|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
titina, pol godziny to tez nie jakas tragedia, calkiem niezle sie wyrabiasz
Teraz bedzie juz tylko lepiej Pochorowałam sie, strasznie u nas wieje, ale jest cieplo, wiec powinnam sadzic, ze to halny. |
|
|
|
|
#3062 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
halny?
|
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam się na tych wiatrach ;-)
Rozlozylo mnie na amen, leżę w łóżku i się kuruję, mam bardzo zawalony tydzień, kilka rekrutacji i obawiam się, że będzie ktoś musiał je za mnie zrobić, bo taka zapłakana nie mogę się ludziom pokazać
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
![]() Jestem u was od niedawna ,szukam pracy ale u mnie w Kielcach jest ciezko bardzo z praca,jak jest to za marne pieniazki ,a jak nie to maja takieeeeeee wymagania ze szok!!!!i mam pytanko czy macie jakis pomysl na wlasny biznes dziekuje za podpowiedzi
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Przejrzyj fora biznesowe, może na coś wpadniesz. |
|
|
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też wieje strasznie, właśnie wróciłam z zakupów i szłam od sklepu do sklepu, do auta a mam tak splątane włosy, strasznie:/ zawsze tak mam od wiatru, i od kaptura tez. Już się wycwaniłam i pod kaptur czy czapkę robię sobie kucyka z boku a potem zdejmuję gumkę bo tak codziennie rano splątane włosy, ale ja mam jakieś pechowe chyba.
Mimcia - czy naprawdę uważasz, że ktoś kto ma jakieś pomysły na własny biznes zdradzi Ci je? Nie wiem skąd na forum tyle osób, które nie mają żadnego pomysłu i liczą, że ktoś im powie co mają zrobić, na czym można zarobić... |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Kala, tez sie usmiechnelam po przeczytaniu postu Mimci ;-) No ale coz, moze znajdzie kogos dobrego, kto jej zdradzi pomysl na sukces :P
Tez mam takie włosy, plączą mi się koszmarnie, nawet po domu jak chodzę, to nie moge przeczesac ich palcami. Nie lubie ich. Siedze cały dzień w domu, choć tż chciał mnie zabrać na zakupy ubraniowe (czyzbym ubierała się ostatnio jak dziadówka???), ale nie mam siły - potokim mojego kataru zalałabym pół galerii. |
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam fajny weekend. Byłam na basenie, na pokazie tańca i u... optyka. Okazało się, ze mam astygmatyzm i dołączę do grono okularnic....
Jutro czeka mnie bardzo dynamiczny i rozwojowy dzień w pracy i już nie mogę się doczekać... Bleh!!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
Jaka tutaj cisza. Może przez tą pogode?????
U mnie dziś pięknie słonko świeci, aż milej się robi. Byle do końca dniowki iiiiii na spacerek ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez spoko pogoda, choc ja wolalabym śnieg i troche mrozu
Pracuje od rana, troche nawarstwilo mi sie spraw i jak ich nie rozwiaze do konca tygodnia, to moze byc ze mna cienko... Potrzebuje pomocy !!!!! Rąk do pracy ;( |
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potrzebujesz rąk do pracy???? Pumas, może warto zaproponować jakiejś bezrobotnej kobitce pracke??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3072 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
DMkAnia też właśnie szukam dodatkowej-masakra jakaś. Martwa ciszaaaa
Dzis w radio usłyszaałam, ze w moim urzędzie pracy mniej środków i teraz jak ktoś chce na staż to będzie trwał tylko 3 miesiące Co to sie dziejeeeeeee
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, ze warto, ale jakbym wam powiedziala, jakie bezrobotne potrafia byc wybredne, to byscie padły ze zdziwienia. Prawie zero doswiadczenia, a wymagania, jakby paniusia doktorat zrobila i miala kilka lat dosw. w branzy. Szkoda, bo chetnie bym przygarnela pod swe skrzydła jakas pracowitą postać
|
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- cholera... keeeebab zjedzony a ja na diecie idę teraz biegać!!!!! |
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pumas pisze o osobach bez doświadczenia.Ja kebaba jadłam wczoraj o północy. W ogóle przez ostatni tydzień tak wpierdzielam, że no nie wiem. Dużo słodyczy i właśnie takich niezbyt fajnych rzeczy.
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
aha
ja juz nic nie pisze he he ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- dodam... uważam, że pełno jest tutaj pracowitych osób. Nie mają tylko szczęścia... A że jakaś kobitka nie bierze jakiejś proponowanej pracy, to nie znaczy, że jest od razu paniusią itp itd, bez przesady. Każda jest inna... Ja jednak mimo wszytko wierzę w ludzi
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka, skoro rozmawiam z paniusia, a ona mi przez telefon robi wyklad na temat swojej elokwencji i stawek, a ja przed oczami mam jej CV i smiac mi sie chce, z jakiej kobieta plany przyleciala, to prosze Cie, z pracowitoscia nie mialo to nic wspolnego.
Tutaj moze i jest pare pracowitych osób, ale nauczona na błedach, na pewno nie chciałabym pracować z jakąś obcą osobą Z WIZAŻU. Strzeliłabym sobie samobója. PS. Co to za czasy nastały (nastał takie, czy to ja dalej w ciemnogrodzie?), żeby odpowiadać na ogłoszenie nie wysyłając CV, ale pytając, jaka jest stawka i jakie warunki zatrudnienia???? (bez dołączonego CV). Wybaczcie, ale dla mnie to lekka przesada. |
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pobiegałam aż 20 minut plus 40 minut spacerowania, może spaliłam tego kebabaaaaa, hmmmm ale dobry był he he he
|
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Ja usmażyłam całą patelnie mielonych, ale nie zwykłych, tylko niezwykłych, bo z innego zwierza. Przepyszne, leze i kwicze z przejedzenia. Ale nie mam zamiaru ani biegać, ani łazić.
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Rozeznanie
|
Haha
i dobrze. Nie wiem na jakiej podstawie Stokrotka ocenia, że ktoś na forum jest pracowity - bo pisze dużo postów, czy że pisze że taki jest? Nie dziwię Ci się Pumas, że nie szukasz na forum pracowników, jak ktoś szuka to znjadzie i ogłoszenie. A to, że najpierw pytają Cię o warunki to
|
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj kiepski dzień, bo ojechałam się jak glupia, a spotkania zostały odwołane.
poza tym mam babski wieczor, wszystko juz gotowe, ahhh, uwielbiam moje mieszkanie Dzisiaj siedzialam w domu, slonce wpadalo przez okna (mam bardzo jasne mieszkanie, sloneczne), az milo na sercu.
|
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Pumas czekam na zdjecia odnowionego mieszkania, bo tak chwalisz i chwalisz i nic nie pokazujesz.
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, wyślę, jak tylko posprzatam i poustawiam graty
Trzymajcie za mnie kciuki, jutro cały dzień rekrutacji, tym razem po drugiej stronie. Obawiam się, że jestem zbyt sarkastyczna i uszczypliwa i to ze mnie wyjdzie. Obym trzymała humor i nerwy na wodzy :P |
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Nie traktuj nikogo jakbyś nie chciała być traktowana. Coś wspominałaś o burakach prowadzących rozmowy. Nie bądź jednym z nich i trzymaj fason niezależnie od sytuacji.
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się być miła ;-) W końcu mnie też zależy na szybkim wyłonieniu odpowiedniej osoby ;-)
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnaś być miła, inaczej będzie to oznaczało, że brak Ci podstawowych kompetencji do przeprowadzania rekrutacji
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Może mi brak?
Po tym jednym dniu stwierdzam, ze przeprowadzanie rozmów jest bardzo trudną i wyczerpującą pracą i nie zazdroszczę HRowcom ![]() Spotkałam pare ciekawych osób, oby nasze odczucia były podobne ![]() Padam na twarz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Teraz bedzie juz tylko lepiej

halny?