![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zasługujesz na kogoś kto doceni Ciebie, kto pokocha Twoje zalety i wady, i przedewszystkim pokocha Szymka (ale o to sie nie martwię, bo jak można nie pokochac takiego małego przylepy ![]() Moni@ zyczę Ci dużoooo szczęścia na nowej drodze życia ![]() ![]() Moi bracia mają taką piosenkę disco polo o pszczółce mai. i Wiki wkłada słuchawki, takie duże, każe włączyć tą piosenkę i śpiewa: " szczółka maja lata oooooo" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki zapraszam na poranną kawkę
![]() Abc to już jutro sprawa,będę trzymała kciuki.Dziewczynki a jak tam z nocnym sikaniem? Ja ostatnio Amelci nie nałożyłam na noc pampersa,bo przez kilka dni miała suchego .A ona taka mądra obudziła się o 1 w nocy i mówi" mama chcę siku bo nie mam pampersa",szybciutko zrobiła do nocniczka i dalej poszła spać. A jak tam u Was z owocami dajecie malcom czereśnie,arbuzy bo moja próbuje ale coś mało je. My wczoraj byliśmy w Centrum Handlowym na kawce mrożonej z moją rodzinką i taniej mnie wyniosło niz jakbym wyprawiala imieninki. ![]() Piszcie coś a gdzie Jastin,Niki?
#3064 |
Rozeznanie
|
Nel moja Wiki je jabłka, jak ma ochote to banany też, a czereśnie w tym roku jadła, aż jej się uszy trzęsły.
![]() Z warzyw je ogórki w ilościach hurtowych, także te przetworzone i sałatę. Inne warzywka tylko w zupie. Nie lubi kukurydzy i wszędzie ją wyciąga. Ostatnio robiłam makaron z brokułami, wszystko zjadła i mięsko i cebulke i koperek i makaron, ale brokuły powyciągała. Nel trzymaj kciuki. I pozostałe dziewczyny też. Powinnam wejść na salę o 11. Więc bądźcie od 11 w pogotowiu. Właśnie rozmawiałam z ojcem Wiki, on chce rozwodu, pytał czy sąd bedzie wnikał bardzo, czy nie? O co będzie pytał i takie tam. Generalnie stanęło na tym, że on powie, że zgadza się. jak bedzie juz na sali - tego nie wiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zadomowienie
|
Abc trzymam jutro za Ciebie kciuki
![]() Moni@ moze lepiej być samym niż z takim facetem jak ojciec Szymonka ![]() ![]() Nel Oliwce jeszcze na noc zakładam pieluszkę dlatego że ona dużo pije i rano jak wstaje zawsze ma w pampersie mokro. Ale czasami sie zdarza że nawet jak ma pampersa to budzi się między 23 a 24 jak jeszcze ja nie śpię i mówi że chce siku, wtedy ściągamy pieluchę i idzie na nocnik, ale potem spowrotem pieluchę nakładamy. Oliwka jakaś dziwna bo nie chce jeść czereśni , jak jej chcę dac to od razu mówi be, za to Julka pożera tonami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3067 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi Wiki sika w nocy, czasami obudzi się i idziemy na nocnik, ale potem znowu zakładam pampersa. spała bez pampersa chyba z 2 tygodnie, potem znowu zaczęła sikac, to jej znowu zakładam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zadomowienie
|
hehe no tak miałam napisac uwielbia gruszki i jabłka
![]()
#3070 |
Zakorzenienie
|
Nel ja zakładam Nikolce na noc pieluszke, bo ona dużo pije, w nocy budzi sie za 2 razy do picia, no i rano pampers jest pełny
![]() a co owoców to daję wszystkie, jedne je inne mniej, zależy od humorku ![]()
![]() |
#3071 |
Zadomowienie
|
Wcięło gdzieś posty z wczorajszego dnia?
No to ładnie, moje wywody poszły w niepamięć. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Abc daj znać jak tam po sprawie bo trzymałam kciuki........... Niki a czemu Nikolka pije w nocy?od jakiego czasu,tylko latem?Moja nigdy nie piła w nocy,jak zaśnie to mam spokój do rana ![]() Wakacje się zaczęły i jak tam nasze spotkanie w lipcu? Miłego weekendu.Zdjęcie moich dzieci dla urozmaicenia wątku ![]()
#3073 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja na samym poczatku napisze najwieksza radosc dnia dzisiejszego ![]() Szymek zawołał do nocnika ![]() wysadzilam go a on sie wysikał i mowi mama ja juz siusiu robiłem...az sie poplakałam z radosci... Wiem ze dla was to moze byc smieszne bo wasze dzieci juz dawno sikaja do nocników, i dla was to nie takie wielkie "halo" a ja ciesze sie jak szalona.. ![]() Nel tak patrze na wasze zdjecie i mysle jak to jest jak ma sie mame ktora wyglada jak corka? Nel nie odmładzaj sie juz tak bardzo... ![]() Kasiaczasem tak jest ze szef milym czyms potrafi zaskoczyc..ciesze sie ze Twoj TZ jedzie bez zadnych klopotów w pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nel fajne z was dziewczynki, co jedna to piękniejsza. A ja jestem ROZWóDKą ![]() Jeśli chodzi o nocne picie - to wiki tez pije w nocy. tak wogóle to Wiki pije nawet jak je zupę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry..ja dzis od 6.30 na nogach..
Wczoraj Szymek poszedłszybko spac wiec wstal dzis tak szybko.. Bylam z nim wczoraj nad woda, zapomnialam aparatu ![]() A dzis od rana pochmurno i ma byc burzowo..Od razu czlowiek inaczej sie czuje po takim upale.. Mam dzis do zalatwienia duzo spraw i czas mnie goni, a w poniedzialki niczego sie nie zalatwia ![]() Kasia a jak Twoja praca? wypaliło cos? Bo juz zapomniałam jak to sie skonczylo z twoja sprawą... |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() abc gratuluję wolności ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia a Wam gratuluję nocnikowania ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśki!
Po pierwsze Moni ja wychodzę tylko na zdjęciach młodo a czas nieubłagalnie szybko leci............ ![]() ![]() Abc życzę powodzenia na nowej drodze życia. ![]() U nas dzisiaj straszne wiatry także o mały włos dzisiaj na Amelcie na ryneczku spadłby parasol. ![]() Czy Waszym pociechom idą ząbki na górze te ostatnie bo mojej właśnie się wyrzynają i nic nie marudzi.
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak NIKI doczekałam sie..latam z nocniczkiem nawet po 2 kropelki Szymonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zadomowienie
|
Moni@ z moja pracą wszystko dobrze wyszło
![]() ![]() ![]() gratuluję nocnikowania ![]() ![]() Nel u nas wszystkie ząbki już w komplecie tzn od jednynek do piątek , ostatnie piątki wyszły jakoś rok temu. Apropo zdjęć to wyglądasz jak równieśnica Martyny ![]() Abc no to teraz jesteś już zupełnie wolna , super że już masz to za sobą ![]() Oliwka też dużó pije i to strasznie ,ale w nocy nie tzn rzadko kiedy się zdarzy ze wypije coś. Dzisiaj mnie teść nastraszył że skoro tak dużo pije to powinnam zrobić jej badania bo to moze świadczyć o cukrzycy , ale ja tam wiem że z nią wszystko ok , ciepło jest więc pić musi ![]() Dzisiaj pojechaliśmy wszyscy z teściem na wycieczkę do zamku w Malborku , było extra tylko po kilkugodzinnym dreptaniu moje nogi wyglądają jak balony bo tak mi popuchły ![]()
#3082 |
Zakorzenienie
|
Kasiu niepotrzebnie Cię teśc straszy, bo przecież większość dzieci tak dużo pije
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3083 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny wstałam dzisiaj w jakimś złym humorze. Od rana jestem podminowana, wertuje ustay i rozporzadzenia o wynagrodzeniach i nic nie wychodzi mi z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
ABC na pewno przydałby się Ci wypoczynek.Ja siedzę w domu i mam już dość,chciałabym zmienić otoczenie i gdzieś wyjechać,muszę coś wymyśleć. Powiedziałam już Amelci ,że będzie jechała pociągiem i się ucieszyła. Niki a odnosnie picia w nocy to ja po prostu byłam zdziwiona,gdyż w koło u moich znajomych żadne dzieci nie piją w nocy,musisz mieć słoneczne mieszkanie. Dziewczyny czy szczepiłyście maluchy na sepsę bo ja chcę ja w tym tygodniu zaszczepić ,co o tym myślicie. Na innym wątku wyczytałam,że ta szczepionka szkodzi na coś innego i sama już nie wiem. ![]()
#3085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
a co do szczepionki to nie pomoge Ci, bo sama miałam szczepić, tez różne opinie słyszałam no i stanęło na tym że na razie nie szczepię. Zresztą teraz się coś uspokoiło z tą sepsą... już nie ma takiej "plagi" jak była, nie wiem sama co robić
![]()
![]() |
#3087 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
A co tu taka cisza..............gdzie Iwonka,Moni,Kasia,Abc i inne laseczki? Pewnie upały i cały czas jesteście na dworze. ![]() ![]()
#3088 |
Zakorzenienie
|
Czesc
A ja to zawsze cos do roboty mam...to wozek prałam (bo chce go sprzedac) to pranie w rekach takie tam posikane majteczki ![]() ..do autobusu wozek trzeba złozyc, w autobusie PKS ciasno nie ma gdzie stanac..Szymek chce na rece bo bał sie stanac na nogi..nie wiem co mu sie stało..moze dlatego ze autobus turkotał...w pewnym momencie łzy staneły mi w oczach bo miałam dosc...doszłam do wniosku ze mam dosc, ze nie mam siły na takie wyprawy...a do babci mam zaledwie 12km...wioskami okolo 10 min jazdy samochodem (ale nie ma mnie kto zawiezc ![]() ![]() Dzis nic nie robie..mam wszystko gdzies.. Milego dnia kochane ![]() Zastanawiam sie jak tam Dzieci innych dziewczyn ktore sie tu pojazwiły i znikneły...pogubilam sie jak sie nazywały nawet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No dziewczyny calineczka i pusiaq znikneły. Calineczki córcia to kalinka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zadomowienie
|
Ja się wczoraj nie odzywałam bo pojechałam na usg a potem do wieczora siedziałam u szwagierki.
na usg lekarz nic niepokojącego nie zauważył więc wszystko jest ok ![]() ![]() Bardzo chceliśmy poznac płeć , lekarz nie mógł dojrzeć bo dzidzia tak była ułożona, ale w końcu usłyszałam : "nie mam dobrych wieści , z tego co widzę to raczej córka , ale to nic pewnego jeszcze " kurcze spojrzałam na tż-ta a on minę miał jakby usłyszał o jakiejś poważnej chorobie, był w szoku , ja z resztą trochę też bo cały czas czuję że będzie chłopiec. Chcemy się wybrac na usg 3d to będzie pewniejsze , lekarz to samo nad doradził kto wie moze sie myli ![]() Moni@ to się wczoraj namęczyłaś bidulko , także dzisiaj odpoczywaj ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.