Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-18, 14:07   #3061
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Miała foch, bo rodzice nam troszkę pomagali, tata remontował mieszkanie, dostawaliśmy różne drobiazgi (najdroższe rzeczy kupiliśmy sami), mieszkam w mieszkaniu po babci..
w ogóle jak jej o slubie powiedziałam to była pewa, że żartuję, że się z choinki urwałam, i jak ja to sobie wyobrażam, i generalnie śmiech.
Później się ze mna cieszyła, szykowała, ale pierwsze wrażenie mi zostało...
A widzisz i to cała smutna prawda, ZAZDROŚĆ
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:11   #3062
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dorinko moga to byc drozdze niestety

moga one wystapic z paru przyczyn ale nie chce Cie dolowac - czesto wystepuja u kobiet, ktore sa zdradzane mimo, ze facet sie umyje to przenosi flore bakteryjna innej kobiety do Ciebie - ale nie panikuj Ty pewnie masz je z innego powodu, jesli to w ogole drozdze bo lekarzem nie jestem i napewno gin musi Cie obejrzec i zrobic cytologie

ja niestety mialam drozdze bardzo dlugo, wyleczylam je GYNALGINEM

pozniej okazalo sie, ze dokladnie w tym czasie co je mialam bylam zdradzana przez mojego bylego
No to żeś mi dowaliła

Dobra pójdę zapalić bo mnie trochę ten zgięło czy cuś
Stary 2008-12-18, 14:13   #3063
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No to żeś mi dowaliła

Spoko Dorinka, nie stresuj się na wyrost, żadna z nas nie ma wziernika USB i Cię nei zdiagnozuje. Idż lepiej z tym do pierwszego lepszego gina, byleby działac szybko. Nic się nie martw, każda kobieta przechodzi przez to co najmniej raz w życiu.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:15   #3064
hania811
Zakorzenienie

Madlen moja mama jest cudowna...ale odchyły od normy ma czasem jak Twoja.

Najbardziej przekichane ma moj brat..bo nie toleruje jego zony i jej rodziny.
Jakie afery są z tego powodu to normalnie szok.
A w zyciu bys nie powiedziala..bo na wspolnych imprezach trajkocze z rodzina szwagierki jak ta lala.

Ale poźniej wsiada do samochodu i na nich psioczy.

Norma..ja juz się przyzwyczailam.

I w druga stronę. Jak na mnie złapie nerwa to gada na mnie i męza do brata.

Po 2 dniach sytuacja się odwraca..lapie nerwa na siostrę więc ja i mąz jestesmy najukochansi, a siostra jest beee..
I tak w kolo macieju.

Potrafi rzucic takim tekstem ze szczena opada...tzn opada, ale nie mi. Ja jestem gruboskorna.

Sama potrafię rzucić niewybrednym tekstem...jestem do niej cholernie podobna. Dopiero teraz to zauwazam..i jestem w szoku.

Co robimy z rodzenstwem...kochamy ją nad zycie, wydzwaniamy do niej codziennie, w ogien za nia pojdziemy..ale jak ma jazdy olewamy. Nie ma innej rady.
Czasem brat nie wytrzymuje dzwoni do mnie zali sie nerwy mu przechodzą.
Po 10 min dzwoni mama zali sie na brata i jej przechodzi (oczywiscie zawsze są 2 rozne wersje wydarzen)

Kosmos.

I co jeszcze moge dodać....

Ja jestem w rodzinie tą czarna owcą. Tą co wychodziła z domu po lakier do paznokci i wracała za 2 dni, tą ktora chodzi własnymi sciezkami, tą ktora w wieku 19 lat przyprowadzil do domu faceta 30 letniego i oznajmila ze z nim mieszka.

I to ja jestem tą osobą do ktorej mama dzwoni...ktora ma u mamy fory i generalnie ktora ma najlepiej.

Moze w związkach matka-dziecko postawa zolzy dziala jak w przypadku stosunkow damsko-męskich.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:21   #3065
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dorinko nie stresuj sie- tak jak pisalam nie jestem lekarzem, moze to byc wiele rzeczy

a co do tego zdradzania - sprawdzilo sie to u mnie i moich kolezanek ale u Ciebie nie musi

jedna moja kumpela miala drozdze i lekarz powiedzial jej ze to od tego, ze goli sie na zero bo pozbawia sie swojej naturalnej flory bakteryjnej i od noszenia stringow
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:21   #3066
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Na Intymnie ryzykujesz, że porady będą Ci dawac 16-latki, któe nei wiedza, że podczas stosunu przerywanego można zajść w ciąże.

Cytat:
To nie ja pisałam o kolanach, nie wiem o czym mowa.

Ale bywają rózne sytuacje, głupia sprawa, że np..skończyły mi się tampony, a ja nie mogę zejść na doł sobie kupić.. Tż dopiero przyszedł z pracy i pewnie by poszedł zaraz, ale poprosiłam najpierw siostrę, bo juz się zbierała do domu (była u mnie i jadła u nas obiad) a do sklepu 200 m.
No, ale taka była zmęczona po pracy i tak jej się nie chciałooo.
Przykro mi się zrobiło, nie nalegałam, Tż z drugiego pokoju warknął, że on już idzie za chwilkę, i żebym się nie ztresowała (ma agresora na moją sis od czasu do czasu przy takich jej zachowaniach.. bo ich nie rozumie).
No to zaczełam zmywać sobie, a ona ubierać się do wyjścia.
Przykro mi było strasznie, że nie mogę jej o nic poprosić nawet w takiej sprawie, przecież rozumie mnie bardziej niz Tz...
Szczerze mówiąc nie lubię prosić o coś ludzi, ale czasami nie mam wyboru i mi świeczki w oczach stanęły.
Siostra poszła.
Za 3 minuty wróciła z tymi tamponami, z tekstem że " masz, bo już nie mogę patrzeć na tą twoją minę".
I poszła.
Jak się poczułam bez komentarza.

albo się z nią dogaduję super, i jest fajną kumpelką, albo odstawia coś czego nie mogę zrozumieć. Gneralnie jak mama, nigdy nie wiadomo kiedy jest ten moment że zaraz będzie foch. Może być super, a za 3 minuty sajgon.
Chyba jesteś za dobra dla mamy i siostry, bo bezkarnie włażą z buciorami do twojego życia Postaw się i nie przejmuj się ich paplaniem.Nie chcę ich krytykować, bo to w końcu twoja rodzina, ale są strasznie toksyczne.
Przecież rodzina powinna się cieszyć twoim szczęściem, że wyjedziesz na święta i odpoczniesz.Moja mama też ma ciężki charakter i niekiedy dobija mnie jak chce wzbudzić we mnie poczucie winy, tylko ja się stawiam i mówię żeby nawet nie próbowała, bo techniki manipulacji mam opanowane i się nie dam
Wyznacz granicę, której twoja mama nie może przekroczyć (taką radę kuzynka usłyszła u psychologa).Prowadzisz z mężem oddzielne gospodarstwo domowe i to, że cię urodziła nie uprawnia jej do układania ci życia.
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:23   #3067
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dorinek a moze Ty w ciazy jestes?
kobiety w ciazy rowniez sa podatne na drozdze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-18, 14:24   #3068
Madlen__18
Zakorzenienie

W sumie może ja zapytam kogoś w szkole od terapii rodzinnej, jak możliwie najbardziej bezboleśnie puścić się tego rąbka spódnicy..
ale wiecie, spece od rodzinnej mówią, że generalnie jeśli dziecko jest osobą dorosłą (koło 18nastki i później) to już się nie przeprowadza terapii ani nie naprawia przesadnie relacji bo na to za późno. Zaleca się tylko jakieś drobne rzeczy, bo wtedy kłaść nacisk trzeba na to, że dziecko z gniazda wyfruwa i raczej je trzeba z tego gniazda wypychać a nie przegarniać spowrotem głębiej. (np mama 17latka chce tarpii rodzin nej żeby się z nim lepiej dogadywac i żeby byli sobie bliźsi - błąd, tego się już nie robi i nie powinno)
Bo ono ma zacząc żyć innym dorosłym życiem. Naprawianie relacji i rozbieranie jej na terapii jest bez sensu i może tylko dziecku utrudnić start.
Wręcz się czasem zaleca rozwiązania radykalne, co by się dziecko odcięło od rodziny, która ma negatywny wpływ na jego psychę.
Więc chyba za wiele nie usłyszę.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:29   #3069
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko Dorinka, nie stresuj się na wyrost, żadna z nas nie ma wziernika USB i Cię nei zdiagnozuje. Idż lepiej z tym do pierwszego lepszego gina, byleby działac szybko. Nic się nie martw, każda kobieta przechodzi przez to co najmniej raz w życiu.

Cytat:
dorinko nie stresuj sie- tak jak pisalam nie jestem lekarzem, moze to byc wiele rzeczy

a co do tego zdradzania - sprawdzilo sie to u mnie i moich kolezanek ale u Ciebie nie musi

jedna moja kumpela miala drozdze i lekarz powiedzial jej ze to od tego, ze goli sie na zero bo pozbawia sie swojej naturalnej flory bakteryjnej i od noszenia stringow
Ja trochę czytałam o tym i nigdzie nie było podane wprost, że to powodem może być zdrada
Powodów znalazłam wiele:
proszek do prania
stringi
depilacja pełna
toaleta publiczna
itp.

Ja noszę stringi wyłącznie ale to od niepamiętnych lat, depiluję się też na zero od trzech lat? Toalety publiczne w klubach zaliczam, sama nie wiem ale już jestem skołowana
Nigdy, od tylu lat nie miałam czegoś takiego
Stary 2008-12-18, 14:29   #3070
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja mam juz lepszy humorek

1. zab mnie juz nie boli

2. napisalam do TZ, ze bardzo chce mi sie buleczek takich co sie piecze w piekarniku i umre jak ich nie zjem a on napisal, ze oczywiscie mi je kupi - juz miedzy nami lepiej

3. TZ udalo sie kupic drzwi wejsciowe do mieszkania antywlamaniowe przecenione 1200zl na 390zl - a od poniedzialku znow beda kosztowac 1200zl
Stary 2008-12-18, 14:31   #3071
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
[/b]

Ja trochę czytałam o tym i nigdzie nie było podane wprost, że to powodem może być zdrada
Powodów znalazłam wiele:
proszek do prania
stringi
depilacja pełna
toaleta publiczna
itp.

Ja noszę stringi wyłącznie ale to od niepamiętnych lat, depiluję się też na zero od trzech lat? Toalety publiczne w klubach zaliczam, sama nie wiem ale już jestem skołowana
ja mialam dwa razy i leczylam dosc dlugo - potem sie okazalo, ze dokladnie w tym czasie kiedy bylam zdradzana - az dwa razy sie zgralo z czasem dziwne nie?

w sumie mialam jeszcze trzeci raz jak bylam w ciazy ale to chyba bylam niedoleczona a w ciazy latwo dostac swinstwo - albo tez bylam zdradzana, co podejrzewam
Stary 2008-12-18, 14:33   #3072
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie może ja zapytam kogoś w szkole od terapii rodzinnej, jak możliwie najbardziej bezboleśnie puścić się tego rąbka spódnicy..
ale wiecie, spece od rodzinnej mówią, że generalnie jeśli dziecko jest osobą dorosłą (koło 18nastki i później) to już się nie przeprowadza terapii ani nie naprawia przesadnie relacji bo na to za późno. Zaleca się tylko jakieś drobne rzeczy, bo wtedy kłaść nacisk trzeba na to, że dziecko z gniazda wyfruwa i raczej je trzeba z tego gniazda wypychać a nie przegarniać spowrotem głębiej. (np mama 17latka chce tarpii rodzin nej żeby się z nim lepiej dogadywac i żeby byli sobie bliźsi - błąd, tego się już nie robi i nie powinno)
Bo ono ma zacząc żyć innym dorosłym życiem. Naprawianie relacji i rozbieranie jej na terapii jest bez sensu i może tylko dziecku utrudnić start.
Wręcz się czasem zaleca rozwiązania radykalne, co by się dziecko odcięło od rodziny, która ma negatywny wpływ na jego psychę.
Więc chyba za wiele nie usłyszę.

Madlen, ale po co od razu terapia? Poza tym, to chyba bardziej problem Twojej mamy niż twój.

