![]() |
#3061 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
och ja tez jak pomysle o Malenie to az mmmmmm#
W moim jest ale nic tam nie ma dla mnie wszystko jak dla babci..... Za to w new Look kupilam zajefajna tunike wkleje zdjecie jakbede miec kompa (mam nadzieje ze do srody) Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3062 |
Zadomowienie
|
#3063 |
Zadomowienie
|
hej, tak czytam, czytam, być może kilka razy się odezwałam, ale teraz z racji, iż połamana korzonkami leżę w łóżku i mam mnóstwo czasu pochwalę się Wam moimi zdobyczami lumpkowymi a odnośnie płaszczyków w tesco, jakiś czas temu kupiłam czarny świetny płaszczyk, złapałam ostatni 46 i leży booosko wręcz, sorki za jakość zdjęcia ale ciężko uchwycić czerń
![]() muszę to powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super zdobycze, szczególnie te szpileczki ![]() Ja w czwartek zamierzam się wybrać na maraton po lumpkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Raczkowanie
|
AAAAAAAAAAAAAAAA ja chce taki plaszczyk!!!! buuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zadomowienie
|
hihi te szpilusie to siostra mi wyszperała, istotnie można wiele fajnych ciuchów tam dostać. Te, które kupuję są z reguły ściągane z Anglii, na czasie, fajne i prawie w ogóle nie widać, że używane. Przynajmniej jak wchodzę do lumpa nie czuję się jak słoń, bo wchodząc do reserved bądź h&m dziewczyny się patrzą jak na ufoludka, bo co osoba nie nosząca 36 robi w takim sklepie... ale cóż życie... buziaki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez toffee__ Czas edycji: 2008-09-08 o 11:56 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
A tak sobie dzis pomyslalam.A mam w nosie te wszystkie ekspedientki!!! Jeszcze cale zycie przed nimi i nie wiadomo co sie zdarzy.Moga miec ten sam problem w przyszloscico ja! Wtedy zobacza jak to jest.!! Mam juz kilka kolezanek, ktore zminily sie nie do poznania po urodzeniu dzieci.A wczesniej nosily glowe do gory i sie smialy.Teraz maja za swoje! Przypomnialo mi sie jaj to ostatnio maz mi opowiadal ze idzie sobie takim pasazem handlowym a tam stoisko z roznymi rzecami do odchudzania.A za lada stoi laska, chuda i blada jak paier i je sniadanie.A snmiadanie to ...worek salaty.Malo tego za kazdym razem kiedy brala lisc salaty miala odruchy wymiotne.Tak wiec niech sie laski ciesza swoja figura, jedza salate 24 godziny na dobe i niech sobie patrza na moje waleczki a ja mam to w nosie!!! Ale mnie ponioslo hihihi
toffe witaj i nie podgladaj tylko pisz.No i wogole wszystkie podgladaczki ujawniac sie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
łoooo na jednym wydechu poszło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
akasha84 - witam serdecznie
![]() Jak milo, że robi się nas coraz więcej ![]() ![]() ![]() Ten płaszczyk, to ten z tesco? No właśnie one tak fajnie leżały, musze się w taki zaopatrzyć!
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sobote skusilam sie jednak na tunike w HM..... tak pisalayscie czarowalyscie i poszlam no i kupilam ale bedziecie sie smiac... na stoisku dla mam - i powiem wam ze swietnie lezy mam jzu zdjecia tylko nei mam wciaz kompa ale wkleje obiecuje., Jak sie dobiore to bedzie tak ze bedzie z dziesiec moich postow tylko ze zdjeciami ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sama byłam w szoku, bo w tesco to ja żywność kupuję, a tu sierpień a ja przy kasie z płaszczem na jesień stoję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Raczkowanie
|
No ciekwe czyna mnie by sie znalazl taki plaszcz, bo ten twoj to rozmiar 46? Ja bym potrzebowala 48 a moze 50...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Raczkowanie
|
Hm, skoro tyle osób już się odezwało, to nie wypada tak tylko podglądać co tutaj piszecie
![]() ![]() Odnośnie ubrań z Tesco- bardzo polecam, sama ma kilka sweterków i koszulek, są naprawde dobrej jakości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem dokładnie o jakich płaszczach piszecie, ale wiem, że w dziale dla puszystych są czarne i czerwone dwurzędowe płaszcze, po 99 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Goooga - witaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzis chilanes jak my przyciagamy tych fajnych pusztych usmiechnietych ludzi takich jak my ![]()
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Mischoko - bo my jesteśmy takie skromne, wyjątkowe, piękne, inteligentne, dowcipne, wygadane, kulturalne, że tylko z nami rozmawiać
![]() Polecam ten sklepik dla młodych dziewczyn, które mają więej ciałka ![]() ![]() Mają też normalne sklepy ![]() http://www.butik.net.pl/cat-pol-35-Bluzki.html Bluzki od nich
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możesz mi powiedzieć jakie jeszcze kolory były? I czy myślimy o tych samych, z serii True, czy Ty mówisz o Cherokee? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
Ojj nie wiem, nie patrzyłam na metkę, bo mnie żalość wzieła, że aktualnie nie mogę ich posiąść
![]() ![]()
#3082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chilanes, jaki Ty nosisz rozmiar? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
wrrrrrrrrrr ja jade dopiero za 3 tygodnie ja chce plaszcz!!! Za 99 zl!! buuuuuu Mama nadzieje ze jak dotre to jeszcze beda.
Mischoko ja nosze 48-50 ale bardzo czesto sie zdarza ze musz brac 50-52.Nie martw sie napewno nie jestem mniejsza od ciebie hihihi.Wczoraj bylam na plazy na spacerku.Maz z dlaleka mi zrobil djecia jak biegam z moim maluchem.Oczywiscie nie w stroju lapielowym bo nie bylo cieplo.Jak sie zobaczylam to zalamka!! Jakas kula sie toczyla w bialej bluzie.!! No i sladu zdjec oczywiscie w aparacie nie ma! |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie piękne laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() widze rozpisalyście sie, ze nie nadążam czytac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s wiem wiem zaraz dostane za to ze zamiast na plotkowym pisze na modowym ![]() ![]() ![]() ![]() gastone i co zrobilas??????? fotki wykasowac no wiesz co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
No nie przesadzaj.... ja wprawdzie dzis zmienilam wreszcie wage w podpisie ale jak pytam meza czy cos widac cholerka to juz prawie 3 kg to mowi ze wcale nie i ze nawet jakbym przytyla no pocieszyl mnie !! no to ja mu foch numer osiem i koniec gadania bylo
![]()
#3086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już nie moge doczekać się jesieni, w końcu będe mogła nosić moje ulubione sweterki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po pierwsze: co to za gwiazda ![]() ![]() Po drugie: na pewno jest miła i seksowna i ma super osobowość (i swoją drogą niezłe nogi) ale czy musi mieć SZOPĘ TLENIONYCH ŻÓŁTYCH WŁOSÓW Z ODROSTAMI??????? się grzecznie pytam ![]() ![]() Ale: w TVN Style w różnych programach udziela się taka pani w średnim wieku, nie wiem jak ma na imię, zajmuje się scenografią chyba - ogólnie babeczka plus size, czarne włosy (spięte zawsze) blada cera, czerrrwone usta, pazur, zawsze na czarno - no mówię Wam, miło popatrzeć!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Raczkowanie
|
ooo apropo wloskow 26 wrzesnia mam wizyte u fryzjera.W koncu troche czau dla mnie. Zapowiedzialam juz mezowi ze zostaje z dzieckiem a ja wroce kiedy wroce.hih bo strzyzonko i pasemka bede robic sobie.A co.aaa i paznokietki 24, zeliki zakladam.Ale bede laska!!! Jeszcze ladne ubrania by sie przydaly.., ten plszcz w tesco..ale mi chodzi po glowie.Mam nadzieeje ze beda jeszcze..chocaz znajac moje szczescie to bedzie zupelna klapa!!!Ostatniraz sie tak napalilam ze cos sobie kupie w Polsce jak bede i..nie kupilam niiiC!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie Gastone kupisz a co do tesco to tu w UK ja moge tez duze rozmiarowi znalezc i tewz plaszcze sa patrzylas moze ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.