|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Czesc dziewczyny-mam do was pytanko-zapisuje wlasnie moje dziecko do przedszkola i musze wpisac miejsce pracy ojca i matki, stanowisko i godziny pracy,nr do zakladu pracy-jestem liderem- na umowe zlecenie itu moje pytanie-myslicie ze moge to wpisac? To jest praca?jesli tak to jakie wpisac mam godziny?nr do avonu czy randstad?Oswiecie mnie....a na sv wpisujecie ze bylyscie liderem?z gory dziekuje za odpowiedz bo siedze nad ta kartka i nie wiem co napisac
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
Czy już dzisiaj wysyłacie zamówienie z k06?? czy dopiero jutro??
ja wysyłam dzisiaj wieczorem, niech już jutro czeka w buforku do przerobu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
składałam zamówienie znajomej i za jej pozwoleniem dopisałam sobie tą kredkę białą anew i zielona kropa, więc jednak ją będę miała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jaki nr masz wpisać?? telefonu do Randstad czy Avon? żartujesz?to jak Twoje dziecko zachoruje to przedszklanki będą dzwonić do Avon lub Randstad i szukać tam Ciebie wsród pracowników? nie jesteś pracownikiem żadnej z tych firm! wykonujesz tylko dla nich zlecenie, lub oni rozliczają za Ciebie podatki, równie dobrze możnaby podac nr Urzędu Skarbowego Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-13 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- ooooo a ja tu myślę że za szybko to robię, a Ty normalnie jesteś nie do pobicia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
#3070 |
Rozeznanie
|
Heloł
![]() Czy już z zamówieniem za Katalogu 6, mogę zamówić Rare Gold za 5,90? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Raczkowanie
|
nie podlegajaca ubezpieczeniu?to czemu zabieraja 40 procent zarobkow? kurde ale jak matka nie pracuje to nie przyjmuja dziecka (jak moge pracowac jak musze siedziec z dzieckiem-dla mnie to chra klasyfikacja). Dobrze by wygladalo jakbym wpisala ta prace...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | ||
Zakorzenienie
|
podlegająca , ja podpisując umowe na lidera musiałam miec ubezpieczenie .
Tyle dobrze że podciągnęli mi to pod Solid ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jaki nr masz wpisać?? telefonu do Randstad czy Avon? żartujesz?to jak Twoje dziecko zachoruje to przedszklanki będą dzwonić do Avon lub Randstad i szukać tam Ciebie wsród pracowników? nie jesteś pracownikiem żadnej z tych firm! wykonujesz tylko dla nich zlecenie, lub oni rozliczają za Ciebie podatki, równie dobrze możnaby podać nr Urzędu Skarbowego mozesz sobie napisac że wykonujesz umowy zlecenia dla innych firm, ale podajesz swój domowy nr telefonu. Nie będą przeciez szukac Cię wśród pracowników Avon. ubezpieczenia zdrowotne podbiija Ci w książeczce Avon?? nie podbija!! Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-13 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny mam pytanko który kolor Fair czy Light Medium jest bardziej naturalny? Chodzi mi o puder prasowany "idealny kolor". I czy jest w miarę wydajny?
#3077 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
oni telefon nie chce po to zeby dzwonic w sprawie dziecka-dzwonia do zakladu pracy i pytaja czy taka osoba jest u nich zarejesrtowana-tak jest u mnie w przedszkolu panstwowym nie wiem jak w innych.ale zadzwonie zaraz do randstad i sie dopytam. wpisane cokolwiek bedzie wygladalo lepiej niz brak pracy bo takie zgloszenia odrzucaja odrazu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-13 o 09:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masaż najlepszy. Proponuję iść do salonu kosmetycznego na zabieg na cellulit.Zobaczysz jak się to robi i sama w domu będziesz mogła. Ale regularność to podstawa ![]() No i niestety cellulitu nigdy nie pozbędziemy się na stałe. Jak zniknie po tych wszystkich zabiegach to jeżeli nie bedziemy systematycznie się masować,smarować itp. to znowu powróci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Raczkowanie
|
zatrudniona, a nie zarejestrowana ma być
![]() moze i masz racje...w randstad nikt nie odbiera.ja wiem ze to jak nie praca tym bardziej ze od ok 3 miesiecy nikogo nie mianowlalam-nic nie robie ale liczy sie papier przeciez...jak sie dodzwonie to napisze wam co mi powiedzieli. |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
Pisałam wczoraj na temat mojej packzi ktora nie dotarła . i co ? PACZKA SIE ZNALAZŁA . Napisałąm do mojej liderki co mam robic bo dalej nie mam przesyłki na co ona mi ze MOJA paczka jest u jakiejs baby i ze to JA mam sie z nia skontaktowac. W tamtym miesiacu mialam taka sama sytuacj , nikogo nie było w domu , liderka ja odebrała potem to ja musialam za nia latac. Teraz jakoś dzwinym trafem caly dzien w domu ktos byl a paczka jest u zupelnie obcej osoby. Jestem tak wsciekla . Nie dosc ze nikt mnie o tym sam laskawie nie poinformował to jeszcze ja mam latac za swoja paczka bo ktos inny NIE WIADOMO CZEMU ją odebrał . Czy to jest normalne ?
![]()
#3084 |
Zakorzenienie
|
A jak to jest z tą urodzinową ofertą, gdy będziemy składać zamówienie i będzie wyczerpana ilość konkretnej rzeczy od razu nam to będzie pisać? Mam nadzieje że tak bo mam klientkę która chce coś a jest w tej ofercie, zamówię i więcej zarobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie pasuje mi zeby ktokowliek ja odbieral .Jesli jestem w domu to czemu kueirer nie przyjezdza do mnie tylko daje moja paczke obcej osobie ? Chyba ma jasno podany adres do mnie a nie do tamtej osoby . Gdyby nie ona to paczka juz dawno by u mnie była . I chyba ktoś laskawie powinien mnie poinformowac ze paczka jest u niego , no bo sama z nikąd sie niedowiem , a juz mialam dzwonic i ochrzaniac avon ze przessylki NIE dostałam wcale. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Raczkowanie
|
Znalazłam 2-3 fotki tej torebki (aukcje uk i z zagranicznego katalogu)bo też mnie interesuje, jeżeli nadal potrzebujesz to daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.