![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Anka ja bym kupowała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
Anka, nie wiem czy pamietacie, ale my plci bobasa nie znalismy do konca, bo Tzet sie zbuntowal, ze nie chce wiedziec.
A to dlatego, ze jego bratu lekarz wrozyl dziewuche, pokoik urzadzili, imie na drzwiach zawiesili a urodzil sie trzeci chlop ![]() Moj maz powiedzial, ze po co sprawdzac, skoro bzdury moga wyjsc i do konca nie sprawdzalismy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-02-13 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Ania ogromnie gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Gdybym miała mieć drugie dziecko (czysto hipotetycznie) to chciałabym drugą dziołszkę ![]() U mnie sprawdziło się od początku. Na usg połówkowym pani stwierdziła, że nie widzi nic między nóżkami i potem na końcowym usg, dała mi piękne zdjęcie fredy które mam do dziś ![]()
#3064 |
Zakorzenienie
|
Ania, ja czekalam do potwierdzenia na 2-gim usg. Ale u mnie lekarz mowil, ze na 70%dziewczynka, pozniej sie potwierdzilo.
Ja sama tez nic tam nie widzialam, wiec jestem na 99%pewna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
hej. padam na pysk
![]() pogadałam do 3cciej w nocy a wstałam o 8. potem 4h w pkp na stojąco, był taki ścisk,że opóźnienie przedłużało się co stację bo ludzie kombinowali JAK wejść w ogóle do pociągu ![]() ![]() Iga znów mocniej kaszle i katar leci ale dupa zbita,jutro mam rozmowę i muszę ją do przedszkola zaprowadzić ![]() śpi od godziny i wieczór taaaaaaaaki długi. pewnie za godzinę się położę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
hej hej
a my dzis zaliczylismy basen, dumałam dumałam co na dzis wymyslic bo spotkanie z Anisią nie wpaliło i wymysliłam basen ![]() ![]() ![]() Jowisz no to poznałaś uroki PKP ![]()
#3067 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
dobrze że jesteś Jowiszowa, cała nie taka rozgnieciona jak sardynka
![]() takie niestety uroki przedszkolaków, moja kumpela dzwoniła i znowu mają szpital, masakra , ciągle u nich choroby siedzą ale dokładnie nie jestem pewna czy zimny wychów też sie do tego nie przyczynia ( mają kominek z rozprowadzeniem, i tym palą, jak sie pytałam czy dogrzewają gazem, to nie bo to takie drogie, moj małż nie chce tam jeździć bo tam można zamarznąć, no 17-18 stopni jak sie kominek rozgrzeje , to i na moje nogi wpłynął skostniale ![]() no własnie i mam zagwostkę z tym usg i oceną płci, dodam że lekarz doświadczony, ale kto go tam wie czy prawidłowo ocenił, parę razy powiedziałam że nie wierzę że dziewczynka, ale on swoje że będzie i już na 99 %, tylko mnie martwi, że mogę na kolejnych usg nadal nic nie zobaczyć, i będzie niespodzianka na sali porodowej jakby co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
hello
Mam podły nastrój, ale o tym innym razem. Z zębem coraz lepiej, dzisiaj rozwiązał mi się jeden szew ![]() ![]() Co do płci to ja doskonale pamietam że Mija jako chyba jedyna z nas nie chciała znać płci dziecka. Ja chciałam bardzo ale za drugim razem kusi mnie by to była właśnie niespodzianka... tyle że chciałabym wiedzieć czy pozbywać się ciuchów po Tymku czy zostawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz nie bylam, w sumie nie widzialam sensu, z B bylismy ale nic wiecej sie nie dowiedzialam jak na normalnym co do przedszkola, to B poszedl do zlobka chyba w wieku7mies. wtedy zaczely sie choroby. co miesiac cos. niecaly rok pochodzil, pozniej mial przerwe i od maja zeszlego roku znow zaczal. no i musze powiedziec, ze od kiedy wiemy jak go leczyc, kiedy bierze ten lek przeciwko astmie, teraz ma tez tran i ten syrop na wzmocnienie i zmniejszenie migdalow, to nie choruje. (odpukac!!) w grudniu troche mial katar i kaszel, ale to od razu go zostawilam na 2 tyg. w domu i nic sie nie rozwinelo i ladnie przeszlo. mam nadzieje, ze nie bedziemy juz wiecej miec z chorobami problemu. a ja jutro sie wizytuje u lekarzy heh, pol dnia chyba tam spedze. dobrze, ze chociaz na przeciw centrum med. jest galeria, to pojde i moze jakas torebke kupie. na 13:45 mam wizyte u gina i usg, a 15:20 usg tarczycy, mam nadzieje, ze nic mi tam nie wyjdzie! baj, ide spac Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-13 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
Anka - ale super!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja co prawda znam kilka takich przypadków wśród moich koleżanek ![]() ![]() ![]() a jak tż-towa reakcja??? ![]() Jowisz - ale współczuję tej jazdy pkp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie, ale jasno już się robi rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() Jowisz ![]() ![]() co do zmiany płci, ja po cc byłam w sali z dziewczyną która spodziewała sie córki, tak jej mowił lekarz od chyba 5 miesiąca ![]() ![]() ![]()
#3073 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry baby!
Boszzzz, takie imprezy urodzinowe u tesciowych winny byc surowo zabronione. Tak sie ożarłam, ze dzisiaj caly dzien dieta ![]() Dzien zamiast od kawy zaczelam od czerwonego pur-eha ![]() Takusna, gdzie na basenie byłas? ![]() Czyzby AquaPark? ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Aniu, gratuluje babeczki ![]() Veronka pamietam jak na poczatku ciazy mowilas ze bedzie pewnie synek bo widac bylo ponoc jakis ogonek ![]() ![]() mocno sie zdziwilam, jak pozniej napisalas, ze 70% bedzie dziewuszka ![]()
#3074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
Ja wam podświadomie córy życzyłam
![]() ![]() Ania chyba kiedys pisala, ze cos jej kosmetyki smierdza i rzucilam, ze to pewnie na dziewoję ![]()
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Anisia na basenie bylismy w Rudzie poludniowej, tam jest przy szkole fajny basen. Pełnowymiarowy i dosyc duzy brodzik. Jest tez jedna rura ale zima nieczynna. No i najlepsze ze 9 zł za godzine w niedziele. /jedyny minus to obowiązkowe czepki
![]() ![]() ![]()
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piotrek uwielbia Aqua z racji basenu "morze" Chyba zorganizujemy sobie wypad ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- a co do czepkow to sie nie przejmuj ![]() Ja lubie czepki gdy chce mi sie plywac ![]() ![]()
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
nie ma szans na basen o 8
![]() ![]() ![]()
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
O widzę, że nie tylko ja się wybasenowałam
![]() ![]() ![]() Jowiszowa, ale przeżycia, dobrze że chociaż kawę dorwałaś ![]() ![]() ![]() TŻ ma dziś z pracy zwieść namiary na polecane kwatery w Cro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
![]() TŻ zapowiedział, że muszę się ekonomicznie spakować bo do bagażnika bierze jeszcze wór piachu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to faktycznie dał się przekonac ![]()
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() EEEE tam Cestia-weźcie tylko te buty do pływania i dmuchane materace do leżenia ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda że w chorwacji nie ma jodu ![]() ALe Tymek ma sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
Cestia
![]() Judi no faktycznie , ale spioszek ![]() nam wczoraj Wiki zasnęła jak juz podjezdzalismy pod basen, 'tz ja zaniósł na rękach i nie moglismy jej dobudzic ![]() ![]()
#3086 |
Zakorzenienie
|
hej, mam 1,5h godziny do ogarnięcia się i jadę na tę rozmowę. mam nadzieję,że to nie jakieś nawiedzone doradztwo z całym zestawem pytań bo chyba wyjdę
![]() Cestia podeślij fotki, ja sama jestem jeszcze cienka ale znam speca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Cestusia - ale fajnie, że udało ci się tż-ta namówić
![]() ![]() ![]() ![]() kiedy chcecie jechać i w jaki rejon? |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Wstał
![]() Idę się ubrać |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Maluśna, wczoraj wstępnie gadaliśmy na ten temat i chcemy jechać końcem lipca lub początkiem (ew. w środku) sierpnia. W jaki rejon to nie mam pojęcia
![]() Dajcie baby jakieś namiary na fajne miejsca w których byłyście. Dziś wieczorem skonfrontujemy miejsca polecane przez TŻtowych kumpli i Wasze ![]() Fajnie, bo co by nie było, w tym roku panienka już bez pieluchy na plaży ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Jowisz tenkju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() prawda,że im dalej tym piękniej ![]() ja byłam teraz w okolicach Trogiru i bardzo nam się podobało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.