowane zamówienia. Także super szybko. Teraz już tylko czekam, aż zakupy będą u mnie.

Czyli powinnam była zamawiać 11? No wiedziałam, że się z datą pomyliłam i coś mi nie grało
Stary 2017-11-26, 16:20   #3074
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli powinnam była zamawiać 11? No wiedziałam, że się z datą pomyliłam i coś mi nie grało
Wtedy praktycznie wszystko było przecenione. Może zapisz się na jakiś newsletter? Jeśli to nic pilnego, to może będą jakieś promocje jeszcze?

Stary 2017-11-26, 16:27   #3075
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Konto usunięte

Treść usunięta
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 16:31   #3076
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;79168226]Treść usunięta[/QUOTE]Były ostrzeżenia, że Chińczycy lubią kombinować ja przeglądałam aliexpress latem jak zdecydowałam się na kilka rzeczy i zapisałam strony. Jak dowiedziałam się, że będzie promo to zapakowałam koszyk. 11 faktycznie te rzeczy były kilka dolarów tańsze. Chyba tylko jedna rzecz była -25%

Stary 2017-11-26, 16:36   #3077
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
Wtedy praktycznie wszystko było przecenione. Może zapisz się na jakiś newsletter? Jeśli to nic pilnego, to może będą jakieś promocje jeszcze?

A nosiłam się z zamiarem kupienia jakiegoś słodziasznego etui i ochronnego szkła do tel. Bo swój poprzedni prywatny potłukłam Ale coś mi się zdaje, że sobie odpuszczę i ogarnę to na spokojnie, a do przyszłego roku chociaż wypiszę co mi się przyda i obczaję tajniki tej strony I wtedy dopiero popłynę

A teraz płynę w ekobiecej, minti, ezebrze, cocolicie i ladymakup Ale trzeba skrócić te listy, bo hajsów zbraknie
Stary 2017-11-26, 16:43   #3078
cansada
Zakorzenienie

Zamykam kompa, wybywam z domu bez telefonu, to jest harrassment!!!!! aaaaa....

https://www.pinterest.es/pin/380343131015434089/

https://www.pinterest.es/pin/483081497514273883/
Stary 2017-11-26, 17:00   #3079
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Moje zakuki z Bf. Kurtalka chcialamntakabwiec jak się trafila na promo to brałam za 32 ojro.

Spodnie granatowe klasyczne casual. Reszta to dodatki.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;79168226]Treść usunięta[/QUOTE]

Kup sobie 1-2 kolory, żeby sprawdzić cy Ci pasują. Może Ty rzeczywiście już wszystko masz

Dla mnie nabla jest odkryciem o tyle, że te cienie są bardziej wielowymiarowe niż inne, które mam. Są efektowne, bez efektu Kleczkowskiej (jak mawia Miśka).

Użyłam dziś po raz pierwszy mojej małej Hudy. Na jednej bazie, choć normalnie stosuję dwie.
Kolorystyka i pigmentacja super, blendowanie łatwe, efekt końcowy fajny (bez efektu łał).
Ale po dwóch godzinach na policzkach miałam połowę drobinek z powiek (osypał się błysk). Mam nadzieję, że to tylko kwestia mojego pośpiechu w robieniu makijażu, bo jeśli nie, to będzie to ogromne rozczarowanie.
Stary 2017-11-26, 17:01   #3080
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Lekarza!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj TŻ w galerii powiedział, żebym wybrała sobie co chcę, to mi to kupi. I wiecie co? Nie wybrałam nic
Chora jestem chyba, nie?
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 17:03   #3081
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Zamykam kompa, wybywam z domu bez telefonu, to jest harrassment!!!!! aaaaa....

https://www.pinterest.es/pin/380343131015434089/

https://www.pinterest.es/pin/483081497514273883/
Co Ty nam pokazujesz? Bo mi moje zboczenie podpowiada, że cienie MUG
Stary 2017-11-26, 17:11   #3082
amyz
Chanel Lady

Leneczko droga!! Z okazji Twego święta należałby się teleekspres, ale teleekspres był dziś wcześniej (bo skoki) więc niestety ale zrobim co możem !
zatem:
- aby w życiu prywatnym nastąpiła (lub trwała nadal ) kraina mlekiem i miodem płynąca (jak nie lubisz miodu tak jak ja to wybierz dżonyłolkera )
-
aby luby Twój nigdy nie zapominał jakie szczęście go spotkało że Cię poznał i każdego dnia zaskakiwał Cię nowym prezentem
- aby w pracy piorun trzasnął tych którzy na to zasłużyli, a reszta wprowadzała taką atmosferę żeby rano chciało się do tej pracy chodzić!
- gdy już Ci się tamta atmosfera znudzi - byś znalazła robotę marzeń - może w jakimś cieplym kraju? no jako opiekun jakiejś wyspy na Malediwach czy innym Bora-bora (z dostępem do internetu)
- by kodów rabatowych na cienie do powiek nigdy Ci nie brakło!
- by zagramaniczne sklepy internetowe zawsze miały dla Ciebie darmową dostawę i rabacicha
- by zdrowie dopisywało!
- by botoksu nie było konieczności stosować przez najbliższe 40 lat!
- by szczęscie nigdy Cie nie opuszczało!
- no i by ten kanał na jutubie i kariera makjażystki ruszyła z kopyta a świat celebrytów stanął otworem z nowym rokiem
- spełnienia wszystkich marzeń również takich co jeszcze nawet w głowie Never nie powstały
Reasumując: szczęscia, zdrowia, pomyślności wszelakiej od amyz

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cansada za zakupy
Angel czekam na relację z otwierania kalendarza

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Lekarza!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj TŻ w galerii powiedział, żebym wybrała sobie co chcę, to mi to kupi. I wiecie co? Nie wybrałam nic
Chora jestem chyba, nie?
o matko amolu wypij1!! i śliwowicy! może uda się jeszcze Ciebie uratować
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 17:13   #3083
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
Leneczko droga!! Z okazji Twego święta należałby się teleekspres, ale teeleekspres był dziś wcześniej (bo skoki) więc niestety ale zrobim co możem !
zatem:
- aby w życiu prywatnym nastąpiła (lub trwała nadal ) kraina mlekiem i miodem płynąca (jak nie lubisz miodu tak jak ja to wybierz dżonyłolkera )
-
aby luby Twój nigdy nie zapominał jakie szczęście go spotkało że Cię poznał i każdego dnia zaskakiwał Cię nowym prezentem
- aby w pracy piorun trzasnął tych którzy na to zasłużyli, a reszta wprowadzała taką atmosferę żeby rano chciało się do tej pracy chodzić!
- gdy już Ci się tamta atmosfera znudzi - byś znalazła robotę marzeń - może w jakimś cieplym kraju? no jako opiekun jakiejś wyspy na Malediwach czy innym Bora-bora (z dostępem do internetu)
- by kodów rabatowych na cienie do powiek nigdy Ci nie brakło!
- by zagramaniczne sklepy internetowe zawsze miały dla Ciebie darmową dostawę i rabacicha
- by zdrowie dopisywało!
- by botoksu nie było konieczności stosować przez najbliższe 40 lat!
- by szczęscie nigdy Cie nie opuszczało!
- no i by ten kanał na jutubie i kariera makjażystki ruszyła z kopyta a świat celebrytów stanął otworem z nowym rokiem
- spełnienia wszystkich marzeń również takich co jeszcze nawet w głowie Never nie powstały
Reasumując: szczęscia, zdrowia, pomyślności wszelakiej od amyz

ale piękne życzenia, Amyzku jesteś mistrzem

a najbardziej ta część z Never mi się spodobała
Stary 2017-11-26, 17:18   #3084
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość
Jak to wycofał? Nie raczej nie. Przecież ostatnie palety które weszły są właśnie bez przegródek takie duże białe lub czarne z freedom system (czy jakoś tak ) była też limitka bambusowa bez.
To widocznie poszli po rozum do głowy i wprowadzili. Poprzednie bez przegródek (takie otwierane normalnie do góry) wycofali wieki temu a ja nie jestem z nimi na bieżąco i nie wiedziałam że coś się zmieniło.

Cytat:
Zwykłym pędzlem do pudru (mój jest taki średnio zbity).
Dziwne, ja czasem ten puder noszę na samą pielęgnację, jak potrzebuję szybko wyjść z domu.

Masz puder z "mineral" na opakowaniu? Jak wsadzasz w niego palucha to Ci puder na palcu zostaje? U mnie tak, porządnego słocza mogłabym zrobić.
Tak, mam "mineral" na opakowaniu. Na palcu owszem zostaje. Ale jak nałożę na twarz to nie widzę żadnego efektu. Nic, zero. Twarz wygląda identycznie jak przed nałożeniem.
Stary 2017-11-26, 17:21   #3085
oliwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KZag Pokaż wiadomość
Hej

jeśli chcesz kupić Shiseido, to się spiesz - kilka razy już usłyszałam, że go wycofują podobno

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Ja wolę shiseido .
Podobno jest krem który jest tańszym zamiennikiem shiseido z firmy AnneMarie Börlind ale nie wiem dokładnie który. Muszę zapytać przyjaciółkę bo gdzieś to wyczytała.

Dopytaj pls, jestem ciekawa

Zacytowałam wczoraj wszystkie wasze wiadomości odnośnie moich paznokci i zapomniałam odpowiedzieć

Cóż, paznokcie nie wyszły, bo nie umiem nakładać cienkich warstw lakieru. To mi nie chciało schnąć nawet po 3 minutach pod lampą, a myślałam, że nakładam na prawdę mało Ale myślę, że z biegem lat się nauczę

Zakupiłam krem Filorgii Sleep&Peel i Aqua Marina z Lusha, ale najpierw zużyję co mam otwarte. Więcej nie zgrzeszyłam
oliwia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 17:31   #3086
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Na mnie krem shiseido nie zrobil wrażenia, ale ja mam bardzo, bardzo sucha i cienka skore pod oczami. Mokosh przyjemny, ale dla mnie za slaby.

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 17:46   #3087
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
jeśli chcesz kupić Shiseido, to się spiesz - kilka razy już usłyszałam, że go wycofują podobno

Zacytowałam wczoraj wszystkie wasze wiadomości odnośnie moich paznokci i zapomniałam odpowiedzieć

Cóż, paznokcie nie wyszły, bo nie umiem nakładać cienkich warstw lakieru. To mi nie chciało schnąć nawet po 3 minutach pod lampą, a myślałam, że nakładam na prawdę mało Ale myślę, że z biegem lat się nauczę

Zakupiłam krem Filorgii Sleep&Peel i Aqua Marina z Lusha, ale najpierw zużyję co mam otwarte. Więcej nie zgrzeszyłam
Tu się pojawiły opinie o zamienniku (podobny komentarz widziałam też gdzieś na YT), nie wiem czy o nim pisała Saipan

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...marszkowy.html

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
To widocznie poszli po rozum do głowy i wprowadzili. Poprzednie bez przegródek (takie otwierane normalnie do góry) wycofali wieki temu a ja nie jestem z nimi na bieżąco i nie wiedziałam że coś się zmieniło.

Tak, mam "mineral" na opakowaniu. Na palcu owszem zostaje. Ale jak nałożę na twarz to nie widzę żadnego efektu. Nic, zero. Twarz wygląda identycznie jak przed nałożeniem.
No u mnie jest efekt. Tylko nie jest to mat, ani rozświetlenie, tylko... nie wiem, może satyna będzie najlepszym określeniem. I przez tę jego "miękkość" twarz wygląda... hmmm... młodziej (hmmm to chyba mnie jeszcza kac trzyma, mam problem z zebraniem myśli).

U mnie fajnie sprawdza się też na szybko, bez podkładu, ujednolica koloryt.
Stary 2017-11-26, 17:58   #3088
amyz
Chanel Lady

Cytat:

ale piękne życzenia, Amyzku jesteś mistrzem

a najbardziej ta część z Never mi się spodobała

Cytat:

za zakupy

KZag shiseido pod oczy jest mocno średnie moim zdaniem wiec lepiej w coś innego zainwestować

amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 18:03   #3089
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Z mojego rocznego doświadczenia powiecie Ci, że cienka to taka co to nawet delikatne prześwity ma. Jak nałożysz dwie, to wszystko się wyrówna

Stary 2017-11-26, 18:13   #3090
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Na mnie krem shiseido nie zrobil wrażenia, ale ja mam bardzo, bardzo sucha i cienka skore pod oczami. Mokosh przyjemny, ale dla mnie za slaby.
A masz jakiegoś pewniaka ?

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Tu się pojawiły opinie o zamienniku (podobny komentarz widziałam też gdzieś na YT), nie wiem czy o nim pisała Saipan

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...marszkowy.html

No u mnie jest efekt. Tylko nie jest to mat, ani rozświetlenie, tylko... nie wiem, może satyna będzie najlepszym określeniem. I przez tę jego "miękkość" twarz wygląda... hmmm... młodziej (hmmm to chyba mnie jeszcza kac trzyma, mam problem z zebraniem myśli).

U mnie fajnie sprawdza się też na szybko, bez podkładu, ujednolica koloryt.
Tak to ten. A komentarz może widziałaś u Boguslawy Spryszynskiej pod filmem. Ja przynajmniej tam czytałam

saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości