Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-22, 14:50   #3061
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez kassate1203 Pokaż wiadomość
No dziewczynki dawno, oj bardzo dawno mnie tu nie było, mam nadzieję że mnie ktoś tu jeszcze pamięta i że przygarniecie mnie -syna marnotrawnego- do siebie z powrotem.

Co u mnie: we czwartek byłam na połówkowym, dzidziolek zdrowy i na 100% będzie synek lekarz nie miał żadnych wątpliwości bo siusiaka było widać tak, że my laicy wiedzieliśmy że to siusiak No i imię wybraliśmy (a jakże) i będzie Staś. Trochę kłopotu było bo ciężko było nam wybrać imię dla chłopca, jakoś mi nieszczególnie żadne z imion męskich się tak nie podoba. dla dziewczynki byłoby łatwiej z wyborem...
Gratuluje synka i pewnie, ze Cie pamietamy
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
o ludzie! co za dzień. Zabrałam się dzisiaj za szkołę rodzenia...
Najpierw sprawdzanie stron internetowych, wybieranie najfajnieszych miejsc, ciekawych programów... a potem wielkie rozczarowanie brak miejsc. Pierwsze zapisy od maja !!!!

Ludzie...
Fakt, odwlekałam tą sprawę ale nie sądziłam, że będzie tak ciężko...
Ciąża mnie zmienia! Wcześniej byłam taka poukładana, zawsze wszystko super zaplanowane itd. Teraz mie sie po prostu nie chciało... i odwlekałam sprawę szukania szkoły. Mam za swoje!!!

Reasumując zapisałam się do Szkoły rodzenia w szpitalu na inflanckiej. Zaczynam 22 kwietnia o 19tej.

Niezawsze - dobrze pamiętam, że tam chodzisz?
Zadzwonie zaraz do Ciebie!!

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Czesc mamuski
Wklejam Wam zdjecie mojego brzuszka w ukonczonych 28 tyg. Czyli dzisiaj zaczynamy 29 tc
Mojemu tz pokazalam Twoje zdjecie to pierwsze co zauwazyl to spodenki Aber Crombie a pozniej spytal mnie czy jestes w ciazy bo nie widac ;P

A to moje zakupy dla mlodej
http://allegro.pl/item957257061_dk_m...aty_62_68.html
http://allegro.pl/item953059549_dk_f...ki_r_68cm.html

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 14:54   #3062
pszczolka87
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

aaa właśnie!! jakiśczas temu żaliłam się Wam że mam małe piersi i że w ciąży nie rosną... no i się doczekałam, w ciągu ostatnich tygodni tak zaczęły rosnąć, że zaczynają mi wypływać z moich staników A moja siostra mi mówi że mam się nie martwić bo jak będę karmic to urosną jeszcze bardziej... cieszę się strasznie bo to był mój kompleks od zawsze... Zawsze uważałam że kobitki z większym biustem są bardziej kobiece. mam nadzieję że potem nie zmaleją A mojemu mężowi aż się oczy świecą jak na nie patrzy hehe.... fajnie jest
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 14:54   #3063
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Boże...jak ja zazdroszczę. Moje właśnie zbuntowały się już na rozmiar E.
Zaznaczam, że zaczynałam z C. Muszę w tym tygodniu kupić jakiś rosnący, bo już bez sensu coś dopasowywać.
No i już co nieco z nich wycieka... A Ł. na radochę oczywiście.

Karolcia ty narzekasz na samotność? Ja w Szczecinie mieszkam od pół roku. Poza Pszczółką i Bajką na razie żadnej dziewczyny nie znam. Ł. pracuje w firmie informatycznej, więc nawet jakbym bardzo chciała, to żadnego towarzystwa mi do domu nie przyprowadzi, bo to sami samotnicy prawie
Ja mieszkam tu 4 lata, ale tak moje kolezanki wyjechaly zagranice, a koledzy mojego TZ nie maja dziewczyn, po za jednym ale ona pracuje wiec same wiecie...sasiedzi to prawie tacy starsi ludzie, wiec nie mam nawet do kogo zagadac...w pracy mezatki z dziecmi, lubimy sie z jedna bardzo dobrze, no ale one pracuja itd. wiec zostaje mi laptop i TV...czekanie na TZ
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 14:55   #3064
hd2005
Zakorzenienie

