|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Azi82
HEJKA DZIEWCZYNKI, Mam pytanko, czy znacie moze jakas dobra i zaufana apteke inmternetowa? Potrzebuje kupic cosmelan 2 a u mojego dermatologa musze wydac 600 zl, wiec mam nadzieje, ze przez apteke zaplace troszke taniej. Teraz z moimi plamami walcze z Care Fade nano liposomic, wlasciwie juz prawie miesiac, plamki mi zbledly moze minimalnie ale poki co sie nie poddaje i codziennie wieczorem wcieram kremik. Pozdrawiam Was wszystkie goraco ![]() ......................... . hej , sklep internetowy bio-med , cosmalan2 jest tam za 450zl ![]() pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Przyczajenie
|
LAPIEL na allegro sa za 419 zł. Ja własnie siedze w domciu w masce cosmelan1 i sie troszke martwie czy dobrze nałozyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chce się pozbyć Eucerinu na rzecz Biodermy tylko jak ![]()
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
aga113
LAPIEL na allegro sa za 419 zł. Ja własnie siedze w domciu w masce cosmelan1 i sie troszke martwie czy dobrze nałozyłam ![]() nie kupuje na allegro , takze nie wiem ... spoko , maski zostaje na druga i trzecia twarz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- SzatAnka71 Czasem jak w pracy nie ma ludzi to czytam.Uwielbiam czytać ![]() ![]() ....................... o! ja tez mol ksiazkowy ![]() ![]() dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Rozeznanie
|
Miszka wyslałam,tylko nie mogłam znaleźć mniejszej koperty
![]() a ja kocham bałtyk, takiej atmosfery nie ma nigdzie ![]() i zawsze nawet po najwspanialszych wycieczkach zagranicznych muszę pojechać nad nasze morze ![]() i książki tysz kocham, pochłaniam tonami, niestety w pracy niemam czasu, nieraz nocki zarywam jak mam dobrą ![]() u mnie po burzy, też duszno uffff |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
Szatanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to kawka ????? |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() szybka kawka i lece w teren ![]() Maalluś póki mozesz jeździć we wrzesniu to korzystaj, ja mamuśka dziecka w wieku szkolnym juz niestety tylko w lipiec - sierpień ![]() pozdrów morze od nas ![]() ![]() Lysanel activ nie polecam Maluś dla Ciebie - dzidzi nie będzie - tak śmierdzi ze TŻ wczoraj chciał mnie z łózeczka wyrzucić ![]() i szczypie cholerstwo, mam nadzieje ze chociaż pomoże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Michell72;12691010]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Cześc kochaniutkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
aga113
![]() ............. dzien dybry wszystkim plamkom ![]() aga , mysle ,ze mozesz a nawet powinnas bo naczynka pekaja po cos pozdrawiam i milego weekendu zycze wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Przyczajenie
|
LAPIEL dziekuje,mój długi weekend czeka mnie w domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Przyczajenie
|
jeszcze nie widze popękanych naczynek,ale boje sie ze popękają i chciałam temu zapobiec i widze ze na jednym policzku maska bardziej zadziałała i jest takie bardzo czerwone i obawiam sie ze na nim wyjdą popekane naczynka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Buziolki laseczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
doberak , ja tez juz nie spie
![]() ![]() czesc Michell, powiedz mi jak sie sprawuje ten krem Flavo C ??? bo sie przymierzam do niego , choc nie jestem przekonana jak poczytalam opinie na wizau .....on dobrze nawilza i sie wchlania ? a zapach oki ???? kusi mnie tez krem Iso-Age Filogra za to ale nie znam kosmetykow tej firmy , czytalam tylko ,ze sa best ![]() pozdrowionka serdeczne ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- aga113 jeszcze nie widze popękanych naczynek,ale boje sie ze popękają i chciałam temu zapobiec i widze ze na jednym policzku maska bardziej zadziałała i jest takie bardzo czerwone i obawiam sie ze na nim wyjdą popekane naczynka. ...................... agus , ja tak zapobiegawczo uzywam kosmetykow Bioderma Sensibio , nie wiem czy pomagaja ale napewno nie zaszkodza ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2009-06-11 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Lapi Chanel, Hydramax +, Active Teinte (Aktywnie nawilżający krem tonujący SPF 15)-rewelka!!!! poczytaj..jak smietanka..uf fantazja..zamowilam 20 ml w saszetkach i domowie jeszcze..60zl ale bylo warto!!! Flavo to jakbys serum miala to 8% lub to flash-wtedy krem dziala superasnie..ale coz zapach typowy dla aurigi..jednakze wole juz ten niz lancoma!!!
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- I skusze sie na smathbox jej Lapi cudowny podklad..a te bazy rozswietlajace-rewelacja..sa trzy wersje brazujaca,light i biała..i wszystkie sa zajefajne...ta biała luki brwiowe pociagnelam i lekko pod oczami-super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
Widziałam Lekuskę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Rozeznanie
|
ello
![]() wstawać śpioszki ja juz w pracy nadrabiam zaległości, mam buraka po tym svr. ojojoj twarz piecze ale działa momentalnie, juz gładką buzię mam ![]() tylko ze suchą straszliwie ![]() kupie dzis vichy krem nawilżający, wysmarowałam sie próbką i jest ok, no i cenowo tez nie najgorzej ![]() Miszka co to za baza co luki brwiowe pociągnęłaś? ![]() laseczki co tu takie pustki - wszystkie na długi weekend wyjechały? ![]() Edytowane przez jedynusia Czas edycji: 2009-06-12 o 11:35 Powód: śpiochy |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() Lapielko, którego kremu do twarzy z serii Bioderma Sensibio używasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Rozeznanie
|
Wszystkie nie wyjechały. Ja z moim brzucholem siedzę w domu i nadrabiam zaległości książkowe i filmowe. Nie mogę nic teraz stosować więc rzadziej zaglądam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
MONIA556
Lapielko, którego kremu do twarzy z serii Bioderma Sensibio używasz? ......................... ........ witam mile panie ![]() Moniu , mam Bioderme Sensibo Light - nawet moze byc ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Fluid słoneczny SPF%) HYSEAC marki Uriage...zabezpiecza,kolo ruje i matowi!!!!! moze tego spróbuj Lapi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
Michelciu cmokas for You
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- A gdzie reszta lasencji?coscie sie tak zadekowały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
aga113
![]() ![]() ![]() ....................... znam bol ![]() ![]() ![]() chyba ,ze akurat mloda jestes i na efekcie odmladzajacym Ci nie zalezy to sie nie mecz nie potrzebnie .... pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Rozeznanie
|
Miszka ide za tydzień do lekarza więc mam nadzieję że już cos mi powie. W końcu to już 18tydzień.
Ta deszczowa pogoda to chyba dla mnie żeby mi nie było przykro że nie mogę kukać na słońce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.