Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 18:17   #3061
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Docik patrz co znalazłam
pycha, kiedyś dostałam od koleżanek bukiet żelków ten co jest w empiku (uwielbiam żelki) ale czymś takim na pewno bym nie pogardziła -> poszłam po czekoladę, a co!

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
witaj

mieszkamy razem od 2 lat, studiujemy w Warszawie (na 1 roku magisterki) to mieszkanie siostry TŻa a ona się z niego wyprowadziła do męża mam nadzieję, że się zgodzi żebyśmy je jej spłacili, bo lokalizacja super, a remont generalny to nie problem, mój chrzestny takie robi
ale Wam super chciałam studiować w Wawie, ale Tż nie lubi tego miasta i zrezygnowałam poszłam na kompromis i w sumie super na ttym wyszłam

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Mój TŻ nosił pewien czas obrączkę...
Muszę jakąś nową kupić żeby sie nie oglądały za nim inne
Bo czasem jest to irytujące że inne na niego lecą..
ja chyba nawet to lubię

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

prrzyszła mi prostownica remingtona

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:19   #3062
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
któraś to byłam ja proszę bardzo daj znać jak będziesz po spotkaniach
oj, przepraszam próbowałam znaleźć ten post, ale nie mogłam. także dziękuję ci jeszcze raz za polecenie a przypomnij mi, Ty go zatrudniłaś?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:22   #3063
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
pycha, kiedyś dostałam od koleżanek bukiet żelków ten co jest w empiku (uwielbiam żelki) ale czymś takim na pewno bym nie pogardziła -> poszłam po czekoladę, a co!

ale Wam super chciałam studiować w Wawie, ale Tż nie lubi tego miasta i zrezygnowałam poszłam na kompromis i w sumie super na ttym wyszłam

ja chyba nawet to lubię
od 2009 jesteśmy w Warszawie, licencjat w zeszłym roku skończony, w przyszłym magisterka ( ja finanse i rachunkowość na SGGW, TŻ finanse i rachunkowość na SGH ) jestem mega zadowolona z wyboru i dziś wybrałabym tak samo miasto jak miasto ma swoje plusy i minusy i trzeba się przyzwyczaić do innego trybu życia niż w małej miejscowości np. 25 tys. z której pochodzimy planujemy po studiach tu zostać, bo o pracę łatwiej na pewno, ale o Końskich myślimy jako o miejscu na starość na początku mieszkałam w akademiku, ale coraz częściej zaczęłam zostawać u TŻa na noc i tak wyszło, że mieszkamy razem
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:23   #3064
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
p

ja chyba nawet to lubię

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

A ja tak średnio ale z jednej strony miło mieć faceta, który się innym podoba hehehe

Jego kol z nim pisała i pisała i czasem mnie to wkurzało.. i jak się dowiedziała, że sie zareczył to przestała. biedna.. moze miała coś na mysli hehe
Stary 2013-04-09, 18:29   #3065
Angel_21_
Rozeznanie

hej dziewczyny widzę że mowa o nazwiskach ja biorę TŻego choć ciężko mi sobie wyobrazić życie bez mojego obecnego haha a dwuczłonowego nie chce co do tych wszystkich kursów porad i tego kościelnego zamieszania to mi się odechciewa wszystkiego
Stary 2013-04-09, 18:31   #3066
szklaneczka25
Rozeznanie

Ja wezmę TŻ.. ale będę miała dłuuuugoooo... bo mam dwa imiona...
i będzie 7(i)+9(i)+10(n)
Stary 2013-04-09, 18:38   #3067
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o moją figurę, to super wysoka nie jestem 170cm mam i ważę 57 kg a wyglądam mniej więcej tak jak na tym zdjęciu w limonkowej sukience
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
mam nadzieję, że będzie mi dobrze w tej sukience
piękna figura, we wszystkim będzie ci ładnie
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja zaręczynowy noszę na prawej dłoni (na serdecznym palcu), po ślubie obrączka na prawej ręce, a zaręczynowy na lewej
ja też tak będę
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja uwielbiam skrzypce i bardzo chciałabym mieć je w kościele
ja tak samo a najbardziej kwartet
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Bolerko ( ) ecru do białej sukni czy mi się tylko wydaje?
brrr mam nadzieję że będzie ciep.ło bo nigdy nie ubiorę czegoś takiego
Cytat:
Napisane przez manhattan89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile ja się was naszukałam! przechodziłam z części do części, aż w końcu dotarłam do 10! Witam Was wszystkie serdecznie! Ja jak na razie wiem, że bierzemy ślub w 2014 roku daty jeszcze nie wybraliśmy, ale będzie to czerwiec albo sierpień śliczny pierścionek pojawił się na moim palcu w lutym jesteśmy razem od września 2008 roku. W te święta razem z naszymi rodzicami ustaliliśmy, że nie będziemy robić wielkiego wesela max 60 osób. Za wszystko będziemy płacić sami, a ja też wolę kameralny ślub i przyjęcie. Mój tata jest policjantem dał pomysł, że pod naszym miastem rodzinnym (mojego taty rejon) urząd gminy ma fajna salę z klimatyzacją itp., którą można wynająć niedrogo. Bardzo spodobał nam się taki pomysł żeby mieć wpływ na wszystko bo mam wizję dekoracji sali i stołów, którą sama mogę zrobić. Moja mama zna też świetną kucharkę, którą można wynająć i do tego wynajmie się kilka kelnerek. Zamiast zespołu weźmiemy dja. Mam bardzo romantyczną wizję wesela. Również bym chciała gościom dać jakieś fajne upominki, które można samemu zrobić. Na razie nic nie rezerwujemy zrobimy to dopiero pod koniec roku, ale jak to ja już mam dużo rzeczy zaplanowanych Pewnie salę zarezerwujemy na chwilę przed wizytą u księdza. Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i mam nadzieję ze od teraz będziemy się wspólnie "wspierać"
Witamy!
Cytat:

[/COLOR]prrzyszła mi prostownica remingtona
i jaką wzięłaś?

Dziewczyny, robicie mi na złość jak cąły dzień mnie nie ma to po powrocie nie mogę ogarnąć wizażu

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 18:40   #3068
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj pomyślałam o dacie 21 czerwca zaraz po Bożym Ciele.
Przecież Boże Ciało w tym roku jest 30 maja.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:41   #3069
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Tylko, co jeśli gości od strony panny młodej jest np. 3/4, a od pana młodego tylko 1/4 ? to też płacą po połowie?
U nas to z mojej strony będzie najwięcej gości natomiast od TŻa będzie gdzieś o połowę mniej. Moi rodzice natomiast cały czas upierają się, żebyśmy mimo wszystko koszty za salę podzielili na pół, bo to przecież już nie będzie tylko moja rodzina ale również rodzina TŻa

Cytat:
Dziewczyny ile ja się was naszukałam! przechodziłam z części do części, aż w końcu dotarłam do 10! Witam Was wszystkie serdecznie! Ja jak na razie wiem, że bierzemy ślub w 2014 roku daty jeszcze nie wybraliśmy, ale będzie to czerwiec albo sierpień śliczny pierścionek pojawił się na moim palcu w lutym jesteśmy razem od września 2008 roku. W te święta razem z naszymi rodzicami ustaliliśmy, że nie będziemy robić wielkiego wesela max 60 osób. Za wszystko będziemy płacić sami, a ja też wolę kameralny ślub i przyjęcie. Mój tata jest policjantem dał pomysł, że pod naszym miastem rodzinnym (mojego taty rejon) urząd gminy ma fajna salę z klimatyzacją itp., którą można wynająć niedrogo. Bardzo spodobał nam się taki pomysł żeby mieć wpływ na wszystko bo mam wizję dekoracji sali i stołów, którą sama mogę zrobić. Moja mama zna też świetną kucharkę, którą można wynająć i do tego wynajmie się kilka kelnerek. Zamiast zespołu weźmiemy dja. Mam bardzo romantyczną wizję wesela. Również bym chciała gościom dać jakieś fajne upominki, które można samemu zrobić. Na razie nic nie rezerwujemy zrobimy to dopiero pod koniec roku, ale jak to ja już mam dużo rzeczy zaplanowanych Pewnie salę zarezerwujemy na chwilę przed wizytą u księdza. Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i mam nadzieję ze od teraz będziemy się wspólnie "wspierać"
Witam nową PMkę

Cytat:
ja mimo iż mam małą to i tak pójdę wcześniej, może nawet w tym roku już (pod koniec jakoś) chcę mieć pewność, że nikt mi upatrzonej godziny nie sprzątnie sprzed nosa, tym bardziej że chociażby tu na wątku jest tak duże zainteresowanie tą samą datą Koleżanka (z tej samej parafii) rezerwowała nawet ponad rok wcześniej (bo od razu jak skończyli kurs przedmałżeński, czyli w maju 2010, a ślub brali w sierpniu 2011).
My rezerwowaliśmy godzinę w lutym tego roku a wesele jest w sierpniu 2014

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:42   #3070
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
ale w 2014 jest w czerwcu
Stary 2013-04-09, 18:43   #3071
Angel_21_
Rozeznanie

Cytat:
chyba chodziło o Boże Ciało w przyszłym bo jest 19 czerwca polecam też mamy 21 czerwca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 18:45   #3072
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
piękna figura, we wszystkim będzie ci ładnie

ja też tak będę

ja tak samo a najbardziej kwartet

brrr mam nadzieję że będzie ciep.ło bo nigdy nie ubiorę czegoś takiego

Witamy!

i jaką wzięłaś?

Dziewczyny, robicie mi na złość jak cąły dzień mnie nie ma to po powrocie nie mogę ogarnąć wizażu

dzięki nie nastawiem się, że w każdej którą przymierzę będzie mi dobrze (to by była przesada) mam nadzieję, że moje typy się sprawdzą
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:45   #3073
Dotka90
Zakorzenienie

Ej dobra, już sie nie śmiejcie
Stary 2013-04-09, 18:46   #3074
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja planuję coś takiego
śliczne

Cytat:
rocznikowo mam 24 lata ( urodziny we wrześniu) w sumie racja pewnie wszystko zrobimy wcześniej. O salę się nie martwię, dja mamy też zaprzyjaźnionego, ale jak czytam wasze posty to pewnie niedługo postanowimy jakieś konkrety. Dzisiaj pomyślałam o dacie 21 czerwca zaraz po Bożym Ciele. Ja narzeczony wróci z pracy to o tym z nim porozmawiam a jak będę na weekend w domu to porozmawiam z tata o sali, żeby może ją zarezerwować Fajnie, że jesteście bo wszystkie najbliższe koleżanki mam daleko, żadnej nie ma w Warszawie W sumie to miesiąc temu skonczyłam studia (licencjat z filologii angielskiej) i szukam pracy jako nauczyciel ale nie jest łatwo. Chcielibyśmy wrócić do swojego rodzinnego miasta bo tam swoje mieszkanie. Jak znajdę pracę w najbliższym czasie to trochę się uspokoję i będę mogła na spokojnie zająć się planowaniem ślubu. A powiedzcie mi na ile wcześniej trzeba iść do proboszcza parafii? Bo nie mam pojęcia a żadna z koleżanek jeszcze nie wyszła za mąż.
ja już byłam /tzn. dzwoniłam/ i zapisana jestem na ślub

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Właśnie kiedy to pisałam dzwonił do mnie Pan z mojego banku
I pytał się czy nie potrzebuję kredytu...
Jakbym wzięła 2 tysiące kredytu, to do spłaty miałabym 232zł przez 10 miesięcy... Dużo 320zł więcej bym musiała oddać bankowi...
A tak z drugiej strony to miałabym wtedy jakąś historię kredytową... Może łatwiej było by wtedy dostać kredyt na mieszkanie...
Nam wyszło przy lapku za 1999 250 zł więcej
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:47   #3075
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
ja planuję coś takiego
Takie bolerka są super!
Koleżanka kiecki w styczniu mierzyła i w jednym salonie pani jej właśnie takie bolerko przyniosła zapinane z tyłu, baaaardzo ładnie to wygląda, dodaje sukni przepychu, no czad. A pozniej mozna zdjac i sie spokojnie bawic
Mysle, ze to fajna alternatywa dla tych, które źle wyglądają w ciężkich, koronkowych sukniach
Stary 2013-04-09, 18:47   #3076
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
chyba chodziło o Boże Ciało w przyszłym bo jest 19 czerwca polecam też mamy 21 czerwca
świetna data, nasza 11 rocznica. Sama ją chciałam, ale sala i zespół już były zajęte (a rezerwowałam w październiku....)
matko kochana jaki mam zapieprz w robocie, do tego muszę ogarnąć wyjazd majówkowy, bo każdy czeka, aż ja to zrobię Tylko kurna ja tam nigdy nie byłam i trudno jest trochę planować trasy w ciemno, ale damy radę
KISHLACZKOWA jak będziesz to się odezwij!!! Boś mnie jędzo skusiła na Beskidy po schroniskach i ja teraz nie wiem co i jak

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:48   #3077
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Dotka luz, to przemęczenie

Ja jestem tak przemęczona że śni mi się, że hitler robi rewizję na moim osiedlu i sprawdza czy wszyscy mamy działające baterie w pilotach

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:51   #3078
misiadelko
BAN stały

http://weddblog.pl/2012/01/30/biale-cieliste-moze-bez/
Stary 2013-04-09, 18:54   #3079
monikkad
Wtajemniczenie

Hej

Ale piszecie i piszecie, ja już siły nie mam, żeby za Wami nadążyć :P

Podczytywałam trochę z telefonu i widziałam, że pisałyście o liczbie gości. Załamałam się jak Was czytam, 120, 200 osób... a my skromne 60-50 :P
Ale nie robimy przyjęcia tylko normalne wesele z tańcami, oczepinami i zabawą do rana.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 18:54   #3080
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
świetna data, nasza 11 rocznica. Sama ją chciałam, ale sala i zespół już były zajęte (a rezerwowałam w październiku....)
matko kochana jaki mam zapieprz w robocie, do tego muszę ogarnąć wyjazd majówkowy, bo każdy czeka, aż ja to zrobię Tylko kurna ja tam nigdy nie byłam i trudno jest trochę planować trasy w ciemno, ale damy radę
KISHLACZKOWA jak będziesz to się odezwij!!! Boś mnie jędzo skusiła na Beskidy po schroniskach i ja teraz nie wiem co i jak
No właśnie coś mało tu bywasz, nie pijesz ze mną
Stary 2013-04-09, 18:56   #3081
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Hej

Ale piszecie i piszecie, ja już siły nie mam, żeby za Wami nadążyć :P

Podczytywałam trochę z telefonu i widziałam, że pisałyście o liczbie gości. Załamałam się jak Was czytam, 120, 200 osób... a my skromne 60-50 :P
Ale nie robimy przyjęcia tylko normalne wesele z tańcami, oczepinami i zabawą do rana.
Monika, ale np. mó jtata ma 6 rodzeństwa, każde z nich ma 2-3 dzieci, to dla mnie najbliższa rodzina, a to już dużo osób Także tylko dlatego tyle osób u mnie jest, nie zapraszam ciotek w sensie sióstr babć i dlaekich kuzynów Gdyby nie to to pewnie też by tyle osób wyszło
Stary 2013-04-09, 18:56   #3082
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dotka luz, to przemęczenie

Ja jestem tak przemęczona że śni mi się, że hitler robi rewizję na moim osiedlu i sprawdza czy wszyscy mamy działające baterie w pilotach
WTF?!
Stary 2013-04-09, 19:01   #3083
velika
Winter is coming

Cytat:
no masakra ostatnio, początek roku był spokojny, był czas na pracę i na wizaż, a teraz szkoda gadać... No ale nic, za to są ciekawe sprawy i dużo nowej wiedzy zdobyłam Szkoda, że więcej nie zarobię, ale takie uroki etatu
A za pół godzinki lecę mecz oglądać, bo BVB gra o awans i nie mogę tego przegapić

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 19:06   #3084
anka1897
Wtajemniczenie

Widzę temat laptopów - ja mam hp od 5 lat i póki co (odpukać ) jest OK

Króliczku może poprostu zakup laptopa na raty? np. w rtv euro agd jest możliwość spłaty całości w 6 miesięcy bez odsetek. W ten sposób zdolność kredytową również sobie tworzysz. Sama tak robiłam jak chciałam wziąźć kredyt na samochód a nigdzie mi nie chcieli przyznać (chociaż miałam już umowę na czas nieokreślony) - brak zdolności kredytowej

Witam nową Pmkę

Zakupiłam wczoraj buty. Jeżeli nic nie znajde w przyszłym roku to wystąpie w nich na weselu
aaaa jeszcze kupiłam perfumy moschino i love love bardzo podobne do D&G Light blue tylko duuużo tańsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg but.jpg (12,1 KB, 8 załadowań)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-04-09 o 19:41
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 19:43   #3085
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Takie po prostu odniosłam wrażenie... ale ok. Masz swoje zdanie i jak najbardziej masz do niego prawo. Rozumiem też, że dla każdego jego rozwiązania wydają mu się najlepsze. Niejednokrotnie nawet my mówiłyśmy Ci, że podobają nam się Twoje pomysły (praktycznie wszystko co udostępniłaś ) i się nimi szczerze zachwycałyśmy, bo naprawdę robiły na nas ogromne wrażenie ale tą sytuację odebrałam tak, że u Ciebie w kościele nie ma innej możliwości więc wszystkie inne rozwiązania są beznadziejne i już. A niekoniecznie tak musi być! Wiadomo też, że czym się jedni będą zachwycać to dla innych może być nie do przyjęcia i na odwrót.

ale to nie ja pisałam o tym, że "że śpiewanie świeckich piosenek w kościele jest nie liturgiczne" Osobiście nie mam nic przeciwko temu
Ja nikog nie zmuszam do lubienia czegos co mi sie podoba. Wyrazilam opinie, ktora jest diametralnie rozna od tej "przyjetej" i sie nagle zrobil rejwach.

Cytat:
rocznikowo mam 24 lata ( urodziny we wrześniu) w sumie racja pewnie wszystko zrobimy wcześniej. O salę się nie martwię, dja mamy też zaprzyjaźnionego, ale jak czytam wasze posty to pewnie niedługo postanowimy jakieś konkrety. Dzisiaj pomyślałam o dacie 21 czerwca zaraz po Bożym Ciele. Ja narzeczony wróci z pracy to o tym z nim porozmawiam a jak będę na weekend w domu to porozmawiam z tata o sali, żeby może ją zarezerwować Fajnie, że jesteście bo wszystkie najbliższe koleżanki mam daleko, żadnej nie ma w Warszawie W sumie to miesiąc temu skonczyłam studia (licencjat z filologii angielskiej) i szukam pracy jako nauczyciel ale nie jest łatwo. Chcielibyśmy wrócić do swojego rodzinnego miasta bo tam swoje mieszkanie. Jak znajdę pracę w najbliższym czasie to trochę się uspokoję i będę mogła na spokojnie zająć się planowaniem ślubu. A powiedzcie mi na ile wcześniej trzeba iść do proboszcza parafii? Bo nie mam pojęcia a żadna z koleżanek jeszcze nie wyszła za mąż.

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
21 czerwca 2014 to nasza data

Co do butow, bedziecie miec na przebranie?
Co jak beda plaskie? Roznica miedzy obcasem a suknia na plaskim?
Bedzie sie przydeptywac
Nie wiem jak to rozwiazac...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 19:43   #3086
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość

Zakupiłam wczoraj buty. Jeżeli nic nie znajde w przyszłym roku to wystąpie w nich na weselu
aaaa jeszcze kupiłam perfumy moschino i love love bardzo podobne do D&G Light blue tylko duuużo tańsze
Poka jestem ciekawa jak wyglądają Edit: chcesz takie ciemne?

a co do prostownicy to kupiłam remingtona shine teraphy zobaczymy co to będzie

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-04-09 o 19:44
Stary 2013-04-09, 19:44   #3087
cikulada
Zadomowienie

No i moje obawy że coś mnie bierze potwierdziły się Po południu dostałam tak wysokiej gorączki że od razu pojechałam do lekarza i co się okazało? Początek zapalenia oskrzeli i nakaz leżenia w łóżku a w ten weekend mam 2 zaliczenia i muszę jechać na uczelnię

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 19:45   #3088
Kate Noir
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4021979 9]Dziewczyny ponocy!
mam dylemat. Jest restauracja z ktorej bralibysmy catering na slub. I nie wiemy czy robic obiat poweselny tam(sala srednio wygledna srednio ustawna bardzo dluga i waska) czy brac stamtad catering i wynajac sale inna? niestety nie mam zdjec zeby pokazac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Jak nie pomożesz o ciężko będzie doradzić. Masz już jakaś inna sale na oku?

Cytat:
ja planuję coś takiego
śliczne, jednak niestety nie będzie pasować do każdej sukni

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Właśnie kiedy to pisałam dzwonił do mnie Pan z mojego banku
I pytał się czy nie potrzebuję kredytu...
Jakbym wzięła 2 tysiące kredytu, to do spłaty miałabym 232zł przez 10 miesięcy... Dużo 320zł więcej bym musiała oddać bankowi...
A tak z drugiej strony to miałabym wtedy jakąś historię kredytową... Może łatwiej było by wtedy dostać kredyt na mieszkanie...
ja tam nie ufam panom z banku... ostatnio dzwonił do tż'a taki jednen po raz trzeci i chciał go namówić na "darmową" lokatę, która wcale nie jest taka darmowa. Lepiej wszystko przeczytaj uważnie.

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Jego kol z nim pisała i pisała i czasem mnie to wkurzało.. i jak się dowiedziała, że sie zareczył to przestała. biedna.. moze miała coś na mysli hehe
może wyznawała zasadę, że nie ma wagonu którego nie można odczepić? biedna... pewnie przeżyła załamanie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
U nas to z mojej strony będzie najwięcej gości natomiast od TŻa będzie gdzieś o połowę mniej. Moi rodzice natomiast cały czas upierają się, żebyśmy mimo wszystko koszty za salę podzielili na pół, bo to przecież już nie będzie tylko moja rodzina ale również rodzina TŻa
masz na myśli koszty "talerzyków"? My mamy salę weselną i za jej wynajem płacimy po pół, a za talerzyk procentowo wg ilości gości.

rajstopy w spray'u? dobrze przeczytałam ???

Cytat:
ymmm właśnie sobie przypomniałam jak dawno nie piłam juz kinder bueno
próbowałyście Cin Cina Cherry z colą?

Miłego wieczoru

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-04-09 o 19:56
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 19:47   #3089
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
oj, przepraszam próbowałam znaleźć ten post, ale nie mogłam. także dziękuję ci jeszcze raz za polecenie a przypomnij mi, Ty go zatrudniłaś?

tak

zdjęcia jak dla mnie robi bardzo fajne, praktycznie każde ma jakies znaczenie, z czymś sie kojarzy, cos szczególnego ukazuje.
Sam Paweł to młody chłopak, bardzo fajnie sie z nim rozmawia, wyluzowany i widac, że jest dobry w tym, co robi
Poza tym to narzeczony mojej dalszej znajomej ze szkoły, roił fotki na slubach kilku koleżanek wiec jest sprawdzony
Stary 2013-04-09, 19:47   #3090
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
No i moje obawy że coś mnie bierze potwierdziły się Po południu dostałam tak wysokiej gorączki że od razu pojechałam do lekarza i co się okazało? Początek zapalenia oskrzeli i nakaz leżenia w łóżku a w ten weekend mam 2 zaliczenia i muszę jechać na uczelnię
o mamo... zaliczenia można przełożyć - napisz maila do prof. i wyjaśnij, że z powodu choroby nie możesz i prosisz o inny termin zal. Nie lekceważ zapalenia oskrzeli, ja zlekceważyłam i wylądowałam w szpitalu z zapalniem płuc. Wracaj jak najszybciej do formy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości