![]() |
#3061 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
A gdy powiem "żegnaj" odejdę na zawsze i już nigdy się nie zobaczymy. Nie marnuj już więcej słów na głupie przepraszanie... *** Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
mad_woman ArtisticSoul - boze dziewczyny, nawet nie wiecie jak mi cholernie milo.
![]() naiwnie_ ![]() jak mogłam pozwolic Ci odejśc. pozwolic Ci odejśc bez żadnego śladu
(how can I just let you walk away. just let you leave without a trace). przecież dzieliliśmy się szczęściem i bólem i nawet łzami. ('cause we've shared the laughter and the pain and even shared the tears) Twoje milczenie nawiedzające nieporozumienia (Your silence whispering misunderstandings)
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zadomowienie
|
'You came along just like a song and brightened my day. Who'd've believe that You were part of a dream. Now it all seems light years away.' Przyszedłeś jak w piosence i rozświetlałeś mój dzień. Kto by nie uwierzył, że jesteś częścią snu. Teraz to wszystko wydaje się odległe, jak lata świetlne. 'Hell is living without You.' Piekło to życie bez Ciebie. 'I can't find Your face in a thousand masqueraders. You're hidden in the colors of a million other lost charades in life's big parade. I'm the loneliest spectator cuz You're gone without a trace in a sea of faceless imitators. I can't take another night burning inside this.' Nie mogę znaleźć Twojej twarzy wśród tysiąca przebierańców. Jesteś ukryty wśród kolorów miliona innych zagubionych komedii w wielkiej paradzie życia. Jestem osamotnionym widzem, ponieważ zaginąłeś bez śladu w morzu bezimiennych naśladowców. Nie zniosę kolejnej nocy spalając się w tym.
![]() |
#3064 |
Raczkowanie
|
nie chcę Twoich łez, ale czasem mam chęć na nie popatrzeć. ♥ Emaa x3, kreskowa= cieszę się kochane < 3
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
his love is a lie
/ jego miłość jest kłamstwem nawet po 0,7 wspominam i płaczę za Tobą. tak trudno mi teraz wierzyć w miłość.
![]() |
#3066 |
Wtajemniczenie
|
A na allegro kliknę na zakładkę "nowe"
I znajdę nowy, lepszy model serca w korzystnej cenie...
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zadomowienie
|
pamiętacie jeszcze bajkową ?
![]() z wieki mnie tu nie było. miałam niemiłe problemy i brak czasu ;| ale już wróciłam i mam nadzieję, że się cieszycie moją obecnością ; D i dziękuję za pochwały i pamięć . jesteście cudowne <3. ♥ 'Nie była idealna. Miała swoje wady. Swoje zgryzoty. Swoje głupie nawyki. Ale to wszystko gasło, gdy nasze spojrzenia się spotykały.' Przytulił ją. Poczuła się bezpiecznie i to ją zabijało, bo wiedziała, że nie może mu zaufać, że nigdy nie będą razem. 'Żyć tylko dla siebie.' Twoje imię widniało na mojej prywatnej liście marzeń zakazanych. Nie, ja nie tęsknie. Po prostu nie pamiętam jak się uśmiechał. Twoja chamskość uzasadniona słowami 'nie chce żebyś robiła sobie nadzieje' Jaki Ty wielkoduszny. 'Szczęściem był kolor jego oczu, jego śmiech, jego obecność.' 'Mimo wszystko kocham Cię za przeszłość.' Ej słuchaj, pier**le już Twój je**ny cynizm ! 'Fakt, szczęścia nie kupisz, bo to nie dzi*ka, która się sprzedaję.' 'A wydawać by się mogło, że jesteś wszystkim o czym marzyła.' ♥ okradzione: kamisha, Primadonna, otojest, LoveYourEyes, z innej bajki, nieliczylamwcalesie, CukrowaPanna,kontrastowa0 , patrysiowa_, Paralogiczna <33
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-10-04 o 12:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
Z uśmiechem patrzyłam jak odchodzisz ... Nigdy się nie dowiesz jak potem płakałam.
Może najpierw znajdźmy w głębi serca wartość słowa: KOCHAM... zanim znów pojawi się na naszych ustach. Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-10-04 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
![]() ___ i tak stała, i stała. a serce krwawiło, krwawiło, umarło w końcu. jak długo można żyć milcząc? nie długo, a powinno być zupełnie odwrotnie. czasem człowiek mówi bez opamiętania, a żałuje tego już następnego dnia. chcę z Tobą budzić wiosnę i usypiać zimę. ogrzewać się nawzajem w deszczowe dni jesieni. i jeść lody w upalne południa lata. ale nie tylko. bo w dni, w które wstaniesz lewą nogą, chcę znaleźć Ci kapcia i zrobić herbatę. w dni, kiedy będziesz szczęśliwy jak nigdy, dodać ci jeszcze więcej szczęścia, uśmiechać się równo z Tobą. i chcę umrzeć, jeśli Ty umierać będziesz. i chcę żyć, jeśli Ty będziesz żył też. odejdź, tak będzie lepiej. nie proś o przyjaźń, przecież wiesz - nie odmówię. przecież wiesz - nie zniosę tego. bo co powiem, kiedy spytasz mnie, jak zauroczyć aniołka z niższej klasy? rusz dupe, zatańcz dla mnie sercem, wyłoń z duszy najlepsze kroki, to kocham. czasami wchodzimy na gg i odczytujemy tragiczną wiadomość, burzącą cały nasz spokój w życiu. myślę sobie, że lepiej byłoby bez tych wszystkich komunikatorów. byłoby mniej łez, przecież nie każdy potrafi powiedzieć raniącą prawdę prosto w oczy. tak, zdecydowanie powinni wycofać gg, nk, czy Facebook, wtedy na pewno by ze mną nie zerwał. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-10-04 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zadomowienie
|
zawsze miałam chociaż małą kropelkę nadziei,
która dodawała mi otuchy w chwilach, gdy myślałam że już nigdy mnie nie zauważysz, z czasem ta nadzieja minęła, tak jak to co możliwe że do mnie czułeś. bałam się odważyć, bałam się podejść do Ciebie i wyznać część moich uczuć, a potem gdy już się odważyłam.. ty byłeś już zajęty przez nią..
![]() |
#3072 |
Zadomowienie
|
jesteś niedostępny. nie tylko na gg.
daj mi szansę.
![]() |
#3073 |
Raczkowanie
|
""Będzie tak jakbyśmy sie nigdy nie spotkali ""
"Zatracona w spomnieniach " ""By móc zapomniec "" |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Raczkowanie
|
lubię jesień bo każdy może dostac z liścia ;D
wtedy przy tobie czułam się jak księżniczka, a dzisiaj jak zwykła nastolatka . nie mogę ci wiele dać, lecz na uśmiech zawsze mnie stać ![]() chcesz zostać moją gwiazdką ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały skarby ♥ nawet nie wiecie jak bardzo poprawiłyście mi humor ![]() okradzione: no love_no love you , LadyBerry_ , BananowaDelma (powaliłaś mnie tym pierwszym! <3) , LoveYourEyes , rumuneczkaxd , bajkowa (wkońcu wróciłaś <3) , z innej bajki . - moje ukochane ♥ ________ jesteś adresatem wszystkich moich opisów na gg. nie rezygnuj z nas.. ' pokochajmy się znowu. chociaż na jeden dzień, tylko na dobę. na te marne 24 h. ' skromnie mówiąc - lubię go. ♥ 'czasem mam ochotnę pie*dol*ąć drzwiami.. pożegnać się z problemami. przecież śmigam własnymi ścieżkami. ' obiecaj, że zostaniesz ze mną na zawsze i już nigdy nie opuścisz. zostaniesz, do tej je*a*ej śmierci. ![]()
#3077 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały , motywujecie kochane <3
' Zaufanie to stan w którym wiesz że jedna osoba może Cię bardzo zranić i wiara że tego nie zrobi . ' ' Wiem że lubisz patrzeć kiedy myślisz że nie widzę ' 'Kocham Cię tak bardzo , jak pierd*olę ten świat '
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-10-04 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zadomowienie
|
_changime - dziękuję
![]() miłość okazywana tylko we wtorki i piątki nie jest miłością ..
należy kochać codziennie, nie zależnie czy w dzień, czy nocą. Fantazja i rzeczywistość, nigdy nie powinny się spotkać. a na twój widok rozpływam się bardziej niż czekolada w ciepły dzień.
zamykam oczy i wszystko co mogę zobaczyć - to ktoś z kim nigdy nie będę ![]() need you love Edytowane przez LadyBerry_ Czas edycji: 2010-10-04 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
Genialne jesteście wszystkie ! ![]() - ej.! kocham Cię! - hmm... noo, to by wyjaśniało tego SMS-a przed chwilą.. ![]() Patrzą tylko na korzyści... ego, ego, egoiści ;P "- Udajmy, że Cię nie kocham, że nie potrzebuję, że nie tęsknie i że nie płaczę. Bo tak będzie lepiej. Uzależnienia są złe, a Ty mnie uzależniasz.
- Skoro tak wolisz... W tym momencie pękło jej serce. Tak bardzo chciała, żeby zaprzeczył..." ![]()
![]() |
#3080 |
Raczkowanie
|
bajkowa - ♥
LoveYourEyes - ♥ LadyBerry - ♥ cudoo ![]() _____________ Ta słabośc do Ciebie chyba nigdy nie minie, a moje długopisy zawsze odruchowo będą pisały Twoje imię. Dziwne, nie ? - wróciłem. - na zawsze? - tak, obiecuję. - nie wierzę. Decyzje - podjęte! Wątpliwości - brak! Pewnośc siebie - jest! Tego popołudnia nie była w stanie myślec o niczym innym. W jej głowie krzątały się myśli o tych chłopaku o niebieskich oczach. - dobrze się czujesz? - pewnie. czemu miałabym się źle czuc? - ale .. wydajesz się taka nieobecna. Podniosłam słuchawkę i mocnymi uderzeniamy palców wystukałam jego numer. Odezwał się, a ja szybko rzuciałam słuchawką. Tak, nie daję rady. - okej, dobra. tylko się nie spóźnij, słyszysz? - się wie. kocham Cię Słonko. [jaaaaak miło jest coś takiego usłyszec o 7 rano ![]() W jego głosie rzeczywiście było słychac żal ... - powiedziałem Ci już, że mi przykro! - to niech Ci będzie przykro gdzie indziej! ![]()
#3081 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
__________________ 'Without You, there's no change. My nights
and days are grey.. If I reached out and touched the rain it just wouldn't feel the same..' Bez Ciebie nic się nie zmienia. Moje noce i dnie są szare.. Nawet gdy wyciągam dłoń i dotykam deszczu to już nie jest to samo.. 'You told me I'm the one, and now You're out of love.' Powiedziałeś mi, że jestem jedyną, a teraz jesteś poza miłością. 'You left my side tonight. And I, I just don't feel right. But I can't let You out of sight. Without You I'm no one, I'm nothing at all.' Opuściłeś mnie dziś wieczorem. I ja, ja po prostu nie czuję się dobrze. Ale nie potrafię usunąć Cię z widoku. Bez Ciebie jestem nikim, jestem zupełnie niczym.
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za kolejne życzenia.
I za miłe powitanie również ;** __________ Czego żądasz? pożądanie bywa kwestią względną. pożądać można słowa,tylko słowa. coś mi miga,delikatnie trykocze w ostatniej żywej komórce obłumarłego ciała. zapachniałeś mi obok. bo serce przypalone masz żarem z papierosa. Nie bierz czegoś na poważnie,skoro tak nie wygląda. dreszczem emocji otul moją skórę delikatnie nakładając na siebie ciężar moich uczuć mozolnie dręczących brakiem kochających ramion. Kocham sposób w jaki opierasz swoje palce na mojej dłoni. Tylko on miał tak specyficzny kształt tęczówek. dość wyrazisty i prawdziwy. warkoczem czułości oplótł moje drżące ciało sprawiając, że każdy dźwięk był jak zbawienie,przed obawą mojego odejścia, które tak nieuchronnie się zbliżało zupełnie jakbyś czekał przywiązany do torów wiedząc, że za chwilę przejedzie po Tobie pociąg, a Ty nic nie możesz z tym zrobić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
% a gdy się uśmiechasz, rozpływam się jak w smaku czekolady...
i zdaję sobie sprawę, że nie do mnie ten uśmiech.
#3084 |
Raczkowanie
|
-Dobrze ja będę Śpiąca Królewną, a Ty królewiczem.
-A ona będzie złą macochą.? -Nie, ona nie jest z naszej bajki. -Cześc jak tam Twoje serduszko.? -Nigdy nie było lepiej. -Ja wolałem jak było gorzej, przynajmniej było się z kim pośmiać. -Co ja mam zrobić, żebys mi uwierzyła.? -Sam powiedziałeś, że nie jest łatwo odzyskać stracone zaufanie… Czy te oczy mogą kłamać.? Jej oczy nie kłamią. Zabiłaby za mnie, zamordowałbym za nią.
#3085 |
Raczkowanie
|
Przecież pragnę tak mało... troszeczkę Ciebie.
Budzę Się Z Twoim Imieniem Na Ustach, Zasypiam Ciebie Wołając... wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć na dłużej. Trzeba długo patrzeć w oczy, żeby głębię duszy znać. Żeby tylko jednym oczom całe swoje serce dać zrobię dla Ciebie wszystko - powiedziałeś wszystko? - zapytałam tak! - odpowiedziałeś to pójdź ze mną tam gdzie diabeł mówi Dobranoc .
#3086 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() bajkowa - cieszę się, że jesteś<3 'Postanowiłam powiedzieć Ci wszystko,
ale ten wzrok po raz kolejny sprawił, że przeszłość stała się nieważna. Liczyło się tu i teraz. Nawet jeśli mnie opuści, zawsze pozostanie dla mnie kimś, kto dał mi wszystko co miał. Przy nim czuję się, jakbym miała i mogła .. .. wszystko. I gdybym miała możliwość cofnięcia czasu.. Uwierz, że nigdy byśmy się nie poznali. Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, dlaczego potrzebujesz kogoś, do kogo możesz zadzwonić, gdy leżysz na zimnej podłodze wszystko tracąc? Może nie potrafię być taką, jaką chciałbyś żebym była, ale jestem sobą. To dla mnie podstawa. Mam tych, którzy kochają mnie taką, jaką jestem. Dla nikogo się nie zmienię. Więc wybacz. Najpiękniejsze wspomnienia to te, które zostawiają w sercu ślad na długo. Te, które chce się wspominać w samotności. Są zbyt cenne, by się nimi dzielić. Miłość. Jeżeli ten cały miłosny szajs w ogóle istnieje, to zamierzam omijać go szerokim łukiem. Zabiera dużo czasu i często nie jest warta tego, co dla niej robimy. Miłość jest po prostu przereklamowana. Nie nazwałabym tego smutkiem. Raczej świadomością wartości tego, co straciłam.'
#3087 |
Rozeznanie
|
dziękuje za Wszystkie miłe słowa <3
bajkowa - cholernie ciesze się, że już jesteś ![]() Staje na początku swych palców, dosięgam złóż zimnego wiatru, karmię nim swe płuca, a gdy nadchodzi zmęczenie opadam na okryte rosą trawy. Po prostu mnie zaakceptuj. gdzieś w mej głowie narodziła się myśl, że dziś nie jestem Cię godna, że dziś nie wyglądam tak wspaniale jak powinnam, nie byłam gotowa. pozamykałam wiele par drzwi, jedne stoją otworem, nadal się waham czy wejść i rozglądam czy przypadkiem nie ma innych uchylonych czy wszystko na amen pozamykane. walczę o swoje prawa do prawdy, miłości, zrozumienia i zdenerwowania z suszarką w dłoni bo wszystko układa się nie do końca tak. To tylko podmuch wiatru, nie drzwi otwierające się z powodu jego silnej dłoni. Stchórzyłam wiesz? Spanikowałam, że ktoś może po za mną świata nie widzieć i może być tak wspaniale, przeraziła mnie ta perspektywa. relacje które nas łączyły były dosyć sprzeczne. nie jest mi łatwo mówić o tym co czuję, to nie moja działka.
#3088 |
Rozeznanie
|
a może my tylko myślimy, że dzięki niemu możemy być szczęśliwi?
* -mówię Ci, zostań dresem! -dlaczego? -fajnie jest być dresem! -ale to do mnie nie pasuje... -a co do Ciebie pasuje? -bycie nikim.
#3089 |
Zakorzenienie
|
chcę pamiętać ten okres
#3090 |
Przyczajenie
|
changime kochanie! - dzięki za podpis. (; ale to naprawdę nic takiego!
![]() opis na dziś? przed zakochaniem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.. Brak weny dziś. + fizzzyka fizyka fizyka! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.