niezawsze

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 14:56   #3065
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
A ja chcialam spodniczke!:
http://moda.allegro.pl/item964225811...owej_nowa.html
I o 7 zl mnie przelicytowali kurcze! Prze to ze wlaczylam sobie plyte z cwiczeniami w ciazy by ja w koncu obejrzec i tak patrzylam na zegarek ze aukcja sie skonczyla . SMutno mi
no szkoda..
ja ostatnio licytowalam taki komplecik dla małego, tak mi sie podobał i mnie przelicytowano o 0,50gr nie chciało mi sie rano wstać bo aukcja sie konczyla po 9 no i mam za swoje
to ten komplecik http://moda.allegro.pl/item958813224..._chlopiec.html
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 15:00   #3066
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja mieszkam tu 4 lata, ale tak moje kolezanki wyjechaly zagranice, a koledzy mojego TZ nie maja dziewczyn, po za jednym ale ona pracuje wiec same wiecie...sasiedzi to prawie tacy starsi ludzie, wiec nie mam nawet do kogo zagadac...w pracy mezatki z dziecmi, lubimy sie z jedna bardzo dobrze, no ale one pracuja itd. wiec zostaje mi laptop i TV...czekanie na TZ
wpadnij do Szczecina na nasze kolejne spotkanie
Stary 2010-03-22, 15:02   #3067
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Serio? Wczesnie
Ja mialam jeszcze wczesniej, okolo 10-12 tyg, ale to chyba sprawa indywidualna, albo moze dlatego ze jestem brunetka?

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 15:03   #3068
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
wpadnij do Szczecina na nasze kolejne spotkanie
Jak fundusze mi pozwola, bardzo chetnie przyjade Moze pojde na zakupy dla bobaska do hutowni na cukrowej

Stary 2010-03-22, 15:09   #3069
farminka
Wtajemniczenie

A ja właśnie przełączyłam sobie na polsat cafe,a tam program o chrześcijańskich rodzinach,które dyscyplinują dzieci.Jedni mają 8 dzieci i jak te zrobią coś źle to "dyscyplinują" je rózgami.Mają w ogródku specjalną jabłonkę,z której ucinają gałęzie i biją nimi dzieci... Nie jestem za bezstresowym wychowaniem,ale są pewne granice...
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 15:10   #3070
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

ja kreski tez nie mam, pępek - tz twierdzi ze mam 'jakiś inny', ale ja nie widzę różnicy...

mój tz tez pali, ale teraz ma rzucić palenie - teoretycznie od dzisiaj [a w etapie przejściowym przerzucić się na e-papierosa]

piersi nie mam dużo większych (optycznie są większe i cięższe, ale ostatnio przymierzałam stanik d i był dobry - wcześniej miałam 75c )
i już od tygodnia wypływa mi z nich żółtawo biała substancja... ale to pewnie wina prolaktyny która już przed ciążą miałam sporo podwyższona.

co do mówienia do brzucha - mój tz ostatnio dopytywał kiedy małe będzie chciało go kopnąć - "kochanie kiedy mnie kopniesz?" etc... i wczoraj dostał po uchu przy próbach wsłuchania się w to co tam maluszek robi
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 15:11   #3071
kassate1203
Rozeznanie

Cytat:
aaa właśnie!! jakiśczas temu żaliłam się Wam że mam małe piersi i że w ciąży nie rosną... no i się doczekałam, w ciągu ostatnich tygodni tak zaczęły rosnąć, że zaczynają mi wypływać z moich staników A moja siostra mi mówi że mam się nie martwić bo jak będę karmic to urosną jeszcze bardziej... cieszę się strasznie bo to był mój kompleks od zawsze... Zawsze uważałam że kobitki z większym biustem są bardziej kobiece. mam nadzieję że potem nie zmaleją A mojemu mężowi aż się oczy świecą jak na nie patrzy hehe.... fajnie jest
Co do moich piersi to są ogromneeee, z miseczki B przeskoczyłam do D i dalej mi coś się wydaje ze to nie koniec. Co najlepsze jak zdejmę biustonosz to te moje piersi normalnie ciągną mnie do ziemi Wolę jednak swoje dawne B.

Cytat:
Kurcze... wiecie co? Mój Łukasz przytył odkąd jestem w ciąży tyle co ja!!!
Ostatnio spodnie mu się ciasne porobiły.
Niby ogólnie zachowuje się normalnie i nie je więcej niż zwykle, ale normalnie przytył już ponad 3 kilo!! a jest niewysoki i dość drobny, więc raz dwa pokazał się brzuszek!
A wiem, że jak mu zafunduję dietę po mojemu, to prędzej się zagłodzi, niż będzie to jadł... a zaraz będzie marudził, że jest gruby.
Mój mąż też tyje razem ze mną, nawet mu brzuchol rośnie, mówią że niektórzy mężczyźni tak integrują się z ciąża partnerki że mają taki same objawy jak w ciąży. Coś w tym chyba jest

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 15:13   #3072
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Jak fundusze mi pozwola, bardzo chetnie przyjade Moze pojde na zakupy dla bobaska do hutowni na cukrowej
super by było my w przyszłym tygodniu chyba będziemy się widzieć- dałabyś radę przyjechać?? a do hurtowni z chęcią się z Tobą wybiorę bo czas zacząć kompletować akcesoria dla maluszka
Stary 2010-03-22, 15:18   #3073
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
super by było my w przyszłym tygodniu chyba będziemy się widzieć- dałabyś radę przyjechać?? a do hurtowni z chęcią się z Tobą wybiorę bo czas zacząć kompletować akcesoria dla maluszka
Moglabym bym w czwartk lub piatek, bede po wyplacie

Stary 2010-03-22, 15:22   #3074
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
A ja właśnie przełączyłam sobie na polsat cafe,a tam program o chrześcijańskich rodzinach,które dyscyplinują dzieci.Jedni mają 8 dzieci i jak te zrobią coś źle to "dyscyplinują" je rózgami.Mają w ogródku specjalną jabłonkę,z której ucinają gałęzie i biją nimi dzieci... Nie jestem za bezstresowym wychowaniem,ale są pewne granice...
to co to za chrześcijanie którzy biją swoje dzieci Straszne!! Wiadomo że w każdej społeczności są ludzie i ludzie ale wkurza mnie to że w TV jeżeli chodzi o religię i chrześcijaństwo pokazywane są tylko złe rzeczy, tych dobrych nigdy nikt nie pokaże...a w tym programie to jakichś fanatyków pokazują... Ja pochodzę z rodziny bardzo wierzącej, moi rodzice w swoim życiu i w naszym wychowaniu zawsze przestrzegali wszystkich reguł i nakazów których nakazuje kościół, ja też jestem wierząca, może nie aż tak praktykująca jak moi rodzice, ale uważam moich rodziców za największe autorytety w kwestii wychowania dzieci, naprawdę chciałabym choć w malutkim stopniu być tak dobrą matką dla swojego dziecka jaką moja mamusia była i jest dla mnie... każdemu życzę takich rodziców jakich mam ja

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
ja właśnie też dlatego zaproponowałam przyszły tydzień mi to wszystko jedno czy czwartek czy piątek To już w zalezności jak dzidzi i Bajce będzie pasować

Edytowane przez pszczolka87
Czas edycji: 2010-03-22 o 15:26
Stary 2010-03-22, 15:27   #3075
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
to co to za chrześcijanie którzy biją swoje dzieci Straszne!! Wiadomo że w każdej społeczności są ludzie i ludzie ale wkurza mnie to że w TV jeżeli chodzi o religię i chrześcijaństwo pokazywane są tylko złe rzeczy, tych dobrych nigdy nikt nie pokaże... Ja pochodzę z rodziny bardzo wierzącej, moi rodzice w swoim życiu i w naszym wychowaniu zawsze przestrzegali wszystkich reguł i nakazów których nakazuje kościół, ja też jestem wierząca, może nie aż tak praktykująca jak moi rodzice, ale uważam moich rodziców za największe autorytety w kwestii wychowania dzieci, naprawdę chciałabym choć w malutkim stopniu być tak dobrą matką dla swojego dziecka jaką moja mamusia była i jest dla mnie... każdemu życzę takich rodziców jakich mam ja
Dokładnie to jest o biblijnym wychowaniu-wszystko zgodnie z nakazami biblii podobno.Dzieci są uczone w domu przez rodziców,a oni wybierają im czego mają się uczyć np.żadnych teorii Darwina itp. Tylko to co pasuje do biblijnych opisów.Nie oglądają telewizji,nie słuchają muzyki pop,bo jest o samozadowolaniu ,nie wolno im czytać niektórych książek np.Harrego Pottera. Jak dla mnie to fanatyzm
Stary 2010-03-22, 15:29   #3076
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
to co to za chrześcijanie którzy biją swoje dzieci Straszne!! Wiadomo że w każdej społeczności są ludzie i ludzie ale wkurza mnie to że w TV jeżeli chodzi o religię i chrześcijaństwo pokazywane są tylko złe rzeczy, tych dobrych nigdy nikt nie pokaże...a w tym programie to jakichś fanatyków pokazują... Ja pochodzę z rodziny bardzo wierzącej, moi rodzice w swoim życiu i w naszym wychowaniu zawsze przestrzegali wszystkich reguł i nakazów których nakazuje kościół, ja też jestem wierząca, może nie aż tak praktykująca jak moi rodzice, ale uważam moich rodziców za największe autorytety w kwestii wychowania dzieci, naprawdę chciałabym choć w malutkim stopniu być tak dobrą matką dla swojego dziecka jaką moja mamusia była i jest dla mnie... każdemu życzę takich rodziców jakich mam ja

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

ja właśnie też dlatego zaproponowałam przyszły tydzień mi to wszystko jedno czy czwartek czy piątek To już w zalezności jak dzidzi i Bajce będzie pasować
nio zrobilabym zakupy sobie w realu albo auchan, w piatek TZ ma tez wolne to by pojechal ze mna

Co do wychowania, to sa jakies granice...rozumiem chrzescianskie zasady ale bez przesady

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-03-22 o 15:30
Stary 2010-03-22, 15:32   #3077
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Yes Yes! Ale czwartek przed 14/15, bo potem jedziemy do Bydgoszczy na święta. Najwyżej zapakuję już auto i zostawię na parkingu a potem prosto od Was pojadę po Łukasza .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 15:36   #3078
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Dokładnie to jest o biblijnym wychowaniu-wszystko zgodnie z nakazami biblii podobno.Dzieci są uczone w domu przez rodziców,a oni wybierają im czego mają się uczyć np.żadnych teorii Darwina itp. Tylko to co pasuje do biblijnych opisów.Nie oglądają telewizji,nie słuchają muzyki pop,bo jest o samozadowolaniu ,nie wolno im czytać niektórych książek np.Harrego Pottera. Jak dla mnie to fanatyzm
dokładnie to fanatyzm a nie chrześcijaństwo- masakra jakaś.. ja zostałam wychowana w wierze chrześcijańskiej i jestem normalna (chyba) hehe .. naprawdę, puszczają takie rzeczy w tv, mówią że to są przykładne chrześcijańskie rodziny, a potem dziwić że ludzie myslą co myślą o religii... ahhh..szkoda gadać... ja mam swoje zdanie na ten temat...

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Yes Yes! Ale czwartek przed 14/15, bo potem jedziemy do Bydgoszczy na święta. Najwyżej zapakuję już auto i zostawię na parkingu a potem prosto od Was pojadę po Łukasza .
no to możemy z rańca się jakoś zgadać tylko czy karolcia da radę przyjechać tak wcześnie
Stary 2010-03-22, 15:39   #3079
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
no szkoda..
ja ostatnio licytowalam taki komplecik dla małego, tak mi sie podobał i mnie przelicytowano o 0,50gr nie chciało mi sie rano wstać bo aukcja sie konczyla po 9 no i mam za swoje
to ten komplecik http://moda.allegro.pl/item958813224..._chlopiec.html
Ehh jak pech to pech

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja mialam jeszcze wczesniej, okolo 10-12 tyg, ale to chyba sprawa indywidualna, albo moze dlatego ze jestem brunetka?
Ja tez jestem
Pewnie bardziej indywidualna.. hmm w pierwszej w 28 tyg mialam.. nie umiem znalezc wyraznego zdj czy predzej mialam
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 15:39   #3080
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Nie wiem czym Karolcia się przemieszczasz- autem czy autobusem/pociągiem, ale zawsze mogę gdzieś po Ciebie podjechać .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 15:42   #3081
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie to fanatyzm a nie chrześcijaństwo- masakra jakaś.. ja zostałam wychowana w wierze chrześcijańskiej i jestem normalna (chyba) hehe .. naprawdę, puszczają takie rzeczy w tv, mówią że to są przykładne chrześcijańskie rodziny, a potem dziwić że ludzie myslą co myślą o religii... ahhh..szkoda gadać... ja mam swoje zdanie na ten temat...

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

no to możemy z rańca się jakoś zgadać tylko czy karolcia da radę przyjechać tak wcześnie
Cytat:
Nie wiem czym Karolcia się przemieszczasz- autem czy autobusem/pociągiem, ale zawsze mogę gdzieś po Ciebie podjechać .
Ja jak bym przyjechala to swoim autkiem, bo po tem na zakupy bym poszla sobie moze siostre bym zabrala by bylo mi razniej

Stary 2010-03-22, 15:47   #3082
pszczolka87
Zadomowienie

to jak? czwartek? ok 10-11 nie?

