Moda "plus size" - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-08, 09:45   #3061
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Mischoko w avku mam Monikę Bellucci- ubostwiam ją
och ja tez jak pomysle o Malenie to az mmmmmm#

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
ooo ja nie wiedzialam.Ciekawe czy w kazdym H&M-e
W moim jest ale nic tam nie ma dla mnie wszystko jak dla babci..... Za to w new Look kupilam zajefajna tunike wkleje zdjecie jakbede miec kompa (mam nadzieje ze do srody)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, zamawiała któraś z was ubrania z bon prix? Ostatnio przeglądałam ich katalog i nawet fajne rzeczy tam były w dużych rozmiarach. Ja jeszcze nigdy nic stamtąd nie zamawiałam, ale nawet miałabym ochotę, ceny nie najgorsze...
Zamawialam kilka razy sukienke i bluzeczki i ogolnie jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez DJADKJGU Pokaż wiadomość
zdjecia z pudelka...
w jak oni spiewaja jest teraz nowa gwiazda, Elzbieta Romanowska, ktora wedlug mnie swietnie udowodnila juz w pierwszym odcinku ze duzy rozmiar moze byc baaardzo sexy pomyslalam ze moze sie zainteresujecie
Kosmicznie wesola kobietka juz ja lubie
Stary 2008-09-08, 10:44   #3062
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

http://stores.ebay.com/Swiss-Miss-Dr...QQftidZ2QQtZkm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 160682365_o.jpg (14,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 165869453_o.jpg (13,3 KB, 21 załadowań)

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:08   #3063
akasha84
Zadomowienie

hej, tak czytam, czytam, być może kilka razy się odezwałam, ale teraz z racji, iż połamana korzonkami leżę w łóżku i mam mnóstwo czasu pochwalę się Wam moimi zdobyczami lumpkowymi a odnośnie płaszczyków w tesco, jakiś czas temu kupiłam czarny świetny płaszczyk, złapałam ostatni 46 i leży booosko wręcz, sorki za jakość zdjęcia ale ciężko uchwycić czerń
muszę to powiedzieć za zielone trampeczki dałam 1zł, za szpileczki 10zł, koturny 10zł, dżinsowe balerinki 10zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzinsowe trampki.JPG (28,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koturny.JPG (25,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szpile.JPG (32,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trampki.JPG (33,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg płaszczyk.jpg (46,6 KB, 54 załadowań)
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:22   #3064
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
hej, tak czytam, czytam, być może kilka razy się odezwałam, ale teraz z racji, iż połamana korzonkami leżę w łóżku i mam mnóstwo czasu pochwalę się Wam moimi zdobyczami lumpkowymi a odnośnie płaszczyków w tesco, jakiś czas temu kupiłam czarny świetny płaszczyk, złapałam ostatni 46 i leży booosko wręcz, sorki za jakość zdjęcia ale ciężko uchwycić czerń
muszę to powiedzieć za zielone trampeczki dałam 1zł, za szpileczki 10zł, koturny 10zł, dżinsowe balerinki 10zł.
Witaj akasho

Super zdobycze, szczególnie te szpileczki
Ja w czwartek zamierzam się wybrać na maraton po lumpkach
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:33   #3065
gastone
Raczkowanie

AAAAAAAAAAAAAAAA ja chce taki plaszczyk!!!! buuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:34   #3066
akasha84
Zadomowienie

hihi te szpilusie to siostra mi wyszperała, istotnie można wiele fajnych ciuchów tam dostać. Te, które kupuję są z reguły ściągane z Anglii, na czasie, fajne i prawie w ogóle nie widać, że używane. Przynajmniej jak wchodzę do lumpa nie czuję się jak słoń, bo wchodząc do reserved bądź h&m dziewczyny się patrzą jak na ufoludka, bo co osoba nie nosząca 36 robi w takim sklepie... ale cóż życie... buziaki
Stary 2008-09-08, 11:47   #3067
toffee__
Przyczajenie

.

Edytowane przez toffee__
Czas edycji: 2008-09-08 o 11:56 Powód: pomyłka
toffee__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 11:49   #3068
gastone
Raczkowanie

A tak sobie dzis pomyslalam.A mam w nosie te wszystkie ekspedientki!!! Jeszcze cale zycie przed nimi i nie wiadomo co sie zdarzy.Moga miec ten sam problem w przyszloscico ja! Wtedy zobacza jak to jest.!! Mam juz kilka kolezanek, ktore zminily sie nie do poznania po urodzeniu dzieci.A wczesniej nosily glowe do gory i sie smialy.Teraz maja za swoje! Przypomnialo mi sie jaj to ostatnio maz mi opowiadal ze idzie sobie takim pasazem handlowym a tam stoisko z roznymi rzecami do odchudzania.A za lada stoi laska, chuda i blada jak paier i je sniadanie.A snmiadanie to ...worek salaty.Malo tego za kazdym razem kiedy brala lisc salaty miala odruchy wymiotne.Tak wiec niech sie laski ciesza swoja figura, jedza salate 24 godziny na dobe i niech sobie patrza na moje waleczki a ja mam to w nosie!!! Ale mnie ponioslo hihihi
toffe witaj i nie podgladaj tylko pisz.No i wogole wszystkie podgladaczki ujawniac sie!!!!
Stary 2008-09-08, 12:04   #3069
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
A tak sobie dzis pomyslalam.A mam w nosie te wszystkie ekspedientki!!! Jeszcze cale zycie przed nimi i nie wiadomo co sie zdarzy.Moga miec ten sam problem w przyszloscico ja! Wtedy zobacza jak to jest.!! Mam juz kilka kolezanek, ktore zminily sie nie do poznania po urodzeniu dzieci.A wczesniej nosily glowe do gory i sie smialy.Teraz maja za swoje! Przypomnialo mi sie jaj to ostatnio maz mi opowiadal ze idzie sobie takim pasazem handlowym a tam stoisko z roznymi rzecami do odchudzania.A za lada stoi laska, chuda i blada jak paier i je sniadanie.A snmiadanie to ...worek salaty.Malo tego za kazdym razem kiedy brala lisc salaty miala odruchy wymiotne.Tak wiec niech sie laski ciesza swoja figura, jedza salate 24 godziny na dobe i niech sobie patrza na moje waleczki a ja mam to w nosie!!! Ale mnie ponioslo hihihi
toffe witaj i nie podgladaj tylko pisz.No i wogole wszystkie podgladaczki ujawniac sie!!!!

łoooo na jednym wydechu poszło ja bezdzietna mężatka póki co, masa słoń, po dziecku będzie hipopotam ale co tam, jak poznałam Męża byłam szczupła on papuśny, teraz oboje jestesmy miśki i jest cool, a płaszczyk Gastone to faktycznie fartem udało się kupić
Stary 2008-09-08, 12:22   #3070
chilanes
Zakorzenienie

akasha84 - witam serdecznie

Jak milo, że robi się nas coraz więcej

Ten płaszczyk, to ten z tesco? No właśnie one tak fajnie leżały, musze się w taki zaopatrzyć!
Stary 2008-09-08, 12:23   #3071
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Witajcie kochane bywalczynie i wszystkie nowe ktore sie boja ujawnic

Ja w sobote skusilam sie jednak na tunike w HM..... tak pisalayscie czarowalyscie i poszlam no i kupilam ale bedziecie sie smiac... na stoisku dla mam - i powiem wam ze swietnie lezy mam jzu zdjecia tylko nei mam wciaz kompa ale wkleje obiecuje., Jak sie dobiore to bedzie tak ze bedzie z dziesiec moich postow tylko ze zdjeciami hihihihi a co do zmian oj prawda Gastone prawda swieta moja kumpela tez mi przygryzala ze co ja schudnac nie moge ze to proste i wogole. Po dziecku nie dosc ze numeru 36 nosi 46 prawie jak ja to juz drugi rok mija a ona nic nie schudla i placze ze nie moze - a ja pierwsze jej co powiedzialam a widzisz jak to jest ze sie nie da i juz - jesz malo a tyjesz nie jesz tyjesz a ona teraz ci wierze nie wazne ja juz nie jednej powiedzialam uwazaj bo po ciazy wszystko sie zmienic moze... i w niektorych to sie tak wlasnie dzieje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 12:37   #3072
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
akasha84 - witam serdecznie

Jak milo, że robi się nas coraz więcej

Ten płaszczyk, to ten z tesco? No właśnie one tak fajnie leżały, musze się w taki zaopatrzyć!

sama byłam w szoku, bo w tesco to ja żywność kupuję, a tu sierpień a ja przy kasie z płaszczem na jesień stoję tam jest sporo na prawdę fajnych ubrań w większych rozmiarach
Stary 2008-09-08, 12:56   #3073
gastone
Raczkowanie

No ciekwe czyna mnie by sie znalazl taki plaszcz, bo ten twoj to rozmiar 46? Ja bym potrzebowala 48 a moze 50...
Stary 2008-09-08, 12:58   #3074
Goooga
Raczkowanie

GG do Goooga

Hm, skoro tyle osób już się odezwało, to nie wypada tak tylko podglądać co tutaj piszecie Gośka jestem, z tego co zauważyłam, to już kolejna Gośka tutaj
Odnośnie ubrań z Tesco- bardzo polecam, sama ma kilka sweterków i koszulek, są naprawde dobrej jakości Nic się z nimi nie dzieje, sweterki się nie mechacą, a koszulki są w idealnym stanie
Goooga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 13:03   #3075
Goooga
Raczkowanie

GG do Goooga

Cytat:
No ciekwe czyna mnie by sie znalazl taki plaszcz, bo ten twoj to rozmiar 46? Ja bym potrzebowala 48 a moze 50...

Nie wiem dokładnie o jakich płaszczach piszecie, ale wiem, że w dziale dla puszystych są czarne i czerwone dwurzędowe płaszcze, po 99 zł I tam napewno rozmiar będzie dla Ciebie
Stary 2008-09-08, 13:12   #3076
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja właśnie mierzyłam 48 był super, tylko kasy brak Ale kupię, jak jeszcze będą, a rozmiarówka u mnie tych płaszczy np była do 56, były naprawdę spore i wybór w kilku kolorach

Goooga - witaj ależ się tłoczno zrobiło jak miło!
Stary 2008-09-08, 13:20   #3077
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
a ja o dziwo spodnie 46-48 a plaszcz to 50-52 widzisz Gastone mniejsza jestes ode mnie

Cytat:

No widzis chilanes jak my przyciagamy tych fajnych pusztych usmiechnietych ludzi takich jak my
Stary 2008-09-08, 13:25   #3078
chilanes
Zakorzenienie

Mischoko - bo my jesteśmy takie skromne, wyjątkowe, piękne, inteligentne, dowcipne, wygadane, kulturalne, że tylko z nami rozmawiać

Polecam ten sklepik dla młodych dziewczyn, które mają więej ciałka Ich xl-xxl jest spore i ja spokojnie w nie wchodzę, czasem są nawet przyduże
Mają też normalne sklepy
http://www.butik.net.pl/cat-pol-35-Bluzki.html

Bluzki od nich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1061_1.jpg (48,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94231_2.jpg (12,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 119009_1.jpg (10,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118973_1.jpg (12,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118887_1.jpg (16,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118830_1.jpg (17,9 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-09-08, 13:28   #3079
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko - bo my jesteśmy takie skromne, wyjątkowe, piękne, inteligentne, dowcipne, wygadane, kulturalne, że tylko z nami rozmawiać
Z wszystkim sie zgadzam tylko do tego nie pasuje skromne )) hhihihi a powaznie ja zawsze mowie do mojego tz piekna jestem a on patrzy na mnie wtedy dziwnie no to ja do niego jak nie chwalisz sama sie musze pochwalic i juz jestm moj..... to zawsze dziala no plus pomachac wloskami hihihihi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 13:29   #3080
Goooga
Raczkowanie

GG do Goooga

Cytat:
Kochana ja właśnie mierzyłam 48 był super, tylko kasy brak Ale kupię, jak jeszcze będą, a rozmiarówka u mnie tych płaszczy np była do 56, były naprawdę spore i wybór w kilku kolorach

Witam, witam
Możesz mi powiedzieć jakie jeszcze kolory były? I czy myślimy o tych samych, z serii True, czy Ty mówisz o Cherokee?
Stary 2008-09-08, 13:32   #3081
chilanes
Zakorzenienie

Ojj nie wiem, nie patrzyłam na metkę, bo mnie żalość wzieła, że aktualnie nie mogę ich posiąść Były czarne, szare, ciemno zielone, bordowe, granatowe. Takie zapinane na spore guziki, jesne z paskiem, drugie chyba bez. Takie trenczo-płaszczyki
Stary 2008-09-08, 13:37   #3082
Goooga
Raczkowanie

GG do Goooga

Cytat:
Ojj nie wiem, nie patrzyłam na metkę, bo mnie żalość wzieła, że aktualnie nie mogę ich posiąść Były czarne, szare, ciemno zielone, bordowe, granatowe. Takie zapinane na spore guziki, jesne z paskiem, drugie chyba bez. Takie trenczo-płaszczyki
W takim razie musze koniecznie sprawdzić jak będe następnym razem w Tesco
Chilanes, jaki Ty nosisz rozmiar? Bo ja mam 46, i za nic w świecie się nie wcisne w ich xxl
Stary 2008-09-08, 13:41   #3083
gastone
Raczkowanie

wrrrrrrrrrr ja jade dopiero za 3 tygodnie ja chce plaszcz!!! Za 99 zl!! buuuuuu Mama nadzieje ze jak dotre to jeszcze beda.
Mischoko ja nosze 48-50 ale bardzo czesto sie zdarza ze musz brac 50-52.Nie martw sie napewno nie jestem mniejsza od ciebie hihihi.Wczoraj bylam na plazy na spacerku.Maz z dlaleka mi zrobil djecia jak biegam z moim maluchem.Oczywiscie nie w stroju lapielowym bo nie bylo cieplo.Jak sie zobaczylam to zalamka!! Jakas kula sie toczyla w bialej bluzie.!! No i sladu zdjec oczywiscie w aparacie nie ma!
Stary 2008-09-08, 13:51   #3084
kasiamniam
Wtajemniczenie

Witam wszystkie piękne laseczki i te "nowe" i te "stare"
widze rozpisalyście sie, ze nie nadążam czytac ja ostatnio mam doły z powodu swojego wyglądu i to takie, ze o niczym innym nie mysle eh mialam isc na zakupy a tu dupa moze jutro sie wybiore, chociaz poobczajac ostatnio stwierdzilam ze mam pełną szafe ubran, ale tak naprawde to nie mam w czym chodzic, wszystkie bluzki letnie a tu juz za rogiem czycha jesien, eh.. mój Tż tez mnie wkurza, ciągle na niego warczę bez powodu hmm..

p.s wiem wiem zaraz dostane za to ze zamiast na plotkowym pisze na modowym zapomnialam sie znowu

gastone i co zrobilas??????? fotki wykasowac no wiesz co moglas chociaz nam sie pochwalic, a napewno nie wygladalas jak to nazwalas"toczaca sie kula"
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 13:55   #3085
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

No nie przesadzaj.... ja wprawdzie dzis zmienilam wreszcie wage w podpisie ale jak pytam meza czy cos widac cholerka to juz prawie 3 kg to mowi ze wcale nie i ze nawet jakbym przytyla no pocieszyl mnie !! no to ja mu foch numer osiem i koniec gadania bylo
Stary 2008-09-08, 14:02   #3086
Goooga
Raczkowanie

GG do Goooga

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Witam wszystkie piękne laseczki i te "nowe" i te "stare"
widze rozpisalyście sie, ze nie nadążam czytac ja ostatnio mam doły z powodu swojego wyglądu i to takie, ze o niczym innym nie mysle eh mialam isc na zakupy a tu dupa moze jutro sie wybiore, chociaz poobczajac ostatnio stwierdzilam ze mam pełną szafe ubran, ale tak naprawde to nie mam w czym chodzic, wszystkie bluzki letnie a tu juz za rogiem czycha jesien, eh.. mój Tż tez mnie wkurza, ciągle na niego warczę bez powodu hmm..

p.s wiem wiem zaraz dostane za to ze zamiast na plotkowym pisze na modowym zapomnialam sie znowu

gastone i co zrobilas??????? fotki wykasowac no wiesz co moglas chociaz nam sie pochwalic, a napewno nie wygladalas jak to nazwalas"toczaca sie kula"

Ja już nie moge doczekać się jesieni, w końcu będe mogła nosić moje ulubione sweterki Narazie za ciepło niestety, ale już niedługo...
Stary 2008-09-08, 14:16   #3087
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DJADKJGU Pokaż wiadomość
zdjecia z pudelka...
w jak oni spiewaja jest teraz nowa gwiazda, Elzbieta Romanowska, ktora wedlug mnie swietnie udowodnila juz w pierwszym odcinku ze duzy rozmiar moze byc baaardzo sexy pomyslalam ze moze sie zainteresujecie

Po pierwsze: co to za gwiazda ? Nie znam tej pani

Po drugie: na pewno jest miła i seksowna i ma super osobowość (i swoją drogą niezłe nogi) ale czy musi mieć SZOPĘ TLENIONYCH ŻÓŁTYCH WŁOSÓW Z ODROSTAMI??????? się grzecznie pytam ? Druga Liszowska normalnie - aż żałość bierze, że tak atrakcyjna kobieta okropnymi włosami strzela sobie samobója

Ale: w TVN Style w różnych programach udziela się taka pani w średnim wieku, nie wiem jak ma na imię, zajmuje się scenografią chyba - ogólnie babeczka plus size, czarne włosy (spięte zawsze) blada cera, czerrrwone usta, pazur, zawsze na czarno - no mówię Wam, miło popatrzeć!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 14:22   #3088
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Kochana ja normalnie 48 noszę także rozmiarówka nastraja optymistycznie
Stary 2008-09-08, 15:17   #3089
gastone
Raczkowanie

ooo apropo wloskow 26 wrzesnia mam wizyte u fryzjera.W koncu troche czau dla mnie. Zapowiedzialam juz mezowi ze zostaje z dzieckiem a ja wroce kiedy wroce.hih bo strzyzonko i pasemka bede robic sobie.A co.aaa i paznokietki 24, zeliki zakladam.Ale bede laska!!! Jeszcze ladne ubrania by sie przydaly.., ten plszcz w tesco..ale mi chodzi po glowie.Mam nadzieeje ze beda jeszcze..chocaz znajac moje szczescie to bedzie zupelna klapa!!!Ostatniraz sie tak napalilam ze cos sobie kupie w Polsce jak bede i..nie kupilam niiiC!!!
Stary 2008-09-08, 15:22   #3090
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Spokojnie Gastone kupisz a co do tesco to tu w UK ja moge tez duze rozmiarowi znalezc i tewz plaszcze sa patrzylas moze ?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości