|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozgadałyście
![]() ja dzisiaj do fryzjera idę po pracy z czego się bardzo cieszę ![]() Ciekawe kiedy Hania wraca ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
Dori coś nawego robisz, czy odrosty??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuszczałam trochę, ale to co mam teraz na głowie przechodzi wszelkie granice. Nieatrakcyjna się czuję przez to strasznie. Dori, byłaś na zakupach, więc może rozeznanie masz: brakuje mi bluzek, gdzie sa jakieś fajne na teraz? albo tuniki? Może się przejdę na jakieś małe zakupy, a nie chcę wchodzić do wszystkich sklepów, bo będę z Tżtem ![]() Powiem Wam, że praca z Tż strasznie stresująca była na początku, wzięliśmy na siebie bardzo dużo obowiązków i odpowiedzialności, w skutek czego zdarzało nam się na siebie powarczeć, ale wreszcie spięcie mija (nawet w weekendy siedzieliśmy nad tym, zero czasu dla siebie), staramy się o więcej czasu razem, przytulania i mniej nerwów - o niebo lepiej. No, ale chcąc nie chcąc nerwówka potrwa jeszcze trochę, zarabiam na razie grosze (chociaż sprzedaż całkiem duża, ale mamy niskie ceny więc zysk też, na razie), ale muszę tu być bo mi ta kasa strasznie potrzebna jest. Oby się rozkręcało coraz bardziej i wymagało mniej pracy.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
Cześć...ale szkoda, że już koniec laby...mialam wczoraj urlop...dzis tez mialam miec...no ale nie wyszlo
![]() Weekend minal srednio, szczegolnie, ze pogoda fatalna... Za to wczoraj wybralam sie z mama na babski wypad sklepowy...i wrocilam z dwiema sukienkami, narzutka, bielizna, kolczykami i szalem...Wypas ![]() Dziewczyny, powiem Wam, że jestesmy z TŻ na 7-dniowej diecie oczyszczającej (podobno ma też odchudzać... ![]() ![]() TŻ jeszcze nie, ale nie wiem czy w pracy nie podżera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
Butter co do za dietka?? aaaa czy to nie ty się kiedys pytałas o ten tel. corby?? bo ja teraz mam na niego chętkę i nie pamietam, czy go brałaś czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
No odrosty, ale ja kolor na całość robię
![]() Cytat:
![]() Madlen jak wczoraj pisałam, moim zdaniem bluzki najlepsza cena co do jakości w Reserved- dużo przecen ja ostatnio upolowałam fajną odlotową za 29 zł. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale ty dori masz długie włosy.
Przy fryzurze typu bob i ciężkich grubych włosach to bardzo długo, bo traci całą formę. Zajrzę do RE w takim razie skoro mówisz, że ceny znośne i bluzki fajne. W sumie bluzki stamtąd nie miałam jeszcze, inne rzeczy tak. Rozejrzę się, dzięki. Myślisz, że drobna, niska osoba może sensownie wyglądać w tych spodniach ze stradiego?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madlen tych spodni w Stradim jest zatrzęsienie- ja sama przymierzyłam około 8 par- a wyszłam z 2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawialam sie nad corby, ale zrezygnowalam. Poczytalam opinie i to raczej taka plastikowa zabawka...Ja rozwazalam jeszcze Avile i na nia sie zdecydowalam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zadomowienie
|
hej
![]() dawno nic nie pisałam ![]() Madziu ja mam różowego Samsunga Corby ![]() Byłam wczoraj na zakupach i wróciłam z niczym! Mierzyłam fajne tuniki do getrów w Top Secret ale niestety muszę się najpierw wziąć za swoje boczki!!! ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Madlen jeśli chodzi o krótkie włosy to mam trochę inspiracji na kompie. Sama już od dłuższego czasu noszę krótszy tył i delikatnie dłuższe boki plus grzywka. Butter co się je na 7 dniowej diecie oczyszczającej? Edytowane przez czeremchowa Czas edycji: 2010-05-05 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę zmienić telefon, ale teraz podobają mi się modele LG , nie pamiętam symboli ![]() Daj znać jakie efekty przyniosła dietka. Butter wiesz, że zaczął się tydzeiń meksykański w Lidlu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ze stanika nic mi się nie wylewa bokiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
cześć.
ja za sprawą - mam dwie imprezy przebierankowe ![]() jedna w stylu hiszpańskim - ale mam być na czarno , druga w stylu lat 60. co proponujecie do ubrania ?
![]() |
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do drugiej może pomoże Ci ten wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=6009 A w stylu hiszpańskim, jedyne co mi przychodzi do głowy to tancerka Flamenco - czarny z elementami czerwieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, generalnie dieta opiera sie na jedzeniu glownie warzyw i wykluczeniu miesa.
Dwa razy w tygodniu je sie rybe...czasem kasza, ryz... Generalnie dieta jest rozpisana dzien po dniu, danie jakie powinno się jesc posilki, wiec nie ma problemu z wymyslaniem... |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, no to może ja ![]() Jeśli w stylu hiszpańskim, to mi się z Carmen kojarzy - czyli długa falbaniasta spódnica, bluzka z falbanami albo w zasadzie fason mniej istotny, skoro na czarno. Do tego kwiat we włosach i chusta - ja bym ten czarny przełamała czerwienią - jeśli można. A lata 60, to koniecznie styl pin-up - grochy - jakaś słodka sukienka krótka. Mocne krechy na oczach i czerwone usta. Albo wpisz sobie w google lata 60 i pooglądaj zdjęcia, wyskakuje cała masa inspiracji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
Dori, zaraz zobacze na stronie Lidla co jest ciekawego
![]() Co do diety, to nie wiem czy cokolwiek schudnę ![]() No a co juz jest super, to tak jak pisalam...cera mi sie poprawila... Poza tym docenilam smaki, niektorych rzeczy,ktorych nigdy nie jadlam...np. kasza...Aha..wiekszosc rzeczy jest z pieca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zadomowienie
|
Jodie jeśli chodzi o przebranie to nie pomogę. Nigdy nie byłam na takiej imprezie przebieranej i nawet kiedyś myślałam że z pewnością nie miałabym się w co ubrać
![]() Dorinka mnie z pewnością gubią słodycze zjadane w dużych ilościach, napoje gazowane i te cholerne fast foody. Aha jeszcze podjadanie w nocy! Wczorajsze tuniki właśnie miały materiały podkreślające każdą fałdkę. A nie chciałabym wyglądać jak Mucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podaj maila, to zaraz Ci przesle ![]() Wbrew pozorom wszystkie potrawy sa na prawde smaczne... A propos figury, ja na wczorajszych zakupach odkryam, ze na prawde dobrze wygladam w dopasowanych sukienkach ![]() ![]() I mam do Was jeszcze jedno pytanie: zakochalam sie w torebce...ale mam watrpliwosci co do niej ze wzgledu na kolor - fuksjowy!! Do czego ja to zaloze?! Co prawda cena jest kuszaca, niecale 70 zl...kroj torebki przecudny...byla tez czerwona, ale to juz nie bylo to...ta fuksja mnie polozyla na lopatki...tylko do czego?Jak sadzicie?Warto?Doradzcie cos... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szary, czarny, biały, bardzo fajnie wygląda połączenie ciemnego morskiego i fuksji, o ile to taka fuksja jak myślę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do torebki to sama bardzo chętnie kupiłabym w takim kolorze. Poza kolorami które wymieniła Miskowa dopisałabym jeszcze granat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://i.arsneo.pl/78f7497eab1f3269e...200f7e557c.jpg Cytat:
![]() Czeremchowa... mail wyslany ![]() sprawdz czy doszedl ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam lubię żywe torebki. Co do ciuchów, nadal moim ulubionym kolorem jest każdy, byle by był czarny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wybaczcie ale czasem muszę wciągnąć tortillę z Maca czy pizzę ![]() Cytat:
![]() Butter co do torebki wydaje się być pomysł świetny ale jak ostatnio siedzę i głowię się jak się ubrać do fuksjowych różowcy i jeszcze ich nie założyłam ani razu............oby się tak nie skończyło, że nie założę nigdy ![]() Cytat:
No własnie czarny i granat wydaje się najlepszym tłem do żywych kolorów, czarnych rzeczy mam też full, może wreszcie się odważę założyć te ćwieki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Wczoraj już doszłam do normalności, ale na wyjeździe non stop bym się rzucała na TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę zakupów, ja też potrzebuję paru rzeczy, a pieniędzy brak... ![]() Nigdy nie byłam na diecie oczyszczającej. Jesz pieczywo? Ja po odstawieniu chleba czuję się lekko, nie mam wzdęć ani uczucia wypchania. Cytat:
Mi się nie chce buszować w sklepach, najchętniej kupiłabym jakieś Avanti, wybrała coś dla siebie i poszła po konkrety ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poszukuję bezskutecznie sukienki na wesele. Znalazłam jedną fajną w New Look, ale chyba nie nadaje się na taką okazję, poza tym rozm. 36 był jednak trochę za mały, a 38 zabrakło ![]() ![]() http://www.newlook.com/browse/produc...duct=195532712 Teraz, jak na nią patrzę, to bym ją bez wahania wzięła, gdyby była trochę większa ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.