|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Jest trochę
![]() ![]() Najważniejsze to chcieć. Teraz jak mogę biegać tylko w weekendy to mi się jeszcze bardziej chce bo wiem ze jak odpuszczę bieganie to potem nie będzie kiedy tego odrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3063 |
Wtajemniczenie
|
Też się zdziwiłam,że bieganie u mnie daje takie efekty,ale chyba wiem z czego to wynika.
Na siłowni ćwiczyłam wyczynowo (startując w zawodach) przez 20 lat i mój organizm przzwyczaił się do siłówki.Podczas biegania dostał nagle nowe bodźce,zaangażował inne mięśnie niż podczas siłówki i to wszystko dało dobre efekty-głównie dla pośladków.Włączam też do treningów od czasu do czasu ćwiczenia ze skakanką,które polecam,bo efekty szybie i widoczne Dziewczyny,dzisiaj mam biegać,ale nie wiem czy dam radę.Jest tak zimno... Może się jednak zmobilizuję,zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bieganie po artroskopii kolana
Aga ja sie zmobilizowalam wczoraj i czulam sie bosko, a odczuwalna tutaj to dobre -10 wczoraj, daaaawno w takiej pizgawicy nie biegalam
Za to widoki cudne ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdź na stronie maratonypolskie.pl jakie są biegi organizowane w Twojej okolicy, może coś się znajdzie. Bieg na który się zapisuje jest na Śląsku, co prawda biega się wokół centrum handlowego, ale atmosfera jest tak fantastyczna ze warto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
Dzisiaj 7 km o 7:00 rano ciężko mi się biegało ponieważ strasznie wiało, ale dałam radę. Zajechałam potem do Lidla po bieliznę termoaktywną, ale niestety nie kupiłam zostały same duże rozmiary. ![]() Edytowane przez megiii85 Czas edycji: 2014-11-30 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
A bielizna termo z decathlonu? Ok? Siestrze chce kupic na gwiazdke:P
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
![]() |
#3068 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
Nie wiem już sama może przesadzam ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
Bola mnie po prostu przyczepy mięśni. Pieką po wierzchu ![]() Co ciekawsze, takie bóle pojawiły się w odpowiedzi na bieganie w butach z amortyzacją. Od biegania w mini bolą mnie halluksy, od biegania w amortyzoanych- kolana. A od biegania na biezni mehanicznej- achillesy. ![]() ![]() Dziś robiłam interwały, tabata z 15 kg sztangą. 8 x 20sekund przysiady,potem wykroki z wyskoku i co? I mnie kolano nie boli ![]() A przebiegnę się i ta za przeproszeniem menda noga od razu wszczyna alarm ![]() Kurcze Megi, szkoda ze Ci się nie udało. Ale az dziwne, u nas ta bielizna na ogół spokojnie sobie lezy kilka dni. Ale oni ja rzucają co jakiś zcas, tak mi się wydaje że nawet może ze 4 razy w roku. jest zsansa ze jeszcze będzie, bo szon narciarski dopiero chyba się zaczyna, to powinni mieć jeszcze parę razy rzuty tego typu rzeczy. Ona występuje w seriach dla biegaczy, rowerzystów i narciarzy. A ja wczoraj testowałam Lidlowe - galotki-bokserki. fajne, maja taki wysoki pas, łądnie chronią i zadek i nerki. Mnie to na mrozie najgorzej marzną pośladki i piersi jak biegam ![]() No dłonie wiadomo, ale czemu pośladki i piersi ![]() Mogę biegać w spodenkach 3/4 i mi w nogi ni zimno, a na zadzie i piersiach po 2-3 warstwy dodatkowe muszę mieć. ![]()
#3070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.brubeck.pl/pl/content/r%C...i-termoaktywne czy to te rękawiczki? ![]() Dziewczyny, bardzo mi imponujecie - macie dzieci, dużo zajęć, a mimo to znajdujecie czas i siłę na bieganie. Bardzo motywujące ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Wtajemniczenie
|
LadyWhisper - a skąd jesteś?
Pobiegłam,ale tylko 5km i powiem,że przyjemnie nie było.Przemarzłam na kość U mnie w mieście też tak jest,że jak "rzucą" coś w Lidlu,to z samego rana trzeba iść,bo potem zostają same największe lub najmniejsze rozmiary. Z bielizny termoaktywnej kupionej w Lidlu jestem zadowolona. Mam też Craft (drogi jak diabli) i tak średnio mi się nosi. Najfajniejszą bieliznę trafiłam rok temu w Auchan i to całkiem przez przypadek.Dałam chyba ze 20zł za cały komplet,a jest genialna |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co Ci poradzić na te dolegliwości mnie bolały kolana od złych butów na początku biegałam w zwykłych trampkach teraz najchętniej to spuściłabym sobie łomot za to hehehe, ale kupiłam potem buty do biegania i już nie wiem co to ból kolan. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Wracając do Lidla wiecie co mój tata zauważył, że ludziska jak jest jakaś promo ciuchów biorą po kilka sztuk w różnych rozmiarach potem pewnie mierzą w domu, a potem zwracają te niepasujące rozmiary. Edytowane przez megiii85 Czas edycji: 2014-11-30 o 15:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
Cava jak biegasz teraz w nowych butach, to czasami jest tak że kolana potrzebują z 100km przebiegniętych żeby się do buta przyzwyczaić. Np do Brooksów trzeba się przyzwyczaić bo są bardziej miękkie.
Leae tak te rękawiczki, ja je lubię bo są jak druga skóra, a nie lubię mieć za ciepło w ręce. Megii te co podałaś w linku z decathlonu to nie bardzo, lepiej coś bardziej elastycznego, to co podałaś to bardziej jako bielizna na narty. Musisz poszukać czegoś w stylu tego co Lidlowe, przypominające bieliznę bezszwową.
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Pytanie pozornie niezwiązane z bieganiem: widziałyście gdzieś może tanie stroje mikołaja (jeszcze lepiej mikołajówy) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ze to na bieg mikołajkowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
W rossmanie? super! Jutro zajrzę
![]() Tak, spróbuję pobiec, najwyżej postaram się fajnie wyglądać i dojść do mety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
po lumpach biegam, ale ni ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
Ja akurat dyskontową kupowałam 2x i byłam szalenie rozczarowana, mimo, że oczekiwań nie miałam naprawdę wielkich. Dołożyłam w końcu do normalnego kompletu nike'a z forpro i służy mi na razie świetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Wtajemniczenie
|
stroje są też w sklepach "za 5zł" ,Realu,ale kiepskiej jakości. Właśnie w lumpeksach najlepsze,bo z zagranicy.Jak kilka lat temu mąż kupił przebranie Mikołaja,to do dzisiaj mu służy,a strój przeżył już niejedno
Dzisiaj mam w planach bieganie,ale nie wiem czy na planowaniu się nie skończy.Zobaczę wieczorem jaka aura będzie,bo po wczorajszym biegu znowu zaczyna choroba wracac,wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj na NR Katowice, moze dyszka peknie
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3083 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wczoraj tradycyjnie piątkę, coraz lepiej mi się biega. Co nie zmienia faktu że dalej wolno. Pisałam Wam kiedyś ze mój mąż biega, a w zasadzie przestał mniej więcej w czasie kiedy ja przestałam. Teraz wracam do biegania i mój mąż cala sobotę mówił ze w niedziele idzie biegać. Ta jasne. Nie poszedł. Cytat:
Mój mąż ma taką z lidla. Na początku podchodził do niej bardzo sceptycznie bo przecież skoro z marketu to badziew. Ale się przekonał i jest zadowolony. Tez musze rozejrzeć się za bielizna. Liczę ze kiedyś zalapie się na lidlowa. Cytat:
Tez jesteś ze Śląska? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Wtajemniczenie
|
J adzisiaj wymiękam i nie biegnę w tę pizgawicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
U mnie -5 miałam się przebiec ale nie jestem samobójcą. Oby w niedzielę było chociaz 0
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Leae ja jutro na NR Gliwice sie wybieram, wpadnij
![]() Mandragorrka, jedziemy 9osobowym busikiem, w odwiedziny ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że u nas jest NR. Ale Google wie wszystko i się już dowiedziałam. Szkoda tylko że we wtorek, akurat dzień kiedy mąż idzie na trening. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.