|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Sorry o masonerii, to się nie dziwię, masoneria w swoich założeniach miała być antyklerykalna.
Ja ostatnio słyszałam jak "ojciec-dyrektor" powiedział, że sam ma wielu znajomych Niemców i ich bardzo lubi. W ogóle on jest tak kulturalny i miły, że aż się zdziwiłam na zakończenie audycji jak się okazało że to "on". Bo ja nie słucham cały czas RM i nie jestem w stanie rozpoznać tak "kluczowych" głosów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Ten tematy, które teraz poruszamy sa kontrowersyjne i ile osób tyle opinii ... ale przecież po to wychodzimy za mąż żeby robić to "legalnie" i wydaję mi się że ludzie powinni kochać się tak często i wtedy kiedy mają ochotę, dobija mnie to powiedzenie "obowiązek małżeński" chociaż o nim przeczytałam na tej stronce która była przed chilką podana.
Kurdę jak nie mam ochoty a "dam " mężowi to jest to jeszcze lepiej widzane bo nie mam ochoty a jednak to robie... no dziwne to on chyba powinien to uszanować , że "nie dziś" a nie na chama na mnie włazić... nooo a potem właśnie taki chłop przytacza powiedzonko o obowiązku małżeńskim i taka nieszczęśliwa kobieta muuuuusi a potem rodzą się dzieci jak królikom... nooo sorki ale ja mam takie poglądy jeżeli kogoś urażam to bardzo przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
Kochane! To moja suknia! tylko szczerze jak w niej wygladam. Zaznacze tylko ze nie lezy idealnie bo zamek sie zacioł i maja mi go zmienic.
Sorki ze musicie oglądać moją twarz Edytowane przez eseska Czas edycji: 2008-12-16 o 11:03 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eseska, trochę małe to zdjęcie. Ale z daleka wygląda bardzo ładnie ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-12-16 o 11:03 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3068 |
Wtajemniczenie
|
Ale to nie są kłótnie. No przynajmniej ja się nie kłócę, chyba że Daysy podchodzi do tematu emocjonalnie. Jest to po prostu wymiana zdań, tak bardzo różnych.
Odnoszę wrażenie, że jak ktoś zacznie pisać bardziej przychylnie na temat kościoła, to ludziom podnosi się ciśnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do poprzedniego pytania-TZ mnie nie widzial w sukni, nie widzial tez samej sukni i mam nadzieje ze tak zostanie chociaz az mnie skreca by mu pokazac i zobaczyc co powie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
eseska bardzo małe zdjęcia ja na nim mało widze
![]() Hmmm ja się nie kłócę, to poprostu wymiana zdań i poglądów o charakterze dla mnie przyjemnym bo nie obrażamy się tu ani nic, nie podchodze do tego nazyt emocjonalnie... chciałam poprostu poruszyć taki temat i co o nim sądzicie bo jest on dla mnie ważny i ciekawi mnie co na ten temat sądzicie. popscene chwała Ci za to że jestem blisko kościoła że masz o nim dobre zdanie, cieszę się że w Twoim życiu duża rolę odgrywa Bóg i Jego bliskość. Ja tak jak pisałam nie spotkałam księdza lub osoby na tyle kompetentnej aby ze mna poromiawiała na taki temat, ksiądz z którym mieliśmy spotkania bardzo się irytował gdy ktoś miał inny pogląd chociaż niby na koniec podziękował nam za burzliwe dyskusje... A teraz cos dla rozładowania napięcia ![]() Nie rozumiem kobiet! Przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy? ... a nie można ich bzy...ć? Bo je, k...., głowa boli ???!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | ||||
Zakorzenienie
|
Faktycznie sa piękne
![]() ![]() Daysy85 , wyobrażam sobie, że przez jego matkę masz czarne myśli o ślubie i weselu. Ja bym miała. A jak TŻ na to wszystko reaguje? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sami idziemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa rózni księża, jedni pożądni, inni z dzieciakami na boku. Ja np. nie wypowiadam sie na temat Kościoła, bo nie lubie tego tematu. Staram sie nie krytykowac ani nie bronic. Bo szczerze powiedziawszy obie strony maja racje. Tak samo jak są różni chłopcy. Jedni gadają z kolegami o takich sprawach, inni nie. Mój Tz kiedys pracował w fabryce, gdzie było pełno chłopów i były takie typki, które afiszowały sie na głos swoimi podbojami łózkowymi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi, że macie złe doświadczenia. Też nie zawsze miałam dobre, tak samo jak mój TŻ, gdy przy spowiedzi został kiedyś zbesztany. Ale to nie jest powód, żeby odchodzić od Kościoła. Bo Kościół to nie tylko księża, ale cała wspólnota. Trzeba poszerzać swoje horyzonty, hahaha, ale dzisiaj jestem poetycka, to pewnie dlatego że znowu się wyleguję w łóżku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
co do Kosciola to jestem wierzaca i bardzo dobrze mi z moja wiara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Wtajemniczenie
|
No i właśnie o to chodzi. Jakby było więcej takich życiowych księży byłoby giciarsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
gold-fish
Ja mam bardzo czarne myśli na ten temat więc dlatego wciąż się tu użalam na jej zachowaniam bo nie wiem co zrobic. Chciałam pogadać z TŻ o tym wczoraj ale miał nie za bardzo humor i w końcu wieczorem się pokłóciłismy i rozeszliśmy się w niezbyt dobrych nastrojach. 'Wkurza mnie to jak on się zachowuje szczególnie jeżeli chodzi o ten cały slub i rzygotowania on wciąż mówi "za rok" a to nie ejst rok tylko 8 miesięcy!!!! On uważa że chyba jeszcze nic nie trzeba załatwiać i omaiwac bo to duuuuuuzo czasu. A mnie szlag trafia bo jak dotąd wszytsko sama załatwiałam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zadomowienie
|
a mój kolega poszedł do spowiedzi parę dni przed ślubem.Przyznał się,że mieszka i uprawia sex ze swoją nażeczoną.Ksiadz jak to usłyszał to nie chciał mu dać rozgrzeszenia!Opłaca się być szczerym?Ja napewno nie powem tego na spowiedzi bo sie boję,że mnie tak samo potraktuje!
#3080 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2008-12-16 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zadomowienie
|
mój kolega przed ślubem na spowiedzi powiedział,że mieszka i uprawia sex z narzeczoną.Ksiądz jak to uslyszał to nie chciał mu dać rozgrzeszenia!Nie opłaca się być szczerym.Jestem zmuszona skąłmać na spowiedzi bo boję się ze ze mną tak samo postąpi
#3082 |
Zakorzenienie
|
Tak rosette zgadzam się .. tylko weź sobie teraz wyobraź że jakby ujawnili swoje rodziny i dzieci to musieli by iśc do norlmalnej pracy... a teraz gosposia poda, posprząta itd.
Widziąłaś ręce księdza??? Gładnie, zadbane wypielęgnowane... a widiałś ręcę swojego ojca??? Jak by normalnie pracowali to by się im duuużo ukróciło... A co do tych przykazów i naazów co oni sami powymyślali przez tyle wieków to jak dla mnie porażka! nie za wiele zostało z nauk Jezusa w tym kościele... przykre to ale prawdziwe... Moja znajoma była u spowiedzi była w ciaży tuz przed ślubem zaszła ... a ksiądz do niej "Ty ladacznico" nooo @@@@ takiego to trzepnąc w łeb niech mu się zworki naprostują... |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
Tak to prawda.... w ogóle mojego brata była dziewczyna była u tej "ladacznicy" świadkową!!!!
Obie były tak wstrząsniete i poruszone i zszkowane że nie wiedziały co zrobić .. to było trochę temu chyba z 5 lat temu... z tego co pamiętam to chyba ta dziewczyna odeszła od konfesjonału. |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie spotkałam się z takim nakazem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zadomowienie
|
ja chciałam poczekać z sexem do ślubu ale moja mama powiedziała mi że NIE KUPUJE SIE KOTA W WORKU.Nie wszyscy pasują do siebie pod wzglęsem sexualnym i głupio potem z tego powodu brać rozwód
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio oglądam taki program ,,Pogotowie ślubne" i jak widzę zachowanie panów młodych, którzy na 2 tygodnie przed slubem mówią- spoko, ze wszystkim zdąrzymy to jestem w szoku. Panny młode dwoją się i troją, zeby się udało a faceci jada w najlepsze np. na ryby ![]() Daysy a czemu dotąd wszystko sama załatwiałaś? tzn. dzwoniłaś, rezerwowałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
A ja juz odchodzac od tego co mowi Kosciol, uwazam ze milosc to rowniez seks i odgrywa on bardzo wazna role w zwiazku, bo seks to bliskosc, pelne zaufanie i oddanie sie sobie i sama wiem i widze ze jak go u nas brak to oddalamy sie troszke
![]() ![]() ostatnio troszke pogrzeszylismy, przeszlam sama siebie i dobrze mi z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Daysy! Ja mam kilku dobrych znajomych księży i wiem jak to wygladaz drugiej strony. Rozmawiam z nimi najcześciej gdy jada samochodem w duzsza trase i włacza sobie zestaw głosno mówiacy bo na codzień nie maja czasu. Jak chce sie z nimi spotkac to udaje nam sie znależć jakis wolny termin za 3 tygodnie i tylko tylko godzinke bo maja swoje obowiązki. Może ja miałam szczescie ze trafiłam na takich co nie odbebniaja tylko tego co do nich nalezy, tylko angazuja si e w rózne sprawy sa otwarci na innych. Ni ejeden z nich mi mówił ze musiał ok 23 młodzież z domu delikatnie wyproscic bo raz ze juz pada a dwa ze miał jeszcze swoje obowaiazki. I nie raz słysze od nich , że nie maja kiedy sobie nawet posprzatć - bo tych księzy co ja znam to sprzataja sami a nie maja do tego żadnej baby!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kot w worku to tylko slogan. Wyobraź sobie, że ja mam w pakiecie wścibską teściową, to dopiero wyzwanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.