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Bajka, a Tobie pasuje?
Stary 2010-03-22, 15:50   #3083
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
hurtownia na cukrowej jest droga byłam tam ostatnio i w sumie jak dla mnie nic tam nie ma procz wozkow polecam boboland na prawobrzezu.

Cytat:

mi pasuje czwartek, bo w piatek mam zajecia tez bym sie z wami poszwedala po hurtowniach, bo moj mąż to oczywiscie czasu nie ma zreszta kłóce sie z nim ostatnio i nawet nie mam ochoty nigdzie z nim wylazic mi pasuje tak jak dzidzia pisala, nawet do tej 15, czwartek mam caly dzien wolny

wieczorem poczytam coscie naskrobaly i do jakiej decyzji doszlo bo teraz spadam na pociag i jade do szczecina bo jestem u mamci. przyjechalam specjalnie wozek zobaczyc a on jeszcze nie przyszedl baba wyslala mi go dopiero w czwartek (rzekomo) i jak go nie bylo tak nie ma... czekam do jutra, a jak nie przyjdzie to juz mezus sobie z nia pogada....
buziaki do pozniej
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 15:50   #3084
idealnecialo
Zadomowienie

Wogole caly czas czuje ucisk w brzuchu na wszystkie strony, jakby wyciskany byl od srodka.. W zadnej pozycji nie jest mi wygodnie..
Stary 2010-03-22, 15:53   #3085
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Alguien no nie jak to przecież pamiętam, że dopiero był 25tc u Ciebie ale czas zapinkala szybko tzn. że ja od środy zaczynam 25tc, ale brzusia ładny a jaka ty szczuplutka
papeteria bardzo fajne te spódniczki też się właśnie nad nimi zastanawiam
kociamborek -
dzidziadziumdzia a mnie się jeszcze nie robi żdna kreska, chociaż pępek jest coraz mniejszy
Limeta - gratuluję coraz więcej chłopaków na naszym wątku

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 16:02   #3086
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość

co do mówienia do brzucha - mój tz ostatnio dopytywał kiedy małe będzie chciało go kopnąć - "kochanie kiedy mnie kopniesz?" etc... i wczoraj dostał po uchu przy próbach wsłuchania się w to co tam maluszek robi
Moj nie mowi, i zapewne nie bedzie nigdy mowil do brzucha.
W pierwszej ciazy tez tego nie robil. Uznal ze bedzie mowil jak sie urodzi.. a i tak ile to mowil :/. Predzej teraz jak mala mowi.
Stary 2010-03-22, 16:06   #3087
idealnecialo
Zadomowienie

A tak wygladalam 5 dni przed porodem:
Oczywiscie juz bylam po terminie.
Stary 2010-03-22, 16:09   #3088
kassate1203
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość

Mój tz mówi do brzucha, ba! w 17 tyg położył rękę na moim brzuchu i mówi do dzidziolka "kopnij mnie malutki, no kopnij tatusia" w 17 tyg! Mi takie jego mówienie do brzucha sprawia ogromną przyjemność. Sama męża nakłaniam żeby poopowiadał dzieciaczkowi co dzisiaj robił w pracy i w ogóle. Uwielbiam to

Ps. Kurcze tych chłopaków na naszym wątku to stale przybywa!

Edytowane przez kassate1203
Czas edycji: 2010-03-22 o 16:10
kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 16:11   #3089
farminka
Wtajemniczenie

idealnecialo zgrabny jak na po terminie.Teraz chyba Ci szybciej rośnie,nie? Bo jakoś wydaje mi się,że rozpędzi sie do większego niż ten Chyba,że to tak na początek tylko,a potem przystopuje... A jak duża dzidzia wyszła z tamtego?
Stary 2010-03-22, 16:23   #3090
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez kassate1203 Pokaż wiadomość
Mój tz mówi do brzucha, ba! w 17 tyg położył rękę na moim brzuchu i mówi do dzidziolka "kopnij mnie malutki, no kopnij tatusia" w 17 tyg! Mi takie jego mówienie do brzucha sprawia ogromną przyjemność. Sama męża nakłaniam żeby poopowiadał dzieciaczkowi co dzisiaj robił w pracy i w ogóle. Uwielbiam to

Ps. Kurcze tych chłopaków na naszym wątku to stale przybywa!
moj eczoraj popoludniu nie wiedzial co mowic a przyniosl mi leki z apteki... to czytal ulotke
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości