|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper II
Generalnie im większe hula i cięższe tym łatwiej kręcić
![]() ![]() Teraz centymentry ![]() Otóż przez m-c z talii zeszły mi 3-4 cm natomiast z brzucha 4-5 ![]() aleee...pal licho kilogramy i centymetry - po prostu wyglądam hmm...smuklej ![]() ![]() Oczywiście do tego wszystkiego dodałam również rezygnację ze słodyczy/fast foodów(nie odmawiam sobie całkowicie ale całe szczęście nie mam problemu, że gdy tylko spróbuje czekolady muszę zjeść ją całą) + staram się nie jeść po 18. Monar - nie ćwiczyłam z Mel B ale z tego co czytałam na różnych forach to te ćwiczenia dają wycisk i są skuteczne ![]() ![]() W kwestii sttepera - tak jak pisałam wcześniej - też nie widzę jakiś spektakularnych efektów(może trochę pupa się podniosła) ale daję sobie czas - jeśli po ok.1,5 m-ca nic się nie będzie dziać to dołożę jeszcze jakieś ćwiczenia. Stepper po prostu MUSI sprawić by moje nogi były miodzio - nie ma innej opcji ![]() Edytowane przez Carrolyn Czas edycji: 2011-12-06 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3062 |
Zadomowienie
|
Carolynn, możesz jeszcze napisać jaka jest waga Twojego hh? Kurka zachęcasz oj zachęcasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3063 |
Raczkowanie
|
zachęcam bo wiem,że działa
![]() ![]() Waży coś ok.1kg - na pewno nie więcej niż 2. Jak wrócę do domu to spróbuje zważyć ![]() ![]() W sumie co do lubego to w razie czego łatwo rozmontować hh,żeby się nie kurzyło i w oczy go nie kuło ![]() ![]() Ja się boję nie korzystać ze steppera bo mój TŻ by mi to pewnie do końca życia wypominał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3064 |
Raczkowanie
|
Rossi
ja też Ci polecam Hula Hop ![]() i nie przerażaj się wielkością i ciężkością, moje waży 1,3 kg jest spore, ale im większe tym lepsze Rossi- ja też już miałam masę sprzętów, począwczy od agrafki, leg magica, easy shapera a teraz mam steppera i hh. Także widzisz, mój facet akurat nic mi nigdy nie powiedział, bo sam lubi ćwiczyć, ale już ma dosyć mojego ciągłego niezdecydowania ![]() więc pozostaję teraz przy stepperze i HH Carrolyn- nie ma takiej opcji, stepper na nasze nogi, uda i pupę musi zadziałać, zanim go kupiłam poczytałam opinie na temat tego steppera KETTLER SIDE, były same pozytywne, więc mam nadzieje, że niedługo same dołączymy do powiedzenia samych zalet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3065 |
Raczkowanie
|
Monar - może po prostu jako wyjątkowe babki nie jesteśmy skazane na dochodzeniu do celu małymi kroczkami tylko pewnego pięknego dnia się obudzimy i stwierdzimy,że nogi mamy super - boskie
![]() ooo....agrafkę też posiadam ale jakoś na niej nie ćwiczę - lenistwo ![]() wczoraj tak mi się nie chciało ćwiczyć,że szok - zrobiłam 2300 kroków i na więcej po prostu nie miałam ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3066 |
Raczkowanie
|
Carrolyn
warto mieć nadzieję ![]() także do celu, ale małymi kroczkami ![]() za chwilę wskakuję na stepper a potem HH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3067 |
Raczkowanie
|
ja już po stepperze a przed hula
![]() ![]() Jutro jest mój dzień przerwy od steppera - to dobrze bo tak mi się nie chce,że szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
Carrolyn:
mnie się dziś też nie chciało steppować, dlatego pohulałam 50 min ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3069 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem jak będzie z moją motywacją ćwiczeniową w czasie świąt
![]() ![]() ![]() wczoraj zaliczyłam hula i stepper - jakoś jeśli nie pokręcę hula to potem cały czas myślę o tym,że gdy np.oglądałam tv mogłam równocześnie pokręcić a nie leżeć na kanapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3070 |
Raczkowanie
|
50 min hula hop zaliczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3071 |
Raczkowanie
|
gratki
![]() u mnie dziś standard - stepper + hula dodatkowo zrobiłam sobie małą przyjemność wylegując się długo w wannie z dużą ilością piany i czytając gazetkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3072 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj 30 min stepper i 30 min hula hop
dziś będzie godzina HH ![]() Carrolyn, kąpiel w takich bąbelkach to sama przyjemność ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że na efekty naszych ćwiczeń nie będziemy długo czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Raczkowanie
|
też mam taką nadzieję Monar
![]() chociaż wczoraj byłam u fryzjera i po powrocie nie zerknęłam ani na stepper ani na hula. Pocieszam się,że nie zjadłam przez cały dzień dużo - niemniej jednak wyrzut sumienia jest :P.Poza tym jestem chwilę przed @ i czuję się jak wielka, gruba góra sadełka ![]() Monar - ładnie Ci idzie z tym hula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() Zamierzam zakupić stepper w celu zadbania o kondycję i wygląd swoich nóg i pośladków, jednak mam problem, gdyż patrząc na allegro mam mętlik w głowie. Nie chcę kupić jakiegoś bubla, a sądząc po cenie co niektórych (niespełna 70zł) powątpiewam w ich jakość i skuteczność działania. ![]() Czy mogłybyście mi polecić jakiś dobry model pośród tych wszystkich stepperów na allegro? ![]() ![]()
![]() |
#3075 |
Raczkowanie
|
cześć Nieoficjalnie
![]() niestety nie wiele mogę Ci pomóc ponieważ sama mam pierwszy w życiu stepper - nie mam porównania z innymi. Jestem z niego bardzo zadowolona - korzystam z niego ponad m-c, nie skrzypi, siłowniki są ok. To kettler side. Z tym,że jak wspomniałam wcześniej - nie mogę porównać z użytkowaniem innych stepperów. Przy zakupie poczytałam opinie - wyszłam z założenia,że lepie wydać troszkę więcej i mieć porządny sprzęt. Inna sprawa,że gdy wydaje się więcej to jest większa motywacja do ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie chciałam taki do 200zł.
Ktoś kupował może na allegro i mógłby polecić jakiś dobry sprzęt? Byłabym wdzięczna ![]() PS. Szukać mam pośród tych zwykłych z linkami, lub bez, czy z kolumną prostą, obrotną..? ![]()
![]() |
#3077 |
Raczkowanie
|
Nieoficjalnie
ja mam taki sam stepper jak Carrolyn - stepper boczny Kettler Side miałam kiedyś stepper z allegro był skrętny: o taki: http://allegro.pl/stepper-skretny-ho...972957039.html niestety po 3 tygodniach zaczął skrzypieć, piszczeć - to akurat nie było aż takie najgorsze, ale pokrętło z przodu zaczęło się obluzowywać i pedały zaczęły mi "oklapać", także zdecydowałam się na sprzęt Kettlera ![]() a tu na allegro kettelera też jest i nie za 340 zł (bo tyle dałam za swojego) a za 199 zł - zobacz: http://allegro.pl/mini-stepper-skret...994868856.html ![]() ![]() Carrolyn ja dziś tez nie ćwiczyłam, za to się nalatałam jak dzika, ale sumienie ciągle się odzywało, że nie było ćwiczonek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3078 |
Raczkowanie
|
Monar- jeśli nie siedziałaś na tyłku to ćwiczeniowy dzionek zaliczyłaś
![]() wczoraj zebrałam się w sobie - stepper i hula zaliczone. Dziś za to od rana jestem zła jak osa więc nie mogę się doczekać aż wieczorkiem się trochę wyżyje ćwicząc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
No dziś znów nie poćwiczę, bo dopiero przyszłam, a za chwilę wychodzę,
ale przynajmniej spacer mam zaliczone ![]() jutro to chyba godzinę stepper i godzinę HH, żeby nadrobić ![]() też jak mam ciśnienie to wtedy lepiej mi się ćwiczy, nawet więcej chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3080 |
Rozeznanie
|
Stepper skrętny-jakie polecacie modele
Witam,
noszę się z zamiarem kupna steppera skrętnego w cenie do 320 zł Jakie modele możecie mi polecić? Wybrałam sobie taki stepper http://www.skapiec.pl/site/cat/2209/...07_komentarze/ Ale niestety jest niedostępny aż do końca stycznia, w każdym sklepie;\ I teraz nie wiem czy warto tyle czekać ![]() Dziewczyny pomóżcie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3081 |
Raczkowanie
|
Czy ja wiem? Takich stepperów podobnych w podobnych cenach jest dość trochę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3082 |
Raczkowanie
|
witam
stepper boczny kettler side jest w granicach 320-350 zł http://allegro.pl/kettler-side-gwara...000123443.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
dziś 50 min stepper
i 60 min HH ![]() bo miałam 3 dni przerwy ![]() ![]() troszkę mnie martwi zastój w udach, nic nie drgnęło i nie wiem czemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
lipiec na maksa!!! :)
|
30 min i 2166 kroków, po długiej przerwie to i tak nieźle
![]()
![]() |
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
noseknosek
a na jakim stepperze ćwiczysz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3086 |
|
mam niebieski stepper z Decathlona
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3087 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem czemu po 1,5 miesiącu nie ma żadnych efektów zmian w moich udach
z boczków mi zeszły 2 cm ale podejrzewam, że to sprawka hula hop a uda- dalej są okrepne ![]() ![]() ![]() ![]() mam więc pytanie do ćwiczących na stepperze kettlera side - czy schudłyście w udach? proszę o odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3088 |
|
a jak się odżywiasz? ile ćwiczysz i jak często?
![]() |
![]() |
#3089 |
Raczkowanie
|
noseknosek
ćwiczę na stepperze i na hula hop czasem porobię przysiady i brzuszki ćwiczę co drugi dzień stepper: 30-40 min plus rozciąganie HH: 30-50 min jem mało, a często, zrezygnowałam ze słodyczy, nie jem ziemniaków i białego pieczywa na śniadanie kromka razowca z serem obiad- różnie: ryż z owocami, zdarza się gorący kubek kolacji nie jadam, wolę jabłko albo grejfruta zjeść przed 2 m-cami jadłam codziennie jakieś ciasteczka w w ogóle się nie ruszałam ![]() może za szybko chcę efektów? ps. trochę się martwię, ale czy stepper może rozbudowywać uda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3090 |
Raczkowanie
|
miałam 2 dni przerwy w ćwiczeniach - od hula 3
![]() do świąt może być problem niestety - mam masę roboty a mało czasu ![]() ciężko mi cokolwiek powiedzieć o efektach ponieważ ost.sobie pozwoliłam na pizze i Mc.Donalda. Dodatkowo jadłam o dziwnych porach ![]() Co do rozbudowania ud to nie wiem - jeśli tak to chyba niedużo. Gdyby to było takie proste to ludzie nie spędzaliby długich godzin na siłowni robiąc milion różnych ćwiczeń w celu ich rozbudowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.