|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Kachuula, ja też w temacie wniosków do przedszkola; u nas podobnie, formularz do pobrania na stronie, ale dostarczyć należy osobiście; nasz wniosek wymaga pieczątki zakładu pracy oraz ODRĘCZNEGO podpisu rodziców, więc jeśli przedszkole nie przyjmuje skanów na maila, to trzeba drukować niestety...
|
#3062 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Hej, i ja wypijam z Wami kawe
![]() powiem Wam, że zajrzałam tu ze strachem "ile muszę ndrobić?" a tu taka miła niespodzianka, tylko kilka postów haha ![]() Gawisz super, że powiedziałaś teściowej. A teściowa podeszła do tego ze zrozumieniem. Nie każda osoba ( a już zwłaszcza teściowa!) wykazuje się taką mądrością i empatią. Ja nie mówię mojej mamie (myślę, że zrozumiałaby ale nie jestem pewna że zachowałaby to w tajemnicy przed innymi, a jednak nie chcę żeby mnie brali na jezyki ). Teściowej tym bardziej, ponieważ (kwestia rozsławienia mnie jako próznej cycoliny to jedno, ale...) to typ "przysłowiowej" teściowej. Potrafi robić mojemu mężowi uwagi typu "że ja ciągle w nowych ciuchach chodzę?!" wiec jakby się dowiedziała że piersi zrobiłam "za tyle kasy" to bym życia z nią nie miała. Już i tak nie mam bo ma do mnie pretensje o... wszystko, ostatnio to nawet o to że do niej nie przychodzę? haha ![]() Amorcio, gratuluję postępów spadku na wadze!!! Ja niestety zajadam stres i tej zimy jestem już prawie 3 kg do przodu...MA SA KRA! musze sie ukłonić w strone Celinki i jej dietki wczoraj podzieliłam sie z moim TŻ ze jak tak dalej pójdzie to moje piersi w sposób naturalny "w y p e ł n i ę" i nie bedzie potzrebna operacja ![]() Chiquitka szrajbnij mi proszę na priv u kogo planujesz op?
|
#3063 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki , wydrukuje i zaniose w przyszłym tygodniu bo termin już tuż tuż. Ciekawe czy mi ja przyjmą , masakra jest z miejscami. A kilkaset metrów od domciu mam fajne nowo wybudowane przedszkole i wszyscy chcą tu, może być ciezko
Amorcio to super ze waga spada a ja chce przytyć tylko nie wiem jak
|
#3064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Raczkowanie
|
Kachula u nas tez tak samo.. na stronie internetowej wypełniam formularz i wybieram 3 przedszkola. To pierwsze jest tym, do którego należy dostarczyć podpisany wniosek - jeśli tam nie przyjmą to przekażą go do przedszkola nr 2 z wniosku itd. Tak szczerze powiedziawszy to dyrektor przedszkola ma decydujący głos (2 kryteria ustala kuratorium, a jedno dyrektor) większe szanse mają dzieci 5-6 letnie, dzieci rodziców pracujących, oczywiście samotni rodzice, niepełnosprawni itd.. W każdym razie jeśli Ci bardzo zależy na jakimś konkretnym przedszkolu to polecam wybrać się osobiście do dyrektora i pogadać..
|
|
|
|
#3066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Bielsku pierwszy raz prowadzilam samochod, sluzbowego malucha wujka , ten wujek uczyl mnie tez jezdzic na motorze. A najfajniejsze byly kolonie z NRD i Czechoslowacji ktore przyjezdzaly na wakacje do internatu zespolu szkol energetycznych. Ten internat byl na przeciwko domu moich dziadkow.na Ferie zimowe zawsze jechalam szybciej i jako ta z nad morza czarowalam chlopcow z intenatu
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-01 o 09:23 |
|
|
|
|
#3067 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, dzielna jesteś
, a taki upór jest godny podziwu
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-03-01 o 09:22 |
|
|
|
#3068 | ||
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dziś u mnie jest pochmurno, szkoda... Po wczorajszym słonecznym dnie, czuję nie dosyt ![]() Dziś piąta doba od zabiegu. Czuję się coraz lepiej. Coraz mniej odczuwam nacisk klatki piersiowej. Dolna partia ciała chce już ćwiczyć, górna stanowczo mówi nie ![]() Po tych tabletkach mam problem z właściwym wypróżnianiem Dopiero dziś udało mi się załatwić i to nie do końca![]() Cytat:
Mi doktor powiedział że opaskę będę nosiła przynajmniej 2 miesiące, może dłużej. Mam wkładki anatomiczne, a przy nich dłużej się takowy nosi. Już się do niego przyzwyczaiłam i nawet go lubię Cytat:
W mojej rodzinie oprócz TŻ ,wie tylko mama. Moje rodzeństwo i tata, podejrzewają że na przełomie lat mogę sobie zrobić taką operację, bo od wieku dojrzewania ich uprzedzałam, że jeśli mi piersi nie urosną to podejmę się takiego zabiegu. Myślę jednak, że prędzej czy później w trakcie rodzinnego obiadku powiem im że już jestem po takiej operacji. Nie lubię mieć tajemnic przed moją najbliższą rodziną
|
|
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, teraz bielski rynek pięknieje z każdym miesiacem, bo wreszcie ruszyły remonty kamienic. Jako młoda dziewczyna możesz też pamietać kawiarnie Delicje na pl. Chrobrego, tuż przy zamku. Mieszkałam kilka lat na ul. Dmowskiego czyli ok 100 m od kościoła w Białej. Kiedy ostatnio byłaś w Bielsku? Samo miasto niestety staje się mniej popularne, bo wiele osób woli spotkać się i "pospacerować" w centrach handlowych - ostatnio skończyli rozbudowę Sarniego Stoku, a cały czas trwa dobudowywanie Gemini Park... Sfera oczywiście to istne centrum. Ja nie przepadam osobiście za galeriami (głównie ze względu na dzieciaki bo to straszna męczarnia z nimi robić zakupy w takich miejscach), ale tak naprawdę sklepów "miejskich" jest coraz mniej... na ul. 11 Listopada znikają i pojawiają się nowe.. ale niektóre utrzymują się bardzo krótko.
|
|
|
|
#3070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na zaparcia polecam Solievo, naturalne tabletki bez wypelniaczy, nie powoduja biegunek tylko tak lekko idzie sie do toalety. W temacie zaparc jestem ekspertem, po pierwszym porodzie mialam tragedie |
|
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
Gawisz dziękuje za miły komentarz w albumie
bo właśnie dziewczynki dodalam wczoraj nowe zdjęcie wyjsciowki i trochę wiecej mojej figurki tam widać , bo chudzina jestem w szczególności górą sucha jestemA więc dziś idę do przedszkola pogadam z dyrektorka bo jest ta sama co wprzedszku do którego mój syn chodził.
|
|
#3072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super postąpiłaś z teściowa , ja tak samo zrobiłam z mamą , pokazałam moje piersi, a raczej ich brak Pomimo , że moja mama ma obfity biust zrozumiała to. Zaczęłam się śmiać też , że w ramach reklamacji powinna mi jeszcze ten zabieg zasponsorować, że z tatą mi piersi nie dorobili. Ale to były żarty, bo oczywiście za całość sama zapłaciłam. ![]() Po zabiegu bardzo mnie wspiera oczywiście razem z tatą
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
W niedziele jadę w góry i będę w okolicach Szczyrku i Wisły. Napewno wybiorą się do Bielska bo dawno nie byłam na rynku a kiedyś przy każdej okazji gdy byłam w tych okolicach.
|
#3074 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Super jusi, że już jesteś po i super się czujesz. To tez chyba zależy dużo od pozytywnego nastawienia ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
A ja wszystkim mówiłam, ze mam operację na sprawy kobiece i też nikt nie wypytywał o szczegóły
|
|
#3075 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tabletki biorę jak już jest bardzo, bardzo źle.
|
|
|
#3078 | |
|
Raczkowanie
|
Amorcio super, że tak chudniesz. Ja przez tydzień też lekko szczupleję , ale po weekendowych obiadkach u rodziców wracam do normy.
Napisz mi jak tam masaże chińską bańką , bo o ile się nie pomyliłam to chyba Ty je stosujesz. Napisz czy widzisz już jakieś efekty? Ja dopiero po 3 masażach jestem i nie wiem jak długo trzeba czekać na rezultaty? ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Ja polecam zioła ziele senesu, bardzo pomaga
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie ten rok łaskawy w Wiśle już byłam i w Zakopane więc teraz trzeci raz jade
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Zadomowienie
|
Zmykam kobietki z córcia do pediatry . Mam nadzieje że jestOk bo młoda szaleje już więc czuje się dużo lepiej
|
#3082 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamietam Delicje i Murzynka, ten zapach kawiarni z lat 80tych jest powalajacy i sklep z nabialem kolo przystanku na przeciwko schodow przy Prezydencie. Dla mnie Bielsko jest caly czas jak z mojego dziecinstwa tylko drogi genialnie przebudowali. Jestemy pod wielkim wrazeniem. Hamburg kojarzyl mi sie z Bielskiem bo centrum Bielska wraz z teatrem projektowal jeden austryiacki architekt i ta jednolota architektura jest unikatowa na skale Europy. Historia Bielska i Białej jest bardzo ciekawa. Mnie zawsze dziwily puste ulice w Centrum, latem po prostu pussstttoooo a w Trojmiescie gwarno caly rok. Moja babcia kiedys prowadzila pasmanterie przy tym drugim rynku, teraz chyba juz go nie ma a ciocia pracowala w takim sklepie z bielizna mniej wiecej na wysokosci Murzynka obok byl sklep z kapeluszami.Moj wujek w Savii tzn wczesniej bylo jakies WPHW czy jakos tak a teraz Tesco chyba ze 30lat pracuje. Kolezanka prowadzi restauracje przy Barlickiego. Mam tam sporo znajomych do tej pory. ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fotki wrzucone , zapraszam do oglądania
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za zaproszenie! Ale Ty Pięknie wyglądasz!!! Piersi pieknie Cię "uzupełniają"! Pełne, kobiece i efekt naturalny!!!
![]() ![]() klask i:
|
#3085 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z teściową mam tak samo duży biust, jesteśmy blisko i też będzie pilnować młodszego szkraba od kwietnia w pracy powiedziałam, że mam zabieg, nie dopytywali jaki, więc kto wie, może i zwolnienie od plastyka wezmę, a co mi tam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Ania, czy Ty chcesz nas zabić tym widokiem? Pięknie jest, pięknie
|
|
#3086 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa, ale do ideału dużo brakuje . No .... jak byłam młoda to i figura była inna. Ale jak to moi koledzy mówią , że :"super wyglądam jak na matkę trójki dzieci". Tylko dlaczego muszą to zawsze dodawać
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki w ten słoneczny dzionek
ja się ciesze że już jestem po wyborze ale żłobka dla mojego szkraba chociaż powiem szczerze że dopiero teraz się ciesze że chodzi bo wcześniej serce mi pękało że go wysyłam ale on się cieszy jak idzie do dzieci więc jest dobrze ![]() a co do mówienia o op to ja mojej mamie też nie mogę za bardzo powiedzieć bo niestety nie mam takiego kontaktu z mamą tzn nie zwierzam się jej a szkoda bo bardzo bym chciała mówić jej o wszystkim więc i op się dowie przed op bo będzie mi pomagała przy dzieciach i na myśl o tym że mam jej powiedzieć to aż brzuch mnie boli ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Aniu byłam w albumie piękne te twoje piersiatka
|
|
#3088 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dobrze. Dziś TŻ mi kupi, zobaczymy jak się sprawdzą na mnie ![]() Cytat:
Widziałam wiele mam po jednej, dwóch czy trzech ciążach, Ty masz naprawdę zgrabne ciałko w porównaniu do nich, ale niestety nie można już go porównać do kobiet które nigdy nie rodziły, prowadzą zdrowy tryb życia itp. Na pewno masz dużo piękniejszą figurą od tych młodych dziewczyn żywiących się tylko w barach szybkiej obsługi i to jest fakt niezaprzeczalny!
|
|
|
#3089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śmieszne uczucie, napewno nie ma się czym przejmować
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko się witam i miłego dnia życzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

Nie każda osoba ( a już zwłaszcza teściowa!) wykazuje się taką mądrością i empatią. Ja nie mówię mojej mamie (myślę, że zrozumiałaby ale nie jestem pewna że zachowałaby to w tajemnicy przed innymi, a jednak nie chcę żeby mnie brali na jezyki
). Teściowej tym bardziej, ponieważ (kwestia rozsławienia mnie jako próznej cycoliny to jedno, ale...) to typ "przysłowiowej" teściowej. Potrafi robić mojemu mężowi uwagi typu "że ja ciągle w nowych ciuchach chodzę?!" wiec jakby się dowiedziała że piersi zrobiłam "za tyle kasy" to bym życia z nią nie miała. Już i tak nie mam bo ma do mnie pretensje o... wszystko, ostatnio to nawet o to że do niej nie przychodzę? haha 

Dopiero dziś udało mi się załatwić i to nie do końca
chodziło mi pogłowie ale nie chciałam sie upominać, bo minęło 1,5 miesiąca od operacji i wypadłoby wrzucic fotki
klask i: