Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 08:25   #3061
przeplatanka
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Czesc dziewczyny-mam do was pytanko-zapisuje wlasnie moje dziecko do przedszkola i musze wpisac miejsce pracy ojca i matki, stanowisko i godziny pracy,nr do zakladu pracy-jestem liderem- na umowe zlecenie itu moje pytanie-myslicie ze moge to wpisac? To jest praca?jesli tak to jakie wpisac mam godziny?nr do avonu czy randstad?Oswiecie mnie....a na sv wpisujecie ze bylyscie liderem?z gory dziekuje za odpowiedz bo siedze nad ta kartka i nie wiem co napisac
przeplatanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:25   #3062
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Czy już dzisiaj wysyłacie zamówienie z k06?? czy dopiero jutro??
ja wysyłam dzisiaj wieczorem, niech już jutro czeka w buforku do przerobu
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:25   #3063
musso4
Zakorzenienie

składałam zamówienie znajomej i za jej pozwoleniem dopisałam sobie tą kredkę białą anew i zielona kropa, więc jednak ją będę miała
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:26   #3064
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez przeplatanka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny-mam do was pytanko-zapisuje wlasnie moje dziecko do przedszkola i musze wpisac miejsce pracy ojca i matki, stanowisko i godziny pracy,nr do zakladu pracy-jestem liderem- na umowe zlecenie itu moje pytanie-myslicie ze moge to wpisac? To jest praca?jesli tak to jakie wpisac mam godziny?nr do avonu czy randstad?Oswiecie mnie....a na sv wpisujecie ze bylyscie liderem?z gory dziekuje za odpowiedz bo siedze nad ta kartka i nie wiem co napisac
nie wpisuj- to nie jest praca stała ani nie podlegająca ubezpieczeniu
i jaki nr masz wpisać?? telefonu do Randstad czy Avon? żartujesz?to jak Twoje dziecko zachoruje to przedszklanki będą dzwonić do Avon lub Randstad i szukać tam Ciebie wsród pracowników? nie jesteś pracownikiem żadnej z tych firm! wykonujesz tylko dla nich zlecenie, lub oni rozliczają za Ciebie podatki, równie dobrze możnaby podac nr Urzędu Skarbowego

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-13 o 08:42
Stary 2011-04-13, 08:27   #3065
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Czy już dzisiaj wysyłacie zamówienie z k06?? czy dopiero jutro??
ja wysyłam dzisiaj wieczorem, niech już jutro czeka w buforku do przerobu
ja wysłałam z zeszłym tygodniu
Stary 2011-04-13, 08:27   #3066
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja pamiętam taki balsam "górski strumień"
też pamiętam, miałam z tej serii maseczkę do twarzy -ah ten zapach
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:28   #3067
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A jak chcesz... możesz na wacik, możesz od razu na oko i zmyć wacikiem.... zależy jaką masz technikę. Ja akurat robię tak, że daję na oczy (i na całą twarz przy okazji) i potem wacikiem zmywam. Tak mi wygodniej.
szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takiej metodzie zmywania makijażu... nie wyobrażam sobie jak to technicznie wygląda... ten płyn nie spływa jakoś z twarzy zanim się weźmie wacik?

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 08:31   #3068
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
składałam zamówienie znajomej i za jej pozwoleniem dopisałam sobie tą kredkę białą anew i zielona kropa, więc jednak ją będę miała
ale Wam dobrze- ja nie dostałam jej w 1szym terminie i mi napisali że mam jej nie zamawiać już

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
ooooo
a ja tu myślę że za szybko to robię, a Ty normalnie jesteś nie do pobicia
Stary 2011-04-13, 08:32   #3069
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ty to jesteś do przodu

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:33   #3070
kingusiusia
Rozeznanie

Heloł
Czy już z zamówieniem za Katalogu 6, mogę zamówić Rare Gold za 5,90? W 5 miałam ponad 250, teraz też
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:38   #3071
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kingusiusia Pokaż wiadomość
Heloł
Czy już z zamówieniem za Katalogu 6, mogę zamówić Rare Gold za 5,90? W 5 miałam ponad 250, teraz też
si senorita

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 08:39   #3072
przeplatanka
Raczkowanie

Cytat:
nie podlegajaca ubezpieczeniu?to czemu zabieraja 40 procent zarobkow? kurde ale jak matka nie pracuje to nie przyjmuja dziecka (jak moge pracowac jak musze siedziec z dzieckiem-dla mnie to chra klasyfikacja). Dobrze by wygladalo jakbym wpisala ta prace...
Stary 2011-04-13, 08:46   #3073
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
podlegająca , ja podpisując umowe na lidera musiałam miec ubezpieczenie .
Tyle dobrze że podciągnęli mi to pod Solid

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
a ta kredka to jakoś szczególnie dobra jest ?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ach! gorace kapiele! to jest to co kocham lacznie z zasypianiem w wannie i tez zadne moje problemy nie sa w stanie "wyperswadowac" mi tego
ohhh tak , ciepła kapiel po całym dniu pracy czesem jest lepsza niz seks

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:46   #3074
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
nie podlegajaca ubezpieczeniu?to czemu zabieraja 40 procent zarobkow? kurde ale jak matka nie pracuje to nie przyjmuja dziecka (jak moge pracowac jak musze siedziec z dzieckiem-dla mnie to chra klasyfikacja). Dobrze by wygladalo jakbym wpisala ta prace...
to nie jest praca!
i jaki nr masz wpisać?? telefonu do Randstad czy Avon? żartujesz?to jak Twoje dziecko zachoruje to przedszklanki będą dzwonić do Avon lub Randstad i szukać tam Ciebie wsród pracowników? nie jesteś pracownikiem żadnej z tych firm! wykonujesz tylko dla nich zlecenie, lub oni rozliczają za Ciebie podatki, równie dobrze możnaby podać nr Urzędu Skarbowego
mozesz sobie napisac że wykonujesz umowy zlecenia dla innych firm, ale podajesz swój domowy nr telefonu. Nie będą przeciez szukac Cię wśród pracowników Avon.
ubezpieczenia zdrowotne podbiija Ci w książeczce Avon?? nie podbija!!

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-13 o 08:47
Stary 2011-04-13, 08:49   #3075
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ale Wam dobrze- ja nie dostałam jej w 1szym terminie i mi napisali że mam jej nie zamawiać już

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

ooooo
a ja tu myślę że za szybko to robię, a Ty normalnie jesteś nie do pobicia
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Ty to jesteś do przodu
zamawiałam tylko sobie, więc jak już sprecyzowałam listę to wysłałam, sorki krem dla mamy, ale paczkę i tak będę miała w poniedziałek 18 kwietnia
Cytat:
Napisane przez kingusiusia Pokaż wiadomość
Heloł
tak
Stary 2011-04-13, 08:52   #3076
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Cześć Dziewczyny mam pytanko który kolor Fair czy Light Medium jest bardziej naturalny? Chodzi mi o puder prasowany "idealny kolor". I czy jest w miarę wydajny?
Stary 2011-04-13, 08:53   #3077
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość

a ta kredka to jakoś szczególnie dobra jest ?
potrzebuję białej kredki do linii wodnej, jakoś color trend nie ufam, a nie ma więcej białych kredek w ofercie, zresztą w katalogu była po 25 zł a teraz w netto 7,9
Stary 2011-04-13, 08:55   #3078
obibok
Przyczajenie

Cytat:
to nie jest praca!
i jaki nr masz wpisać?? telefonu do Randstad czy Avon? żartujesz?to jak Twoje dziecko zachoruje to przedszklanki będą dzwonić do Avon lub Randstad i szukać tam Ciebie wsród pracowników? nie jesteś pracownikiem żadnej z tych firm! wykonujesz tylko dla nich zlecenie, lub oni rozliczają za Ciebie podatki, równie dobrze możnaby podać nr Urzędu Skarbowego
mozesz sobie napisac że wykonujesz umowy zlecenia dla innych firm, ale podajesz swój domowy nr telefonu. Nie będą przeciez szukac Cię wśród pracowników Avon.
ubezpieczenia zdrowotne podbiija Ci w książeczce Avon?? nie podbija!!
Ja bym wpisała jednak Randstad, przecież to z nimi ma podpisaną umowę zlecenie. To tak jakby była zatrudniona na umowę zlecenie w innej firmie. Też miałaby od tego odprowadzane składki. Tylko nie wiem kurka co z tym telefonem do pracy A może dopisz gdzieś informacje o Avon, przecież tam też ludzie pracują, zorientują się o co chodzi.
obibok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:55   #3079
przeplatanka
Raczkowanie

oni telefon nie chce po to zeby dzwonic w sprawie dziecka-dzwonia do zakladu pracy i pytaja czy taka osoba jest u nich zarejesrtowana-tak jest u mnie w przedszkolu panstwowym nie wiem jak w innych.ale zadzwonie zaraz do randstad i sie dopytam. wpisane cokolwiek bedzie wygladalo lepiej niz brak pracy bo takie zgloszenia odrzucaja odrazu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 09:06   #3080
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez obibok Pokaż wiadomość
Ja bym wpisała jednak Randstad, przecież to z nimi ma podpisaną umowę zlecenie. To tak jakby była zatrudniona na umowę zlecenie w innej firmie. Też miałaby od tego odprowadzane składki. Tylko nie wiem kurka co z tym telefonem do pracy A może dopisz gdzieś informacje o Avon, przecież tam też ludzie pracują, zorientują się o co chodzi.
dziewczyny, ale Randstad to nie praca. To Wy im płacicie, bo z tych 40% oni płacą 23 podatku za Was i resztę mają jako swój dochód. Ja mam Avon na firmę i mi od tej kwoty nikt nie zabiera 40% tylko dodaje 23% Vat bo sama musze go zapłacić, ale nie wpisuję nawet własnej firmy jako swego pracodawcy. Czy Randstad opłaca Twoje ubezpieczenie?? jesteś jego etatowym pracownikiem?? nie jesteś

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
oni telefon nie chce po to zeby dzwonic w sprawie dziecka-dzwonia do zakladu pracy i pytaja czy taka osoba jest u nich zarejesrtowana-tak jest u mnie w przedszkolu panstwowym nie wiem jak w innych.ale zadzwonie zaraz do randstad i sie dopytam. wpisane cokolwiek bedzie wygladalo lepiej niz brak pracy bo takie zgloszenia odrzucaja odrazu.
zatrudniona, a nie zarejestrowana ma być

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:02
Stary 2011-04-13, 09:10   #3081
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Póki co jestem bardzo systematyczna

Masażer mam, nie Avonowy, bo Avonowy mnie nie powalił...

Spróbuje na razie chyba Solutions...i koniecznie muszę zrezygnowac z tych goracych kapieli :'-(

Własnie!!! Odnośnie chłodzenia to Solutions ma ten efekt? Bo bardzo bym chciała tego uniknąć.....Wcześniej miałam Perfektę chłodzącą....hhmmmm....wr ęcz mrożącą- nie przypadło mi to do gustu...

Masaż najlepszy.
Proponuję iść do salonu kosmetycznego na zabieg na cellulit.Zobaczysz jak się to robi i sama w domu będziesz mogła.
Ale regularność to podstawa

No i niestety cellulitu nigdy nie pozbędziemy się na stałe.
Jak zniknie po tych wszystkich zabiegach to jeżeli nie bedziemy systematycznie się masować,smarować itp. to znowu powróci
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:13   #3082
przeplatanka
Raczkowanie

zatrudniona, a nie zarejestrowana ma być [/QUOTE]

moze i masz racje...w randstad nikt nie odbiera.ja wiem ze to jak nie praca tym bardziej ze od ok 3 miesiecy nikogo nie mianowlalam-nic nie robie ale liczy sie papier przeciez...jak sie dodzwonie to napisze wam co mi powiedzieli.
Stary 2011-04-13, 09:27   #3083
Dagus9
Raczkowanie

Pisałam wczoraj na temat mojej packzi ktora nie dotarła . i co ? PACZKA SIE ZNALAZŁA . Napisałąm do mojej liderki co mam robic bo dalej nie mam przesyłki na co ona mi ze MOJA paczka jest u jakiejs baby i ze to JA mam sie z nia skontaktowac. W tamtym miesiacu mialam taka sama sytuacj , nikogo nie było w domu , liderka ja odebrała potem to ja musialam za nia latac. Teraz jakoś dzwinym trafem caly dzien w domu ktos byl a paczka jest u zupelnie obcej osoby. Jestem tak wsciekla . Nie dosc ze nikt mnie o tym sam laskawie nie poinformował to jeszcze ja mam latac za swoja paczka bo ktos inny NIE WIADOMO CZEMU ją odebrał . Czy to jest normalne ? Tym bardizej ,że przesyłka jest mi natychmiastowo potrzebna . A osoba do ktorej mam dzwonic nie odbiera telefonu !!!! Nie zycze sobie ,zęby ktoś inny odbierał moje przesylki....
Stary 2011-04-13, 09:30   #3084
sasenka
Zakorzenienie

A jak to jest z tą urodzinową ofertą, gdy będziemy składać zamówienie i będzie wyczerpana ilość konkretnej rzeczy od razu nam to będzie pisać? Mam nadzieje że tak bo mam klientkę która chce coś a jest w tej ofercie, zamówię i więcej zarobię gorzej jak dopiero na fakturze okaże się że to nie przyjdzie
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:37   #3085
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagus9 Pokaż wiadomość
Pisałam wczoraj na temat mojej packzi ktora nie dotarła . i co ? PACZKA SIE ZNALAZŁA . Napisałąm do mojej liderki co mam robic bo dalej nie mam przesyłki na co ona mi ze MOJA paczka jest u jakiejs baby i ze to JA mam sie z nia skontaktowac. W tamtym miesiacu mialam taka sama sytuacj , nikogo nie było w domu , liderka ja odebrała potem to ja musialam za nia latac. Teraz jakoś dzwinym trafem caly dzien w domu ktos byl a paczka jest u zupelnie obcej osoby. Jestem tak wsciekla . Nie dosc ze nikt mnie o tym sam laskawie nie poinformował to jeszcze ja mam latac za swoja paczka bo ktos inny NIE WIADOMO CZEMU ją odebrał . Czy to jest normalne ? Tym bardizej ,że przesyłka jest mi natychmiastowo potrzebna . A osoba do ktorej mam dzwonic nie odbiera telefonu !!!! Nie zycze sobie ,zęby ktoś inny odbierał moje przesylki....
jak już odbierzesz tą przesyłką od tej osoby to je powiedz, żeby następnym razem powiedziała kurierowi, że jej nie odbierze, bo Ty sobie tego nie zyczysz. A tak w ogóle to jesli to jest przesyłka do Ciebie i ktos ją z życzliwosci dla Ciebie odebrał, to sorki borki ale w twoim interesie leży to, zeby po nią isć i ją odebrać... no chyba nie myslałas, że ktos kto ją odebrał jeszcze będzie latał za Tobą i Cię szukał...

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
A jak to jest z tą urodzinową ofertą, gdy będziemy składać zamówienie i będzie wyczerpana ilość konkretnej rzeczy od razu nam to będzie pisać? Mam nadzieje że tak bo mam klientkę która chce coś a jest w tej ofercie, zamówię i więcej zarobię gorzej jak dopiero na fakturze okaże się że to nie przyjdzie
z tego co pamiętam, to jak cos jest już niedostępne to kod nie wchodzi, jest napisane, że nie można zamwić w danym katalogu czy jakos tak
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:37   #3086
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
kod z oferty nie będzie wchodził do zamówienia - że niedostępne itp.

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:39   #3087
Dagus9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
jak już odbierzesz tą przesyłką od tej osoby to je powiedz, żeby następnym razem powiedziała kurierowi, że jej nie odbierze, bo Ty sobie tego nie zyczysz. A tak w ogóle to jesli to jest przesyłka do Ciebie i ktos ją z życzliwosci dla Ciebie odebrał, to sorki borki ale w twoim interesie leży to, zeby po nią isć i ją odebrać... no chyba nie myslałas, że ktos kto ją odebrał jeszcze będzie latał za Tobą i Cię szukał...

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

z tego co pamiętam, to jak cos jest już niedostępne to kod nie wchodzi, jest napisane, że nie można zamwić w danym katalogu czy jakos tak

Ale nie pasuje mi zeby ktokowliek ja odbieral .Jesli jestem w domu to czemu kueirer nie przyjezdza do mnie tylko daje moja paczke obcej osobie ? Chyba ma jasno podany adres do mnie a nie do tamtej osoby . Gdyby nie ona to paczka juz dawno by u mnie była . I chyba ktoś laskawie powinien mnie poinformowac ze paczka jest u niego , no bo sama z nikąd sie niedowiem , a juz mialam dzwonic i ochrzaniac avon ze przessylki NIE dostałam wcale.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 09:41   #3088
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
a powiedz mi : Czy masz może torebkę TIRANA szary duży worek Nowość z kat.7 ? lub może któraś Twoja klientka zamawiała?
poluję na tą torebkę w siódemce i się zastanawiam czy jest taka sama jak w katalogu i czy opłaca się ją kupić
Znalazłam 2-3 fotki tej torebki (aukcje uk i z zagranicznego katalogu)bo też mnie interesuje, jeżeli nadal potrzebujesz to daj znać.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:44   #3089
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Ale nie pasuje mi zeby ktokowliek ja odbieral .Jesli jestem w domu to czemu kueirer nie przyjezdza do mnie tylko daje moja paczke obcej osobie ? Chyba ma jasno podany adres do mnie a nie do tamtej osoby . Gdyby nie ona to paczka juz dawno by u mnie była . I chyba ktoś laskawie powinien mnie poinformowac ze paczka jest u niego , no bo sama z nikąd sie niedowiem , a juz mialam dzwonic i ochrzaniac avon ze przessylki NIE dostałam wcale.
zadzwoń do firmy kurierskiem i tam się wykłócaj
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:45   #3090
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
skoro czekałaś na niego w domu to masz rację, że powinien przyjechać do ciebie, ale teraz niestety musisz iść po tą paczkę, a swoją drogą to ja już dzisiaj rano do avonu bym dzwoniła ze skargą, zawsze kieruję się do bok-u nie użeram się z dostawcą, jak podpisujesz umowę na kk to oni gwarantuja ci bezpłatne dostawy do domu, niech się gryzą ze sobą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości