|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
jak tylko wpadnie mi jakis w oko to kupie ale poki co nie zanosi sie abym zaliczyla wczesniej YR niz pod koniec tygodnia.Siedze w domu i kuruje sie
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje NK
Siedzę właśnie w domu, nie idę do pracy, bo wstałam z głową wielką jak balon, zatkanym nosem i znów mam chrypkę, bo głos mam zmieniony Coś mi się wydaje, że w weekend się załatwiłam na uczelni i od nowa jestem chora Zaraz idę leżeć. Cytat:
Przeglądnę go dokładniej w wolnej chwili.
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Sniła mi się Yen Chodziła w kółko i powtarzała lekko spanikowanym głosem: "Skończyło mi się serum do twarzy. I co ja teraz zrobie? Co ja teraz zrobie? Co ja teraz zrobie? ..." Robie rzecz niemal szaloną - drukuję sobie opisy wszystkich olejów z mazideł - wybiore sobie coś na spokojnie Przegladam sobie też receptury na olejki myjące Wczoraj wysłałam maila do BU. Zapytałam, czy przewidują rozszerzenie oferty olejów i wprowadzenie masek algowych. Jeszcze wczoraj dostałam odpowiedź - nowe oleje będą ( )
|
#3064 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[quote=rzyrafka;10886797
A może na Czesława kinowego? [/quote]No ba!Kretozaur juz sie cieszy ale niestety dzisiaj jeszcze w Kinach go nie ma ![]() Cytat:
![]() Mozesz nam zatruwac zycie ile wlezie ![]() Cytat:
a zelu do golenia nigdy nie mialam,dziekuje za cynk![]() Cytat:
My bedziemy miec z tym problem napewno ,a wlasciwie ja bede miala przez moje zdrowie A instynkt macierzynski mi szaleje strasznie.. Mam nadzieje ze wszystjo u was bedzie OK i ze beda sliczne male MagJątka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przegon to chorobsko! Dzisiaj ide wyslac ci JT mam nadzieje ze poprawi ci humor![]() ![]() Isa ty tez ladnie przegon te paskude Nie pamietam co mi sie snilo ide po sniadanko
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie kusi coś takego: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/sklep/p1005-Magor_Oliwa_z_oliwek_zel_ pod_prysznic
![]() Robie nowa liste z mazideł I chyba niedługo zamówię, bo samiec nakrecił mnie wczoraj na zamawianie opowiadając ile on sobie naklikał rózności w necie.
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zrobisz liste to wklejaj Ja jestem twarda i minimalizuje moje zapasy ![]() Wlasnie sie objadlam salatka z tunczyka wedlug Twojego przepisu pyszna jest
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez minimalizuję, ale kocham olejki Ostatnio zamiast balsamu uzywam oleju z owoców lesnych z BU Skóra jest delikatna, aksamitna, gładka i wogóle taka milusia Ciesze sie, że Ci smakuje
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy on..pachniee?
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram
Wzięłam Fervex i przespałam godzinę, obudził mnie głód straszny.Gajuś Mnie coś to choróbsko nie chce opuścić ![]() Hosenko ale kusisz tymi olejkami ![]() btw. Ja ostatnio jak byłam w Naturze chciałam kupić sobie coś z tej serii czekoladowej ze Starej Mydlarni, ale już nie było tego, co chciałam, buuu...
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale śliwkowy z Mazideł podobno pachnie ![]() Znowu miałam odwiedziny w pracy Dostałam telefon I mam teraz 2 - takie same ale inny kolor ![]() Chyba uda mi sie załatwić Himalaye Moja kol pracuje w aptece i może sprowadzić z hurtowni
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co ci dwa telefony?![]() O Ja musze sie rozejrzec za ta Himalaya jak wykoncze zapasy Isa ty idz moze do lekarza A ja siedze dalej w lozeczku
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Żebyśmy mieli w tej samej sieci. Tylko ze ja nie chce 2 telefonów Musze z mojego simlocka ściągnąć i bede wymieniać karte sim. Isa, Gajuś: dużo zdrówka
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś ja już mam dośc lekarzy
U 2 różnych byłam i ani jeden ani drugi mnie nie wyleczyli jak widać Chrzanię tą całą służbę zdrowia już.Odsamcowy
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja leze bo obudzilo sie we mnie to samo zwierze jak u Sleepy
![]() Cytat:
bidulko moja strasznie mi cie zal bo meczy cie to i meczy A ja zaraz musze sie zebrac wreszcie i spakowac paczki
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Chorowitkom życzę przede wszystkim ZDROWIA! Ja nie chora, ale czuję się fatalnie, mój nastrój sięgnął dna, hormony czy nie, chromolę takie samopoczucieeee i musiałam w końcu sama kuwetę sprzątnąć, bo szlag mnie jasny trafiał jak patrzyłam na nią dwa dni i wciąż wyła brudna. Tym sposobem w łeb weźmie ostrożność w ciąży. I w ogóle mam tyle sprzątania po powrocie do domu, że płakac mi się chceeeeeeI mial przyjść mój telefonik,a kuriera ani widu ani słychu I czekam na wyniki testu potrójnego i siem denerwujem
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
jaki?
![]() bedzie dobrze ![]() Olcia Ty uwazaj na siebie poglaskaj brzuszek, usiadz na chwile z kubkiem herbatki
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Oluś, trzymam kciuki
![]() Wszystko będzie dobrze, zobacz ile NK kciuka za Was ![]() Ja muszę dzisiaj po jakiegoś micela skoczyć może wezmę ten z Nuxe i oliwkę ![]() Bez oliwki już nie da rady przeżyć
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
tru na pewno będzie dobrze
![]() Siedzę właśnie nad zamówieniem z BU i co chwilę zmieniam zdanie co chcę Pewny mam tylko żel hialu, a nie wiem co sobie jeszcze dobrać do niego, bo chciałabym wypróbować kilka rzeczy, ale też nie wszystko na raz.EDIT: Widziałam nowy teledysk Dody Czy ona się zawsze musi tak prężyć i wypinać? Czuję się zniesmaczona
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-09 o 14:19 |
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Osz Ty
![]() Cytat:
![]() Napewno wszystko będzie w porządku ![]() Podrukowałam oleje z mazideł - 22 strony (byłoby ok 60 ale pokombinowałam jak tylko się da żeby było mniej I zaraz druknę oferte Himalaya
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chciałam taki ale rozsądek zwyciężył i wzięlam ten.
Obaczymy jak się sprawdzi ![]() Cytat:
Usiądę jak:wróce z pracy, odkurzę i umyję podłogi, kibelek, szafki w kuchni... Cytat:
fajnie by było
|
||
|
|
|
#3081 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez niezle zmogla choroba-mam nadzieje,ze szybko powrocimy do formy.Blog jest fajny Cytat:
![]() Mam juz skompletowane zamowienie ale musze poczekac az zuzyje zapasy bo inaczej znowu bede miala zawalona lazienke ![]() Cytat:
nie spiesz sie tak z paczka bo sama nie czujesz sie najlepiej a mnie sie nie pali,naprawde.Spakowalam juz czesciowo paczuche dla Ciebie i licze,ze sprwai duuuuozo radosci Glowa gory!bo kto mnie sama nastawial pozytywnie,co????no! Cytat:
bo wydaje mi sie,ze bylby niezly a musze od czasu do czasu zmienic na cos innego niz Oilatum...Cytat:
i zycze Ci abys odzyskala dobry nastroj choc wiem,ze nie jest to takie proste,ale....choc na chwile oderwij mysli i przenies sie w miejsce gdzie chcialabys byc choc na moment przegon smutki i poddaj sie chwili relaksu.Niby to niewiele ale zwsze cos. Najgorsze jest czekanie i moment tuz PRZED kiedy juz mamy poznac efekt/wynik itd.zycze Ci aby ten czas oczekiwania przeminal jak najszybciej a wynik byl pozytywny Super jest ta Nokia-sama sie zastanwiam co wybrac bo konczy mi sie umowa a na pewno dalej zostane przy abonamencie w Orange,dwa lata temu awanturowalam sie z nimi zeby dostac taki telefon jak chce i udalo sie Bo o wiele lepiej dbaja o nowego klienta niz tego,ktorego juz maja ![]() _________________________ _________________________ ______________ Siedze w domu w ciepelku,wrzucilam sobie DM
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez musze jeszcze co-nie-co pozuzywać I ponowie swoje pytanie, które widać gdzie sprzepadło Czy na mazidłach w zestawiach wysyłają wszystkie potrzebne akcesoria (np do koncetratów) czy trzeba osobno zamwiać?Cytat:
Z Himalayi chce maskę z miodlii, owocową i płyn ściągający
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na Mazidlach musisz sobie sama skompeltowac caly zestaw jak chcesz cos "ukrecic" bo BU ma gotowce w takiej postaci,ze wszystko co potrzebne juz jest.A jaki chcesz robic koncentrat? W takim razie czekam na wiesci z Himalayi-skladowe oczywiscie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak, tylko mi chodzi juz o te zlewki, miarki, bagietki itp. Pytam, bo np w BU zamawiając serum dostaje sie od razu bagietke, buteleczke itp.
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety musisz sie sama zaopatrzyc ale to jest praktycznie wydatek jednorazowy Co chcesz krecic?
|
|
#3086 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
wpadłam na chwilkę się przywitać, w końcu udało mi się przezwyciężyć problemy z internetem, ale nie mam już czasu siedzieć przy komputerze.![]() Jutro mam ostatni w tym tygodniu egzamin (potem już tylko poprawki ), więc trochę odsapnę i zajmę się rzeczami naprawdę ważnymi.![]() Ściskam wszystkie i życzę miłego dnia. Mam nadzieję, że już dzisiaj tu nie zajrzę (absolutnie nie powinnam, tym bardziej że chciałabym skoczyć jeszcze do TŻ wieczorem, a nie wiem czy mi się to uda ), a jeżeli nie zajrzę, to proszę o kciuki jutro o 12.![]() P.S. Sleepy dziękuję za zaproszenie na n-k, zaakceptuję, jak odpiszę na jedną wiadomość, bo do tego czasu udaję, że mnie nie było i nie powiększam liczby znajomych.
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam o jakimś koncentracie pod maskę trójalgową. Ice: jak w banku
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-09 o 16:27 |
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdaj koniecznie relacje Ice
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokazałam Samcowi co chcę zamówic i jakos tak podejrzanie uciał rozmowę i zmienił temat
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu mnie to nie dziwi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jak tylko wpadnie mi jakis w oko to kupie ale poki co nie zanosi sie abym zaliczyla wczesniej YR niz pod koniec tygodnia.

Siedzę właśnie w domu, nie idę do pracy, bo wstałam z głową wielką jak balon, zatkanym nosem i znów mam chrypkę, bo głos mam zmieniony 

Jeszcze 
a zelu do golenia nigdy nie mialam,dziekuje za cynk
My bedziemy miec z tym problem napewno ,a wlasciwie ja bede miala przez moje zdrowie
ide po sniadanko
Wzięłam Fervex i przespałam godzinę, obudził mnie głód straszny.
Chrzanię tą całą służbę zdrowia już.
bedzie dobrze