Ja tam nie robię z tego afery - moja mama jest jaka jest, ucze się olewac takie sytuacja, dokładnie tak jak Hania.
Stary 2008-12-18, 14:33   #3073
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
No to żeś mi dowaliła

Nawet nie próbuj się dołować
Kurcze Svinecko ,jakby to powiedział mój tata, "siejesz propagandę"
Grzybica pochwy najczesciej nie jest skutkiem złapania tego z zewnątrz,tylko grzybki,ktore siedziały w organizmie (w przewodzie pokarmowym,w buzi) i nie dawały objawów znajdują sobie z różnych przyczyn odpowiednie dla nich srodowisko w pochwie. I tyle.
Ja miałam grzybka w wieku 15 lat ,z nikim wtedy nie wspołżyłam. Niedawno nystatyne brala córka mojej znajomej, tez na grzybka. Kilkunastolatka (12-13)
A zarazic tez mozna sie na wiele sposobów.W publicznej toalecie chocby czy np.na basenie.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:34   #3074
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ma silny, właśnie jest w konflikcie z mamą i z sobą nie gadają za bardzo.
Ale za chwilę będa przyjaciółkami a ja będę zła.

Siostra do 17 r. ż była grzeczną dziewczynką, poukładaną, spokojną. Teraz tupnie nogą, zrobi awanturę, to że nie wraca do domu z imprez to norma ( ja musiałam świecić oczami jak mama wchodziła do pokoju w środku nocy a jej nie było), teraz rodzice się przyzwyczaili, że jest tak jak jest..
No cóż..przyznam się .To ja mam z mama uklady jak Twoja siostra.
Z tą roznica ze rodzenstwo kocham jak diabli i ZAWSZE staję w ich obronie.

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Chyba jesteś za dobra dla mamy i siostry, bo bezkarnie włażą z buciorami do twojego życia Postaw się i nie przejmuj się ich paplaniem.Nie chcę ich krytykować, bo to w końcu twoja rodzina, ale są strasznie toksyczne.
Przecież rodzina powinna się cieszyć twoim szczęściem, że wyjedziesz na święta i odpoczniesz.Moja mama też ma ciężki charakter i niekiedy dobija mnie jak chce wzbudzić we mnie poczucie winy, tylko ja się stawiam i mówię żeby nawet nie próbowała, bo techniki manipulacji mam opanowane i się nie dam
Wyznacz granicę, której twoja mama nie może przekroczyć (taką radę kuzynka usłyszła u psychologa).Prowadzisz z mężem oddzielne gospodarstwo domowe i to, że cię urodziła nie uprawnia jej do układania ci życia.
Otóż to.
Podpisuję się.
Stary 2008-12-18, 14:35   #3075
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam juz lepszy humorek

1. zab mnie juz nie boli

2. napisalam do TZ, ze bardzo chce mi sie buleczek takich co sie piecze w piekarniku i umre jak ich nie zjem a on napisal, ze oczywiscie mi je kupi - juz miedzy nami lepiej

3. TZ udalo sie kupic drzwi wejsciowe do mieszkania antywlamaniowe przecenione 1200zl na 390zl - a od poniedzialku znow beda kosztowac 1200zl
o masakro jaka przecena.

A przedtem pytałam jak przedstawienie synka, bo pamiętam jak napisałaś, że się martwi tekstem.Pewnie niepotrzebnie się denerwował
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:35   #3076
Madlen__18
Zakorzenienie

Nie, o terapii napisałam mimochodem. I, że mogę kogoś z terapeutów zapytać, jak ja mam się nauczyć olewania.
Terapia bez sensu już.

Dorinka: no patrz, a jakiś czas temu pisałyśmy, że nas nic nigdy nie dopadło i jakie to szczęście..
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:37   #3077
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Nawet nie próbuj się dołować
Kurcze Svinecko ,jakby to powiedział mój tata, "siejesz propagandę"
Grzybica pochwy najczesciej nie jest skutkiem złapania tego z zewnątrz,tylko grzybki,ktore siedziały w organizmie (w przewodzie pokarmowym,w buzi) i nie dawały objawów znajdują sobie z różnych przyczyn odpowiednie dla nich srodowisko w pochwie. I tyle.
Ja miałam grzybka w wieku 15 lat ,z nikim wtedy nie wspołżyłam. Niedawno nystatyne brala córka mojej znajomej, tez na grzybka. Kilkunastolatka (12-13)
A zarazic tez mozna sie na wiele sposobów.W publicznej toalecie chocby czy np.na basenie.
no wlasnie z roznych i ja podalam przyczyna jaka byla u mnie

i niczego nie sieje - napisalam, ze przyczyny moga byc rozne nawet stringi czy golenie, tak samo jak uzycie czyjegos recznika i toaleta publiczna

i napisalam, ze nie jestem lekarzem i dorinka powinna sie do niego zglosic bo byc moze to zupelnie co innego

wiec o co chodzi?
Stary 2008-12-18, 14:37   #3078
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam dwa razy i leczylam dosc dlugo - potem sie okazalo, ze dokladnie w tym czasie kiedy bylam zdradzana - az dwa razy sie zgralo z czasem dziwne nie?

w sumie mialam jeszcze trzeci raz jak bylam w ciazy ale to chyba bylam niedoleczona a w ciazy latwo dostac swinstwo - albo tez bylam zdradzana, co podejrzewam

Svinecko a lekarz ustali to na 100% , chodzi mi o powód ? To zależy od rodzaju tego świństwa? Pobiorą to i do diagnozy ? Ile trwa oczekiwanie na wyniki ?
Stary 2008-12-18, 14:38   #3079
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
o masakro jaka przecena.

A przedtem pytałam jak przedstawienie synka, bo pamiętam jak napisałaś, że się martwi tekstem.Pewnie niepotrzebnie się denerwował
nie dostal zadnej roli stal w koleczku z reszta dzieci, ktore nie mialy roli i spiewaly tylko koledy
Stary 2008-12-18, 14:38   #3080
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Madlen, ale po co od razu terapia? Poza tym, to chyba bardziej problem Twojej mamy niż twój.

Ja tam nie robię z tego afery - moja mama jest jaka jest, ucze się olewac takie sytuacja, dokładnie tak jak Hania.
Moim zdaniem terapia rodzinna nic tu nie da.
Moim zdaniem to problem Madlen. Mama jest jaka jest. Nie zmieni sie już.
Madlen musi zrozumiec ze takiej osoby jaką jest jej mama nie uszczęsliwi...NIGDY!!!!!
Zawsze sobie znajdzie problem, zawsze bedzie o cos afera.
TRZEBA TO PO PROSTU OLAC.

Mama sobie pogada i na 2 dzien wstaje nie wiedząc nawet o co wczoraj robila awanturę.
Ty natomiast trujesz się tygodniami..a nawet latami.

DORINKO...bez przesady..jaka zdrada.
Dopadlo Cię i tyle. Mnostwo kobiet dopada.
Ja mam notorycznie coś nie tak. Taka moja uroda.
Nie sądze aby mąz mnie zdradzał.
I to od 3 lat non stop.
Stary 2008-12-18, 14:40   #3081
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

wiec o co chodzi?
Spokojnie, nie tak nerwowo.
Stary 2008-12-18, 14:40   #3082
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

Svinecko a lekarz ustali to na 100% , chodzi mi o powód ? To zależy od rodzaju tego świństwa? Pobiorą to i do diagnozy ? Ile trwa oczekiwanie na wyniki ?

lekarz raczej przyczyny Ci nie poda - moze tylko wymienic jakie sa i domyslac sie a przyczyn moze byc wiele

to jest normalna cytologia i czeka sie tak jak zawsze na jej wynik

grzyby moga byc roznego rodzaju - ja mialam drozdze typu candida czy cus takiego

odkad sie rozstalam z bylym nic - zero - nul
Stary 2008-12-18, 14:42   #3083
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

grzyby moga byc roznego rodzaju - ja mialam drozdze typu candida czy cus takiego
Candida to wszelkie drożdze, stąd nazwa choroby to kandydoza.
Stary 2008-12-18, 14:42   #3084
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem terapia rodzinna nic tu nie da.
Moim zdaniem to problem Madlen. Mama jest jaka jest. Nie zmieni sie już.
Madlen musi zrozumiec ze takiej osoby jaką jest jej mama nie uszczęsliwi...NIGDY!!!!!
Zawsze sobie znajdzie problem, zawsze bedzie o cos afera.
TRZEBA TO PO PROSTU OLAC.

Mama sobie pogada i na 2 dzien wstaje nie wiedząc nawet o co wczoraj robila awanturę.
Ty natomiast trujesz się tygodniami..a nawet latami.

DORINKO...bez przesady..jaka zdrada.
Dopadlo Cię i tyle. Mnostwo kobiet dopada.
Ja mam notorycznie coś nie tak. Taka moja uroda.
Nie sądze aby mąz mnie zdradzał.
I to od 3 lat non stop.
no dokladnie niektorzy tak maja po prostu...moze masz slaba flore bakteryjna swoja czy cos, jestes malo odporna na te bakterie

Cytat:
Spokojnie, nie tak nerwowo.
zapytalam o co chodzi - gdzie tu nerwowosc?
nie robcie ze mnie wariata, ktory szaleje z powodu burzy hormonow - heh bo ostatnio jakos tak mnei chyba traktujecie he
Stary 2008-12-18, 14:44   #3085
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
lekarz raczej przyczyny Ci nie poda - moze tylko wymienic jakie sa i domyslac sie a przyczyn moze byc wiele

to jest normalna cytologia i czeka sie tak jak zawsze na jej wynik

odkad sie rozstalam z bylym nic - zero - nul
Aha....

Svinecko dla mnie to o tyle dziwne, że ja nigdy, nigdy przez tyle lat nie miałam czegoś takiego a zawsze chodziłam do publicznych wc, zawsze stringi, zawsze depilacja stąd mój niepokój rozumiecie dziewczyny ?
To co tyle lat byłam odporna a teraz nie ? Boże a może to zdrada ?????
Wszystko trzeba wziąć pod uwagę jak teraz sobie uświadomiłam , ale jak ja mam teraz czekac do poniedziałku z takim mętlikiem w głowie

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-18 o 14:46
Stary 2008-12-18, 14:45   #3086
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Powodów znalazłam wiele:
proszek do prania
stringi
depilacja pełna
toaleta publiczna
itp.

Cytat:

dorinko, tylko się nie nakręcaj, bo to nie ma sensu.
Svinecka niepotrzebnie wypaliła o tej zdradzie. Nie wiadomo od czego to się przyplątało, ale trzeba to wyleczyć i tyle
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:45   #3087
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
nie robcie ze mnie wariata, ktory szaleje z powodu burzy hormonow - heh bo ostatnio jakos tak mnei chyba traktujecie he
eee chyba nie traktujemy Cię jak wariata.....
Ewentualnie z powodu burzy hormonow moze Ci sie tak wydawać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-18, 14:47   #3088
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
A bo Ty jestes bardziej nerwowa

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
eee chyba nie traktujemy Cię jak wariata.....
Ewentualnie z powodu burzy hormonow moze Ci sie tak wydawać.
hehehehe
Stary 2008-12-18, 14:47   #3089
dorinka30
Zakorzenienie

Przepraszam Madlen, że Ci się wcięłam w temat ale teraz już nic nie wiem i nakręciłam się konkretnie

I dajcie spokój, dobrze, że Svinecka z tym wypaliła, ja wolę wiedzieć jaki jest najgorszy scenariusz ......... Taka jestem już .

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-18 o 14:50
Stary 2008-12-18, 14:48   #3090
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
no dokladnie niektorzy tak maja po prostu...moze masz slaba flore bakteryjna swoja czy cos, jestes malo odporna na te bakterie

ja przechodze tę samą burzę hormonów ,więc jakby co ...
Svinecko ,ja nie chciałam Cię zdenerwować ,tylko tak mi się wydaje,że trochę nieprzemyslanie wyskoczyłaś z tą zdradą.
Wiesz jak to jest...Dorinka rozdrażniona przez grzybka,Ty jej powiedzialas takie coś ,wystarczy jakieś spiecie z TZ ,albo wroci do domu za pozno i juz wyobraznia mimowolnie zaczyna pracowac
A niepotrzebnie.

Chodzi mi tylko o to,żeby tak łatwo nie sugerowac komus,że bycmoze jest zdradzany...tymbardziej,ż e nie ma podstaw.

Dorinko po pierwsze,to sie uspokój
Po drugie :tak ,mozliwe,ze spadła Ci odpornośc. Może brałas jakies leki ,moze ostatnio bylas przeziebiona, osłabiona. Moze mialas tam jakis drobny stan zapalny.
A co do tego,że nigdy i dopiero teraz.
Ja w wieku 15 lat miałam grzybka pierwszy i ostatni raz w zyciu. Nie nosiłam stringów, nie depilowałam się (bo i nie bardzo było co wtedy ) ,nie miałam kontaktow seksualnych.Nie brałam antybiotykow ani pigułek. I miałam to paskudztwo. A teraz przez tyle lat, mimo pigułek,depilacji,stringó w ,antybiotyku bardzo czesto, mimo tego,że współzyję a moj ex mnie zdradzał nigdy nic nie miałam. Nie ma reguły.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2008-12-18 o 14:56
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości