|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
NatashaxD - postaram sie .
) ;*A tak na uboczu to znowu sie zrobil tu syf a caly regulamin poszedl sie j***c choc nie bylam do konca za nim. i nie chce nikogo oceniac ale niektore prosby mnie dobijaja samym tym ze je czytam , bo sledze watek caly czas . wchodze tu zeby sobie umilic czas ktorego i tak nie mam za duzo a mnie to tylko irytuje ostatnio . ;] ehhh . _________________________ _________ sth ; And all of the memories, so close to me just fade away . \ i wszystkie ze wspomnien tak bliskich mi poprostu wyblakly strach przed lataniem i głód doświadczeń. Ty . najlepszy jakiego znam . Ufam, że tym razem wiesz co mówisz . zostawcie mi kawałek miejsca, w białym smokingu bezpieczeństwa . ' oni, nawet miłość zapakują w torbę. głupcy co pokochali nie treść, ale formę.' Pie*dole wszystko co powiesz.. Tak, jestem trywialna i sram na to!
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
jadą czarne kowboje, w pistoletach mają ołowiano-chujowe nastroje.
nie wiem, szukam, w różne drzwi pukam. fuck you, how do you do? // ***, jak się masz? umknęła gdzieś istota. ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. jakby tu się wyrobić na zakręcie? dostrzegł ją wreszcie - łagodną, jedyną. może ty kiedyś we mnie uwierzysz. pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie. zastrzeliłam sie październikiem w łeb! z serii odkrywczych: jesień. ![]() nic na poważnie. porwij moją wyobraźnię. jak frytka się zetnę w oleju i spalę się skrętem do szczętu! winking coquettishly, playing with her hair. / mrugająca zalotnie, bawiąca się włosami essence of coquetry. / esencja kokieterii nic nie jest niewątpliwe, nic nie jest pewne, wszystko możliwe. opanowywać, ujarzmiać, tresować, umieć t r z y m a ć! backwards and forwards i'm pacing. / kroczę do tyłu i do przodu normalnie zwiędnę. jej ciężki oddech ogarnął niebo nagłą ciemnością i szybko rozbiegł się po dachach i ziemi, by zniknąć. wyglądało tak tylko z zewnątrz, jakby przez ironię losu, czysty zbieg okoliczności. jak salamandra w tych krótkich spięciach. i wiedziała, że tym samym ona jest dla niego. |
|
|
|
#3063 |
|
Zadomowienie
|
..wczoraj ok 23 musiałam resetować kompa.!
![]() wszystko sie skasowało a miałam zapisane opisy.. ![]() i również miałam wasze opisy zapisane.. ![]() wiem ze ktoś dawał tego duzoo..! ale chciałabym opisy takie dwuznaczne.. np. bezimiennie , codzienność [z wizażu] ale najlepiej opisy ze jest dobrze jestem szczęśliwa ;] np. . uśmiech. , happy moze : kale Domiinisia AnusiaPn Styrana 3martyna3 RealGirl89 societygirl17 agattee i inneeeeee macie coś ? mogą byc z wiazazuu.. albo jak ktoś ma str. opisik. To jest mój styl nie pasuje ci hu.j z tym
|
#3064 |
|
Przyczajenie
|
można prosić o opisy o tym, że jest mi już wszystko jedno, że ostatnio nie
angażuję się w nic. że teraz sama nie wiem czego chcę i co jest dla mnie ważne. z góry dziękuję ![]() Opisy: - Bo są takie chwile za które człowiek oddałby całe życie. - Więc nigdy więcej ze mną nie tańcz.
|
#3065 |
|
Rozeznanie
|
wszystko wiruje gdy on na nią patrzy
Zaczarowałeś mnie swą miłością.. i uzależniłeś od jej magii.. Siedział samotnie w wagonie, rysując na szybie serce, myśląc o niej Puste oczy pełna kłamstw Leciutki wietrzyk szemrał w anielskiej chmurze spalin... Oaza uczuciowej stabilności Na próżno starasz się anioła znaleźć we mnie... |
|
|
|
#3066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę wszystkie ;**** booskie sąą a ten na czerwono po prostu.. ahh ;d
|
|
|
#3068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() już widnieje u mnie na nk w 'o sobie'![]() ![]() nastychick świetny podpis masz, ukradłam ![]() ![]() MySmallCornerInSky w ostatnich dniach nie napotkałam chyba żadnego dupka, który by mnie natchnął choć jeden natręt jest, co go spławiam codziennie![]() ![]() - Nic mi nie odpisujesz...![]() -Kup mi kartę do telefonu jeśli chcesz żebym na Ciebie kasę traciła ![]() Oto nakaz eksmisji z mojego serca. Wynoś się gnojku. -To, że Ci nie odpisuję wcale nie znaczy, że nie mam środków na koncie -To co w takim razie?? -No domyśl się kretynie ![]() Niektórzy mężczyźni są tacy że 'mmmm...'. Ty jesteś taki że 'bleh.hahahaaa' ![]() ![]() ![]() Czy pójdę z Tobą na randkę? Stary, POGIĘŁO CIĘ?! ![]() Złamałam Ci serce? Ojj.. dolicz mi do rachunku. ![]() Wcale o Tobie nie zapominam. Nie piszę nic bo.. szkoda mi ścierać literek z klawiatury. ![]() Nawet jak wypsikasz się AXE to dla mnie zupełnie jakbyś się gównem wysmarował. ![]() ![]() ![]() Ta czy inna... Bez różnicy, co nie? W końcu każda między nogami ma to samo :/ ;]
|
|
|
#3069 | |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam na pewnym forum
[podpis jakiejś forumowiczki]. Od razu mi się spodobało, więc postanowiłam się z Wami podzielić ![]() Cytat:
Dodane przez nastychick https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...wa#post9096916 Dodane przez kontrowersyjna 19 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...wa#post9095090 Dodane przez xxxJuanaxxx ______________________ Proszę I dziękuję za wyróżnienie
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#3070 |
|
Raczkowanie
|
- "Kochasz mnie?"
- "Eheeee" - "Ja Ciebie też" - "Ja Ciebie na zawsze..." limit potencjalnych Wybawców się skończył. Przy tym wszystkim co nas łączy, to nawet seks jest niczym.. zabieraj się do roboty, a drzwi możesz po wyjściu zostawić otwarte dlaczego mi się bardziej nie podobasz?
|
|
#3071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pożyczę sobie kilkai coś ode mnie,może też się coś komuś spodoba ![]() ...nikt nie może pozbyć się miłości... w krainie...gdzie miłość zmienia wolność serc... Błogosławiona cisza wieczornej godziny... mam szklanke z której pije rozmarzone wino... Kochać i tracić, pragnąc i żałować... Smutek mając za druha, pustkę za sąsiada...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3072 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się,no ale jak widzisz nic nie zdziałasz...sama byłam nowa ale znałam zasady bo śledziłam wątek od 1szej części i wiem co wypada a co nie...no ale jak widaĆ niektórzy to mają gdzieś,ja wiem zaraz ktoś naskoczy że jak nie chce to niech nie czytam no ale jak widze prośbę o opis że idzie się kąpaĆ czy taki który był stronę wcześniej to coś bierze...rozumiem że ktoś może powiedzieĆ że żaden mu nie pasuje no ale bez przesady.Zresztą zamilknę bo powiem o pare słów za dużo Cytat:
Cytat:
nie wychodź z formy piękna ![]() ___________ Silence...I'll kill you jesteś moim numerem jeden ![]() -Ślicznotko daj numer -Spier_dalaj!własny ci nie wystarczy? Bądź mi gwiazdą,promieniem słońca,bądź moim niebem ![]() You have this something honey,what I wan't ![]() I jeśli nie będziesz mój...to już ja zadbam żeby niczyj Spier_dole Ci świat...poczujesz że nie jesteś nic wart moje wypociny na dziś kuś
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
Na razie tylko z piosenek, ale obiecuję że sama ruszę mózgiem
:''Przy Tobie ma osoba jest gotowa zacząć wszystko od nowa powie miłe słowa'' ''Mi wystarczą Twoje słowa.'' ''Me uczucie nie wygaśnie,bo pokazałeś mi wyraźnie swoją całą wyobraźnię, wyobraźnię..." '' Weź mnie za rękę No przytul mocno tak'' '' Boże nie wiem czego szukam Pomóż mi to znaleźć'' ''Wsiądę w pociąg i odjadę Szukać drogi swej'' ''Mam tylko Ciebie! Powiedz,że słyszysz, że to nie koniec.. '' ''Cudownie tak rozmawiać bez niemiłych wspomnien '' ''Pokaż na co cię stać, ale nie jeden raz '' ''Wiesz co, To ludzie ludziom zgotowali ten los'' ''Chce tylko pokazać To co mówi moje serce '' ''A miało być tak pięknie Miało nie wiać w oczy nam'' ''Bez zbędnych słów To wszystko już ?'' ''Już taki z Ciebie zimny drań To jest chore, wiem Lecz z Tobą to inaczej jest ...'' ''Lecz przyjdzie kiedyś ktoś Kto powie mi, że kocha Że takiej jaką jestem Pragnął i chciał'' ''Wolni chcemy być, my tak chcemy żyć '' ''To twój szkic i ty go rysujesz Człowiek, rozumiesz - ty losem swym kierujesz '' ''Dla ciebie wschodzi słońce, więc wolność spijaj Przez to się dowiesz jak smakuje przyjaźń '' ''Czekam prawdy nie chcąc znać Nazbyt dziwny jest jej smak'' ''Czuję w sobie lęk Bezpowrotnie tracę Cię '' ''Odejdź, gdy zechcesz znów Zabierz ze sobą ból '' ''Możesz wziąć mnie za rękę Możesz też śmiać się ze mnie Kochaj mnie'' ''Skryj pod swetrem zielonym W ciemność co uspokoi '' Różne, różniste Mam nadzieję że się przydadzą... |
|
|
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
Cenna każda chwila.
Mam ochotę tańczyć, albo widzieć jak Ty to robisz. <3 Dopadły myśli ciało bezbronne. Słowami ubarwiać historię. Generalnie jest bardzo fajnie, a tak właściwie to nie za bardzo. Miałam dobry humor, ale sobie gdzieś poszedł.
|
|
#3075 |
|
Raczkowanie
|
Fakt, regulamin diabli wzięli
Ja nie będę już po kolei na dziewczyny naskakiwać bo to doprowadzi tylko do kłótni na 11 stron wprzód a nic lepszego z tego nie wyniknie...Tylko prośba ode mnie w imieniu myślę że licznej części forum: Ograniczcie się z tymi cytatami i prośbami do jasnej ciasnej Ponawianie jest zbyteczne, pisanie czcionką 20tką też nie na miejscu- jak ktoś będzie chciał to spełni prośbę bez udziwnień.No a teraz na temat ![]() We're not the same, dear, as we used to be// Nie jesteśmy już tacy, mój drogi, jacy powinniśmy być The seasons have changed and so have we// Pory roku się zmieniły, zupełnie jak my There was little we could say and even less that we could do// Nie mogliśmy wiele powiedzieć, zrobić jeszcze mniej To stop the ice from getting thinner under me and you// By powstrzymać lód przed stopnieniem pod nami We buried our love in the wintery grave// Pochowaliśmy naszą miłość w zimowym grobie And the ice kept getting thinner with every word that we'd speak// Lód topniał pod nami z każdym naszym wypowiedzianym słowem When the flows under our feet bled into the sea//Kiedy strumienie pod naszymi stopami spłynęly do morza There's nowhere we can go with nothing underneath// Nie możemy się nigdzie udać z niczym pod spodem-ciężko przetłum. nawiązuje do poprzedniego wersu Piosenka mnie urzekła... Może coś się spodoba
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
idealna kombinacja..kobieta i mężczyzna
![]() Włóczę się za Miłością ![]() Najlepsze jeszcze przyjdzie. Ujednolicając milczenie A nagrodę dla najlepszego kłamcy otrzymujesz ty ![]() Kochałam Cię dłużej niż żyjemy ![]() Nie wiesz jak to jest być bezimienną Sposób w jaki tańczy powinien być zakazany ![]() miłość powinna być nielegalna ![]() Kolejne nowe opisy ode mnie.. które i tak nikomu się nie podobają ^^
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
dawno mnie nie było moje opisy :
moje życie dzięki Tobie w 100 % doskonałe *; żyli pamięcią , nieprzydatną do niczego . nie chce wracać bo to boli . pachnie szczęściem ;* chce zachłysnąć się Twoim czystym powietrzem ;** Nie ma Ciebie . Nie ma nic . Bo kocham niemiłosiernie ;** mam nadzieje ze sie przydadzą ;***
|
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
A teraz moje wypociny xD : - Niecierpliwie czekam na jutro... - PIĄTEK! Impry początek - Nuda.. Jest taka, słuchajcie, taka.. taka nudna. O! xD - Nigdy się nie dowiesz, co kobieta ma na prawdę na myśli... ;] - Bo to wszystko jest na jedno kopyto ;/ - Codzienność mnie przymula... - Tak pięknie mówiłeś... A ja byłam taka naiwna.... - Mniej wiem, dłużej żyję, krócej siedzę
- Yhy, tak, taak.... A ja mam 5 lat i kręcone zęby Może się coś spodoba ;D
|
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
I opisiki ode mnie. Większość krótkich, dwuznacznych.
![]() bananowalaska może coś wybierzesz. ![]() .powiew szczęścia. .malinowe oczy, .smutny sen. .prawdziwa nienawiść. .niebo gra. .szept traw. .spokojna twarz. .spacerujące emocje, .karmelowe oczy. .miodu smak. .łatwiejsze życie. .zamyślone usta. .barwy szczęścia. .podmuch radości. .niemy sen. .niepamięci łyk. .zaczynam czuć. .radości cień. .cynamonowe marzenia. .kamienne serce. .światło księżyca. .objęcia aniołów. .szara rzeczywistość. .inny świat. .imitacja życia. .spadająca gwiazda. .księżca śpiew. .wiatru krzyk. .koleiny uczuć. .światło gwiazd. .mój krzyk. .ząbkowe wróżki, kolorowe sny, dziecięce marzenia. ..a swoje marzenia gonię. .boli mnie moje 'ja'. ..a deszcz pada. .oślepiający blask marzeń. .cukier, miód, cynamon. .efekt motyla. .dobra i zła 'ja'. .melancholia. .mydlana bańka. .błękitne perły rozsypane w jego oczach. ..i jak uchronić się od złudzeń.? .niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje, jak wspomnienia. ..a motyle spacerują po jego ciele. .zimny i pękny 'on'. .naga, połamana lalka z porcelany. .na rzęsach motyle. ..jak na deszczu łza.. I podziękowania. ![]() czekoladka66 - kradne pierwszy, bo śliczny, dziekuje.. ..za stronkę również. Dużo ładnych ctatów można wyłapać. ;* ![]() oranzadkawproszku - zabieram i dziękuję. ;* ![]() Domiiniisiia - kradne pierwszy i trzeci. Z wierszyków też kilka cytatów wyłapałam. Dziekuje. ;* ![]() Naprawde nikt już nic nie ma??? ![]() PS wam też się tak wizaz tnie.? :/:/:/
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-10-10 o 21:35 |
|
|
|
#3080 |
|
Raczkowanie
|
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj...
Miłość - to jakaś ciemna zagadka. jesteś blada jak pośladek zakonnicy Jesteśmy marionetkami naszej nieświadomości... Kto kocha naprawdę, kocha w milczeniu, uczynkiem, a nie słowami Niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia. To niebezpieczne, choćby raz zakosztować miłości... Ubrana była w suknię koloru kości słoniowej, a w oczach miała zapowiedź świata.
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomoc ostatnio ;D
Próbuje się jakoś odwdzieczyć choc nie umiem pisac opisów ;D Nie które sa z wizażu ![]() Mam ochotę na małe conieco ![]() Chcesz pieska??? ZADZWOŃ-997 . Bezczelnie kradne Twoje myśli . Jestem niespokojna i dzika, spadam, ale próbuję... Zagubiłam się między łóżkiem a kołdrą... ale już się odnalazłam ![]() W literaturze jest dużo seksu i nie ma dzieci.....w życiu - na odwrót. ![]() Chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady. ![]() Miejcie odwage żyć dla miłości / JP II Potrzebuję kogoś kto pozwoli mi być Po prostu tym kim jestem wewnątrz Złap mnie teraz, zanim upadnę. Dobrze znam smak twojej szminki.. (bardziej dla chłopaków ;D ) cofnijmy czas ... pozwól mi wybrać jeszcze raz ... By Cię dotykać, deszczem staję się... <3
|
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
PS wam też się tak wizaz tnie.? :/:/:/</b>[/quote]
Niestety tez ;/ Opisy: _ Chcę to, to i jeszcze tamto _ To wszystko to jedna, wielka BZDURAA! _ Spokojnie i ulotnie.. _Bo marzenia są takie zaje.biste ;] _ Procentowo - kolorowo! _ Telefon milczy... Chcesz mi powiedzieć że to koniec? _ Żyjemy w świecie, gdzie każdy może baz karnie ranić... _ Każdy żyje inaczej... Ale wszyscy skończą tak samo _ Bo ona tego.. I on ten.. No i... Właśnie xD _ Uwaga! Dziś w nocy będzie ciemno! _ Mógłbyś się zamknąć? Cukier mi w krwi opada xD _ Mówisz że mnie kochasz... Hmm.. Czy aby na pewno? _Nikt nie powiedział że będzie łatwo... Pomieszanie z poplątaniem Pozdrawiam
|
|
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
wierzę, że patrzysz w tę samą stronę.
tej wolności, co chciałbyś ją mieć. setki rozsypanych zdjęć. otwieram wino ze swoją dziewczyną (; boję się, że przestraszę się miłości. pomiędzy 'M' a 'Y' nie da się tego wszystkiego wypłakać. wymyśliłam Go, opisałam Go na kartce i wysłałam tę kartkę do Nieba. na drugi dzień dostałam to, co zamówiłam. W końcu nie takie zamówienia realizowano. był idealny... nazajutrz już Go nie było. miał jeszcze wiele innych zamówień... r0zunia. czarnula4. 12 stonka. styrana. <3333. a gdzie happysadowa? |
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
` rozwalą głowy, aby tylko dojść do celu...
` a do stracenia przecież nie mamy już nic.. ` jesteśmy chwilą, ta chwila mija w mig... ` tak więc lepiej chodźmy na dach... ` nerwowym okiem rozglądam się i szukam, przecież widziałem Ciebie tu nie jestem raz.. ` wśród tylu okien każdy staje do mnie bokiem, w powietrzu czuć nienawiści smak.. ` kokaina z coca-colą.. ` spojrzenia, które niepokoją. ` kolory bledną. oczy bolą. ` stała praca mnie przekracza, a ja leżę i mam kaca (: |
|
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
Czas umysłowej impotencji
![]() święty jak papież to nie zajdziesz dzisiaj nigdzie ideały goń gdy złapiesz trzymaj aż zbieleją knykcie poluzuj tam gdzie cie ciśnie he w dobie chaosu ideana przeciwwaga chore ambicje ...miłego dnia. I tak przy okazji kawał chu*a z Ciebie
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuszki
2 opisy dla was i uciekam: 'Abonament na brak zaufania dla wszystkich.' 'Nie myśl o szczęściu..Jeśli przyjdzie-zrobi Ci niespodziankę..Jeśli nie przyjdzie-nie zrobi zawodu.' buziaaaaaki
|
|
|
|
#3087 |
|
Przyczajenie
|
"ja Ciebie przejdę dreszczem..."
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Maaalutko czasu na Wizaż, oj maluuutko.
![]() Cytat:
. Dziękuję za wyróżnienie . I niby wszystko jest tak jak powinno być... Szesnasta jesień mojego życia. Kocham Cię. Mimo wszystko. I prawda, że wariatką jestem. A wariatki nie mają szans na własne szczęście... Każdy dzień z Tobą jak obietnice jednego cudu. Znowu w złych dniach tonę i tracę Twoje tętno. Jesteś tu jeszcze? W lewej komorze serca. Tam miejsce dla Ciebie zawsze jest cieplutkie. Poproszę kilogram miłości. Pokroić. 'mogę Ci wydziergać sweter z logo mojego serca. dziurawy będzie.'
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny macie cos o wspomnieniach
![]() przypomniało mi sie z wakacji jak poznałam chłopaka i jak go pokochałam to sie rowalilo.. ;( a teraz mi sie ryczec chce moze stronki.. bo gdzies czytaalam a nie wiem dokladnie gdzie milo by bylo nie potrafię cofnąć czasu tamtego . . Odpuść, poddaj się.... znów daj satysfakcję innym, że mieli rację...
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
.
będę CI oczy od snu odrywać . tęsknię.. w końcu jestem tylko człowiekiem ;( . potknęłam się o tiulowe niebo i połamałam rzęsy ! (; . wiesz czego mi brak ? mojego odbicia w Twoich oczach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

) ;*

a ten na czerwono po prostu.. ahh ;d

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
[podpis jakiejś forumowiczki]. Od razu mi się spodobało, więc postanowiłam się z Wami podzielić