Wszystko o Avonie - Część II - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-31, 14:07   #3061
sally
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
dziewczyny mówicie o dwóch różnych rzeczsch w COKu kupuje się z wypracowanym opustem, ale w biurze tak nie jest. Ja w moim miastowym biurze kupuje z opustem 20%
Oj to sorki sorki za wprowadzenie w błąd ja nie słyszałam że wogóle istnieją jakieś biura , znam tylko COK .Jeszcze raz sorki (muszę się dowiedzieć czy u mnie w Ka-cach są też biura .Pozdrawiam
sally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 14:14   #3062
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja bym wybrała Always one są prześliczne... tylko czemu takie drogie
ja równiez myślałam o Always lub In Bloom ;-)
włąsnie ta cena.. a nie myslałas aby na allegro zamówić?? ja jak juz bym brała tą wode to ba allegro.. o połowe taniej jest luknij sobie ;-)
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 14:19   #3063
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez doniczka21 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
a co powiecie o zelu pod prysznic spirit z oferty internetowej bo jestem ciekawa jak pachnie zanim zamówie?
i jeszcze o tym algowym zelu z planet spa do buzi??
Ten żel ponoć jest fajny i pachnie tak jak ta woda co ją wycofali (Spirit), ale cudów bym się po nim nie spodziewała. Ot pachnący żel.
A co do żelu do twarzt SPA to ja jestem osobiście nim zachwycona i oczekuję właśnie na trzecie opakowanie Uwielbiam ten zapach, nieocenioną wygodę dozowania za pomocą pompki i fajne uczucie swieżości po umyciu. Dziewczyny pisały że czasem napina skórę, ale ja jakoś tego nie zauważyłam, a mam cerę mieszaną. Ja szczerze polecam ten żel, z pewnością krzywdy nie zrobi a za tą cenę warto spróbować. Tylko baaardzo mi szkoda wycofanej serii algowej spa, to była moja ulubiona
Stary 2007-01-31, 14:30   #3064
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
ja równiez myślałam o Always lub In Bloom ;-)
włąsnie ta cena.. a nie myslałas aby na allegro zamówić?? ja jak juz bym brała tą wode to ba allegro.. o połowe taniej jest luknij sobie ;-)
no wiem, że jest na allegro ale na razie mam jeszcze zapas perfum więc póki co odpuszcze, a poza tym nie mam kasy ostatnimi czasy...
Stary 2007-01-31, 14:33   #3065
*lotte*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *lotte* Pokaż wiadomość
czy lakiery glass reflactions kolory nectar i whisper tez sa zamienione czy nie?
podbijam
*lotte* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 14:57   #3066
asia_z
Zakorzenienie

mam już podgląd na 2 termin K02 mam wszystko oprócz zaległych skarpetek z PS. nawet woda Indovidual Blue 4 him przyjdzie, mimo iż miała być dostępna dopiero 9 marca
Stary 2007-01-31, 15:38   #3067
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
no wiem, że jest na allegro ale na razie mam jeszcze zapas perfum więc póki co odpuszcze, a poza tym nie mam kasy ostatnimi czasy...
no ja mam jak narazie 7 flakoników z perfumami;]
6 z nich jest do połowy zużyta a jednej mi zostało 1/4 i gdyby nie to ze mam ich 7 to już dwno bym miała Always albo In Bloom
ale po co mi 8 buteleczka? ;-)
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-31, 15:41   #3068
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sally Pokaż wiadomość
Oj to sorki sorki za wprowadzenie w błąd ja nie słyszałam że wogóle istnieją jakieś biura , znam tylko COK .Jeszcze raz sorki (muszę się dowiedzieć czy u mnie w Ka-cach są też biura .Pozdrawiam
W katowicach jest COK w okolicach Biblioteki śląskiej Ale gdzie dokładnie to nie wiem A biura sa np w Sosnowcu.
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 15:55   #3069
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
W katowicach jest COK w okolicach Biblioteki śląskiej Ale gdzie dokładnie to nie wiem A biura sa np w Sosnowcu.
Tak COK to wiem -na osiedlu Paderewskiego byłam tam 1 raz ale o biurach nigdy nie słyszałam , a wogóle co się w biurach robi? odbiera paczki ?
Stary 2007-01-31, 15:57   #3070
lemoorka
Zakorzenienie

EEE nie wiem. Ale np takie biuro jets na Pogonii w Sosnowcu
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 16:54   #3071
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
EEE nie wiem. Ale np takie biuro jets na Pogonii w Sosnowcu
Aha ,dzięki ale nie znam Sosnowca wogóle tam nigdy nie byłam , a zresztą najważniejsze że wiem gdzie jest Cok
Stary 2007-01-31, 17:43   #3072
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Aha ,dzięki ale nie znam Sosnowca wogóle tam nigdy nie byłam , a zresztą najważniejsze że wiem gdzie jest Cok
Biuro powinno być na 100% bo to siedziba twojej OKS, chyba że chwilowo nie ma lokalu ale to mało prawdopodobne. W biurze możesz zasięgnąć wszystkich informacji, zazwyczaj możesz zakupić katalogi i obejrzeć nowości, w niektórych biurach nawet możesz pożyczyć kosmetyk czy biużuterię by pokazać klientce (u mnie tak jest). W biurze możesz także zostawić swoje zamówienie i prosić o pomoc z jakimkolwiek problemem. Mam nadzieję, że Ci pomogłam. Pozdrawiam. Aneta
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 17:46   #3073
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Dziewczyny...jeszcze prośba, jeśli któraś widziała torbę Effia to bardzo proszę o opinie, jakie ma zapięcie, jaki materiał (sztywny, miękki, cienki itp.) i wszystko co możecie napisać, z góry dziękuję;-)
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 17:51   #3074
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

biura są na 100% w katowicach, w jednym nawet zapewne się zapisywałaś poza tym biur jest w miastacg pełno, bo każde biuro=inny okręg
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 18:07   #3075
Ptaszysko
Zadomowienie

O ile dobrze pamietam pisała ktoras z was,ze polyskujacy cien do powiek bronze wpada w miedz i rudy kolorchcialam zapytac czy tylko 'wpada' w te kolory czy faktycznie ma taki kolor?Akurat szukam cieni w takich miedzianych odcieniach i nie wiem czy brac ten cien czy zainwestowac w cos drozszego
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-31, 18:11   #3076
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Składałm na drugi termin, torba weekendowa przyjdzie A dla mnie balsam orzech włoski u cukier
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 18:18   #3077
molka_1
Rozeznanie

ja dziś dostałam balsam rozświetolający do ciała z planet spa z serii japońskiej.. zapach..
molka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 18:33   #3078
girlka
Raczkowanie

Mam takie pytanko: czy na opakowaniach produktów Avon jest data produkcji czy ważności??
girlka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 18:36   #3079
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez girlka Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko: czy na opakowaniach produktów Avon jest data produkcji czy ważności??
produkcji, ważne 3 lata
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-31, 18:38   #3080
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Produkcji, a ile ważne jest napisane na opakowaniu, przeważnie jest że 12 miesięcy od otwarcia
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 18:44   #3081
majula
Zakorzenienie

Witam Bylam dzisaj w biurze ale sie spieszylam i jedyne co zauwrzykam to torebke do wody in bloom
Jest rzeczywiscie duza kolor troszke ciemniejszy niz w rzeczywistopsci nadaje sie na bale czy studniowke albo na codzien ale raczej na takie bale, ogolne wrazenie pozytywne
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 18:51   #3082
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
tak jak dziewczyny napisały jest to data produkcji i od niej produkt nieotwierany jest ważny 3 lata
natomiast po jego otwarciu jego termin ważności zmienia się, a na jaki to dowiesz się zerkając na symbol otwartego pudełeczka, który ma w swoim środku albo obok napisane, ile dany produkt po otwarciu jest ważny, np. 12M, 6M, 3M, 36M ...itd.
Stary 2007-01-31, 18:55   #3083
girlka
Raczkowanie

Dziwne jest dla mnie tylko to że puder który był w ofercie netto był wyprodukowany 10.01.07 a 14 go dostałam :/
Stary 2007-01-31, 19:04   #3084
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Dziwne jest dla mnie tylko to że puder który był w ofercie netto był wyprodukowany 10.01.07 a 14 go dostałam :/
to nic dziwnego, akurat załapalas sie na partie wyprodukowana i dostarczona do magazynow w dniu skladania przez Ciebie zamowienia
ja jak skladam zamowienie przez net to paczka mi przychodzi po 2 dniach
Stary 2007-01-31, 19:08   #3085
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

W mailu kiedyś o tych produktach z wyprzedaży napisali mi z avonu że czasem mają jeszcze jakiś składnik który pozwala im wyprodukować ograniczoną ilość. Zatem nie zawsze są to kosmetyki które im zalegają w magazynach
Stary 2007-01-31, 19:15   #3086
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
W mailu kiedyś o tych produktach z wyprzedaży napisali mi z avonu że czasem mają jeszcze jakiś składnik który pozwala im wyprodukować ograniczoną ilość. Zatem nie zawsze są to kosmetyki które im zalegają w magazynach
si
Stary 2007-01-31, 19:18   #3087
girlka
Raczkowanie

No to jestem spokojna (oczywiście jeżeli tak jest) dzięki dziewczyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-31, 19:23   #3088
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
Biuro powinno być na 100% bo to siedziba twojej OKS, chyba że chwilowo nie ma lokalu ale to mało prawdopodobne. W biurze możesz zasięgnąć wszystkich informacji, zazwyczaj możesz zakupić katalogi i obejrzeć nowości, w niektórych biurach nawet możesz pożyczyć kosmetyk czy biużuterię by pokazać klientce (u mnie tak jest). W biurze możesz także zostawić swoje zamówienie i prosić o pomoc z jakimkolwiek problemem. Mam nadzieję, że Ci pomogłam. Pozdrawiam. Aneta
Dziękuję bardzo mi pomogłaś- kochana jesteś , muszę zapytać się tej kobiety- z netu co mnie zapisała , była u mnie w domku -pomogła zrobić 1 zamówienie ale o biurze nic nie wspomniała mi, a to fajnie jeśli można tam tyle spraw pozałatwiać - a to się ucieszyłam -byle tylko było takie biuro tutaj gdzieś Dziękuję Ci za oświecenie
Stary 2007-01-31, 19:30   #3089
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
biura są na 100% w katowicach, w jednym nawet zapewne się zapisywałaś poza tym biur jest w miastacg pełno, bo każde biuro=inny okręg
Chodzi o to że wysłałam zgłoszenie netem i po tygodniu przyjechała do mnie babeczka , na wiele pytań mi odpowiedziała ale o biurze nic nie mówiła a ja nie pytałam bo nie wiedziałam że coś takiego istnieje , ale dzięki zapytam tej babeczki. Pozdrawiam
Stary 2007-01-31, 19:36   #3090
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Dziękuję bardzo mi pomogłaś- kochana jesteś , muszę zapytać się tej kobiety- z netu co mnie zapisała , była u mnie w domku -pomogła zrobić 1 zamówienie ale o biurze nic nie wspomniała mi, a to fajnie jeśli można tam tyle spraw pozałatwiać - a to się ucieszyłam -byle tylko było takie biuro tutaj gdzieś Dziękuję Ci za oświecenie
na bank jest biuro w katowicach, w kielcach jest ich mnóstwo, więc w kataowicach tez bedzie

edit - ja też zapisywałam sie netem i zadzwoniła do mnie po pewnym czasie babka, ale kazała przyjśc do biura się zapisać, podała ulice, dzien, godzine i w biurze sie zapisywałam (al eto bylo 4 lata temu) -moze teraz avon wychodzi na wprost konsultantkom i udoskonala swoje metody komunikacji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości